הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״SS שמשלבת טקסס בלחיצות״:

עדכון לוג: 30/04/16 לא יודע איך לתכנן את השבוע הזה

משקל גוף: 93.1

הכאבים בגיד המרפק חזרו לי בתחילת השבוע ביום רביעי זה בער אפילו עוד יותר אבל הסבבי קרח והאימון הראשון של פרוטוקול הפציעות עזרו קצת, חייב לציין שזה היה אימון מוזר כי כשעשיתי בנץ' הכאבים היו כמעט אפסיים, לא משהו שהרגשתי בצורה שמגבילה אותי, נחתי עוד כמה ימים מאז ושוב אין כאבים בגיד המרפק וזה פשוט הזוי.

אני לא יודע איך להמשיך הלאה, הLB Squat די אקראי, לפעמים גורם לכאב שם ולפעמים לא ואני די מיואש מזה שהאחיזה הארורה הזאת כל פעם גורמת לאותה בעייה, בדדליפט אף פעם לא היו לי כאבים בגלל זה וגם בלחיצות הכאב היה די מזערי כשהתופעה הייתה חוזרת אז אני די מבולבל ולא יודע מה לעשות הלאה, מתלבט אם להמשיך את הפרוטוקול פציעות ולהתקדם בדדליפט במקביל כי חבל לי להיתקע בדדליפט שאני לא מרגיש מגבלה פיזית לביצוע שלו וסתם לכפות על עצמי איזה דילואד או ריסט שאני יכול להימנע מהם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 01/05/16 חרא, עוד חרא ודדליפט סביר שהיה קל

משקל גוף: 93

Squat 3x25 20kg
איזה כיף שיש מרפק טניס (לא כיף בכלל), עכשיו אני יכול לשכוח מקרב 3, אבל לפחות אני יכול לעבוד על הסקוואט וגם לעבוד קצת על מרחיקי ירך עם גומיה כי הסיבה העיקרית לפרוטוקול פציעות בסקוואט היא הזרמת דם לגיד המרפק.

Bench Press 3x25 20kg לא כואב במשקל קל אבל אני מעדיף לתת לבנץ' קצת להירגע לבינתיים.

Deadlift 1x5 170kg PR- Belted!!!
היה קל למרות ששמתי לעצמי רגל בכמה מובנים:
*)רוחב עמידה לא היה מספיק צר, היה רחב יותר מהרגיל- די מזכיר את הסרטון של ה160
*)ברכיים קצת קרסו בחלק מהחזרות- מודע לזה, מרחיקי ירך חלשים, לא חדש לי.
*)אחרי החזרה השלישית שוב עצרתי משום מה,עוד יותר גרוע שאחרי הרביעית המוט זז קצת על הרצפה והזזתי אותו אלי וזה גרם לי להרחיב ממש טיפה את האחיזה באחת מהידיים (היא עדיין עלתה בקלות)

ספאם:
הנחמה שלי היא שהמרפק טניס הוא לא ביד שאוחזת הפוך בדדליפט, אם זה היה שם אז הייתי יכול לשכוח גם מדדליפט לאיזו תקופה, הדדליפט היה קל למרות כל הדפקות שהיו (אני מאוד מופתע שהגב היה בסדר לשם שינוי), התלבטתי אם לעשות 167.5 או להתעקש על ה170, דודי המליץ לי על 170 וגם לפי ה165 שהיה קל מאוד הרגשתי שגם 170 יעלה בקלות.

קרא את שאר עדכון הלוג...
הנה הסרטון, אני אשנה לקישור מיוטיוב כשזה יעלה בינתיים שמתי מהפייסבוק שזה לא תמיד עובד:

עדכון לוג: 03/05/16

אימון "התאוששות"
Press 3x3 50kg
לאור כל המצב שנוצר מהסקוואט העדפתי לא להתעקש על פרס כבד מידי, אז חזרתי ל50, הלך סבבה.
Bench Press 2x10 40kg קצת עבודה על לג דרייב כדי לא לחרב את איך שהבנץ' היה לפני כל הבלאגן הזה.

ספאם:
ביום חמישי אני אראה מה אעשה לגבי הבנץ' עצימות, אעשה חימום ואחליט כמה לתת בהתאם להרגשה בחימום, כרגע הדדליפט ממשיך להתקדם כרגיל ושאר התרגילים די מושבתים לשבוע-שבועיים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/05/16 פעם אחרונה של 2 דדליפטים כבדים בשבוע

עדכון 05/05/16:
Deadlift 1x5 172.5kg PR- Belted
היה קשה מאוד, ב2-3 חזרות האחרונות הנעילה לא הייתה קלה בכלל ובחזרה החמישית אפילו הניתוק הרגיש די מאתגר.
זו כבר פעם שנייה או שלישית שאני מרגיש שהדדליפט השני של השבוע מאוד קשה ולא בהכרח בגלל שזה 2.5 קילו יותר, אולי 4 ימי התאוששות לא מספיקים לי והגיע הזמן לחדול את העניין.
קצת פמפומי בייספס- Barbell Curls 3x10 30kg

ספאם:
היה קשה מאוד, עשיתי את הדדליפט עם הסליפרס כדי להרגיש, לא משנה כל כך בהשוואה לדדליפט רק עם גרביים אין הבדל בתכל'ס, אני שוקל לעבור לדדליפט כבד אחד בשבוע ובקצה השני של השבוע לעשות דפיציט או דדליפט מהירות בעצימות נמוכה.
מה דעתכם בעניין? @White Walker @Matty
דרך אגב, שוב חטאתי בעצירה הארוכה של אחרי 3 חזרות, אני חושב שבקרוב אעבור לתת שלשות בדדליפט אם אני אראה שזה ממשיך לחזור על עצמו ולהחליש אותי ב2 חזרות האחרונות פעם אחרי פעם.

קרא את שאר עדכון הלוג...

דדליפט תמיד תעשה בקצב, בלי הפסקות מיותרות.
לדעתי דדליפט כבד אחד בשבוע (עם עדיפות על יום התאוששות) זה די והותר.

עדכון לוג: 08/05/16 חרא

משקל גוף: 93
Deadlift 1x2f 175kg belted

התכנון היה לתת 5 או 3 תלוי איך ירגיש, הבאתי 2 שעלו בקושי ואת השלישית בקושי הצלחתי לנתק אז וויתרתי העדפתי לא להתעקש ואז להתחרט על זה בשביל עוד איזה PR.

Bench Press 3x5 60kg
קליל אין כאבים, ביום שלישי חוזר לסקוואט סביר להניח.

ספאם:
קצת עצבני על הדדליפט כנראה ההתאוששות לקראת האימון לא הייתה בשיאה גם מבחינת שינה וגם מבחינת תזונה (עבדתי לילה וקצת התעכבתי בסוף המשמרת), אני אנסה שוב את המשקל בשבוע הבא ואני מאמין שהוא יעלה, קורה שההתאוששות קצת נדפקת אחת לתקופה בגלל גורמים שלא תמיד ניתן למנוע.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/05/16 Problem Solved, בחזרה לסקוואט!

משקל גוף: 93.2
Squat 3x5 80kg
קל
Press 3x3 52kg קל, העדפתי לקחת ריסט קטן בגלל כל המצב שהיה, לא היה לי moment arm במהלך הסטים אז ברור שהרגיש קל כשהטכניקה סבבה.
Weighted Chin Ups 3x3 25kg PR! ה2 סטים הראשונים היו קלילים, סט שלישי החזרה האחרונה טיפה הרגישה מוזר ומאתגרת אבל אז הסתכלתי בסרטון שצילמתי ומסתבר שכבר עליתי מספיק ושסתם נאבקתי לעלות עוד טיפה וזה בכלל היה מיותר.

ספאם:
אימון מצוין, מסתבר שמה שעשה את כל הצרות לסקוואט שהייתי מרחיק את המרפקים יותר מידי וזה היה מפעיל עלייהם לחץ שגרם לכאב במרפק שמאל וככל הנראה הייתי חוזר על זה פעם אחרי פעם למשך איזו תקופה.
היה כיף לעשות פרס קליל אחרי תקופה ארוכה ומעצבנת עם הרבה בלאגן והצ'י ן אפס הרגיש סבבה לגמרי אפילו שהיו מנוחות קצרות כי המכון נסגר ב6.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/05/16

משקל גוף: 93.2
Squat 3x5 90kg
Bench Press Volume 5x5 80kg

Deadlift 1x3 175kg PR

ספאם:
היה אימון מצוין, סקוואט ללא כאבים, בנץ' עם סט חמישי קצת קשה כי הייתי מושבת מבנץ' כבד לאיזו תקופה.
דדליפט הרגיש מעולה, לדעתי יכלתי לתת 5 אפילו אבל הראש אמר שלשה מספיק להיום, בהמשך אעבוד במתכונת 3+ שאם יש לי אפשרות לתת 4 או 5 אז אתן.
אני אעלה את הסרטון מחר, אני בעבודה עכשיו.
שבוע טוב 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/05/16 עייפות! מזל שלא היו כשלים

Squat התאוששות 2x5 72kg
Press 3x3 53kg
Weighted Chin Ups 3x3 26kg PR!!!!

ספאם:
ישנתי בלילה בין 3 ל4 שעות שגם הן היו מאוד נוראיות כי היה חם מאוד, בנוסף לזה עבדתי משמרת בוקר בתור מתדלק שזה לא תרם כל כך להיום, בצהריים שמתי ראש בערך שעה לנוח קצת והתאמנתי בסביבות 8 בערב.
אני מופתע שהכול עלה ושלא היו כשלים, הפרס היה מאבק מאוד קשה בגלל העייפות וגם הצ'ין אפס פעם ראשונה הרגיש לי אכזרי כי לא היה לי כוח אבל בסופו של דבר עלה בהצלחה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית