הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת תאומים בסמיט

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני בן 14 גובה 1.65 משקל 63(אמצע מסה) והוספתי תרגיל לתאומים:"לחיצת תאומים בסמיט משין" אז רציתי לשאול אם אני עושה את התרגיל עם 120 קילו זה בסדר?
לא יפגע לי בעצמות?
ועוד בקשה אם אפשר סרטון רצוי בעברית שמסביר איך לעשות

אז אתה אומר שכרגע לא לבודד תאומים? אז למה לבודד יד קדמית ולא לבודד תאומים?
אני גם לא אומר לך לבודד יד קדמית.
אתה יכול לבודד את התאומים או את היד הקדמית אבל בתור מתאמן מתחיל זה לא אמור להיות ההתעסקות העיקרית שלך.
תתמקד בינתיים בלהתחזק ולעלות את משקלי העבודה בתרגילים המורכבים.

• פותח/ת השרשור
אני גם לא אומר לך לבודד יד קדמית.
אתה יכול לבודד את התאומים או את היד הקדמית אבל בתור מתאמן מתחיל זה לא אמור להיות ההתעסקות העיקרית שלך.
תתמקד בינתיים בלהתחזק ולעלות את משקלי העבודה בתרגילים המורכבים.
אני מתאמן כבר שנה וארבעה חודשיים מתוכה אני במכון והתחלתי לעשות בנץ פרס לפני שבוע כי עד עכשיו הייתי עושה דברים אחרים לחזה והחלפתי תוכנית וללחוץ 38 קילו בנץ פרס ל12 חזרות 3 סטים זה טוב למישהו ששוקל 63 גובה 1.65 גיל 14?

אני מתאמן כבר שנה וארבעה חודשיים מתוכה אני במכון והתחלתי לעשות בנץ פרס לפני שבוע כי עד עכשיו הייתי עושה דברים אחרים לחזה והחלפתי תוכנית וללחוץ 38 קילו בנץ פרס ל12 חזרות 3 סטים זה טוב למישהו ששוקל 63 גובה 1.65 גיל 14?
טוב זה לא.
אבל אם תתאמן נכון ולא תתרכז בתאומים תוכל להעלות המון את משקלי העובדה.
תתחיל לעשות את תרגילי הבסיס(סקוואט,דדליפט,בנץ,פרס) בטווח חזרות נמוך יותר כמו 3X5,ואם אתה לא עושה בכלל את אחד התרגילים אז תתחיל.

• פותח/ת השרשור
טוב זה לא.
תתחיל לעשות את תרגילי הבסיס(סקוואט,דדליפט,בנץ,פרס) בטווח חזרות נמוך יותר כמו 3X5,ואם אתה לא עושה בכלל את אחד התרגילים אז תתחיל.
אוקיי תודה אחי
וסקאווט אני לא עושה יותר מ 20 קילו כי זה גורם לי לכאבי גב תחתון אז אני צריך לבדוק את הטכניקה
טוב זה לא.
ועוד שאלה כמה אתה עושה?וכמה זמן אתה מתאמן? ובן כמה אתה?
ויש לך סרטון טכניקה לסקוואט בעברית?

אוקיי תודה אחי
וסקאווט אני לא עושה יותר מ 20 קילו כי זה גורם לי לכאבי גב תחתון אז אני צריך לבדוק את הטכניקה

ועוד שאלה כמה אתה עושה?וכמה זמן אתה מתאמן? ובן כמה אתה?
ויש לך סרטון טכניקה לסקוואט בעברית?
אתה יכול להסתכל בלוג שלי. אני מתאמן שנה וחצי בערך מתוכם שנה עשיתי שטויות .בן16.
לא חושב שיש סרטון נורמלי בעברית,לא צריך אנגלית גבוהה בשביל להבין את הסרטונים.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להסתכל בלוג שלי. אני מתאמן שנה וחצי בערך מתוכם שנה עשיתי שטויות .בן16.
לא חושב שיש סרטון נורמלי בעברית,לא צריך אנגלית גבוהה בשביל להבין את הסרטונים.
אוקיי תודה אחי
נב:סתם בשביל לדעת מה המשקל שלך?וכמה משקל אתה לוחץ בנץ פרס לכמה חזרות וסטים?

למה לא?
אם יש לי ספוטר(שומר) אז אם אני אגיע לכשל הוא יעזור לי.

כשל פוגע בתהליך ההתאוששות.
ברמתך, אתה לא צריך להגיע לכשל בכלל. אתה צריך להתקדם (בין אם בווליום או במשקל) בלי להגיע לכשל (או לפחות לא לכוון לכשל..)

• פותח/ת השרשור
כשל פוגע בתהליך ההתאוששות.
ברמתך, אתה לא צריך להגיע לכשל בכלל. אתה צריך להתקדם (בין אם בווליום או במשקל) בלי להגיע לכשל (או לפחות לא לכוון לכשל..)
אבל עד עכשיו הייתי מגיע לכשל כמעט בכל תרגיל חוץ מבתרגילי רגליים
אז אני כבר רגיל להגיע לכשל

אז מעכשיו(לפחות בהתחלה) אתה לא מגיע לכשל ואתה מסיים 3X5 ועולה במשקלים

• פותח/ת השרשור
אז מעכשיו(לפחות בהתחלה) אתה לא מגיע לכשל ואתה מסיים 3X5 ועולה במשקלים
אוקיי אחי ועוד שבועיים-שלושה שאני אהיה רגיל לתנועה ולטכניקה זה בסדר אם אני אגיע לכשל?
ומה תהיה עליה טובה במשקלים כל כמה זמן עלייה ובכמה?
נב:אל תשכח שאני מתאמן שנה סטרייט אז יש לי את הכוח הבסיסי ויש לי ידע אני לא טמבל.

אוקיי אחי ועוד שבועיים-שלושה שאני אהיה רגיל לתנועה ולטכניקה זה בסדר אם אני אגיע לכשל?

לא. עד שתעבור את רמת המתאמן המתחיל אתה לא צריך להגיע לכשל, אולי במקרים נדירים שבהם אין מניעה.
כרגע תתקדם במשקלים, אם לא בצורה ליניארית אז לפחות כל פעם כשאתה מסיים את ה3x5, ותחשוב על כשל וטכניקות מתקדמות אחרות רק כשתגיע לרמה מתאימה.

• פותח/ת השרשור
לא. עד שתעבור את רמת המתאמן המתחיל אתה לא צריך להגיע לכשל, אולי במקרים נדירים שבהם אין מניעה.
כרגע תתקדם במשקלים, אם לא בצורה ליניארית אז לפחות כל פעם כשאתה מסיים את ה3x5, ותחשוב על כשל וטכניקות מתקדמות אחרות רק כשתגיע לרמה מתאימה.
אוקיי תודה וכמה תהיה עלייה טובה במשקלים?בתוך כמה זמן כמה משקל?אני יודע שזה משתנה מאדם לאדם אבל בערץ?

אוקיי תודה וכמה תהיה עלייה טובה במשקלים?בתוך כמה זמן כמה משקל?אני יודע שזה משתנה מאדם לאדם אבל בערץ?

אני מניח שברמתך, בתוכנית פיצולים, אתה תוכל להתקדם ב2.5-5 קילו פעם בשבוע, או לפחות פעם בשבועיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית