הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ c4 preworkout

Mephisto111

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
אהלן
הזמנתי אתמול את הPREWORKOUT C4 בטעם אבטיח 60 services ב160 שקל 400 גרם בהנחה שככה הוא עולה איזה 195 שקל.

איך הוא?
וגם רציתי לשאול כשאני יקבל אותו כמה גרם לקחת לפני או אחרי אימון כל יום?
המחיר יצא טוב? משלוח חינם

חפש בפורום.

(אני לא מכיר אותו, אבל רק מלראות את כמות האשכולות שנפתחו בנושא יודע להגיד לך שיש המון בנושא)

אהלן
הזמנתי אתמול את הPREWORKOUT C4 בטעם אבטיח 60 services ב160 שקל 400 גרם בהנחה שככה הוא עולה איזה 195 שקל.

איך הוא?
וגם רציתי לשאול כשאני יקבל אותו כמה גרם לקחת לפני או אחרי אימון כל יום?
המחיר יצא טוב? משלוח חינם

מהשם Pre-Workout ניתן להסיק, כי את המוצר הזה אתה אמור לקחת לפני האימון ולא אחרי. כשתקבל את המוצר, תוכל לעיין בהוראות השימוש שבדרך כלל ממליצות להתחיל מכף הגשה אחת כחצי שעה לפני שאתה הולך להתאמן.

אני בכללי לא מאמין בממריצים האלה.
ניסיתי כל מיני ואחרי מספר פעמים אתה לא מרגיש כלום כולל את מה שהזמנת.

לפני האימון
ולדעתי המוצר לא כזה וואו הוא שילוב של הרבה חומרים שהחומר הכי מורגש בו הוא ה5 מ"ג בטא-אלנין שנותן לך את תחושת העקצוץ בגוף
ואולי קפאין אבל שאר החומרים לא נחוצים לפי דעתי
גם דעתי בכללי זה שתעשיית הPRE WORKOUT היום היא מאוד גרועה כיוון שיצא הDMAA מכל התוספים וזה החומר האמיתי שהיה בPRE WORKOUT שהיה משפיע באמת אבל כיום אין אותו יותר

C4 פרי-וורקאווט חלש לטעמי. הדבר היחידי שהוא גרם לי להרגיש זה עקצוצים מהבטא אלנין.
מדבר מתוך ניסיון אחרי שימוש ב4 סקופים, 5 סקופים ואפילו 6. רציני לגמרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית