נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אני בטוח שמעכשיו לא תשים 😃(פה הייתי שם את ה "XD")
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בטוח שמעכשיו לא תשים 😃(פה הייתי שם את ה "XD")
אתה הולך לפתוח אותם? 😉צור קשר עימי,נסגור על מחיר..ואפתור לך את הבעיה
אתה אמרת..אתה הולך לפתוח אותם? 😉
איפה זה?בבית ספר
אתה צודק..זה עניין רציני
רעננהאתה אמרת..
איפה זה?
במטרו ?רעננה
אביבבמטרו ?
כל הערסים שם שמוקים התאמנתי פעם בבית ספר הזה אחרי האימון כמה ערסים באו אליי ולחברים שלי עשינו פוו הם ברחואביב
גבר.דפקתי לו הוק ללסת, קיבל נוק אווט של החיים הוא התעלף, אני ממש לא מתגאה בזה זאת הפעם הראשונה שעשיתי את זה בלי כפפות, ואז חמישים ערסים החלו לרדוף אחריי בעולם, המורים כהרגלם לא יכולים לעשות כלום, אז פשוט רצתי, אני מאוד מהיר, אז רצתי, רצתי לתוך הקהל איפה שיש את הילדים הלא ערסים ככה שלא ייכנסו פנימה עד שהכל נרגע
ואז התחילו לאיים עליי (5 דקות לאחר המקרה בערך) אנחנו הולכים לדקור אותך, חכה חכה לינץ אתה מת, אם הם היו 1V1 הייתי מסכים 😵💫🥊
הגנה עצמית זה מותר, החלק הקשה הוא להוכיח.בן אדם שהתאמן באומנות לחימה כלשהי,אמור לדעת לנטרל בלי להסב נזק כי במידה והוא היה שובר את הראש בגלל המכה שלך והיה לו זעזוע מוח לדוגמא,ההורים שלך היו משלמים לו על הטיפולים הרפואיים+יפתח לך תיק במשטרה.
אתה אמור לדעת שבארצנו הקטנטונת הגנה עצמית זה אסור,ולזיין שוטרות שאתה ביחסי מרות איתן זה בסדר.
יש לי חבר בקבוצה איתם והם אמרו שהמורה שלהם של הכיתה הולך לתבוע אותי על זה.. אמרו לי שהוא היה בבית חולים אני בלחץ 😕לא יפתח לך שום תיק, גם אם כן יהיה רישום כלשהו, כל עוד לא תובא לבית משפט(ואין סיכוי שזה יקרה על אגרוף) התיק יסגר על חוסר עניין לציבור וימחק כשתעבור את גיל 18.
תראה, אם הייתי עושה לו מכה והוא לא היה מקבל נוק אווט היה לי פחות זמן לרוץ, עצם העובדה שהוא נפל נתן לי2 שניות לרוץ מה "שהציל" אותי מהמכות רצח שהם עמדו להביא ליבן אדם שהתאמן באומנות לחימה כלשהי,אמור לדעת לנטרל בלי להסב נזק כי במידה והוא היה שובר את הראש בגלל המכה שלך והיה לו זעזוע מוח לדוגמא,ההורים שלך היו משלמים לו על הטיפולים הרפואיים+יפתח לך תיק במשטרה.
אתה אמור לדעת שבארצנו הקטנטונת הגנה עצמית זה אסור,ולזיין שוטרות שאתה ביחסי מרות איתן זה בסדר.