הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצת תאומים בסמיט

עידו246

משתמש פעיל
976
125
נק' מוניטין:
180
976
125
היי אני בן 14 גובה 1.65 משקל 63(אמצע מסה) והוספתי תרגיל לתאומים:"לחיצת תאומים בסמיט משין" אז רציתי לשאול אם אני עושה את התרגיל עם 120 קילו זה בסדר?
לא יפגע לי בעצמות?
ועוד בקשה אם אפשר סרטון רצוי בעברית שמסביר איך לעשות

צודק,אבל צריך לבודד הרבה
לפיתוח גוף צריך לבודד שרירים. כשאתה שוקל 60 קילו אתה לא מפתח גוף. אתה עדיין ילד שצריך לגדול ולהתחזק. כשתהיה מספיק גדול וחזק תוכל להחליט שאתה מתחיל לפתח גוף.

• פותח/ת השרשור
לפיתוח גוף צריך לבודד שרירים. כשאתה שוקל 60 קילו אתה לא מפתח גוף. אתה עדיין ילד שצריך לגדול ולהתחזק. כשתהיה מספיק גדול וחזק תוכל להחליט שאתה מתחיל לפתח גוף.
63 חח אבל הגובה שלי זה 1.65 אז זה אותו דבר כמו להיות 1.80 ולשקול 78?
ולמה אי אפשר לפתח גוף בגיל שלי,יש מספיק טוסטסטרון והורמון גדילה

• פותח/ת השרשור
שמע אחי שורה תחתונה התרגיל הזה לא יתרום לך כלום ואין לך למה לעשות אותו. חבל.
למה שלא יתרום לכלום?,אני עושה אותו בשביל לבודד תאומים והחלטתי בסוף לעשות רק אותו
והמשקל יכול לפגוע במשהו?

לא יתרום בגלל שבמצב שלך עכשיו אתה צריך לעשות תרגילים בסיסיים, ולא לבודד שום שריר ספציפי. כל הגוף שלך חלש באותה מידה כרגע, אתה מתאמן מתחיל.
למה לבזבז זמן על תרגיל שאין לך צורך בו?

63 חח אבל הגובה שלי זה 1.65 אז זה אותו דבר כמו להיות 1.80 ולשקול 78?
ולמה אי אפשר לפתח גוף בגיל שלי,יש מספיק טוסטסטרון והורמון גדילה
עזוב. אתה לא מבין כלום. 1.80m על 78kg זה "לא מתאמן"

• פותח/ת השרשור
לא יתרום בגלל שבמצב שלך עכשיו אתה צריך לעשות תרגילים בסיסיים, ולא לבודד שום שריר ספציפי. כל הגוף שלך חלש באותה מידה כרגע, אתה מתאמן מתחיל.
למה לבזבז זמן על תרגיל שאין לך צורך בו?
עזוב. אתה לא מבין כלום. 1.80m על 78kg זה "לא מתאמן"
למה,כמה אתה שוקל ומה הגובה שלך?
ועוד שאלה על איזה משקל מסיימים מסה?ועל איזה משקל מסיימים חיטוב?(בגיל 14)

שריר התאומים הוא שריר שדי קשה לראות בו תוצאות מהסיבה שהוא שריר קטן. גם אם תבודד אותו אתה לא תראה תוצאות מרחיקות לכת. לטעמי מיותר.

• פותח/ת השרשור
שריר התאומים הוא שריר שדי קשה לראות בו תוצאות מהסיבה שהוא שריר קטן. גם אם תבודד אותו אתה לא תראה תוצאות מרחיקות לכת. לטעמי מיותר.
אוקיי תודה אחי
נב:ויש אזורים בתאומים,ואם הרגליים פנימה או בחוץ זה אזורים שוני בתאומים אפשר הסבר אילו איזורים?

אוקיי תודה אחי
נב:ויש אזורים בתאומים,ואם הרגליים פנימה או בחוץ זה אזורים שוני בתאומים אפשר הסבר אילו איזורים?
אומרים לך לא לבודד תאומים אז אתה רוצה ללמוד על מבנה התאומים כדי לבודד את הבידוד של התאומים?

אין לך מה לבודד אותם הם יתחזקו מספיק מתרגילים מורכבים... חוץ מי זה שהם גם לא יגדלו כלכך כמו שאתה חושב... לא יהיה לך תתאומים של קאי גרין... אם תאמן אותם חוץ מי זה שזה ששאלת אותו מה הגובה שלו (תום המנהל הראשי) והמשקל שלו רק מהתמונה רואים שהוא "לא הבחור הכי קטן במכון"...

• פותח/ת השרשור
אומרים לך לא לבודד תאומים אז אתה רוצה ללמוד על מבנה התאומים כדי לבודד את הבידוד של התאומים?
לא,בכללי אני רוצה לדעת את המבנה כי שאלתי מישהו(לא פה) והוא אמר לי שיש חלקים שונים בתאומים שאם הכף רגל פונה פנימה או החוצה זה עובד על איזור אחר אז רציתי להבין אילו איזורים יש
אין לך מה לבודד אותם הם יתחזקו מספיק מתרגילים מורכבים... חוץ מי זה שהם גם לא יגדלו כלכך כמו שאתה חושב... לא יהיה לך תתאומים של קאי גרין... אם תאמן אותם חוץ מי זה שזה ששאלת אותו מה הגובה שלו (תום המנהל הראשי) והמשקל שלו רק מהתמונה רואים שהוא "לא הבחור הכי קטן במכון"...
אבל רצוי לבודד לפחות בתרגיל אחד את התאומים,כי הם לא עובדים מספיק בתרגילי בסיס שאני עושה
ולגבי תום סתם רציתי לדעת חח כי ראיתי את התמונה שלו והוא נראה ממש גדול

לא,בכללי אני רוצה לדעת את המבנה כי שאלתי מישהו(לא פה) והוא אמר לי שיש חלקים שונים בתאומים שאם הכף רגל פונה פנימה או החוצה זה עובד על איזור אחר אז רציתי להבין אילו איזורים יש

אבל רצוי לבודד לפחות בתרגיל אחד את התאומים,כי הם לא עובדים מספיק בתרגילי בסיס שאני עושה
ולגבי תום סתם רציתי לדעת חח כי ראיתי את התמונה שלו והוא נראה ממש גדול
רצוי זה כללי מדי למה זה רצוי אפשר לדעת? אני אישית מעולם לא אימנתי תאומים... אם אני יעבור מתישהו לבילדינג אני אולי יעשה את הפיצול הזה כרגע אני לא צריך אותו לפי מה שהבנתי אתה רוצה בילדינג אבל אתה עוד לא שם... קודם כל תתחזק התרגילי בסיס יחזקו אותך בקצב הרבה יותר מהיר ובהמשך כבר תעשה את הפיצולים למיניהם אם תרצה כרגע זה מיותר

• פותח/ת השרשור
רצוי זה כללי מדי למה זה רצוי אפשר לדעת? אני אישית מעולם לא אימנתי תאומים... אם אני יעבור מתישהו לבילדינג אני אולי יעשה את הפיצול הזה כרגע אני לא צריך אותו לפי מה שהבנתי אתה רוצה בילדינג אבל אתה עוד לא שם... קודם כל תתחזק התרגילי בסיס יחזקו אותך בקצב הרבה יותר מהיר ובהמשך כבר תעשה את הפיצולים למיניהם אם תרצה כרגע זה מיותר
אוקיי תודה,מעריך את זה שהסברת לי וכרגע המטרה שלי היא להשתפר ב-street workout וגם בבילדינג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית