- פותח/ת השרשור
Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:
עדכון לוג: 24/11/17
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 24/11/17
4 שבועות בחוץ: האימון מאתמול
Squat 140x3x3 לא רע, מעניין לכמה אגיע, לפני כל הכשלים התכנון הסופי היה איזה 170-175 ל4x2 וכרגע אני בסוג של "מחשב מסלול מחדש" נשארו לי עוד 2-3 אימוני סקוואט כבד לעשות.
Deadlift 140x3x3 התאוששות קלה ומהירה, זה 70 קילו מתחת לדדליפט עצימות הבא שלי. היה פה משהו מגעיל אני ארשום בפינת ליצנות זה ממש היה לא יפה מה שקרה
Pause Bench 100x3x3 לשם שינוי המרפקים לא כאבו לי אבל 2 סטים לא היה מישהו נורמאלי לבקש ממנו שיוציא לי אז הוצאתי לבד ובזבזתי קצת כוח.
בטן 3x20
פינת הליצנות הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס עונה 2 פרק 28:
טוב אז אני אתחיל מהדבר היותר מגעיל, הלכתי לעשות דדליפט איפה שה"מתחם קוקספיט/אימונים אישיים" שיש בו פחות אנשים ופלטות באמפר אז כיף לעשות שם דדליפט, האחראי על המאמנים העביר שם אימון אישי ובא לי ביציאה "מה אתה בא להשבית לי פה את כל האיזור עכשיו עם הדדליפט שלך? אל תעשה פה דדליפט לך תעשה במקום אחר".
ברור שהתעצבנתי כי אני ממש לא משבית את הסביבה שלי כשאני עושה דדליפט אני גם לא טורק בברוטאליות או זורק כל סט אז הוא סתם נפל עלי, אמרתי לו שלפני שהוא בא לצאת עלי שייצא על כל הערבים שלא מחזירים פלטות במקום ושמי הוא בכלל שיגיד לי איפה לעשות דדליפט ואיפה לא והמשכתי כרגיל.
קלטתי שכל סט הוא בוהה מהצד כאילו הוא ממש עצבני שאני שם זין על מה שהוא אומר אבל לא אכפת לי, דרך אגב זה אותו אהבל ששם למתאמנות שלו אינזר בכל מיני תרגילים לא קשורים כמו האק סקוואט במשקלי נוצה.
שוב העבירו לי הרצאה שאני לא יכול לקחת 3 זוגות של פלטות של 20 בשעות שהמכון עמוס ושעוד אנשים צריכים פלטות אבל זה לא ממש עניין אותי, לפני שמתאמנים באים לחפור לי שילכו לאלה ששמים 300 קילו בלג פרס חחחח.
איש ה"אסור לך לצלם במכון" חזר (הוא מהעונה הקודמת) הייתי רואה אותו הרבה במכון אבל אתמול הוא החליט שבא לו לריב איתי שוב מסיבה לא ברורה. אני מצלם את הבנץ' מזווית שרואים רק אותי ולא רואים אף אחד אחר וכשהוא עשה בבנץ' לייד ובאינקליין ממול הוא בא בכל סט שלי והתחיל להתווכח איתי שאסור לי לצלם במכון ושהוא יילך להתלונן בהנהלה על מה שאני עושה אבל לא אכפת לי, בפעם הקודמת שהוא עצבן אותי לפני איזה חצי שנה והוא הפיל לי את הטלפון כשבאתי להכנס לסט תפסתי אולימפי ורדפתי אחריו ומאז הוא לא מתקרב לי לטלפון יותר וסותם את הפה שלו עד שאתמול הוא החליט לנבוח עלי עוד פעם.
לא מאמין שאני אומר את זה אבל אני אומר משהו טוב סוף סוף:
מאמנת חדשה (סוג של חדשה, הייתי רואה אותה עובדת רק בימי שישי וראיתי אותה אולי פעמיים) עבדה אתמול ולימדה מישהו לעשות היי באר סקוואט בטכניקה טובה וזה היה בזמן שהיא הייתה במשמרת ולא באימון אישי, סוף סוף משהו שיפה לראות, הלוואי וכל המאמנים במכון הזה היו ככה
קרא את שאר עדכון הלוג...