הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המירוץ ל-600 טוטאל אליפות אירופה 2017

המירוץ ל-600 טוטאל אליפות אירופה 2017

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-22/2/17
לפעמים, זה מוריד ממני את הסטיף בתחתית התנועה. אני לא מגלגל ומרים, אלא עוצר ואז מרים.
לא קצת פוגע בכיווץ של הגב התחתון?
בכל אופן, להיט מאילנית הדד שלך.
210 כניסה שלישית?🕴

בכל אופן, להיט מאילנית הדד שלך.
210 כניסה שלישית?🕴
שששש... אני מפחד להגיד את זה 🤭
אני לא יודע, אבל אני לא עולה עד שאני מרגיש נעול לחלוטין. ובסרטון רואים שהוא לא עגול, לעומת הגב העליון...😣

כל הכבוד, אבל כמה דברים שיש לציין.
האחד, צוואר, תנסה לשמור את מנח נייטרלי בו ותתמיד להסתכל למטה.
השני, ההיפראקסטנשן בסוף התנועה מיותר, תפסיק לעשות אותו.
השלישי, תנסה לשמור על הגב טיפה יותר.

11prn4.jpg

כל הכבוד, אבל כמה דברים שיש לציין.
האחד, צוואר, תנסה לשמור את מנח נייטרלי בו ותתמיד להסתכל למטה.
השני, ההיפראקסטנשן בסוף התנועה מיותר, תפסיק לעשות אותו.
השלישי, תנסה לשמור על הגב טיפה יותר.
אני יודע לגבי הצוואר. זה לא נוח לי בכלל ואני ממשיך לעשות את זה כמו טיפש בסטים הכבדים מאוד. בקלים אני ניטרלי.😣
מאור העיר לי על המשיכה אחורה בגב, אני מכיר את הבעיה ואנסה לעבוד עליה גם אחרי התחרות.
לגבי הגב? אין לי מה לומר. אני צריך לבדוק ולנתח את זה לעומק, יש פה גם עניין של מבנה גוף.

ותודה על הא/ערות 🤩
גם זמן לעשות ממים יש לך?o_Oo_Oo_O

קליל, רק תשים לב בתחרות לנעילת ברכיים, יכולים לפסול את זה. אני אישית הייתי מתחיל עם תחת יותר גבוה אבל מה שנוח לך

קליל, רק תשים לב בתחרות לנעילת ברכיים, יכולים לפסול את זה. אני אישית הייתי מתחיל עם תחת יותר גבוה אבל מה שנוח לך
הבעיה שהכוח אצלי מגיע מהתחת. ואם אהיה כנה אני יכול להרים את המשקל גם אם אני אהיה מקביל לריצפה. אבל בגלל שאני מנסה לעבוד במקביל גם מהחזה (לא הולך לי) אז אני מנסה להוריד את התחת כמה שיותר כדי להכניס את החזה מוקדם למשוואת הכוח.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית