וואלה החיים יפים שאתה על 20 פחמימה 😭אני מבין שכולם פורשים לחיטוב? 😭
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה החיים יפים שאתה על 20 פחמימה 😭אני מבין שכולם פורשים לחיטוב? 😭
ביום רביעי ביצעתי את הדדליפט האחרון לנפח הנוכחי. 180 5*3.
זה היה גיהנום במלוא מובן המילה, הלכתי למות בכל חזרה והרגשתי איך הגב מתעגל ברמות לא מובנות.
דרך אגב, עיגול הגב בהחלט מקשה, באופן מוחלט על התנועה, לפחות ממה שאני הרגשתי. היה לי קשה מאוד להתיישר בסוף התנועה ופעם ראשונה בחיי הקפצתי מוט!!
לכן, לפי איך שזה נראה אין למה לנסות עוד להתקדם בצורה הזאת ואני עובר לנפח 5*5 בדדליפט.
היעד הוא 165 5*5 בסוף הבלוק הקרוב עם עליה של 5 קילו בחודש ותוך 4 חודשים לעשות 180 5*5 בטכניקה טובה.
בנוסף אני אקפיד יותר על עבודת בטן וחיזוק היציבה עם תרגילי עזר.
מצורף סרטון של הסט האחרון, תחוו את דעתכם.
5*5 פחות עצים ואולי תהיה לו טכניקה יותר טובהפשוט לא....
אני לא מבין, אם ככה נראה 3X5 אצלך, למה אתה חושב ש 5X5 יהיה יותר טוב?
אין בזה שום הגיון.
בלי קשר לגב שנבע מזה שבכלל לא ניסית להוציא חזה, אתה הסתכלת למעלה במקום למטה.
160-150 5X5 זה פי אלף יותר נפח מאשר 180 3X5.5*5 פחות עצים ואולי תהיה לו טכניקה יותר טובה
נראה שהטכניקה נבעה מהעובדה שהוא גסס מהנפח
שהוא דיי עצים בשבילו
סבבים של 5*5 מוכיחים את עצמם בהרבה מחברי הפורום כאן לפי דעתי כדאי לו לנסות160-150 5X5 זה פי אלף יותר נפח מאשר 180 3X5.
גם הוא עשה הפסקות עצומות בין כל חזרה וחזרה, זה גם מקשה.
אם זה יראה ככה, לא כדאי.סבבים של 5*5 מוכיחים את עצמם בהרבה מחברי הפורום כאן לפי דעתי כדאי לו לנסות
לא בטוח אם זה מהווה הסכמה או צחוק.דוקטור דדליפט אמר את דברו
צחוקלא בטוח אם זה מהווה הסכמה או צחוק.
לא בטוח אם זה מהווה הסכמה או צחוק.
הבנאדם מבין בזה מספיק בשביל לראות טעויות טכניות מצפיה בסרטון של עצמו, הוא גם ציין מה לא היה טוב. לא מבין למה להגיב כמו פוץ מתנשא ("פשוט לא" וכאלה).צחוק
אמרתי פשוט לא על התכנון שלו, לא על הדדליפט שלו. אין בזה שום הגיון.הבנאדם מבין בזה מספיק בשביל לראות טעויות טכניות מצפיה בסרטון של עצמו, הוא גם ציין מה לא היה טוב. לא מבין למה להגיב כמו פוץ מתנשא ("פשוט לא" וכאלה).
יש הגיון.אמרתי פשוט לא על התכנון שלו, לא על הדדליפט שלו. אין בזה שום הגיון.
תפסיק להתחכם ולהתנשא נפסיק עם התלונות.פה מתחכם פה מתנשא.
וזה ידוע לשנינו שיש לך משהו נגד אנשים מסויימים כאן (כנראה לא רק לשנינו כי זה מאוד בולט לעין), לא יודע אם זה קנאה או משהו אחר, אבל לפעמים ההערות האלה פשוט מגוכחות.אם זה יראה ככה, לא כדאי.
טוב אני לא ממשיך, כנראה שיש לך קטע ממש קשה איתי שאני לא מודע אליו. כשתתחיל לדבר בהגיון ולא להגיד לי שאני מתנשא/אדיוט/פוץ/קנאי/מתחכם אני אדבר איתך. זה פשוט מגוחך ההתנהגות שלכם.יש הגיון.
תפסיק להתחכם ולהתנשא נפסיק עם התלונות.
וזה ידוע לשנינו שיש לך משהו נגד אנשים מסויימים כאן (כנראה לא רק לשנינו כי זה מאוד בולט לעין), לא יודע אם זה קנאה או משהו אחר, אבל לפעמים ההערות האלה פשוט מגוכחות.
לי אין קטע איתך, פשוט כשאני רואה שאתה אומר דברים מתחכמים/מתנשאים וכו' אני אומר לך.כנראה שיש לך קטע ממש קשה איתי שאני לא מודע אליו.
זה אגב לא אמרתי.אדיוט/
זה רק פי 1.48 יותר נפח. מוניטין שלילי160-150 5X5 זה פי אלף יותר נפח מאשר 180 3X5.
גם הוא עשה הפסקות עצומות בין כל חזרה וחזרה, זה גם מקשה.
נמאס כבר עם התלונות שלכם
זה פשוט מגוחך ההתנהגות שלכם