עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מצטער להגיד לך,אבל בלי להעליב לא נראה שיש לך לא את הכוח ולא את הידע.אוקיי אחי ועוד שבועיים-שלושה שאני אהיה רגיל לתנועה ולטכניקה זה בסדר אם אני אגיע לכשל?
ומה תהיה עליה טובה במשקלים כל כמה זמן עלייה ובכמה?
נב:אל תשכח שאני מתאמן שנה סטרייט אז יש לי את הכוח הבסיסי ויש לי ידע אני לא טמבל.
אוקיי אחי ועוד שבועיים-שלושה שאני אהיה רגיל לתנועה ולטכניקה זה בסדר אם אני אגיע לכשל?
ומה תהיה עליה טובה במשקלים כל כמה זמן עלייה ובכמה?
נב:אל תשכח שאני מתאמן שנה סטרייט אז יש לי את הכוח הבסיסי ויש לי ידע אני לא טמבל.
אני מקשיב למה שהם אומרים לי אבל אני פשוט רוצה לומר שלא התחלתי להתאמן אתמול ולמדתי וקראתי מאמרים בקילוגרם,קצת מספרים,מהאינטרנט....אני מצטער להגיד לך,אבל בלי להעליב לא נראה שיש לך לא את הכוח ולא את הידע.
תקשיב למה שהאנשים שיודעים יותר ממך בפורום אומרים.
יכול להיות שלא התחלת להתאמן אתמול,אבל נראה שעד עכשיו סתם עשית שטויות.אני מקשיב למה שהם אומרים לי אבל אני פשוט רוצה לומר שלא התחלתי להתאמן אתמול ולמדתי וקראתי מאמרים בקילוגרם,קצת מספרים,מהאינטרנט....
כן אמא חחחעד שאתה לא מעלה כאן סרטונים ומשפר את הטכניקה שלך בכל התרגילים - אין לך אישור להעלות משקלי עבודה.
וכמו שאמרתי בהתחלה - אתה לא מגיע לכשל! אם תאכל, תרים ותישן כמו שצריך אין גם סיבה שתגיע לזה.
השאיפה היא לא להגיע לכשל, אבל אתה לא בשלב הזה עדיין.
בסקוואט בדדליפט ובבנץ 2.5KG-5KG ובפרס 1.25KG-2.5KG
זרוק את הסטריט וורקאאוט שלך לפח הדבר האחרון שזה מייצר זה כוח.
אם היה לך ידע לא היית שואל לגבי סמית', תרגיל לתאומים, טכניקה בסקוואט ושאלות לגבי תכניות אימונים.
אני לא מעלה משקלי עבודה כל אימוןיכול להיות שלא התחלת להתאמן אתמול,אבל נראה שעד עכשיו סתם עשית שטויות.
אם אתה מסוגל להעלות משקלי עבודה מאימון לאימון אתה נחשב מתאמן מתחיל,גם אם אתה מתאמן כבר 3 שנים.
כי אתה לא מנסה,ולא מתאמן בתוכנית שתאפשר לך את זה.כן אמא חחח
אני מעריך את הדעה שלך אבל אני אוהב סטרייט הרבה יותר מלפתח גוף וזה יותר חשוב לי כרגע.
ואני יודע לעשות סקוואט פשוט זה אולי גורם לי לכאבי גב אז אני רוצה לבדוק מחדש את הטכניקה שלי
אני לא מעלה משקלי עבודה כל אימון
אני באמת מנסה,נותן את כולי בכל אימון ואוכל וישן 7 שעות בלילהכי אתה לא מנסה,ולא מתאמן בתוכנית שתאפשר לך את זה.
אתה לא יכול להתקדם באופן רציף כשאתה עובד בנפח כל כך גבוהה של 12X3 ועוד מגיע כל סט לכשל.אני באמת מנסה,נותן את כולי בכל אימון ואוכל וישן 7 שעות בלילה
ואני עושה ab ועוד יום אחד בשבוע של אירובי עם גמישות
תודה אחי,אני אעלה סרטונים של טכניקה אבל אני כרגע מעדיף לעשות ab כי זה משתלב לי טוב עם האימוני סטרייטאתה לא יכול להתקדם באופן רציף כשאתה עובד בנפח כל כך גבוהה של 12X3 ועוד מגיע כל סט לכשל.
אני במקומך הייתי לומד את הטכניקה של כל תרגילי הבסיס(מעלה סרטונים לפורום) ולאחר מכן עושה לפחות חודשיים תוכנית כוח כלשהי עם עדיפות לSS.
תמשיך עם הAB אבל לפחות תעבוד בתרגיל הבסיס בטווח חזרות נמוךתודה אחי,אני אעלה סרטונים של טכניקה אבל אני כרגע מעדיף לעשות ab כי זה משתלב לי טוב עם האימוני סטרייט
אוקיי תודה רבה על העזרה אני אעלה סרטונים של טכניקה לפורםתמשיך עם הAB אבל לפחות תעבוד בתרגיל הבסיס בטווח חזרות נמוך