Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

עזב בשישי גם הוא נדפק אצלם, יש גם קבוצת ווצאפ של כמה מנויים שרוצים ללכת לתביענ ייצוגית
אז אם ככה אני מאמין שהוא יתאמן בהולמס פלייס מעכשיו, פעם הוא היה מאמן שם הבנתי.
ברור שהוא גם נדפק, סגרו לו את המקום אחרי חודש, זה טמטום.

אז אם ככה אני מאמין שהוא יתאמן בהולמס פלייס מעכשיו, פעם הוא היה מאמן שם הבנתי.
ברור שהוא גם נדפק, סגרו לו את המקום אחרי חודש, זה טמטום.
קאנטרי של נוכלים אחי הם נלחמים על כל שקל

צילמתי את הנפח סקוואט מאתמול, המשקל לא כזה נורא אבל ממש מתיש והdoms אחרי מעצבנים אבל עד האימון התאוששות יעבור לי

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״Texas Method Log״:

עדכון לוג: 07/02/17

שבוע 10 אימון 2- התאוששות:
Squat ללא 110x3x3
Press 47x3x3
Chin Ups 12.5x3x3

משקלים קלים אבל כואבים, הרגשתי טוב טוב את הdoms של אחרי הנפח, בכתפיים במיוחד.
אחרי הchin ups עשיתי 20 דקות של מקל מטאטא וfoam roller לגב תחתון (לא היה doms בתחתון אבל אם כבר אני משתמש אז עשיתי גם על הדרך) ולהאמסטרינג, מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו.

פינת ליצנות:
איזה אידיוט תפס את הכלוב כדי לעשות 120 קילו סקוואט לאיזה 8 סטים של רבע תנועה ובגללו הסקווטתי בכלוב המעצבן יותר, צריך איזה סטארטאפ במכונים לדברים האלה- כלוב עם חיישן שמזהה אם ליצן נכנס לסט ואם כן אז להעביר זרם חשמלי שמשבית לחודש מסקוואט...

שהייתי באיזור אימונים הפונקציונאלי עם הfoam roller אז איזה מאמנת העבירה שם אימון אישי בראק ואמרה ללקוחה שלה שlow bar squat זה סקוואט של פאוורליפטרים ושהיא צריכה לעשות קצת ,low bar כדי שהיא תוכל להרים יותר ושהיא תדגים לה איך עושים, לשנייה חשבתי שהכול בסדר ואז היא הדגימה לזאת שלקחה אימון אישי low bar שהמוט בכלל יושב בhigh bar והבנתי שכל תקוותיי למעט שפיות התאדו להן

למזלי הליצני 400 קילו לג פרס ברבע תנועה של יום שלישי הגיעו בדיוק כשסיימתי את האימון אז לא הייתי צריך להיות בחיפוש מתמשך אחרי פלטות

קרא את שאר עדכון הלוג...

ההתאוששות סקוואט גבוה מדי לעומת הנפח, כל הרעיון של זה זה להתאושש באזור ה70-80% מהנפח ואתה הולך על 90% בלטלס (זה כמו לעשות את הנפח ל3*3)
ממליץ להוריד ל95-90 ולעלות ככה שב130 נפח יהיה 100-102
והתקדמת יפה בסקוואט בזמן האחרון

ההתאוששות סקוואט גבוה מדי לעומת הנפח, כל הרעיון של זה זה להתאושש באזור ה70-80% מהנפח ואתה הולך על 90% בלטלס (זה כמו לעשות את הנפח ל3*3)
ממליץ להוריד ל95-90 ולעלות ככה שב130 נפח יהיה 100-102
והתקדמת יפה בסקוואט בזמן האחרון
אם אני ארד למשקל כזה קל זה יהיה עד כדי כך משמעותי בעצימות? זה לא מרגיש כבד באימון התאוששות, בסופו של דבר העצימות זה מה שחשוב לי, הנפח וההתאוששות הם הכלים שמאפשרים לאימון העצימות לעבור חלק אז מה שישפיע הכי טוב על העצימות זה מה שעדיף מבחינתי

אם אני ארד למשקל כזה קל זה יהיה עד כדי כך משמעותי בעצימות? זה לא מרגיש כבד באימון התאוששות, בסופו של דבר העצימות זה מה שחשוב לי, הנפח וההתאוששות הם הכלים שמאפשרים לאימון העצימות לעבור חלק אז מה שישפיע הכי טוב על העצימות זה מה שעדיף מבחינתי
בוא נגיד שבשלב המאוחר יותר של התוכנית ההתאוששות שנגיד היה לך 132 נפח ויומיים אחרי 120 3*3 ללא חגורה היה דיי מקשה עליך, וכל הפואנטה של האימון התאוששות הוא להזרים דם וכו, אולי עכשיו זה דיי קל כי זה כמעט הנפח ל3*3 אבל מאמין שזה סתם יקשה בעתיד. הכלי להתקדם הוא הנפח לא ההתאוששות חבל סתם להכביד על הגוף יומיים אחרי נפח שיהיה כבד (מאמין שעוד חודש תגיע לשלב הזה)
זה למה עדיף לעשות את התאוששות ל5*2 עם משקל של 75% מהנפח

עדכון לוג: 09/02/17

שבוע 10 אימון 3- עצימות:
Squat 132.5x5 PR מבסוט רצח היה סט מצוין לא היה כבד בכלל והצלחתי לרדת מאוד לאט בכל חזרה

Bench Press 92.5x3 PR החימום והסט העצים המשיכו באותה דרך של ה3 סטים ראשונים של הנפח מיום ראשון- לא הרגשתי ממש את הלג דרייב והבנתי שזה לא היום שלי בבנץ', הוצאתי לעצמי ולקחתי ספוטר שאמרתי לו במפורש "רק אם אני אגיד לך לגעת אז אתה נוגע", ראיתי שבחזרה השלישית הוא מתחיל להתקרב והייתי צריך לצעוק עליו באמצע הסט שלא ייגע, למזלי הוא לא נגע אבל הייתי צריך להוציא אוויר בגללו בטיימינג לא טוב ואחרי השלישית החלטתי לא להתעקש על לתת רביעית מגעילה או לסגור את זה ב4F או 5F בגלל ספוטר אהבל

Deadlift 182.5x3 הדדליפט שלי בתקופה רעה, איבדתי את הבטחון בדדליפט הוא כל הזמן מרגיש לי חרא בסטים הכבדים, אחרי השלישית הבנתי שאין טעם להתעקש על עוד 1-2 חזרות שיעלו מגעיל, ה3 שעלו היו סבירות

Chin Ups 25x5 PR חזרה חמישית קצת קשה השאר סבבה
Dips 27.5x8, 27.5x3x6 PR כבד, הייתי צריך לקחת גם פלטה של 20 גם 5 וגם 2.5 אז בהתחלה אכלתי תסביכים על הקשירה, זה בזבז לי המון כוח וזמן כל הקשירות האלה

אימון סביר, סקוואט מצוין בנץ' שלא משקף לי כלום, דדליפט שאין לי מושג מה נדפק בו או מה נדפק בי, צ'ין אפס ומקבילים סבבה

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/02/17

אז אדטו פרסם שהתחרות הבאה היא ב25.5, אני אתחרה וזה נותן לי המון זמן להתכונן ולהתחזק, החדשות הפחות טובות בשבילי הן שאני לא אזכה להתחרות בJunior כי 4 ימים לפני התחרות יש לי יומולדת 23, אני מתחיל להזדקן ואני אאלץ להתחרות בOpen.

אני שוקל לחזור 5 קילו אחורה בבנץ' ולבזבז חודש על ריסט של השני "סבבי בנץ'" הקודמים שהיו לי בטקסס (לא הבנץ' של השבוע, ה2 לפניו עם נפח 78 ו81 ועצימות 87.5 ו90)
מעדיף לעצור התקדמות בבנץ' לחודש ולקחת ריסט כדי לתקן טעויות שיפריעו לי להתקדם בעתיד אז יהיה לי פחות 5 קילו לטוטאל במאי, ביג דיל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/02/17

מסתבר שגם בגיל 23 זה עוד Juniors ניצלתי עד מאי 2018 שאז אני אמצא את עצמי בOpen

שבוע 11 אימון 1- נפח (סיוט נוראי)
Squat 121.5x5x5 PR באתי עייף ומצונן אז היה קשה עם הValsalva וזה הפך מנפח שהיה אמור להיות קל לסיוט מתמשך, כבר מהסט השלישי זה היה כבד ממש אבל למזלי הכול עלה בטכניקה טובה בסוף

Press 54x5x5 PR - beltless הפרס הכי נורא שהיה לי בחיים שלי, הוא התחיל כבד ממש כבר בסט הראשון אבל ידעתי שאני באימון מאתגר של עייפות וצינון, סט רביעי בטעות הוצאתי אוויר למטה בחזרה הרביעית ומהר החזרתי והוצאתי לעוד אחת ובסט החמישי זה קרה לי בחזרה השלישית ולקחתי מחדש את המוט עם בטן מכווצת והשלמתי מהר ל5.

Chin Ups 17.5x5x5 PR לא ברור לי איך זה היה לי כל כך קל היום, בשבוע שעבר הרגיש הרבה יותר כבד, אף סט לא היה מאתגר
Biceps 4x10

אני ממש מבסוט על האימון הזה למרות שבאתי ממש עייף וגם מצונן לא וויתרתי על שום חזרה, נלחמתי עד הסוף וזה היה שווה את זה, תהייה קטנה שעלתה לי בראש לגבי הפרס, אם לפעמים אני נופל על הוצאת אוויר למטה וזה באופן גורף חוזר אחרי החזרה השלישית או אחרי הרביעית יכול להיות שיתאים לי יותר לבצע 8 שלשות מאשר 5 חמישיות? @PomFect @Idan Golani @ohad12

פינת ליצנות:
איזה בילדר wannabe ממש חופר רזה כמו מקל סנוקר שחושב שכל המכון חברים שלו בא לי ביציאה "מה הולך אחי? היום אני עושה רק האמסטרינג ובטן", זה אמור לעניין אותי?
פארק הקופים איפה שהמתח, זה כבר הפך לנוהל קבוע אנשים נתלים שם ועושים מלא שטויות
בנאדם שם מגנזיום על הסוליות של הנעליים שלו ועל הברכיים בלג פרס, זה שיא הטמטום שראיתי עד היום אני לא ידעתי איך להגיב לזה זה היה מחזה נוראי!

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה יותר קל לדעתי לא ממליץ לשנות פשוט תתרכז לא לתת פאוז
יש ימים שזה הולך יותר טוב היום ספציפית אני עדיין לא יודע איך הכול עלה כבר בסט השני של הסקןואט זה הרגיש כאילו האימון הופך לסשן של כשלים

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית