הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המירוץ ל-600 טוטאל אליפות אירופה 2017

המירוץ ל-600 טוטאל אליפות אירופה 2017

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-22/2/17
הכוח אצלי מגיע מהתחת
הייתי חייב

11ps5r.jpg

הבעיה שהכוח אצלי מגיע מהתחת. ואם אהיה כנה אני יכול להרים את המשקל גם אם אני אהיה מקביל לריצפה. אבל בגלל שאני מנסה לעבוד במקביל גם מהחזה (לא הולך לי) אז אני מנסה להוריד את התחת כמה שיותר כדי להכניס את החזה מוקדם למשוואת הכוח.
מז״א אומרת הכוח מגיע מהתחת

הבעיה שהכוח אצלי מגיע מהתחת. ואם אהיה כנה אני יכול להרים את המשקל גם אם אני אהיה מקביל לריצפה. אבל בגלל שאני מנסה לעבוד במקביל גם מהחזה (לא הולך לי) אז אני מנסה להוריד את התחת כמה שיותר כדי להכניס את החזה מוקדם למשוואת הכוח.
אחי ניסיתי להבין למה התכוונת כאן, ואולי זה ל-להוציא חזה החוצה..?
כי החזה לא ממש משתתף כאן בפעולה של המשיכה, מלבד לקיו שמאפשר לגב העליון להתיישר עם שאר עמוד השדרה:rolleyes-71:

לא הבנתי כלום ממה שהלך פה בטקסט.

אחי ניסיתי להבין למה התכוונת כאן, ואולי זה ל-להוציא חזה החוצה..?
כי החזה לא ממש משתתף כאן בפעולה של המשיכה, מלבד לקיו שמאפשר לגב העליון להתיישר עם שאר עמוד השדרה:rolleyes-71:
אני מתכוון שאתה לא עושה היפ דרייב אלא כל התנועה של הטורסו מתרחשת בבת אחת. התחת עולה כאשר גם החזה עולהץ
אז תלמד להשתמש בו בנעילה
מבטיח לך שאין לי בעיה עם נעילה...😅

חושב? ככה גיל זוננריך לימד אותי...
אל תתעסק בזה..
תחת גבוה אומר שרשרת אחורית דומיננטית יותר, ותחת נמוך לרוב יגרום לברכיים להישלח יותר קדימה ויותר מעורבות של הארבע ראשי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית