המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

המסע ל-160 בנצ' ו-240 דדליפט

בתור סטודנט להנדסת תכנה (או הנדסה כלשהי) תהיה מוכן שיהיו לך קורסים יותר כבדים מחדו"א במהלך התואר
תודה על התמיכה 😲
אני לא דוגמה. לא ישבתי על זה מספיק (בפעם הראשונה שלקחתי את זה) לכן נאלצתי לחזור עליו

לחרבן זה יותר כיף
1+

אלא אם אתה משלשל.
ואז יש הרגשה של "וואי איזה חירבון עומד להיות לי עכשיו.....ו.....הנה זה בא.....נו........."
וככה זה עשרים דקות על האסלה.
בזמן שאתה מתייבש מנוזלים 😃

לוטם יש לי שאלה..
למה אתה לא הולך להיבדק לבדוק מה יש לך ברגל?
גם לי משהו דומה ואני הופך את העולם ולא מצליח לעלות על הבעיה

לוטם יש לי שאלה..
למה אתה לא הולך להיבדק לבדוק מה יש לך ברגל?
גם לי משהו דומה ואני הופך את העולם ולא מצליח לעלות על הבעיה
בגלל שהרפואה בארץ פח, אני יאלץ ללכת לאורטופד שישלח אותי לאלף צילומים שלא ימצאו כלום ואז ישלח אותי למומחה לתור בעוד חצי שנה, ואז המומחה ישלח אותי גם לבדיקה שאני יחכה כמה חודשים אליה ואז בסוף יגלו שזה כבר עבר לי, אז אני חוסך מעצמי את שירותי הבריאות הנפלאים במדינה.

אגב עברתי את זה כבר פעם אחת עם פציעה אחרת שיש לי מריצות למרחקים, "chronic compartment syndrome" טירטרו לי את החיים בשביל להגיד לי שאני צריך ניתוח, העדפתי לא לעשות אותו, לפחות לא בתקופה הזו בחיים שלי.

בגלל שהרפואה בארץ פח, אני יאלץ ללכת לאורטופד שישלח אותי לאלף צילומים שלא ימצאו כלום ואז ישלח אותי למומחה לתור בעוד חצי שנה, ואז המומחה ישלח אותי גם לבדיקה שאני יחכה כמה חודשים אליה ואז בסוף יגלו שזה כבר עבר לי, אז אני חוסך מעצמי את שירותי הבריאות הנפלאים במדינה.

אגב עברתי את זה כבר פעם אחת עם פציעה אחרת שיש לי מריצות למרחקים, "chronic compartment syndrome" טירטרו לי את החיים בשביל להגיד לי שאני צריך ניתוח, העדפתי לא לעשות אותו, לפחות לא בתקופה הזו בחיים שלי.

אין ספק שהמצב פה פח..
אבל אולי פיזיו טוב יוכל לכוון אותך פחות או יותר?

אין ספק שהמצב פה פח..
אבל אולי פיזיו טוב יוכל לכוון אותך פחות או יותר?
יכול להיות שאני אשקול את זה בעתיד, מה שבטוח שמה שיש לי עובר אחרי מנוחה ארוכה, והוא בא בתקופות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית