Resource icon

Only time will tell if you can break the spell back in your own world

Nemesis עדכן/ה את הלוג ״הרפתקאות הליפטר בהולמס פלייס״:

עדכון לוג: 22/12/17

תחרות:
את הבוקר התחלתי בנסיעה מהקריות לתל אביב כדי לקחת את הויזה להודו שלא יכלה להגיע יום לפני וגררה אותי לטיולים רגליים ברחבי צפון תל אביב (בכל זאת, חניה והליכה בין בניינים וכל זה).
סיימתי עם הטיילת הגעתי בסביבות 1 בצהריים בחזרה לתחרות והיו קצת עיכובים אז הסקוואט התחיל רק בסביבות 4 ורבע אם אני לא טועה.

סקוואט:
כניסה ראשונה - 145 אותו אופנר כמו במאי
כניסה שניה - 160 קל
כניסה שלישית - 170
נראה הרבה יותר טוב מה170 במאי ונראה גם קל יותר, קיבלתי אדום אחד מהצד כנראה על עומק אבל זה עבר.
בהתחלה תכננתי לשפר ב5-10 את הסקוואט אבל ירדתי מזה העדפתי ללכת על בטוח כי היו לי לקראת סוף ההכנה קצת צרות עם הסקוואט במיוחד עם עומק.

בנץ':
כניסה ראשונה - 110 נפסל, בפקודת start הורדתי את הישבן לספה ממש שניה לפני או במקביל לחיצה אז למרות שהאופנר הלך חלק פסלו לי אותו ורק איזה 2 דקות לפני הכניסה השניה הבנתי מה קרה אז זה הכניס אותי ממש ללחץ וחירבן לי את התחרות.
כניסה שניה - 115F נבהלתי מהפסילה באופנר והתחלתי בסטאפ טיפה שונה שהישבן כבר למטה אז זה הרס לי את הכיווץ ולא הצלחתי לנעול.
כניסה שלישית - 115, הרגיש קל אבל ההורדה קצת נדפקה לי ולמזלי זה משקל שכבר הרמתי אז ניצלתי בשיניים מbomb out.

דדליפט:
כניסה ראשונה - 210: הלך קל, 2 שניות מניתוק לנעילה.
כניסה שניה - 230 זה שיפור של 10 קילו ממאי, התנתק מהר, נעילה נמרחה קצת.
כניסה שלישית - 240F, ניתקתי והצלחתי לעלות קצת ונגמר הכוח לא ניסיתי לסחוט גריינד כי כבר הרגשתי שהמוט מחזיר אותי למטה

סיימתי מקום רביעי היינו ארבעה מתחרים, למרות שהלך זוועה ולקחתי רק 6/9 עם טוטאל הרבה יותר נמוך מהמצופה אני מרוצה שיפרתי מ500 ל515 והכי חשוב שלא קיבלתי bomb out בבנץ' הייתי ממש לחוץ במיוחד אחרי 2 כניסות שנפסלו והצלחתי להציל את עצמי.

מה הלאה?
הפסקה ארוכה, ב01.01 אני טס להודו ותאילנד וחוזר לארץ ב15.3, טיול מאוחר של אחרי צבא קצת לנקות את הראש מהעבודה, מהשגרה וקצת לראות עולם.
הכנתי לעצמי רשימה לא קטנה של נקודות שאני הולך לעבוד עליהן ולשנות כשאני אחזור לארץ, התחרות הבאה שלי היא רק בדצמבר 2018 אז יש זמן עד ההכנה הבאה שאני אעשה בעצמי רק מחודש יולי (עד אז יש לי המון עבודה אני משנה טכניקה בהכול, כנראה עובר מנעלי הנפות לאולסטאר בסקוואט, מתכנן לעבור להוק גריפ בדדליפט ועוד הרבה דברים).
והשינוי הכי בולט, פינת הליצנות נגמרה כשאני חוזר מחו"ל אני מתכנן לעבור להתאמן בACT.

קרא את שאר עדכון הלוג...

פינת הליצנות זל
נתגעגע
תהנה בטיול
אולי יהיה עוד איזה פרק או 2 עד שאני טס, אני לא חושב שאתאמן אבל יש לי חבר שמתאמן בהולמס אולי אני אבוא להוציא לו קצת בנצ'ים אז זה הזדמנות לפרקי סוף עונה דרמטיים

אולי יהיה עוד איזה פרק או 2 עד שאני טס, אני לא חושב שאתאמן אבל יש לי חבר שמתאמן בהולמס אולי אני אבוא להוציא לו קצת בנצ'ים אז זה הזדמנות לפרקי סוף עונה דרמטיים

לאאאאאאאאאאא השארת אותנו במתח עכשיו

מה יהיה עם המאמן שנותן למתאמנות שלו לעשות סקוואט עם חגורה של אינזר ?

מה יהיה עם הבני דודים שעושים 60KG לרבעים ?

מה יהיה עם ה"Smith Machine Man" ?

השארת אותנו במתח "לסוף העונה"

לאאאאאאאאאאא השארת אותנו במתח עכשיו

מה יהיה עם המאמן שנותן למתאמנות שלו לעשות סקוואט עם חגורה של אינזר ?

מה יהיה עם הבני דודים שעושים 60KG לרבעים ?

מה יהיה עם ה"Smith Machine Man" ?

השארת אותנו במתח "לסוף העונה"
playtime is over אי אפשר להכנס שם לרייג' האווירה שם מכבה כל ניסיון רייג' אפילו אמוניה לא עזרה.
ונמאס מסקוואט מול מראה מבחינה מקצועית זה אמור להיות המניע הראשון שלי לברוח

עדכון לוג: 23/12/17

אימון הטרלות 1:
עשיתי כל מיני דברים ספונטניים במכון חלק רציניים חלק פחות.
איזה 115 קילו דד לחזרות בטכניקה נורמאלית, פרס עם 52.5 בזמן שחבר נח בין הסטים שלו, אוברהד סקוואט עם מוט ריק בשביל הכיף.

הטרלות:
t bar ביד אחת לרבעי חזרות
סקוואט בסמית atg לטווח תנועה מחריד עם קריסת ברכיים (מוט ריק)
btn press לרבעי חזרות.

לפני שאני טס אני אעשה סרטון של כל ההטרלות מהשבוע הזה ויהיה עוד פרק או 2 של פינת ליצנות היה יחסית ריק היום בשבת.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/12/17

אימון אקראי:
Squat 100x3 ללא, פעם ראשונה אחרי שנתיים שעשיתי סקוואט עם אולסטאר, הרגיש לא רע. כשאני אחזור לארץ אני אראה איך הולך לי עם אולסטאר במקום עם נעלי WL אולי יהיה לי טוב יותר ככה.

פרס 50x5 אין משהו מיוחד

Deadlift 140x3, 160x2, 180x1, 200x1, 180x2x1
ניסתי שוב את הסטאפ הישן שלי ממאי עם כמה שינויים כדי לראות במה אני אצטרך להתמקד, בגדול מה שהכי בולט זה שיש לי קריסת ברכיים בדדליפט משכתי את כל הסטים עם גב ישר ולא היה כבד למרות התחרות.
כשאני אחזור מחו"ל אני אתקן את הקריסה זה בגלל שאני לא מנסה לדחוף אותן החוצה במהלך הסטאפ אני נותן להן לברוח קדימה ופנימה.

פינת ליצנות: השבוע האחרון
ההנהלה בישרה שבעוד חודש יחליפו את רוב המכשירים במכון, התהליך כבר התחיל ואיך לא, הדבר הראשון שהביאו זה לג פרס חדש שאפשר לשים בו עד 720 קילו!!! אבל מה? לא נראה לי שיש 720 קילו בפלטות 20 במכון הזה אז זה מיותר, בטח כשיש שני לג פרסים והאק סקוואט וראקים ובנצ'ים כי מי ייקח 720 קילו ללג פרס? יאכלו אותו חי

שאספתי לי פלטות 20 לסקוואט היה בנץ' ריק שהורדתי שם פלטות כדי לקחת את ה20 שהיו שם ובא בנאדם דפק ריצה לבנץ' כאילו זה סוף העולם, שם את המגבת שלו על הבנץ' ואמר לי להחזיר לו את הפלטות כי הוא רוצה לעשות שם בנץ' אמרתי לו שיחפש לעצמו פלטות חדשות ולמרבה ההפתעה הוא לא עשה לי הרצאה כמה שאני לא בסדר לכאורה.

שעשיתי דדליפט ושמתי ערמה של פלטות 20 קרוב למוט כדי לא להתחיל לעשות סיבובים עם פלטות של 20 בין הסטים ונבחו עלי שאני לא יכול להשתלט ככה על הפלטות (בסטנד במרחק מטר ממני היו עוד פלטות 20 בצורה שונה אבל הבנאדם החליט שהוא רוצה techno gym ורק techno gym).
המנהל חדר כושר עבר בסביבה כדי לראות את הלג פרס החדש והוא הסתכל בתדהמה על הערימת פלטות ושאל אם אני באמת הולך להרים את כל זה או שזה סתם לקישוט חחחח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נבו שמעת על מכון כושר "פרו פיט" שעומד להיפתח? גם קרוב אליך לבית, גם זול ואני מנחש שהוא די ידידותי לליפטינג. הם שוברים את השוק עם המחירים שלהם הרשת הזאת....
אגב, חזרת די מהר למשקלים שלך יחסית אחרי התחרות. אני לאחר התחרות השניה שלי לקח לי להתאושש כמעט חודש, בקושי הרמתי 100 בבנצ' וגם סקוואט סגרתי 100-120 בלחץ....המערכת העצבית שלי פשוט קרסה לאחר התחרות חחחח

נבו שמעת על מכון כושר "פרו פיט" שעומד להיפתח? גם קרוב אליך לבית, גם זול ואני מנחש שהוא די ידידותי לליפטינג. הם שוברים את השוק עם המחירים שלהם הרשת הזאת....
אגב, חזרת די מהר למשקלים שלך יחסית אחרי התחרות. אני לאחר התחרות השניה שלי לקח לי להתאושש כמעט חודש, בקושי הרמתי 100 בבנצ' וגם סקוואט סגרתי 100-120 בלחץ....המערכת העצבית שלי פשוט קרסה לאחר התחרות חחחח
חוץ מבדדליפט שאר התחרות נתתי משקלים שהרמתי כבר, הסקוואט היה בתוצאה שווה לסקוואט ממאי ועלה יותר בקלות, בגלל הפסילה של האופנר בבנץ' וכל הלחץ סיימתי רק עם 115 שלא היה כניסה בתכנון אפילו, היה 110, 120 ואז 125-130 רק בדדליפט נתתי התקדמות גדולה יותר אז ביחס לתחרות הקודמת הרגשתי שהתאמצתי הרבה פחות.

שמעתי על הפרופיט אולי אני אעשה שם אימון ניסיון כשאני אחזור לארץ אבל אני לא פוסל מעבר לACT הנסיעה לא עד כדי כך נוראית ברכב או תחבורה ציבורית ו3 פעמים בשבוע שם זה לא מה שיקשה עלי כל כך (לא חושב שאתאמן 4 בשבוע לפחות עד חודש יולי).

עדכון לוג: 27/12/17

אימון טכניקה ראנדומלי מספר 2:
Squat 100x5x5 ללא
היה קל, כל סט שיניתי משהו - קצת אחיזה, רוחב עמידה וכל זה, אני ממשיך להתרגל לאולסטאר אבל כשאחזור לארץ אני אעשה עוד כמה אימוני טכניקה להיסגר על מה הכי נוח לי זה ממש רחוק משם כרגע.

Bench 100x5,6,5 היה קשה לחזור פתאום לעשות בלי עצירה, עד הסט חימום עם ה80 לא הייתי מסוגל הגוף גרם לי לתת pause כל הזמן והכרחתי את עצמי להפסיק, הטכניקה נראית בהתאם כי אני רגיל לעצור אז אחרי חזרה אחת טובה השאר נראות יותר רעות כי אני צריך להתרגל לזה שאין עצירה. גם לא חגרתי לשם שינוי והלך די סבבה, בכל סט היה לי לפחות עוד אחת בטנק.

Deadlift 140x5, 180x2, 200x2x1 PR ללא חגורה, ללא מגנזיום עם המוט הכי מחליק במכון:
לא משכתי מעל 170 בלי חגורה אף פעם, זה היה אימון של תרגול טכניקה כעקרון להמשיך לעבוד על לשפצר את הסטאפ המקורי שלי ולנסות למזער את הקריסת ברכיים כמה שאפשר, ה140 היה קל מידי גם בלי ציוד אז המשכתי ל180 שחשבתי שבגלל שאני לא חוגר יהיה קשה אבל לא הזיז לי אפילו קצת והלכתי על 2 סינגלים ספונטניים של 200 עם בערך 3 דקות מנוחה בין הסטים, בלי שום ציוד ועם מוט שבהכנה הקודמת החליק לי ב200 לשלשה אפילו שפיצצתי את הידיים במגנזיום.

הסרטון של ה200 הראשון:
התחלתי עם אגן נמוך מידי אני יודע

פינת ליצנות פרק לפני האחרון (נראה לי):
שהסקווטתי אחד בא שעוד הייתי בחימום עם מוט ריק ושאל אם לא נמאס לי לעשות כל כך הרבה סטים.
איזה אחד שתמיד שם את הדברים שלו בלוקר קבוע נחרד לגלות שמישהו השאיר שם תיק בלי מנעול ומהעצבים הוא העיף לו את הציוד ושם את הדברים שלו, גועל נפש.

שמרתי על בילדר בבנץ' שעצר בשלבים מסוימים של התנועה בכוונה וביקש שלא אעזור לו ואיזה אחד שעבר בסביבה אמר לי "עחי אתה הורג את הבנאדם".
הבנאדם שתמיד תופס 2 סמית'ים ומוט עם 100 קילו לדדליפט קלט שיש לי פלטות של 20 לייד הבנץ' וכבר מקילומטר ישר שאל "אתה מתשתמש בזה", לא זה לקישוט אני אוהב שיש לי ערמות של פלטות מסביבי עחי!

קרא את שאר עדכון הלוג...

שהסקווטתי אחד בא שעוד הייתי בחימום עם מוט ריק ושאל אם לא נמאס לי לעשות כל כך הרבה סטים.

ככה מורכבת תכנית האימונים שלי עחי

שמרתי על בילדר בבנץ' שעצר בשלבים מסוימים של התנועה בכוונה וביקש שלא אעזור לו ואיזה אחד שעבר בסביבה אמר לי "עחי אתה הורג את הבנאדם".

כמה כבר היה על המוט ?

הבנאדם שתמיד תופס 2 סמית'ים ומוט עם 100 קילו לדדליפט קלט שיש לי פלטות של 20 לייד הבנץ' וכבר מקילומטר ישר שאל "אתה מתשתמש בזה", לא זה לקישוט אני אוהב שיש לי ערמות של פלטות מסביבי עחי!

תזכיר לי למה הזין הזה תופס 3 "מכשירים" בו זמנית בכלל ?

ככה מורכבת תכנית האימונים שלי עחי

כמה כבר היה על המוט ?

תזכיר לי למה הזין הזה תופס 3 "מכשירים" בו זמנית בכלל ?
הבילדר לחץ 90 לאיזה 15 חזרות
הזה עם הסמית'ים עושה בסמית' אחד סקוואט ותאומים, באחד לג פרס ועם המוט עם ה100 עשה דדליפט

אני חושב שהבילדר הזה הוא קרן אור בפינה
יש אצלך גם אנשים שיודעים מה הם עושים (יחסית) או לפחות חושבים לפני שהם עושים משהו (לא בהכרח חשיבה נכונה)

אני חושב שהבילדר הזה הוא קרן אור בפינה
יש אצלך גם אנשים שיודעים מה הם עושים (יחסית) או לפחות חושבים לפני שהם עושים משהו (לא בהכרח חשיבה נכונה)
הוא גם לא העיפרון הכי חד בקלמר הוא מוכה כמה מיתוסים ואחרי שהוא אכל לי את הראש פעם אחת לגבי חגורה ואיזה ציוד חשוב כדי להרים כבד הוא כבר לא משתמש בRDX שהוא קנה, אני די בטוח שראיתי אותו עם חגורה מרופדת של בילדרים והוא חזר לשים כפפות.

הוא גם לא העיפרון הכי חד בקלמר הוא מוכה כמה מיתוסים ואחרי שהוא אכל לי את הראש פעם אחת לגבי חגורה ואיזה ציוד חשוב כדי להרים כבד הוא כבר לא משתמש בRDX שהוא קנה, אני די בטוח שראיתי אותו עם חגורה מרופדת של בילדרים והוא חזר לשים כפפות.
Aaaand its gone
האור כבה חח
מה עם המדריכה ההיא?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית