עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מ.ג 88.0
היה יומהולדת לאמא שלי, אז הזמנו את הפיצות של אסף גרניט, וואו הצ'יט הזה לגמרי היה שווה את זה, אכלתי 5 משולשים ועוד עצרתי את עצמי 😁
לא עדכנתי את האימון הקל ביום רביעי, עשיתי אותו במהלך המשמרת בעבודה:
מקבילים מ.ג 12 10
מתח מ.ג 10 10
סקוואטים קלים (מוט ריק)
לאנגים קלים עם 5 קילו.
אחר כך מתיחות סטאטיות.
האימון היום היה יותר מעניין:
בנצ' 3x70 3x82.5 4x95 3x105 3x117.5F
דדליפט 3x90 3x105 3x120 3x135 3x150Belted
פולאובר 2x10x37.5
הייתי קרוב כל כך להצליח בבנצ', בלאט החיטוב הזה, אני מתלבט אם לנסות שוב שבוע הבא או ללכת לפי התכנון לחזור לחמישיות, הדדליפט הולך מצויין! ממשיך להתקדם כל שבוע ב-5 קילו, אולי יהיה סיכוי להגיע ל-PRים בחיטוב 😃
סך הכל אימון טוב, שתהיה שבת שלום
פרס 4x40 3x45 3x52.5 3x57.5 2x65F
פאוורקלין 3x42.5 3x50 3x55 3x62.5 3x70
מתח 3x5x27.5
הייתי היום במסיבת בריכה, הרבה אלכוהול, משם לעל האש, הגעתי בדיוק ב-20 הביתה, התארגנתי מהר לחד"כ, 8 וחצי כבר התחלתי את האימון, הפרס ממשיך להיות פח אשפה, הפאוורקלין הולך ממש טוב, מאמין שאימון הבא אני הולך לשבור PR די בקלות, במתח כבר הרגשתי שאני הולך להקיא את כל מה שאכלתי.
הולכים להיות מלא צ'יטים בשבוע הבא, יום חמישי אני בתחרות מתכנתים של 24 שעות, אז התחרות עצמה תחלק לנו אוכל, שכנראה שיכלול הרבה בצק, אאלץ להסתפק במה שיש, אני מתכוון לנצח בכל מחיר, 3000 ש"ח למקום הראשון 😃
לאחר מכן במוצ"ש יהיה שבועות, אין מצב שאני לא יאכל בערב חג, הולך להיות פסטות, פשטידות, ריזוטו, וכו' וכו'.. עוד צ'יט לאוסף.
ורק אז אני יחזור להיות קטוגני סוף סוף ולהמשיך לרדת במשקל לשם שינוי, מרוב צ'יטים לרגע שכחתי שאני בחיטוב 🍿 אבל לא נורא, זה מבחירה, ידעתי שהולך להיות שבוע-שבועיים של כייפנות באמצע החיטוב.
מה פיצה ואלכוהול לא תופס בדיאטה קטוגנית?! 😲 שיט התבלבלתי"חיטוב"
😆
אני מתלהב מההעמסה של שישי ועוד חושב שיהיה צ'יט קטן בערב חג של שבועות ואתה פה מתכוון לחגוג מתי שרק יוצא..מה פיצה ואלכוהול לא תופס בדיאטה קטוגנית?! 😲 שיט התבלבלתי
והכי מצחיק, אם בסוף אני ירד יותר מהר ממך 🤣אני מתלהב מההעמסה של שישי ועוד חושב שיהיה צ'יט קטן בערב חג של שבועות ואתה פה מתכוון לחגוג מתי שרק יוצא..
🤬
חח לרדת יותר מהר אתה לא.. אבל מצד שני התחלת באחוזי שומן נמוכים יותר אז אתה במילא נמצא ביתרון ו hence the partyוהכי מצחיק, אם בסוף אני ירד יותר מהר ממך 🤣
אני לא יכול לשקול כי השקילה לא תהיה איכותית בגלל הנוזלים מהפחמימות, אבל אני נע על 88-88.5חח לרדת יותר מהר אתה לא.. אבל מצד שני התחלת באחוזי שומן נמוכים יותר אז אתה במילא נמצא ביתרון ו hence the party
כמה אתה שוקל כבר אגב?
אחר כך אתה עוד מעיז לקרוא לעצמך שמןאני במסה לא מרשה לעצמי את כל זה.
Oh well...
אפרופו שמנים, עוד חצי קילו אני ואתה באותו משקל 🤤אחר כך אתה עוד מעיז לקרוא לעצמך שמן
🤭אחר כך אתה עוד מעיז לקרוא לעצמך שמן
אורי תתכנת לי PRעל איזו תחרות תכנות מדובר?
אורי תתכנת לי PR
אבל למה maor ?(Maor.SetSquat(Maor.GetSquat()+2.5
(Maor.SetDeadlift(Maor.GetDeadlift()+2.5
(Maor.SetBench(Maor.GetBench()+2.5
(Maor.SetPress(Maor.GetPress()+2.5
אחלה? 😃
תחרות האקאתון, מכיר?על איזו תחרות תכנות מדובר?