- פותח/ת השרשור
הייתי צריך לשאול אותו כמה חזרות הוא עושה לשריר הpcיש לו ארנק תואם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי צריך לשאול אותו כמה חזרות הוא עושה לשריר הpcיש לו ארנק תואם?
יש לו ארנק תואם?
שכחתי לציין שהוא לא מוריד את החגורת מגה ספורט לכל אורך האימון שחס וחלילה לא יפרוץ דיסק מפשיטת מרפקים במכונהותיק צד ?
עחי זה מסוכןשכחתי לציין שהוא לא מוריד את החגורת מגה ספורט לכל אורך האימון שחס וחלילה לא יפרוץ דיסק מפשיטת מרפקים במכונה
שכחתי לציין שהוא לא מוריד את החגורת מגה ספורט לכל אורך האימון שחס וחלילה לא יפרוץ דיסק מפשיטת מרפקים במכונה
ברור שעם הכרית, צריך ריפוד משלים לפוסי פדזאת של אנרג'ים עם ה"כרית" או החגורת בד עם הסקווטש ?
אבל זה לא שווה בלי החלק של good fucking morning motherfuckers welcome to my crossfit show ואין לנו אנשים שמתהפכים בסנאצ'ים במכוןאני אומר תתחיל לצלם לנו סרטונים עם קריינות בהשראת Gym idiots
3 שבועות בחוץ: אימון מאתמול
Squat
120x5
130x5
140x5
150x3
120x8
ה150 נראה הרבה יותר טוב אפילו מהסט הראשון שהיה לי כשעשיתי 3 שלשות עם 150 לפני 3 שבועות. לא קרסתי עם הגב והרגיש פחות כבד בהרבה. הביטחון בסקוואט שאבד בכמה שבועות האחרונים חזר סוף סוף.
Deadlift 140x3x3 דקה מנוחה בין סטים לא שמתי לב ששכחתי לחגור אבל זה משקלי חימום אז לא קריטי.
Pause Bench 100x3x3 קל, 3 דקות מנוחה בין סטים פחות או יותר, שמתי דגש על להפסיק להתפרע בנעילה והיה שיפור גדול בזה הפעם.
בטן 3x20
ליצנות פרק 31:
כמובן ששמו לי עין על הפלטות אבל התאכזבו לגלות שאני לא מסיים איתן בקרוב (לקחתי מהסקוואט לדדליפט ולבנץ') וקצת לקחו את זה קשה ש4 פלטות של 20 ממשיכות איתי מתרגיל לתרגיל בזמן שלאהבל שלקח 20 פלטות בשביל 400 קילו לג פרס אף אחד לא העיז להתקרב. אמרו לי שאני לא יכול להשתלט על 4 פלטות של 20 שאם סיימתי תרגיל אני צריך לחפש פלטות מחדש, התעלמתי ולקחתי את המוט איתי לדדליפט וקלטתי שהלכו להתבכיין לאחד המאמנים אבל לא אמרו לי כלום כי אין מה להגיד.
התאכזבתי לראות שהשאירו מאמנת לעשות סגירה לבד ושחצי שעה אחרי שכל האיזור דאמבלים היה מסודר שוב בילגנו שם את הכול, לא ברור איך במכון כזה לא משאירים 2-3 מאמנים לעשות סגירה עם המחיר הלא זול שמנוי עולה וכמות המנויים/חוגים/אימונים אישיים שיש שם אני בטוח שלרשת יש מספיק כסף כדי לא להשאיר לבד מאמנת אחת לסחוב דאמבלים של 48 קילו שמפוזרים על הרצפה. אבל כמו שיש מחסור בפלטות אני לא מופתע כבר ממחדלים במכון הזה.
מישהי שאלה אותי כמה נשאר לי בבנץ' ומתי אני מעיף משם את המוט והיא בכלל רצתה לעשות שם בטן... פירססתי אותה משם הספת בנץ' זה לא עמדת בייספס ולא איזור לבטן שתמצא לעצמה ספת בטן משלה העצלנית (עשתה תרגיל שאפשר לעשות בכל ספת דאמבלים נורמטיבית וכדי לעשות אותו בבנץ' צריך גם להעיף משם את המוט)
אני לא מופתע שיש מדריכה אחת בסגירה, גם אצלנו מקצצים במשמרות כל הזמן, אני לא אתפלא אם נגיע לזה עוד חצי שנה(אם בכלל אשאר שם עוד חצי שנה).
חייב לבוא לראות את האלה שעושים לכם פרס של מינימום אדי האל,מעניין איך הם מתמודדים עם משקלים כאלה כי מה שהולך לי בראש זה מהסיטואציות שאתה מסתכל מהצד ואתה לא יודע אם לבכות או לצחוק
שיוכיחו את עצמם בסקוואט כבד בטכניקה נכונה, אם הם עושים 180 סקוואט לטווח תנועה מלא בלי קריסת ברכיים או דברים דומים שיעשו כמה לג פרס שבא להםחייב לבוא לראות את האלה שעושים לכם פרס של מינימום אדי האל,מעניין איך הם מתמודדים עם משקלים כאלה כי מה שהולך לי בראש זה מהסיטואציות שאתה מסתכל מהצד ואתה לא יודע אם לבכות או לצחוק
3 שבועות בחוץ:
Pause Bench
80x5, 90x3, 100x2, 110x1
הכול קל אבל העצירה ב110 לא להיט, בקטנה.
פרפר בדאמבלים 3x15
Triceps 3x15
Kroc Rows 3x10
אמות 3x20
לא התעמקתי מה קורה מסביב היום בבוקר, באתי לתקתק את האימון כמה שיותר מהר
מסכים עם כל מילהשיוכיחו את עצמם בסקוואט כבד בטכניקה נכונה, אם הם עושים 180 סקוואט לטווח תנועה מלא בלי קריסת ברכיים או דברים דומים שיעשו כמה לג פרס שבא להם
אצלנו לא מוותרים על פלטות פשוט משאירים כדי לא לפרק ואנשים לוקחים אבל תמיד יהיה איזה זקן או ילדה שצריכים להוריד מלא פלטות של 20 בלג פרס כי הם רוצים לעשות ולא פירקו.ת'אמת שמאז שהתחלתי לקרוא את סיפורי הליצנות שלך באמת שהתחלתי לשים יותר לב לאירועי ליצנות במכון שלי
במיוחד עם הפלטות ובאמת שלא קרה לי שום דבר יוצא דופן. כל אחד מוותר אחד לשני על הפלטות וכל "התהליך" נעשה בנעימות וחיוך.
ואם צריך אז הולכים לחפש פלטות באזור השני של המכון ולא מתעצלים ומתעלקים על מישהו אחר.
התירוץ הזה של ''אין מספיק כסף לשלם לשניי מאמנים משרה מלאה'' הוא זיון השכל הכי עתיק בספר. זה לא משנה עם אתה עובד במכון פרטי \ low cost שהמנוי עולה 99 לחודש, או שאתה עובד ברשת מוכרת ויקרה שהמנוי עולה 300 שקל לחודש, בסופו של דבר כול המאמנים מקבלים את המינימום שתנאים וגם זה רק בגלל שהמעסיק מחויב לתת את זה בחוק.אני לא מופתע שיש מדריכה אחת בסגירה, גם אצלנו מקצצים במשמרות כל הזמן, אני לא אתפלא אם נגיע לזה עוד חצי שנה(אם בכלל אשאר שם עוד חצי שנה).
הכי אבסורד זה שלפני כמה חודשים כשפתחו פה בסביבה חדרי כושר LOW COSא זיינו לנו תשכל על זה שאצלנו יש הרבה מדריכים במשמרת שנותנים שירות ושאנחנו עושים הדרכות ונותנים ערך מוסף, איזה ערך מוסף ואיזה זיבי? צמצמו את ההדרכות בחצי, אידיוט מי שנרשם אלינו רק בשביל חדר כושר.
מחר דד כבד בוולקן לא יודע כמה מתוכנן לי אני אדע כשאני שם.
כרגע:
Deadlift 2xx לא יודע כמה סטים לא יודע כמה חזרות רק שזה מתחיל ב2
18 יום בחוץ:
אימון בוולקן
Deadlift 210x1 קל, משקל של כניסה ראשונה, שבוע הבא מנסה משקל בין אופנר לכניסה שניה כנראה 220.
Squat 120x3x3
Pause Bench 110x1 קל, סביר להניח שזה המשקל שאפתח איתו בתחרות.
פרפר בדאמבלים 3x15
יד אחורית 3x15
אעלה את הסרטונים יותר מאוחר