הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

כן הרבה יותר נעים שם מאשר במכון הישן, אבל מה שכן יש הנפצה חדשה מבחינת המחירים- יש תוספת תשלום למנוי- אופן ג'ים זה בכל שעות הפעילות של המכון וזה 30 ש"ח נוספים לחודש, מי שמעונין באימוני קבוצות זה עוד 90 לחודש- הנפצות שהקאנטרי הנחיתו על דודי בהפתעה
כמה לחודש סה"כ? 210 ?

מה??
זה כבר במחיר של הולמס פלייס..
מה יגידו אנשים שירצו קבוצה? 290 לחודש, לא חושב שב290 לחודש יהיה ביקוש לקבוצת ליפטינג.
אגב אתמול היה אימון קבוצה הוא איזה 4 בנות לאימון של כל מיני תרגילים מוזרים בסגנון של דברים שאפשר לראות בקרוספיט אבל בלי מוט נגיד wall ball וכל הדברים האלה אני מאוד מקווה שזה לא יהפוך למסחרה בגלל הקאנטרי כי כמו שזה נראה זה מה שיהיה.
אבל היי לפחות הוא השאיר לנו חצי מכון בזמן שהיה אימון קבוצה אז עדיין היו לנו איזה 8 ראקים

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״לוג סביר בזמן פסיכומטרי״:

עדכון לוג: 11/12/16

אימון נפח מהיר כי המכון לא פתוח הרבה זמן כרגיל...
Squat 105x5x5 בלי חגורה, למרות המנוחות הקצרות לא קשה
Press 45x5x5 קל עם מנוחות של דקה-דקה וחצי כי היה מאוחר כבר
BoR 60x5x5 מנוחות של דקה כי המכון אוטוטו נסגר, קליל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/12/16

עצימות היום כי בחמישי שישי אין זמן בגלל הפסיכו...
Squat 115x5 קל
Bench 82.5x5
Deadlift 165x5 את הדדליפט עשיתי במכון הרגיל של הקאנטרי ולא בפאוור כי נסגר ב8... אז אילתרתי עם חרא של מוט את הדדליפט וזה הפך אותה מקל לקל אבל לא נוח

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/12/16 יום נפח

Squat 106x5x5 ללא, היה קל
Bench 77.5x5x5 קל
Chin Ups 11x4x5 זוועה נחלשתי ממש בידיים
Chin Ups 5x1x5 סביר, הסטים של ה11 עייפו אותי

אני שוקל 93 בערך אז הפכתי לשמן שחלש בצ'ין אפס, חוזר ל6 קילו בנפח...
סקוואט ובנץ' היו קלים

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה לא מתחרה?
גם בלוק שנדפק מסיבות שלא תלויות בי וגם אם הייתי הולך עם זה עד הסוף אני חולה כבר 3 ימים, עשיתי צילום רנטגן היום יש מצב שיש לי דלקת ריאות

שואף ל650+ עם פטור אנגלית בפסיכו, אני חם על הפטור הזה

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 22/12/16

אין לי חום כבר מאתמול, הבדיקת דם והצילום חזה היו תקינים אז הדוקטור אמר שיש לי סתם שפעת ושאין מצב לדלקת ריאות, אני אנוח כמה ימים ואחזור להתאמן, בטח אני אחזור על השבוע הזה שוב או שאפילו אקח שבוע דילואד בגלל שאני כמה ימים על מאזן קלורי שלילי (הגרון לא ממש מאפשר לי לאכול בצורה מסודרת)

קרא את שאר עדכון הלוג...

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״עוד לוג טקסס כלשהו״:

עדכון לוג: 25/12/16 שוב הנפח של שבוע שעבר אחרי מחלה

Squat 106x4x5, 106x1x4 בסט החמישי ההאמסטרינג הרג אותי, אחרי הרביעית שמתי את המוט והפסקתי זה היה פשוט עינוי להתעקש על עוד אחת, לא משקף הרבה כי שבוע שעבר זה עלה בקלות, אחרי מחלה זה היה צפוי.
Bench 77.5x5x5 קל-בינוני
Chin Ups 6x5x5 למדתי את הלקח מה11 של שבוע שעבר, היה שווה להוריד זה הרגיש אחלה

היום היה הפסיכומטרי, היה קשוח ואני מקווה שסיימתי עם זה אחת ולתמיד עם ציון שאני אהיה מרוצה ממנו.
הייתי חולה מיום שני בלילה אז בגדול עד היום די הייתי על מאזן קלורי שלילי בגלל שפעת ארורה, אז לחזור על המשקלים של שבוע שעבר זה היה הרבה יותר מאתגר ממה שחשבתי, גם בטח הורדתי איזה 2 קילו, לא נשקלתי האמת אז אין לי מושג.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/12/16

אימון התאוששות עם הציוד המגעיל של הקאנטרי
Squat 90x5
Squat 90x7 כשעשיתי חמישייה נכנסתי במוטות בטחון פעמיים אז המשכתי ל7 חזרות כדי שייצאו 5 חזרות נורמאליות...
Bench Press 65x2x5
Chin Ups bodyweight 2x5
פמפומי בייספס והביתה
אימון קל, אני אעשה מחר אימון עצימות כדי שיהיה לי מתי להתאמן עם הציוד הנורמאלי ולא עם הזבל של הקאנטרי

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/12/16

אימון עצימות, בחמישי ושישי פתוח בשעות לא נוחות אז נאלצתי לבחור בין להתאמן בקאנטרי באחד מהימים האלה לבין לעשות אימון היום עם ציוד נורמלי.

Squat 117.5x1x5 קל
Press 55x1x5 סביר
Deadlift 167.5x1x5 קל
Weighted Chin Ups 10x1x5
Weighted Dips 15x3x8

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית