סרטון Deadlift 280kg BW 82 kg

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
ג'וקר סט- דדליפט 280 לסינגל.
הג'וקר בוצע אחרי נפח.
מהלך האימון:
210 4X4
240 1X2
267.5 1X2
280 1X1
210 1X8
השיא הקודם עמד על 275 לשלשה, ככה שה280 לא ממש מרשים ביחס לזה, אבל זה הכי כבד שהרמתי, וגם ה275 הורם על מ.ג כבד יותר.

כמו שכתוב בכותרת, משקל גוף בבוקר 82.2 ק''ג
😃

לא מופיע אצלם באתר, אבל הם מוכרים בכל זאת (קניתי שם שתיים של 25 לפני שבועיים). לא יודע אם הם מוכרים ברזל באופן סדיר (שתי אלה היו בתצוגה) אבל אם ינדנדו להם זה רק יעזור לקהילתנו.
כמה עלה לך?

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד,
אתה מודע לזה שאתה מדורג (לפי המשקל והמ"ג) ממש גבוה? אם אני לא טועה הכי הרבה שהרימו בעד 82.5 בארץ זה 265,
חבל שאתה לא מזיז את עצמך לאולם התחרות.
תודה אושר,
ידעתי שזה משהו באיזור, לא הייתי סגור על המספר המדוייק.
אולי ביום מן הימים 😃
תודה
The all time records for the 82.5 category are 250/150/265/637.5

I think alvaro can easily break all of them maybe except the squat.

But comp day is different day...
תודה אופיר
אין לי ספק שבתחרות זה שונה.
אגב, שאלה.
למה לא עשית את זה יחף אלה עם נעליים? הרצפה מחליקה?
המאמן לא מסכים, סתם האמת שזה בשביל לקזז את הגובה של המשטחים פחות או יותר.
ודווקא עם הנעלי סקוואט אני מחליק לפעמים.
DAFAQ DUDE
מרשים ביותר !!!!!!!!!
תודה חבר
שבוע הבא 300 לנפח?
יותר באיזור של אף פעם:cray:
ואז להוציא alvaro method 😉
כבר יש משהו בסנגון 🙄

• פותח/ת השרשור
כבר כתבתי על זה בעבר, אני אכתוב שוב כשיהיה לי זמן וכוח 😃
סופר מרשים! רק חזרת מטיול בחו"ל לא מזמן לא?
תודה רבה חבר
חזרתי לפני חודש בערך מטיול של שבועיים.
לפני הטיול "עליתי על הגל" בדדליפט, וכשחזרתי ה2 אימוני דדליפט הראשונים הלכו די זוועה, אבל ה2 אחרי הלכו מצויין.

אושר זה לא דדליפט תחרותי יש פה פלטות קוטר תקין עם הגבהה בצדדים של לפחות 5 סמ שזה אומר אולי 265 תחרותי
יכול להיות שניתוק תקין אין גם ב260.
אולי תזמין את הבחור הנחמד לוולקן

• פותח/ת השרשור
אושר זה לא דדליפט תחרותי יש פה פלטות קוטר תקין עם הגבהה בצדדים של לפחות 5 סמ שזה אומר אולי 265 תחרותי
יפה שמתוך סרטון אתה מצליח להחליט שיש שם "5 ס''מ לפחות", ולקבוע שזה שווה ל"אולי 265 תחרותי".
אז הנה כמה דברים ששכחת להתייחס אליהם:
א.זה לא 5 ס''מ, זה פחות, ובגלל זה אני מושך עם אולסטאר ולא מושך יחף או עם סליפרס, אמנם זה לא מקזז לגמריי, אבל זה לא הבדל משמעותי כמו 5 ס''מ.
כן אני יודע שזה לא אותו דבר ושההפרש הקטן הזה משפיע, אבל אני מתאמן בבית עם מה שיש.
ב.כמו שכתבתי כבר מקודם, המוט לא ממש גמיש ביחס למוטות אחרים, ככה שעם מוט גמיש יכול להיות גם טווח תנועה טיפה שונה.
ג.זה ג'וקר סט, הורם אחרי נפח ואחרי 267.5 לזוג, וגם אחרי חודש של דדליפטים כבדים ברציפות וללא בניית פיק תחרותי.

ובלי קשר, זה לא לעניין לבוא וככה "לגמד" את ההישג שלי. במיוחד כשזה בא מספורטאי השייך לתחום ויודע מה זה דורש להתעסק בספורט בצורה רצינית ולחיות את זה.
זה שאני לא מתחרה לא אומר שאני עובד פחות קשה...

נערך לאחרונה:
יפה שמתוך סרטון אתה מצליח להחליט שיש שם "5 ס''מ לפחות", ולקבוע שזה שווה ל"אולי 265 תחרותי".
אז הנה כמה דברים ששכחת להתייחס אליהם:
א.זה לא 5 ס''מ, זה פחות, ובגלל זה אני מושך עם אולסטאר ולא מושך יחף או עם סליפרס, אמנם זה לא מקזז לגמריי, אבל זה לא הבדל משמעותי כמו 5 ס''מ.
כן אני יודע שזה לא אותו דבר ושההפרש הקטן הזה משפיע, אבל אני מתאמן בבית עם מה שיש.
ב.כמו שכתבתי כבר מקודם, המוט לא ממש גמיש ביחס למוטות אחרים, ככה שעם מוט גמיש יכול להיות גם טווח תנועה טיפה שונה.
ג.זה ג'וקר סט, הורם אחרי נפח ואחרי 267.5 לזוג, וגם אחרי חודש של דדליפטים כבדים ברציפות וללא בניית פיק תחרותי.

ובלי קשר, זה לא לעניין לבוא וככה "לגמד" את ההישג שלי. במיוחד כשזה בא מספורטאי השייך לתחום ויודע מה זה דורש להתעסק בספורט בצורה רצינית ולחיות את זה.
זה שאני לא מתחרה לא אומר שאני עובד פחות קשה...
ת ת ח ר ה!!! אתה פסיכי!!

• פותח/ת השרשור
תודה חברים, כייף לקרוא.
@DarY
3 >
כמה ששכחת:
לא עולה עם הסנטר מספיק במתח.
לא יורד מספיק במקבילים.
נעזר ברגליים בפרס.
מקפיץ על החזה בבנץ'.
לא שובר בסקוואט.
נעזר בגב בקרלז.
ו*** קטן :(

חזק מאוד אחי 😃 כמו תמיד !
אחד הליפטרים שנותנים השראה.
עלה והצלח 😃 עם בריאות כוח ודדליפט 300 בקרוב(בתור התחלה)

UNLIKE

Maya Alvaro knows and aware about the non compliant specifications comparing to meet specifications

Unfortunately Alvaro is not interested about competing so it's a bit irrelevant.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית