- פותח/ת השרשור
אתה נראה אותו דבר כמו האנשים שעובדים במשרד הבריאות או במשרד הבריאות האמריקאי FDA, אותו בנאדם כמו stephen joel barrett.באמת? יש לך מקור לסטטיסטיקה הזאת (לגבי "רוב הרופאים". "רוב האנשים" לא מעניינים לצורך זה, מדובר כאו על שאלה של אמת אובייקטיבית, לא דמוקרטיה).
הקונצנסוס הרפואי כפי שוהא מבוטא בניירות העמדה של הרשויות השונות הוא שממתיקים מלאכותיים אינם מזיקים אם הם נצרכים בכמויות סבירות, בייחוד כאשר לוקחים בחשבון שהאלטרנטיבה, לגבי המון אנשים, היא לא שתיית מים אלא שתיית משקאות ממותקים.
למה שלא תהיה עובד שם אם עדיין אתה לא שם?
- אוכל מעובד גנטי - לא מזיק בכלל
- אספרטיים? לא מזיק בכלל, אני האמין ל FDA ולמשרד הבריאות
- משרד הבריאות אומר שזה בטוח לאכול דגים במדינת ישראל? אז זה בטוח במיליון אחוז
אישית לא הייתי סומך עליהם.
- בשר שגדל בתוך מכלאות, עם הורמונים, אנטיביוטיקה ואוכלים כל היום תירס מעובד גנטית או דגנים - בטוח יותר!
- בשר שגדל על בסיס מרעה בטבע על דשא - שטויות במיץ! ונשכח שכל המינירלים והויטמינים באוכל ירוק שאין קמץ בדגנים מזיקים.
בוא נדבר על דברים אחרים שנחשבים כמסוכנים וידועים
High-Fructose Corn Syrup סירופ תירס - ממתיק מסוכן ביותר, גורם להשמנה במיוחד.
potassium bromate - מין אבקה/קמח שנמצא בלחמניות וכל מיני מוצרי לחם, משרד הבריאות? אושר ובטוח.
סודיום בנזואט - תוסף (חומר משמשר E211) שנמצא בהמון אוכל כמו רטבים לסלט, רוב המשקאות, גורם להיפראקטיביות אצל ילדים, פוגע ב DNA של
האנרגיה, אסטמה ופריחות.
Butylated Hydroxyanisole - נמצא ב חמאה, צ'יפס, בירה, מאפים, מסטיקים ומשקאות (מתוך מחקר - גידולים וסרטן ב עכברושים, אוגרים ועכברים)
MSG, מונו סודיום גלוטאמט - סוג מלח שנמצא ברטבים, תבלינים לפיצה, תבלינים, בשר, אוכל מעובד ומשומר באוכל סיני ובואכל מהיר,
שמשפיעה על מערכת העצבים, התקפי אפיליפסיה, פגיעה בזכרון,
אה, עכשיו גם תגיד לי כל מה שברשימה פה גם בטוח רק בגלל שמשרד הבריאות האמריקאי והישראלי אישר.
BPA - נמצא בכל פלסטיק, כולל בקבוקים, מאוד מסוכן.
ארסן, פלואוריד, אלומיניום שפוגע קשות במערכת העצבים וכולה וכולה.
What I can say about you, that you're a sell out. go work in the FDA or the misrad ha briut.
And don't breed. cause you screw up the people's health.