הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:

עדכון לוג: 24/11/17

4 שבועות בחוץ: האימון מאתמול
Squat 140x3x3
לא רע, מעניין לכמה אגיע, לפני כל הכשלים התכנון הסופי היה איזה 170-175 ל4x2 וכרגע אני בסוג של "מחשב מסלול מחדש" נשארו לי עוד 2-3 אימוני סקוואט כבד לעשות.
Deadlift 140x3x3 התאוששות קלה ומהירה, זה 70 קילו מתחת לדדליפט עצימות הבא שלי. היה פה משהו מגעיל אני ארשום בפינת ליצנות זה ממש היה לא יפה מה שקרה
Pause Bench 100x3x3 לשם שינוי המרפקים לא כאבו לי אבל 2 סטים לא היה מישהו נורמאלי לבקש ממנו שיוציא לי אז הוצאתי לבד ובזבזתי קצת כוח.
בטן 3x20

פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 28:

טוב אז אני אתחיל מהדבר היותר מגעיל, הלכתי לעשות דדליפט איפה שה"מתחם קוקספיט/אימונים אישיים" שיש בו פחות אנשים ופלטות באמפר אז כיף לעשות שם דדליפט, האחראי על המאמנים העביר שם אימון אישי ובא לי ביציאה "מה אתה בא להשבית לי פה את כל האיזור עכשיו עם הדדליפט שלך? אל תעשה פה דדליפט לך תעשה במקום אחר".
ברור שהתעצבנתי כי אני ממש לא משבית את הסביבה שלי כשאני עושה דדליפט אני גם לא טורק בברוטאליות או זורק כל סט אז הוא סתם נפל עלי, אמרתי לו שלפני שהוא בא לצאת עלי שייצא על כל הערבים שלא מחזירים פלטות במקום ושמי הוא בכלל שיגיד לי איפה לעשות דדליפט ואיפה לא והמשכתי כרגיל.
קלטתי שכל סט הוא בוהה מהצד כאילו הוא ממש עצבני שאני שם זין על מה שהוא אומר אבל לא אכפת לי, דרך אגב זה אותו אהבל ששם למתאמנות שלו אינזר בכל מיני תרגילים לא קשורים כמו האק סקוואט במשקלי נוצה.

שוב העבירו לי הרצאה שאני לא יכול לקחת 3 זוגות של פלטות של 20 בשעות שהמכון עמוס ושעוד אנשים צריכים פלטות אבל זה לא ממש עניין אותי, לפני שמתאמנים באים לחפור לי שילכו לאלה ששמים 300 קילו בלג פרס חחחח.
איש ה"אסור לך לצלם במכון" חזר (הוא מהעונה הקודמת) הייתי רואה אותו הרבה במכון אבל אתמול הוא החליט שבא לו לריב איתי שוב מסיבה לא ברורה. אני מצלם את הבנץ' מזווית שרואים רק אותי ולא רואים אף אחד אחר וכשהוא עשה בבנץ' לייד ובאינקליין ממול הוא בא בכל סט שלי והתחיל להתווכח איתי שאסור לי לצלם במכון ושהוא יילך להתלונן בהנהלה על מה שאני עושה אבל לא אכפת לי, בפעם הקודמת שהוא עצבן אותי לפני איזה חצי שנה והוא הפיל לי את הטלפון כשבאתי להכנס לסט תפסתי אולימפי ורדפתי אחריו ומאז הוא לא מתקרב לי לטלפון יותר וסותם את הפה שלו עד שאתמול הוא החליט לנבוח עלי עוד פעם.

לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני אומר משהו טוב סוף סוף:
מאמנת חדשה (סוג של חדשה, הייתי רואה אותה עובדת רק בימי שישי וראיתי אותה אולי פעמיים) עבדה אתמול ולימדה מישהו לעשות היי באר סקוואט בטכניקה טובה וזה היה בזמן שהיא הייתה במשמרת ולא באימון אישי, סוף סוף משהו שיפה לראות, הלוואי וכל המאמנים במכון הזה היו ככה

קרא את שאר עדכון הלוג...

טוב אז אני אתחיל מהדבר היותר מגעיל, הלכתי לעשות דדליפט איפה שה"מתחם קוקספיט/אימונים אישיים" שיש בו פחות אנשים ופלטות באמפר אז כיף לעשות שם דדליפט, האחראי על המאמנים העביר שם אימון אישי ובא לי ביציאה "מה אתה בא להשבית לי פה את כל האיזור עכשיו עם הדדליפט שלך? אל תעשה פה דדליפט לך תעשה במקום אחר".

כנראה לא רצה שתיקח מהמתאמנות שלו את כל הפוקוס 🤣

דרך אגב זה אותו אהבל ששם למתאמנות שלו אינזר בכל מיני תרגילים לא קשורים כמו האק סקוואט במשקלי נוצה.

מה ? למה ? איזה פחיתות כבוד לחגורה באיכות כזאת שישתמשו בה לתרגילים כאלה, אני מרחם על החגורה שלא משתמשים בה אנשים "איכותיים" יותר.

שוב העבירו לי הרצאה שאני לא יכול לקחת 3 זוגות של פלטות של 20 בשעות שהמכון עמוס ושעוד אנשים צריכים פלטות אבל זה לא ממש עניין אותי, לפני שמתאמנים באים לחפור לי שילכו לאלה ששמים 300 קילו בלג פרס חחחח.

בתקופה שהגעתי ל-3 פלטות לא אמרו לי כלום - לא לגבי הפלטות שלקחתי ולא לגבי מיקום ביצוע הדדליפט. ממש מוזר שזה עד כדי כך הפריע לסובבים.

וגם לי מדי פעם היה בילדר שלקח חוץ ממני את שאר פלטות ה-20KG כדי להתאמן איתם. אולי בגלל ששאר המתאמנים במכון שלי מתאמנים גג עד פלטות של 15KG 😆

איש ה"אסור לך לצלם במכון" חזר (הוא מהעונה הקודמת) הייתי רואה אותו הרבה במכון אבל אתמול הוא החליט שבא לו לריב איתי שוב מסיבה לא ברורה. אני מצלם את הבנץ' מזווית שרואים רק אותי ולא רואים אף אחד אחר וכשהוא עשה בבנץ' לייד ובאינקליין ממול הוא בא בכל סט שלי והתחיל להתווכח איתי שאסור לי לצלם במכון ושהוא יילך להתלונן בהנהלה על מה שאני עושה אבל לא אכפת לי, בפעם הקודמת שהוא עצבן אותי לפני איזה חצי שנה והוא הפיל לי את הטלפון כשבאתי להכנס לסט תפסתי אולימפי ורדפתי אחריו ומאז הוא לא מתקרב לי לטלפון יותר וסותם את הפה שלו עד שאתמול הוא החליט לנבוח עלי עוד פעם.

מי זה הטמבל הזה ? לא ראיתי את הסיפורים שלך עליו בפוסטים קודמים.
מה בדיוק מפריע לו שאתה מצלם את עצמך כדי לבדוק שאתה עושה בטכניקה בסדר ?
היית אולי צריך לנסות להעיף עליו פלטה של 20KG כדי שהוא יסתום את הפה כנראה.
בסוף השתקת אותו או מה ?

לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני אומר משהו טוב סוף סוף:
מאמנת חדשה (סוג של חדשה, הייתי רואה אותה עובדת רק בימי שישי וראיתי אותה אולי פעמיים) עבדה אתמול ולימדה מישהו לעשות היי באר סקוואט בטכניקה טובה וזה היה בזמן שהיא הייתה במשמרת ולא באימון אישי, סוף סוף משהו שיפה לראות, הלוואי וכל המאמנים במכון הזה היו ככה

"תן לה זמן", אני בטוח שהמנהל המקצועי הדושבאג שסיפרת עליו בתחילת הפוסט כבר "יסדר לה את הראש" ויחזיר אותה למסלול ה-"תכניות מכולת" שהוא נותן לכל המתאמנים שלו. במקומך הייתי ניגש אליה כדי להגיד לה "ח"ח" על לימוד הסקוואט, מקווה שהיא תמשיך ללמד את התרגיל הזה ואת המורכבים האחרים כי זה משהו שממש נדיר לראות במכון שלך.

כנראה לא רצה שתיקח מהמתאמנות שלו את כל הפוקוס 🤣

מה ? למה ? איזה פחיתות כבוד לחגורה באיכות כזאת שישתמשו בה לתרגילים כאלה, אני מרחם על החגורה שלא משתמשים בה אנשים "איכותיים" יותר.

בתקופה שהגעתי ל-3 פלטות לא אמרו לי כלום - לא לגבי הפלטות שלקחתי ולא לגבי מיקום ביצוע הדדליפט. ממש מוזר שזה עד כדי כך הפריע לסובבים.

וגם לי מדי פעם היה בילדר שלקח חוץ ממני את שאר פלטות ה-20KG כדי להתאמן איתם. אולי בגלל ששאר המתאמנים במכון שלי מתאמנים גג עד פלטות של 15KG 😆

מי זה הטמבל הזה ? לא ראיתי את הסיפורים שלך עליו בפוסטים קודמים.
מה בדיוק מפריע לו שאתה מצלם את עצמך כדי לבדוק שאתה עושה בטכניקה בסדר ?
היית אולי צריך לנסות להעיף עליו פלטה של 20KG כדי שהוא יסתום את הפה כנראה.
בסוף השתקת אותו או מה ?

"תן לה זמן", אני בטוח שהמנהל המקצועי הדושבאג שסיפרת עליו בתחילת הפוסט כבר "יסדר לה את הראש" ויחזיר אותה למסלול ה-"תכניות מכולת" שהוא נותן לכל המתאמנים שלו. במקומך הייתי ניגש אליה כדי להגיד לה "ח"ח" על לימוד הסקוואט, מקווה שהיא תמשיך ללמד את התרגיל הזה ואת המורכבים האחרים כי זה משהו שממש נדיר לראות במכון שלך.
לא אכפת לי מהמתאמנות שלו, הוא יותר הציג את זה כאילו אני תופס מתחם שלם בשביל הדדליפט ובגלל שזה היה התאוששות לא הייתי צריך אפילו פינה לשים מגנזיום אני בדרך כלל שם רק ב180+ בזמן האחרון.
לא ברור מה הסיפור שלו עם החגורה וכן, יש לפחות 3 אנשים עם אינזר במכון שמשתמשים בהן בזמן הלא נכון ובאמת כואב הלב לראות את זה.

מעירים לי הרבה על פלטות (לא המאמנים המתאמנים האחרים) כי 90% מאוכלוסיית המכון הזה חיים בגישה של "לא אנחנו לא נלך לחפש בכל המכון פשוט נמצא מישהו שיש לו פלטות ונגיד לו שייתן לנו" כבר רשמתי כאן לא פעם אחת שאנשים באו לי בדרישה שאתן להם פלטות, הכי קל לדרוש ממישהו שכבר הלך חיפש והזיז פלטות במקום ללכת ולחפש לבד לא? בדרך כלל הערבים אצלנו במכון באים ככה אבל רובם למדו שלדרוש ממני לא רק שזה רעיון מפגר זה גם יגרום לפלטות להישאר אצלי עוד איזה 5-10 דקות יותר מהתכנון.
המאמנת הזאת בטוח תתקלקל בקרוב, מקווה שלא אתקל בה מלמדת חצאי סקוואט בסמית' בעתיד הקרוב כי הסמית' משין מככב בתכניות המגירה של המכון. האמת שדיברתי על זה פעם עם אחת המאמנות שאלתי אותה אם במידה ואותו מתאמן יבוא אליה או למאמן אחר עם אותה המטרה אם הוא יקבל תכנית זהה והיא טוענת שלא ושהיא בוחרת איזה תרגילים לתת לו אבל לאור כמות האנשים שעושים כל מיני הכלאות של תרגילים בסמית' זה נשמע לא אמין כל כך.

לגבי האיש שחופר על לא לצלם אני פשוט מתעלם ממנו הוא כבר למד לא להתקרב לי לטלפון שלקחתי מוט אולימפי ורדפתי אחריו לפני חצי שנה, אני כבר הפסקתי לספור את כמות הפעמים שאנשים אידיוטים איימו שהם יתלוננו עלי להנהלה בגלל שטויות שהם מנפיצים כמו שאני לא מוכן לתת להם פלטות או עושה מלא סטים של קצת חזרות וכל השיט הזה, סתם מאיימים ולא עושים כלום

נערך לאחרונה:
לא ברור מה הסיפור שלו עם החגורה וכן, יש לפחות 3 אנשים עם אינזר במכון שמשתמשים בהן בזמן הלא נכון ובאמת כואב הלב לראות את זה.

מזכיר לי את הבנאדם במכון שלי, שבאמת לא ידעתי אם לצחוק, לבכות או ממש להתעצבן, היה מגיע להתאמן עם נעלי ההרמה POWERLIFT של אדידס(גם אני מתאמן איתם) ולאחר אימון כוח(שלא ממש תאם את סוג התרגילים), הבנאדם עלה על הליכון איתם והתחיל ללכת ולרוץ איתם. ה-FACEPALM הכי משמעותי שהיה לי מאז ומעולם.

מעירים לי הרבה על פלטות (לא המאמנים המתאמנים האחרים) כי 90% מאוכלוסיית המכון הזה חיים בגישה של "לא אנחנו לא נלך לחפש בכל המכון פשוט נמצא מישהו שיש לו פלטות ונגיד לו שייתן לנו" כבר רשמתי כאן לא פעם אחת שאנשים באו לי בדרישה שאתן להם פלטות, הכי קל לדרוש ממישהו שכבר הלך חיפש והזיז פלטות במקום ללכת ולחפש לבד לא? בדרך כלל הערבים אצלנו במכון באים ככה אבל רובם למדו שלדרוש ממני לא רק שזה רעיון מפגר זה גם יגרום לפלטות להישאר אצלי עוד איזה 5-10 דקות יותר מהתכנון.

לא יודע למה זה ככה אצלך(וזה ממש חוצפה לטעמי למען האמת), אצלי זה בחיים לא היה ככה ולא הייתה סיטואציה שדומה למשהו כזה. אני בהחלט הולך לחפש פלטות בכל משקל בכל המכון ולוקח(אם זה יהיה על מכשיר כלשהו אני בונה על זה שאם בנאדם מתאמן שם וצריך את הפלטות - הוא כבר ידאג לידע אותי)מבלי לשאול ואם הוא יצטרך אותם אני מן הסתם לא אתחיל להתווכח איתו.

המאמנת הזאת בטוח תתקלקל בקרוב, מקווה שלא אתקל בה מלמדת חצאי סקוואט בסמית' בעתיד הקרוב כי הסמית' משין מככב בתכניות המגירה של המכון. האמת שדיברתי על זה פעם עם אחת המאמנות שאלתי אותה אם במידה ואותו מתאמן יבוא אליה או למאמן אחר עם אותה המטרה אם הוא יקבל תכנית זהה והיא טוענת שלא ושהיא בוחרת איזה תרגילים לתת לו אבל לאור כמות האנשים שעושים כל מיני הכלאות של תרגילים בסמית' זה נשמע לא אמין כל כך.

גם אצלי במכון הסמית' מככב בשביל סקוואט, לאנג'ים, בנץ' או פרס בישיבה.
לרוב הראק אצלי מככב בשביל פימפום עם מוט אולימפי, דדליפט רומני או פעם ב...(שגם אני עושה את זה) BOR
חושב שיהיה לך נחמד אם תתחיל לדבר איתה ואולי גם "לחזק" אותה בכוונה ללמד את התרגילים הללו. מי יודע אולי יהיה לך בסוף פרטנרית שתכפכף אותך בגב לפני דדליפט כבד(לי בעבר היו מאמנים בילדרים כאלה ששידלתי אותם לעשות את זה ולזרום עם זה כי הם פשוט אהבו את האקט של לכפכף אותי חחחחח).

מזכיר לי את הבנאדם במכון שלי, שבאמת לא ידעתי אם לצחוק, לבכות או ממש להתעצבן, היה מגיע להתאמן עם נעלי ההרמה POWERLIFT של אדידס(גם אני מתאמן איתם) ולאחר אימון כוח(שלא ממש תאם את סוג התרגילים), הבנאדם עלה על הליכון איתם והתחיל ללכת ולרוץ איתם. ה-FACEPALM הכי משמעותי שהיה לי מאז ומעולם.

לא יודע למה זה ככה אצלך(וזה ממש חוצפה לטעמי למען האמת), אצלי זה בחיים לא היה ככה ולא הייתה סיטואציה שדומה למשהו כזה. אני בהחלט הולך לחפש פלטות בכל משקל בכל המכון ולוקח(אם זה יהיה על מכשיר כלשהו אני בונה על זה שאם בנאדם מתאמן שם וצריך את הפלטות - הוא כבר ידאג לידע אותי)מבלי לשאול ואם הוא יצטרך אותם אני מן הסתם לא אתחיל להתווכח איתו.

גם אצלי במכון הסמית' מככב בשביל סקוואט, לאנג'ים, בנץ' או פרס בישיבה.
לרוב הראק אצלי מככב בשביל פימפום עם מוט אולימפי, דדליפט רומני או פעם ב...(שגם אני עושה את זה) BOR
חושב שיהיה לך נחמד אם תתחיל לדבר איתה ואולי גם "לחזק" אותה בכוונה ללמד את התרגילים הללו. מי יודע אולי יהיה לך בסוף פרטנרית שתכפכף אותך בגב לפני דדליפט כבד(לי בעבר היו מאמנים בילדרים כאלה ששידלתי אותם לעשות את זה ולזרום עם זה כי הם פשוט אהבו את האקט של לכפכף אותי חחחחח).
חוץ מאינזר ראיתי עוד זוועות יצא לי לראות לג פרס/האק סקוואט עם חגורה, רצעוות שורש כף יד ורצועות ברכיים על שרוולי ברכיים גם יש סרטון של הבנאדם הזה ועוד זוועות אחרות באינסטגרם שלו.
ראיתי פולי עליון עם רצועות ברכיים, דדליפט בסמית' עם רצועות שורש כף יד, דפיציט דדליפט בסמית' ועוד כל מיני זוועות מהסוג הזה.

למה זה אצלנו ככה? כי זה הולמס המנוי לא זול אז אנשים חושבים שאם הם שילמו לא מעט כסף מותר להם לדבר איך שהם רוצים ולתפוס תחת.
עוד שעה אני שוב במכון מעניין איזה זוועות מחכות לי היום

חוץ מאינזר ראיתי עוד זוועות יצא לי לראות לג פרס/האק סקוואט עם חגורה, רצעוות שורש כף יד ורצועות ברכיים על שרוולי ברכיים גם יש סרטון של הבנאדם הזה ועוד זוועות אחרות באינסטגרם שלו.
ראיתי פולי עליון עם רצועות ברכיים, דדליפט בסמית' עם רצועות שורש כף יד, דפיציט דדליפט בסמית' ועוד כל מיני זוועות מהסוג הזה.

למה זה אצלנו ככה? כי זה הולמס המנוי לא זול אז אנשים חושבים שאם הם שילמו לא מעט כסף מותר להם לדבר איך שהם רוצים ולתפוס תחת.
עוד שעה אני שוב במכון מעניין איזה זוועות מחכות לי היום

מחכה לדיווח חחחחח

עדכון לוג: 24/11/17

4 שבועות בחוץ:
Pause Bench 105x3x3 pr לא קשה, לא מפתיע במיוחד כי הייתי אמור לסגור את הסבב סמולוב ג'וניור בשבוע שעבר עם 10 שלשות כאלה. ב2 סטים הראשונים המרפק הציק לי וכשצילמתי עליתי על עיקר הבעיה שמתי לב שהתחלתי אחורה מידי את הלחיצה מבחינת הידיים, סט שלישי התחלתי נורמאלי והכול היה סבבה.
פרפר בדאמבלים 3x15
Triceps 3x15
Kroc Rows 3x10
אמות 3x20

ליצנות פרק 29:
בנאדם אכל לי את הראש שאני מלא זמן בבנץ' ושאני אסיים כבר (נחתי 5 דקות בין הסטים של ה105) בסוף נתתי לו להכנס איתי הוא הוריד ל90 עשה חצאי חזרות וקרא לי באמצע הסט שאעזור לו להרים בחזרה האחרונה למרות שהוא יכל לבד בטח שבטווח תנועה עלוב כזה.

נמאס מהמשפט המטומטמם הזה של (אתה עובד עם הפלטות האלה?) עחי שמתי עליהן חגורה, בקבוק מים, רצועות שורש כף יד והן צמודות לבנץ' לא מספיקים כל הסימני זיהוי האלה?
ההיגיון הבריא אומר שאם אני מהיחידים שאשכרה מחזירים למקום כשהם מסיימים אז אם שמתי ליידי פלטות סביר להניח שאני צריך אותן.

קרא את שאר עדכון הלוג...

למה בכלל צריך לשים סימני זיהוי? רבאק אני משתגע אני מארגן לי על הרצפה ליד הכלוב סט פלטות תואמות ואנשים לוקחים לי כשאני מסובב את הראש או באמצע סט, כאילו מה זה לא ברור שמשתמשים בפלטות האלו? סתם מסתדרות סביבי פלטות בסטים תואמים(זה היה יכול להיות ממש נוח בזמן משמרות)?
לעזאזל חבורה של סתומים אם אתם לא הכוסית מאתמול שעשתה HIP THRUSTS לידי ולקחה לי 5 קג אז תתרחקו לי מהפלטות או שתקבלו ביס.

למה בכלל צריך לשים סימני זיהוי? רבאק אני משתגע אני מארגן לי על הרצפה ליד הכלוב סט פלטות תואמות ואנשים לוקחים לי כשאני מסובב את הראש או באמצע סט, כאילו מה זה לא ברור שמשתמשים בפלטות האלו? סתם מסתדרות סביבי פלטות בסטים תואמים(זה היה יכול להיות ממש נוח בזמן משמרות)?
לעזאזל חבורה של סתומים אם אתם לא הכוסית מאתמול שעשתה HIP THRUSTS לידי ולקחה לי 5 קג אז תתרחקו לי מהפלטות או שתקבלו ביס.
מה יותר פשוט לקחת מה שמונח בצורה מסודרת ובסטים תואמיפ על יד הכלוב או לקחת יוזמה ולחפש פלטות? אנשים עצלנים.
אוי שכחתי לרשום היום מישהו לקח לי דאמבל לסופר סט ויצאתי עליו שגם ככה הוא לא יגדל שחבל על הזמן שלו

מה יותר פשוט לקחת מה שמונח בצורה מסודרת ובסטים תואמיפ על יד הכלוב או לקחת יוזמה ולחפש פלטות? אנשים עצלנים.
אוי שכחתי לרשום היום מישהו לקח לי דאמבל לסופר סט ויצאתי עליו שגם ככה הוא לא יגדל שחבל על הזמן שלו
יותר פשוט להחזיר את הפלטות למקום בצורה מסודרת ואז יהיה קל למצוא אותן.
בתחילת דרכי כשעוד הייתי רענן ומלא מוטיבציה הייתי מסדר את הפלטות בסטנדים לפי משקלים, אבל זה עבר לי אחרי שהבנתי ש99.9% מהמנויים אצלנו הם חבורת חארות ושהצוות שלי גם חארות, מילא אתם לא עושים את זה, אבל לפחות תעירו לאנשים שיורידו משקלים אחריהם במקום לדבר עם הגיי המוזרק ובאיזה קטע אתם צוחקים לי בפרצוף ובעצמכם לא מסדרים את הפלטות כמו שצריך כשאתם רואים שעבדתי על זה שעה (הייתי צריך לפרוק).
באמת שאם הייתי יכול הייתי מנסר מכל המתקנים את המוטות שמאפשרים להניח עליהם משקל, שכולם יחזירו לסטנדים וזה יהיה במקום מרכזי, זו אחת הסיבות שכל כך כיף לי להתאמן אצל מייק, אם מישהו נתפס לא מחזיר למקום או אפילו לא מחזיר למקום הנכון הוא יקבל בראש על זה, אצלנו המנהל יבוא ויצחק איתו (קרה כשדיווחנו לו שאותו גיי מוזרק פילח את החבר הספרדי המוזרק שלו).

נ.ב. - אין לי שום דבר נגד גייז באופן כללי.

יותר פשוט להחזיר את הפלטות למקום בצורה מסודרת ואז יהיה קל למצוא אותן.
בתחילת דרכי כשעוד הייתי רענן ומלא מוטיבציה הייתי מסדר את הפלטות בסטנדים לפי משקלים, אבל זה עבר לי אחרי שהבנתי ש99.9% מהמנויים אצלנו הם חבורת חארות ושהצוות שלי גם חארות, מילא אתם לא עושים את זה, אבל לפחות תעירו לאנשים שיורידו משקלים אחריהם במקום לדבר עם הגיי המוזרק ובאיזה קטע אתם צוחקים לי בפרצוף ובעצמכם לא מסדרים את הפלטות כמו שצריך כשאתם רואים שעבדתי על זה שעה (הייתי צריך לפרוק).
באמת שאם הייתי יכול הייתי מנסר מכל המתקנים את המוטות שמאפשרים להניח עליהם משקל, שכולם יחזירו לסטנדים וזה יהיה במקום מרכזי, זו אחת הסיבות שכל כך כיף לי להתאמן אצל מייק, אם מישהו נתפס לא מחזיר למקום או אפילו לא מחזיר למקום הנכון הוא יקבל בראש על זה, אצלנו המנהל יבוא ויצחק איתו (קרה כשדיווחנו לו שאותו גיי מוזרק פילח את החבר הספרדי המוזרק שלו).

נ.ב. - אין לי שום דבר נגד גייז באופן כללי.
בפאוור האוס גם היה ככה האמיץ שלא היה מחזיר היה משלם בburpees לפי כמה קילו הוא לא פירק, יצא לי לראות 100 burpees לא נעים

בפאוור האוס גם היה ככה האמיץ שלא היה מחזיר היה משלם בburpees לפי כמה קילו הוא לא פירק, יצא לי לראות 100 burpees לא נעים
הפתרון הכי טוב לפי דעתי לשלם קנס על של חמישה שקלים כול פלטה שלא חוזרה למקום. ככה כול אהבל שלא מחזיר משקולות בעצם יממן לי את המשכורת , וגם בסופו של הכול הוואנבי בילדרים יעזבו את המכון לאחר חודש אחד בלבד.

הפתרון הכי טוב לפי דעתי לשלם קנס על של חמישה שקלים כול פלטה שלא חוזרה למקום. ככה כול אהבל שלא מחזיר משקולות בעצם יממן לי את המשכורת , וגם בסופו של הכול הוואנבי בילדרים יעזבו את המכון לאחר חודש אחד בלבד.
עלה לאחד המדריכים אצלנו רעיון מבריק, טיפים למדריכים!
אתה מסתובב עם פאוץ', מישהו רוצה שמירה במשהו? 10% משקל = טיפ.
מישהו צריך עזרה להזיז משהו? 10% משקל = טיפ.
רוצה הדרכה ראשונית טובה? הכוס טיפים שם 🤪.
וכן הלאה.

אני מחכה שיגיע מאמן חדש או משהו בא לי פעם להסתיר את העובדה שאני ליפטר ולבקש תכנית רגילה ולראות איזה דברים יופיעו בה, סמית' וכ"ו

@Nemesis על אף שאני נהנה לקרוא את פינת הליצנות שלך, הייתי חושב למה יש לך כ'כ הרבה התקלויות עם אנשים.
זה לא הרגל בריא לחיים
האמת שמי שמבקש להצטרף בבנץ' אני נותן להם בכיף אני מרבה ליפול על אנשים חיים בסרט לא מעט פעמים.
זה לא שאני דוחף לאנשים מצלמה לפנים, שאני מצלם סטים זה בפינה שרואים רק אותי וזה לא מפריע לאף אחד ואני לא מבלגן את כל הסביבה שלי בפלטות.
זה לא מספיק במכון עממי מסתבר

עדכון לוג: 26/11/17

3 שבועות בחוץ:
Deadlift 210x3x2 pr היה אמור להיות ל3 שלשות אבל בסט הראשון בקושי סחטתי 2 והבנתי שזה לא יילך, בסופו של דבר בקושי סחטתי 3 דאבלים אבל הדדליפט הבא שלי בוולקן אז אני אופטימי שנשאר עוד מה לסחוט.
Squat 120x3x3 קל
Pause Bench 80x3x3 קל
פרפר בדאמבלים 3x15

אין פינת ליצנות היום, הדבר האחרון שעניין אותי זה מה קורה מסביב

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:

עדכון לוג: 28/11/17

3 שבועות בחוץ:
Pause Bench
80x5
90x5
100x5 pr
107.5x3 pr

80x8

הכול הרגיש קל למרות שב100 וב107.5 הוציאו לא כל כך טוב. ה100 זה שיא לחזרות.
פרפר בדאמבלים 3x15
יד אחורית 3x15
Kroc Rows 3x10
אמות 3x20

היה מוזר לעשות בנץ' במתכונת של ביל סטאר אחרי תקופה ארוכה כל כך של 3-10 סטים עם משקל זהה אבל אני מרוצה שעלה קל ומעניין מה הלאה עם הבנץ'.

ליצנות פרק 30:
באתי בשעה שהמכון ריק אז לא היה הרבה, איזה בילדר שלוחץ 80 לחצאים עשה לי הרצאה על זמני מנוחה ותרגילי עזר, אמר לי שאני צריך לנוח דקה גם בבנץ' ולעשות חזרות גבוהות יותר כי אני עובד רק כוח, האירוניה שפעם בשבוע אני מרים לו דאמבלים לדאמבל פרס "כבד" שהוא נכשל אחרי 4-5 חזרות שגם אותן צריך להרים לו.
nice gloves though

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית