Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״המסע לטוטאל 600 עם שרוולים״:

עדכון לוג: 14/06/17

531 חיטוב סבב 1 שבוע 2 אימון 3 - דדליפט 3+
אימון ב10 בבוקר רק אני והזקנים שמתאמנים בשעות האלה חחחח, לא כיף אפילו שהמכון ריק כי אני מרגיש עם יותר כוח בשעות מאוחרות יותר.
TM 200:
Deadlift 140x3 ללא,
160x3
180x6
עשיתי דדליפט עם מוט חרא במקום שאני אף פעם לא עושה כי הפלטות 20 של הtechno gym זזות כל הזמן והתפלאתי שאפילו הצלחתי 6 זה מפריע ממש לניתוק שהפלטות זזות בגלל זה אני תמיד עושה עם באמפר (שמסתבר שקטנות יותר מהtechno gym שמתי אחד על השני והבאמפר בקוטר קצת יותר קטן).

פירקתי את הכול ועברתי למקום הרגיל שלי לג'וקרים וזה די גמר לי את הכוח כל הפירוק והרכבה (לפרק 180 ולהרכיב 190 במקום אחר זה באמת בזבוז כוח).
Jokers:
190x1 סביר
200x1 כבד אבל לא מוגזם
הייתי אמור להמשיך ל210 אבל בגלל כל הסחבת של הפירוק הרכבה הרגשתי עייף ולא המשכתי.

BBB Squat 75x3x10 בדקתי היום איך הSBD מרגיש, נוח רצח ואפילו שצריך להתאמץ קצת יותר כשמלבישים אותם זה שווה כל רגע איתם.

פשיטת ברכיים 4x10
כפיפת ברכיים 4x10

בסך הכול אין תלונות, לתת 6 חזרות בסט של 3+ בתנאים שאני לא הכי רגיל אליהם זה ברכה במיוחד שזה חיטוב.
ליצנות:
פינת הליצנות חוזרת, גם בשעה שהמכון שומם הצלחתי למצוא משהו לאוסף.
שמרתי על איזה דבילדר שעשה 100 קילו בנץ' ל6 חזרות בקושי (בשישית הוא גם נכשל) שכל חזרה הוא לא התקרב ללגעת בחזה, בטח כי הוא פוחד על הכפפות האופנתיות שלבש.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 15/06/17

531 חיטוב סבב 1 שבוע 2 אימון 4 - Press 3+
42.5x, 47.5x3, 52.5x7
Jokers:
55x5, 57.5x2, 60x1
אחרי ה3 חודשים שלא עשיתי פרס הטכניקה שלי עדיין לא פרפקט וזה מה שמשאיר אותי חלש בפרס, אני עובד על זה כשאני עושה Hip Thrust אני חוזר קדימה בדיליי ונוצר לי moment arm עד שאני לגמרי מתחת למוט.
FSL 42.5x12

BBB Bench 50x3x10
במקום אינקליין עשיתי פרס קל לתרגל קצת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 18/06/17

531 סבב 1 שבוע 3 אימון 1 - סקוואט 1+
Squat 115x5, 130x3, 145x3 ה145 היה מגעיל אני צריך להגיד תודה שנתתי שלשה, לא מרוכז בכלל חזרה שלישית בקושי הייתי מכווץ בכלל לא יודע איפה הראש שלי היה היום.

במקום BBB עשיתי פרונט סקוואט
80x5x3 בלי חגורה, קליל

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/06/17

531 חיטוב סבב 1 שבוע 3 אימון 2 - בנץ' 1+
משקל גוף: 91.5
Pause Bench:
75x5
85x3
95x3 עם הוצאה לעצמי ובלי ספוטר, הלך סבבה ביחס לשעה הלא שגרתית ולהוצאה עצמית
FSL 75x10 בלי ציוד ועצירה רק חזרה אחת

BBB Press 30x3x10

מאילוצי עבודה הייתי צריך להתאמן שוב ב10 בבוקר וזה לא כיף בטח שלא בחיטוב שגם ככה רוב האוכל שלי במהלך היום הוא צהריים והלאה, אז אין לי תלונות על שלשה שלא עזרו לי להוציא

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 21/06/17

531 חיטוב שבוע 3 אימון 3 - דדליפט+פרס (לצערי) ל1+
Deadlift 150x5, 170x3, 190x3 ה190 היה סבבה לא יותר, היה עוד אחד בטנק.
Jokers: 200x1 היה כבד ואחריו כבר וויתרתי על להמשיך

Press: 45x5, 52.5x3, 57.5x4 הלך סבבה אולי הייתי יכול לתת עוד אחד אבל הוצאתי אוויר בטיימינג לא טוב אז לא התעקשתי על לנסות חזרה חמישית.
FSL 45x10

בגלל סידור עבודה אכזרי ביותר של הסופ"ש שעבר והשבוע הזה נאלצתי לעשות אימונים קצת פחות נוחים כמו בנץ' על הבוקר ודדליפט ופרס ביחד וזה סוג של take it or leave it, אז כל עוד בסטים של ה1+ עלו שלשות אין לי תלונות.
בסבב הבא אני לא עושה את השבוע של ה1+ בגירעון זה מרגיש נורא, גם ככה באיזור ה88 אני מתכנן לחטוב מהחיטוב זה פחות או יותר ייצא על אותו שבוע.

מתגעגע לנפח ללא ספק

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/06/17

המשקל גוף שלי כרגע הוא 90.5, אני מתכנן לחתוך מהחיטוב ב88-89 ואני לא חושב שאסיים עוד סבב שלם של 531 חיטוב כי זה פשוט בזבוז זמן, מעדיף להצליח לחסוך איזה שבועיים ולהתחיל לעלות בהדרגה לניטראלי ולהתחיל הכנה לדצמבר (בידיעה שאין מצב שאני צריך להילחץ לעבור את ה100 קילו משקל גוף).

איזה תכנית אני אעשה בתור הכנה? אני אדע בהמשך, בניגוד להכנה במאי את ההכנה הקרובה אני לא אעשה שאני מתפקד בתור "המאמן" של עצמי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/07/17

שכחתי לעדכן אתמול:
Squat 135x5 שיניתי קצת טכניקה אבל היא תשתנה שוב בהמשך
Deadlift 100x3x10

סוחב על גירעון קלורי עד יום חמישי לסחוט ממש את השאריות ואז אני עולה לניטראלי בהדרגה ומתחיל הכנה לתחרות בדצמבר, לא חושב שאני אעבור את ה100 קילו משקל גוף בטח אני אתחיל מ90-90.5 ושוב תהיה לי תקיעה באיזור 96.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 05/07/17

איזה כיף לחזור לאכול כמו בנאדם!
אימון בנץ' ודדליפט ללא כדי לבדוק מה המצב כרגע לקראת תחילת הכנה לדצמבר:

Pause Bench 80x5, 85x5, 90x5 הכול קל עם הוצאה לעצמי
Deadlift 150x5, 160x5, 170x5 הכול קל, ב170 נפתחה לי איזה יבלת מעצבנת אז אחרי החזרה השלישית עצרתי לאיזה 20 שניות-חצי דקה לתלוש אותה והמשכתי הלאה

מחר אני נוסע לוולקן לעבוד על הסקוואט והפרס שלי ואני אראה איך אני מתחיל את ההכנה לדצמבר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 06/07/17

אימון סקוואט ופרס טכניקה בוולקן:
הרבה שינויים בטכניקה אבל הסקוואט והפרס נראים יותר טוב, יש לי 5 שבועות בלי חגורה לחזרות גבוהות לעבוד על זה.

מה הלאה?
Vts עליון תחתון ל5 שבועות בלי חגורה יום סקוואט ויום דד ל3x8 ויום פרס ויום בנץ' עצירה ל3x10 ותרגילי עזר לכל אימון

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/07/17

אז התחלתי הכנה אצל אושר @PowerLifting אני בטוח שבעזרת הייעוץ וההדרכה שלו והמנטליות שבניתי לעצמי בהכנה שעשיתי לבד אני אצליח להגיע למטרות שהצבתי לעצמי לתחרות בדצמבר.
ה5 שבועות הראשונים הם בלי חגורה לחזרות גבוהות בתרגילי הבסיס.

VTS עליון תחתון שבוע 1 אימון 1 - דדליפט:
Deadlift 130x3x8
קל, ב2 סטים הראושנים היה קצת אובר אקסטנשן בנעילה, קורה לי כי המשקל קל ממש, בסט השלישי הקפדתי על זה יותר.
Squat 100x3x10 המשכתי לתרגל את השינויי טכניקה שביצעתי (עמידה רחבה יותר, אחיזה שונה, ברכיים יותר בחוץ) והסטים היו קלים, לשים את השרוולים היה קשה יותר.
פשיטת מרפקים 3x12
בטן 3x15

אני אעלה את הסרטונים של הסקוואט והדדליפט אחרי שאני אסיים לחתוך חלקים לא רלוונטיים ושאני אחבר אותם לסרטונים שלמים במקום כל סט בנפרד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

בסרטון של הסקוואט שמת לב לבאט ווינק הקטן ?
דא בהתחלה היה שם איזה בחור שהצביע עלייך, מעניין מה אמר כי בסרטון לא שמעו כלום

בסרטון של הסקוואט שמת לב לבאט ווינק הקטן ?
דא בהתחלה היה שם איזה בחור שהצביע עלייך, מעניין מה אמר כי בסרטון לא שמעו כלום
יש לי את הקובץ עם הסאונד זה בלי סאונד כי יוטיוב מחקו לי לא היה שם משהו מענין. לא מפריע לי אם יש באט ווינק בקטנה (בטח גם הקיפוזיס תורם) האמת שהשינוי טכניקה מרגיש מצוין בינתיים, נראה איך הוא יעבוד כשהנפח יטפס לאיזור ה130 ללא

בסט הראשון של הדד זה מאמן שאמר למי שהוא עשה לה אימון אישי שהיא תזוז כי אני מצלם

נערך לאחרונה:
עד איפה בערך? בyellow jacket היה לי את הx לפי זה הייתי יודע עד איפה לשים בsbd אנע צריך למצוא איזה נקודה שתהיה בגובה מסוים
שהשרוול יעלה על הקוואד. תנסה שהברך תהיה באמצע השרוול בערך

עדכון לוג: 11/07/17

VTS עליון תחתון שבוע 1 אימון 2 - בנץ':
Pause Bench 75x2x10
סט ראשון הלך סבבה, סט שני החזרה האחרונה ממש מתישה (2-3 דקות מנוחה)
75x8f גם כאן 2-3 דקות מנוחה, טעות שלא נחתי איזה 5 דקות וזה עלה לי בלא לסגור את הסט הזה, חבל.
המרפקים שלי יותר מידי צמודים לגוף, אני מאמין שבשבוע הבא אני אעבוד על זה בוולקן.

Incline Bench Press 40x3x12
פולי עליון רחב 3x12
Kroc Rows 25x3x10
הלך סבבה, אני עוד עובד על הטכניקה של זה כי התרגיל יחסית חדש לי

היום באתי בחשיבה לא נכונה שזה שאני בשבוע ראשון של תכנית אומר ש3 דקות מנוחה לפני סט אחרון זה מספיק, למדתי לקח להבא במיוחד שמדובר בטווח חזרות שלא ממש יצא לי לעשות באופן קבוע ובלי חגורה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 12/07/17

VTS נפח עליון תחתון בלי חגורה שבוע 1 אימון 3:
Squat 110x3x8 beltless
קל, ניסיתי 2 סטים באחיזה פתוחה וסט באחיזה סגורה ודווקא הסט השלישי הרגיש הכי קל ונוח למרות שגם הסטים הראשונים לא היו נראים מאתגרים יותר מידי בסרטונים שצילמתי.
Back Extension 3x15
תאומים 3x20
בטן 3x20

ביום שישי אימון Press, כמה ששנאתי את התרגיל הזה בעבר אני מחכה ליום שישי כדי לראות את ההבדלים בהרגשה אחרי התיקוני טכניקה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית