עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתה אומר שכרגע לא לבודד תאומים? אז למה לבודד יד קדמית ולא לבודד תאומים?אבל אתה מתעסק בשטויות שלא יקדמו אותך לא בפיתוח גוף ובטח שלו בסטריט וורקאווט
זאת לא היתה עקיצה כלפיך.חזק אתה
אני גם לא אומר לך לבודד יד קדמית.אז אתה אומר שכרגע לא לבודד תאומים? אז למה לבודד יד קדמית ולא לבודד תאומים?
אני מתאמן כבר שנה וארבעה חודשיים מתוכה אני במכון והתחלתי לעשות בנץ פרס לפני שבוע כי עד עכשיו הייתי עושה דברים אחרים לחזה והחלפתי תוכנית וללחוץ 38 קילו בנץ פרס ל12 חזרות 3 סטים זה טוב למישהו ששוקל 63 גובה 1.65 גיל 14?אני גם לא אומר לך לבודד יד קדמית.
אתה יכול לבודד את התאומים או את היד הקדמית אבל בתור מתאמן מתחיל זה לא אמור להיות ההתעסקות העיקרית שלך.
תתמקד בינתיים בלהתחזק ולעלות את משקלי העבודה בתרגילים המורכבים.
טוב זה לא.אני מתאמן כבר שנה וארבעה חודשיים מתוכה אני במכון והתחלתי לעשות בנץ פרס לפני שבוע כי עד עכשיו הייתי עושה דברים אחרים לחזה והחלפתי תוכנית וללחוץ 38 קילו בנץ פרס ל12 חזרות 3 סטים זה טוב למישהו ששוקל 63 גובה 1.65 גיל 14?
אוקיי תודה אחיטוב זה לא.
אבל אם תתאמן נכון ולא תתרכז בתאומים תוכל להעלות המון את משקלי העובדה.
תתחיל לעשות את תרגילי הבסיס(סקוואט,דדליפט,בנץ,פרס) בטווח חזרות נמוך יותר כמו 3X5,ואם אתה לא עושה בכלל את אחד התרגילים אז תתחיל.
ועוד שאלה כמה אתה עושה?וכמה זמן אתה מתאמן? ובן כמה אתה?טוב זה לא.
אבל אם תתאמן נכון ולא תתרכז בתאומים תוכל להעלות המון את משקלי העובדה.
תתחיל לעשות את תרגילי הבסיס(סקוואט,דדליפט,בנץ,פרס) בטווח חזרות נמוך יותר כמו 3X5,ואם אתה לא עושה בכלל את אחד התרגילים אז תתחיל.
אתה יכול להסתכל בלוג שלי. אני מתאמן שנה וחצי בערך מתוכם שנה עשיתי שטויות .בן16.אוקיי תודה אחי
וסקאווט אני לא עושה יותר מ 20 קילו כי זה גורם לי לכאבי גב תחתון אז אני צריך לבדוק את הטכניקה
ועוד שאלה כמה אתה עושה?וכמה זמן אתה מתאמן? ובן כמה אתה?
ויש לך סרטון טכניקה לסקוואט בעברית?
אוקיי תודה אחיאתה יכול להסתכל בלוג שלי. אני מתאמן שנה וחצי בערך מתוכם שנה עשיתי שטויות .בן16.
לא חושב שיש סרטון נורמלי בעברית,לא צריך אנגלית גבוהה בשביל להבין את הסרטונים.
כל הכבוד אחי72.5 לחמישייה 67,5 חמש חמישיות שוקל בערך 72
כל הכבוד אחי
ועוד שאלה כדי להגיע לכשל כל סט או רק בסט האחרון?
למה לא?לא להגיע לכשל בכלל
למה לא?
אם יש לי ספוטר(שומר) אז אם אני אגיע לכשל הוא יעזור לי.
אבל עד עכשיו הייתי מגיע לכשל כמעט בכל תרגיל חוץ מבתרגילי רגלייםכשל פוגע בתהליך ההתאוששות.
ברמתך, אתה לא צריך להגיע לכשל בכלל. אתה צריך להתקדם (בין אם בווליום או במשקל) בלי להגיע לכשל (או לפחות לא לכוון לכשל..)
אוקיי אחי ועוד שבועיים-שלושה שאני אהיה רגיל לתנועה ולטכניקה זה בסדר אם אני אגיע לכשל?אז מעכשיו(לפחות בהתחלה) אתה לא מגיע לכשל ואתה מסיים 3X5 ועולה במשקלים
אוקיי אחי ועוד שבועיים-שלושה שאני אהיה רגיל לתנועה ולטכניקה זה בסדר אם אני אגיע לכשל?
אוקיי תודה וכמה תהיה עלייה טובה במשקלים?בתוך כמה זמן כמה משקל?אני יודע שזה משתנה מאדם לאדם אבל בערץ?לא. עד שתעבור את רמת המתאמן המתחיל אתה לא צריך להגיע לכשל, אולי במקרים נדירים שבהם אין מניעה.
כרגע תתקדם במשקלים, אם לא בצורה ליניארית אז לפחות כל פעם כשאתה מסיים את ה3x5, ותחשוב על כשל וטכניקות מתקדמות אחרות רק כשתגיע לרמה מתאימה.
אוקיי תודה וכמה תהיה עלייה טובה במשקלים?בתוך כמה זמן כמה משקל?אני יודע שזה משתנה מאדם לאדם אבל בערץ?
אוקיי תודה רבה אחיאני מניח שברמתך, בתוכנית פיצולים, אתה תוכל להתקדם ב2.5-5 קילו פעם בשבוע, או לפחות פעם בשבועיים.