הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דגים גדולים כמו טונה יכולים להזיק לבריאות הנפש (הרעלת כספית)

• פותח/ת השרשור
באמת? יש לך מקור לסטטיסטיקה הזאת (לגבי "רוב הרופאים". "רוב האנשים" לא מעניינים לצורך זה, מדובר כאו על שאלה של אמת אובייקטיבית, לא דמוקרטיה).

הקונצנסוס הרפואי כפי שוהא מבוטא בניירות העמדה של הרשויות השונות הוא שממתיקים מלאכותיים אינם מזיקים אם הם נצרכים בכמויות סבירות, בייחוד כאשר לוקחים בחשבון שהאלטרנטיבה, לגבי המון אנשים, היא לא שתיית מים אלא שתיית משקאות ממותקים.
אתה נראה אותו דבר כמו האנשים שעובדים במשרד הבריאות או במשרד הבריאות האמריקאי FDA, אותו בנאדם כמו stephen joel barrett.
למה שלא תהיה עובד שם אם עדיין אתה לא שם?
- אוכל מעובד גנטי - לא מזיק בכלל
- אספרטיים? לא מזיק בכלל, אני האמין ל FDA ולמשרד הבריאות
- משרד הבריאות אומר שזה בטוח לאכול דגים במדינת ישראל? אז זה בטוח במיליון אחוז
אישית לא הייתי סומך עליהם.
- בשר שגדל בתוך מכלאות, עם הורמונים, אנטיביוטיקה ואוכלים כל היום תירס מעובד גנטית או דגנים - בטוח יותר!
- בשר שגדל על בסיס מרעה בטבע על דשא - שטויות במיץ! ונשכח שכל המינירלים והויטמינים באוכל ירוק שאין קמץ בדגנים מזיקים.

בוא נדבר על דברים אחרים שנחשבים כמסוכנים וידועים
High-Fructose Corn Syrup סירופ תירס - ממתיק מסוכן ביותר, גורם להשמנה במיוחד.
high-fructose-corn-syrup-250x150.jpg

potassium bromate - מין אבקה/קמח שנמצא בלחמניות וכל מיני מוצרי לחם, משרד הבריאות? אושר ובטוח.
288xNxpotassiumbromate02.png.pagespeed.ic_.N5g51dntR7.png

סודיום בנזואט - תוסף (חומר משמשר E211) שנמצא בהמון אוכל כמו רטבים לסלט, רוב המשקאות, גורם להיפראקטיביות אצל ילדים, פוגע ב DNA של
האנרגיה, אסטמה ופריחות.

Butylated Hydroxyanisole - נמצא ב חמאה, צ'יפס, בירה, מאפים, מסטיקים ומשקאות (מתוך מחקר - גידולים וסרטן ב עכברושים, אוגרים ועכברים)

MSG, מונו סודיום גלוטאמט - סוג מלח שנמצא ברטבים, תבלינים לפיצה, תבלינים, בשר, אוכל מעובד ומשומר באוכל סיני ובואכל מהיר,
שמשפיעה על מערכת העצבים, התקפי אפיליפסיה, פגיעה בזכרון,
12720561.jpg

Rats_Fed_MSG_Obesity.jpg

BkQcUNl.jpg

אה, עכשיו גם תגיד לי כל מה שברשימה פה גם בטוח רק בגלל שמשרד הבריאות האמריקאי והישראלי אישר.
BPA - נמצא בכל פלסטיק, כולל בקבוקים, מאוד מסוכן.
ארסן, פלואוריד, אלומיניום שפוגע קשות במערכת העצבים וכולה וכולה.

TTPpNsP.jpg

PPZX1Xc.jpg

1ppVPHr.jpg

MTqvIaV.png

OOTOuYf.jpg

0KEbBqs.jpg

What I can say about you, that you're a sell out. go work in the FDA or the misrad ha briut.
And don't breed. cause you screw up the people's health.

• פותח/ת השרשור
נראה כאילו קראתה את השורה הראושנה וזהו איך שהגבתה כל כך מהר. ומי זה כולם? לול, שלא נדבר על זה שארצות הברית,
מעל 70% בהשמנת יתר ושלא נדבר על כל המחלות, מחלות נפש ועוד. אנשים כמוך עושים עבודה טובה מאוד על הגנת הציבור.

אנשים כמוך עוד יאשימו את הציבור בגלל כל הבעיות שלהם.

נראה כאילו קראתה את השורה הראושנה וזהו
וגם זה היה קצת יותר מדי. אין לי עניין בתעמולה פרנואידית מטופשת, ואין לי ענין לשוחח עם מי שמציע לי באלגנטיות "don't breed". צ'או.

• פותח/ת השרשור
וגם זה היה קצת יותר מדי. אין לי עניין בתעמולה פרנואידית מטופשת, ואין לי ענין לשוחח עם מי שמציע לי באלגנטיות "don't breed". צ'או.
70% מעל השמנת יתר מארצות הברית תעלומה פרנואידית מטופשת? אוקיי.

GMO בריא מאוד, זה למה עכברושים שאוכלים אותם נהיה להם גידולים במחקר של שנתיים ועוד המון מחקרים אחרים.
GMO-Corn-Fed-Rat%20jpg.jpg

French Two Year GMO Study Stirs Controversy

מצטער, אבל קודם תראה את הסרטון ותקרא קצת לפני שאתה משווה אותנו לעכברים.

תקרא קצת לפני שאתה משווה אותנו לעכברים
אלה לא עכברים אלא חולדות (עכברושים), ומי שרוצה ללמוד על המחקר הצרפתי ההוא דרך עיניים טיפה יותר אובייקטיביות מוזמן לחפש קצת ברשת, או פשוט לקפוץ הנה. (לטובת העצלנים הנה משפט אחד: "After the paper was published, scientists and regulatory agencies concluded that the conclusions of the paper to be invalid on the basis of the experimental design") אבל זה ממש לא ישנה כלום לאדון קונספירציות, יש בערך שמונים מליון אתרים שיספקו לו תחמושת ותמונות מגעילות ולעולם לא נגמור להתעסק עם כל אלה. אותם מדענים שהעבירו ביקורת על הניסוי של סרליני הם, ללא ספק, שתולים מטעם מונסנטו או איזה גוף מפלצתי דומה, הם עובדים ב FDA, הם, הם, הם... בקיצור: "הפרוטוקולים של זקני ציון" שעבר הסבה. לכל הפחות צריך להעביר את האשכול הזה לפורום "אוף טופיק", אני לא רואה סיבה למלא את פורום "תזונה" בדיונים על חברת מונסנטו.

• פותח/ת השרשור
אלה לא עכברים אלא חולדות (עכברושים), ומי שרוצה ללמוד על המחקר הצרפתי ההוא דרך עיניים טיפה יותר אובייקטיביות מוזמן לחפש קצת ברשת, או פשוט לקפוץ הנה. (לטובת העצלנים הנה משפט אחד: "After the paper was published, scientists and regulatory agencies concluded that the conclusions of the paper to be invalid on the basis of the experimental design") אבל זה ממש לא ישנה כלום לאדון קונספירציות, יש בערך שמונים מליון אתרים שיספקו לו תחמושת ותמונות מגעילות ולעולם לא נגמור להתעסק עם כל אלה. אותם מדענים שהעבירו ביקורת על הניסוי של סרליני הם, ללא ספק, שתולים מטעם מונסנטו או איזה גוף מפלצתי דומה, הם עובדים ב FDA, הם, הם, הם... בקיצור: "הפרוטוקולים של זקני ציון" שעבר הסבה. לכל הפחות צריך להעביר את האשכול הזה לפורום "אוף טופיק", אני לא רואה סיבה למלא את פורום "תזונה" בדיונים על חברת מונסנטו.
אני לא יודע המון מידע על זה ואין לי כוח לקרוא 50 עמודים של מחקרים כרגע, שנחשיב את זה לעבודה בעתיד כי זה לוקח המון זמן.
אבל אני ממש לא סומך על משרד הבריאות וגם לא על FDA שאתה בעצם וכנגד כל מחקר אתה עושה חיפוש קצר בגוגל בשביל
למצוא ANTI המחקר הזה בשביל להראות רק את הצד החיובי של מה נמצא בראש שלך.

לכן, אני כמעט אוטומטית שם בצד על כל שטות שהם אומרים, על בסיס

BkQcUNl.jpg

ואם רפואה קונבנציונלית עובדת והמשרד הבריאות הם כאלו מלאכים, למה כל כך הרבה אמריקאים כל כך לא בריאים?
חשבתה פעם למה אחוז כל כך גבוהה של אמריקאים עם סכרת, בדכאון, סובלים מסרטן, מחלות לב, מחלות כליה ובעיות בעור?
And consider the fact that americans pay more per capita for health care than any other nation in the world.

פה ובאירופה זה פחות קריטי מארצות הברית אבל עדיין פה זה אותו סגנון כמו בארצות הברית, חוץ משפה בקצת יותר
שפויים מהם, ולא מכניסים מקדונלדס בכל פינה, אין סוף פרסומות טלויזיה על אוכל (שזה משפיע במיוחד מאוד על ילדים קטנים), ומאשרים
כל דבר מזיק אוטומטית.

The EU Has Banned Over 1000 Chemicals; The FDA Has Only Banned 9 (האיסור הולך וגובר)
האירופאים קצת יותר שפויים כמו שאמרתי אבל זה עדיין לא הסוף, בגלל שיש עוד המון חומרים מזיקים שנשארו.

U.S suicides while here and europe the suicide is more subtle and the people can live more freely with less propaganda
but still not good enough. it all depends on the government, not on the people. u.s is a clear visible evidence fact.

בנוסף, ה FDA האמריקאי והישראלי עובדים בשיתוף הדדי במידע כמו דוחות בדיקה של תהליכי רישום.. ותנאי ייצור הקשורים לרישוי תרופות, מזון וציוד רפואי.

ובתכלס שניהם עובדים על אותם פרוטוקולים, עוד סיבה לא להסתמך על משרד הבריאות הישראלי, ועל מוצרים שאושרו כבטוחים.

ו FDA’s drug review process is recognized worldwide as a gold standard.

נערך לאחרונה:
הכוונה הייתה לכל מכרסם קטן. 😃
וכן, אני מסכים איתך לחלוטין. כל הדברים שנכתבו על ידו מלאי קונספירציות.

• פותח/ת השרשור
הכוונה הייתה לכל מכרסם קטן. 😃
וכן, אני מסכים איתך לחלוטין. כל הדברים שנכתבו על ידו מלאי קונספירציות.
"כן, אני מסכים איתך לחלוטין" נחמד לראות Blind sheeps עוקבים אחרי הכבשה השחורה בטור.
ואני בספק בכלל אם קראת את כל מה שרשמתי, אחרת לא הייתה מגיב כך. אתה קורא אוטומטית
לכל מה שכתבתי קונספירציה בלי לדעת בכלל הרבה על דברים ממה שאני מבין. והתעלמתה ממה שאני רואה
מהעובדה של ה 70% באמריקה, גם קונספירציה? אני לא חושב כך.

קונספרציה אם כבר אלו משרד הבריאות, במיוחד האמריקאי.

"The EU Has Banned Over 1000 Chemicals; The FDA Has Only Banned 9 (האיסור הולך וגובר)
האירופאים קצת יותר שפויים כמו שאמרתי אבל זה עדיין לא הסוף, בגלל שיש עוד המון חומרים מזיקים שנשארו."

קונספירציה שכל אירופה אוסרת המוניי דברים שסומנו בוי כבטוחים על ידיי ה FDA. אירופה התשגעה לגמריי?

• פותח/ת השרשור
לא עקבתי אחריו בצורה עיוורת.
חשבתי כך גם כלפי שנפתח האשכול הנ"ל.
מסביר הכל, אז לפי התשובה שלך גם מה שקרה במינמטה ביפן גם קונספירציה וזה "עוד סתם שקר" ואין שום הפשעות מ Methyl כספית.

ארמי, אתה לא יודע לקרוא מחקרים ואתה תמים. אין דבר אחד שהעלת בפוסט הזה שבאמת מסוכן לישראלים או בכלל ברמה שאתה מציג אותו.

קח לדוגמא את הmsg זה בסך הכל גלוטמט עם מלח. הגוף מייצר ומעביר בדם ובמוח כמויות עצומות של גלוטמט כל יום. כל חומצה אמינית שהופכת לאוראה עוברת דרך חומצה גלוטמית...

אם אתה מזלזל ברפואה המודרנית ובמזון מהונדס גנטית תצטרך להסביר איך תוחלת החיים עלתה בכלכך הרבה במאה האחרונה.

חתולים.. קראו להם חתולים מתאבדים.. שאכלו דגים.. התחילו להתסובב בפרעות ולקפוץ.. וחלק רצו לתוך הים ותבעו למוות.

אחרי שחתולים תובעים למות כספית קטן עלינו.
הנושא הזה מסתכם בתמונות מבחילות של עכברים מסכנים.

וכמה יפנים גם, או שזה היה סינים.

הם גם אישרו חומרי הדברה (Pesticides) כבטוח. בנאדם אחד ריסס את הענבים שלו, אכל אותם, אחרי כמה זמן קיבל מחלת פרקינסון ומת.
Study Links Pesticides to Parkinson's Disease

אחרי קריאה ברפרוף גיליתי שזה באמת השיא שלך. העובדה הזאת בטח נורא תעניין אותך:

בן אדם אחד שתה מים. אחרי יומיים חטף התקף לב ומת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית