הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלכתי מכות, מאיימים עליי

לא יודע באיזה בית ספר אתה נמצא.
איפה שאני למדתי ברגע שהייתה מתרחשת תקרית אלימה שני הצדדים היו מועפים מבית הספר בלי לשאול שאלות.

ולא צריך לציין שרמת האלימות אצלנו הייתה ברצפה עקב כך.

הוא הולך להחזיר אותם בתשובה, אני אישית הייתי חושב פעמים אם להשכיר את שירותיו. זה עניין רציני

דפקתי לו הוק ללסת, קיבל נוק אווט של החיים הוא התעלף, אני ממש לא מתגאה בזה זאת הפעם הראשונה שעשיתי את זה בלי כפפות, ואז חמישים ערסים החלו לרדוף אחריי בעולם, המורים כהרגלם לא יכולים לעשות כלום, אז פשוט רצתי, אני מאוד מהיר, אז רצתי, רצתי לתוך הקהל איפה שיש את הילדים הלא ערסים ככה שלא ייכנסו פנימה עד שהכל נרגע

ואז התחילו לאיים עליי (5 דקות לאחר המקרה בערך) אנחנו הולכים לדקור אותך, חכה חכה לינץ אתה מת, אם הם היו 1V1 הייתי מסכים 😵‍💫🥊
גבר.

בן אדם שהתאמן באומנות לחימה כלשהי,אמור לדעת לנטרל בלי להסב נזק כי במידה והוא היה שובר את הראש בגלל המכה שלך והיה לו זעזוע מוח לדוגמא,ההורים שלך היו משלמים לו על הטיפולים הרפואיים+יפתח לך תיק במשטרה.
אתה אמור לדעת שבארצנו הקטנטונת הגנה עצמית זה אסור,ולזיין שוטרות שאתה ביחסי מרות איתן זה בסדר.

בן אדם שהתאמן באומנות לחימה כלשהי,אמור לדעת לנטרל בלי להסב נזק כי במידה והוא היה שובר את הראש בגלל המכה שלך והיה לו זעזוע מוח לדוגמא,ההורים שלך היו משלמים לו על הטיפולים הרפואיים+יפתח לך תיק במשטרה.
אתה אמור לדעת שבארצנו הקטנטונת הגנה עצמית זה אסור,ולזיין שוטרות שאתה ביחסי מרות איתן זה בסדר.
הגנה עצמית זה מותר, החלק הקשה הוא להוכיח.

• פותח/ת השרשור
לא יפתח לך שום תיק, גם אם כן יהיה רישום כלשהו, כל עוד לא תובא לבית משפט(ואין סיכוי שזה יקרה על אגרוף) התיק יסגר על חוסר עניין לציבור וימחק כשתעבור את גיל 18.
יש לי חבר בקבוצה איתם והם אמרו שהמורה שלהם של הכיתה הולך לתבוע אותי על זה.. אמרו לי שהוא היה בבית חולים אני בלחץ 😕

רגע, כול תיק שנפתח לי עד גיל 18 נמחק ללא זכר כשאני בצבא?
משפיע על משהו בכלל?

• פותח/ת השרשור
תראה, אם הייתי עושה לו מכה והוא לא היה מקבל נוק אווט היה לי פחות זמן לרוץ, עצם העובדה שהוא נפל נתן לי2 שניות לרוץ מה "שהציל" אותי מהמכות רצח שהם עמדו להביא לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית