הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת תאומים בסמיט

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני בן 14 גובה 1.65 משקל 63(אמצע מסה) והוספתי תרגיל לתאומים:"לחיצת תאומים בסמיט משין" אז רציתי לשאול אם אני עושה את התרגיל עם 120 קילו זה בסדר?
לא יפגע לי בעצמות?
ועוד בקשה אם אפשר סרטון רצוי בעברית שמסביר איך לעשות

אוקיי אחי ועוד שבועיים-שלושה שאני אהיה רגיל לתנועה ולטכניקה זה בסדר אם אני אגיע לכשל?
ומה תהיה עליה טובה במשקלים כל כמה זמן עלייה ובכמה?
נב:אל תשכח שאני מתאמן שנה סטרייט אז יש לי את הכוח הבסיסי ויש לי ידע אני לא טמבל.
אני מצטער להגיד לך,אבל בלי להעליב לא נראה שיש לך לא את הכוח ולא את הידע.
תקשיב למה שהאנשים שיודעים יותר ממך בפורום אומרים.

אוקיי אחי ועוד שבועיים-שלושה שאני אהיה רגיל לתנועה ולטכניקה זה בסדר אם אני אגיע לכשל?
ומה תהיה עליה טובה במשקלים כל כמה זמן עלייה ובכמה?
נב:אל תשכח שאני מתאמן שנה סטרייט אז יש לי את הכוח הבסיסי ויש לי ידע אני לא טמבל.

עד שאתה לא מעלה כאן סרטונים ומשפר את הטכניקה שלך בכל התרגילים - אין לך אישור להעלות משקלי עבודה.

וכמו שאמרתי בהתחלה - אתה לא מגיע לכשל! אם תאכל, תרים ותישן כמו שצריך אין גם סיבה שתגיע לזה.

השאיפה היא לא להגיע לכשל, אבל אתה לא בשלב הזה עדיין.

בסקוואט בדדליפט ובבנץ 2.5KG-5KG ובפרס 1.25KG-2.5KG

זרוק את הסטריט וורקאאוט שלך לפח הדבר האחרון שזה מייצר זה כוח.

אם היה לך ידע לא היית שואל לגבי סמית', תרגיל לתאומים, טכניקה בסקוואט ושאלות לגבי תכניות אימונים.

• פותח/ת השרשור
אני מצטער להגיד לך,אבל בלי להעליב לא נראה שיש לך לא את הכוח ולא את הידע.
תקשיב למה שהאנשים שיודעים יותר ממך בפורום אומרים.
אני מקשיב למה שהם אומרים לי אבל אני פשוט רוצה לומר שלא התחלתי להתאמן אתמול ולמדתי וקראתי מאמרים בקילוגרם,קצת מספרים,מהאינטרנט....

אני מקשיב למה שהם אומרים לי אבל אני פשוט רוצה לומר שלא התחלתי להתאמן אתמול ולמדתי וקראתי מאמרים בקילוגרם,קצת מספרים,מהאינטרנט....
יכול להיות שלא התחלת להתאמן אתמול,אבל נראה שעד עכשיו סתם עשית שטויות.
אם אתה מסוגל להעלות משקלי עבודה מאימון לאימון אתה נחשב מתאמן מתחיל,גם אם אתה מתאמן כבר 3 שנים.

• פותח/ת השרשור
עד שאתה לא מעלה כאן סרטונים ומשפר את הטכניקה שלך בכל התרגילים - אין לך אישור להעלות משקלי עבודה.

וכמו שאמרתי בהתחלה - אתה לא מגיע לכשל! אם תאכל, תרים ותישן כמו שצריך אין גם סיבה שתגיע לזה.

השאיפה היא לא להגיע לכשל, אבל אתה לא בשלב הזה עדיין.

בסקוואט בדדליפט ובבנץ 2.5KG-5KG ובפרס 1.25KG-2.5KG

זרוק את הסטריט וורקאאוט שלך לפח הדבר האחרון שזה מייצר זה כוח.

אם היה לך ידע לא היית שואל לגבי סמית', תרגיל לתאומים, טכניקה בסקוואט ושאלות לגבי תכניות אימונים.
כן אמא חחח
אני מעריך את הדעה שלך אבל אני אוהב סטרייט הרבה יותר מלפתח גוף וזה יותר חשוב לי כרגע.
ואני יודע לעשות סקוואט פשוט זה אולי גורם לי לכאבי גב אז אני רוצה לבדוק מחדש את הטכניקה שלי
יכול להיות שלא התחלת להתאמן אתמול,אבל נראה שעד עכשיו סתם עשית שטויות.
אם אתה מסוגל להעלות משקלי עבודה מאימון לאימון אתה נחשב מתאמן מתחיל,גם אם אתה מתאמן כבר 3 שנים.
אני לא מעלה משקלי עבודה כל אימון

כן אמא חחח
אני מעריך את הדעה שלך אבל אני אוהב סטרייט הרבה יותר מלפתח גוף וזה יותר חשוב לי כרגע.
ואני יודע לעשות סקוואט פשוט זה אולי גורם לי לכאבי גב אז אני רוצה לבדוק מחדש את הטכניקה שלי

אני לא מעלה משקלי עבודה כל אימון
כי אתה לא מנסה,ולא מתאמן בתוכנית שתאפשר לך את זה.

• פותח/ת השרשור
כי אתה לא מנסה,ולא מתאמן בתוכנית שתאפשר לך את זה.
אני באמת מנסה,נותן את כולי בכל אימון ואוכל וישן 7 שעות בלילה
ואני עושה ab ועוד יום אחד בשבוע של אירובי עם גמישות

אני באמת מנסה,נותן את כולי בכל אימון ואוכל וישן 7 שעות בלילה
ואני עושה ab ועוד יום אחד בשבוע של אירובי עם גמישות
אתה לא יכול להתקדם באופן רציף כשאתה עובד בנפח כל כך גבוהה של 12X3 ועוד מגיע כל סט לכשל.
אני במקומך הייתי לומד את הטכניקה של כל תרגילי הבסיס(מעלה סרטונים לפורום) ולאחר מכן עושה לפחות חודשיים תוכנית כוח כלשהי עם עדיפות לSS.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול להתקדם באופן רציף כשאתה עובד בנפח כל כך גבוהה של 12X3 ועוד מגיע כל סט לכשל.
אני במקומך הייתי לומד את הטכניקה של כל תרגילי הבסיס(מעלה סרטונים לפורום) ולאחר מכן עושה לפחות חודשיים תוכנית כוח כלשהי עם עדיפות לSS.
תודה אחי,אני אעלה סרטונים של טכניקה אבל אני כרגע מעדיף לעשות ab כי זה משתלב לי טוב עם האימוני סטרייט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית