הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טקסס-תקיעה בעצימות

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני עושה טקסס ללחיצות והעצימות לא מתקדמת ביחס לנפח.
הגעתי למצב שיש לי מחר 47.5 פרס לנפח שזה גם המשקל הכי כבד שהצלחתי בעצימות עד עכשיו כי נכשלתי פעמיים ב50 לחמישייה.
מה כדאי לי לעשות?

אני מתאמן יחסית מתחיל,אתה לא חושב שאני יכול להתקדם יותר בחמישיות?
עובדה שלא.. חח
בגרסא שאני מכיר של הטקסס עושים בחודש הראשון חמישיות, ואחרי זה עוברים לשלשות בעצימות. לבסוף גם סינגלים

עובדה שלא.. חח
בגרסא שאני מכיר של הטקסס עושים בחודש הראשון חמישיות, ואחרי זה עוברים לשלשות בעצימות. לבסוף גם סינגלים

עוברים לשלשות ואז דאבלים ואז סינגלים כאשר מתחילים להיתקע קבוע למרות שהכל תקין(אוכל,שינה וכו'),לא לפי פרק זמן מסויים.

• פותח/ת השרשור
היום באימון הצלחתי 47.5 לארבע חמישיות,בחזרה החמישית הצלחתי 4 חזרות ואז מישהו החליט סתם ככה שהוא בא לעזור לי אבל יש מצב שזה גם היה עולה.
בקיצור יש לי 47.5 לארבע חמישיות ו50 עדיין לא הצלחתי,ניסיון אחרון בחמישי.

היום באימון הצלחתי 47.5 לארבע חמישיות,בחזרה החמישית הצלחתי 4 חזרות ואז מישהו החליט סתם ככה שהוא בא לעזור לי אבל יש מצב שזה גם היה עולה.
בקיצור יש לי 47.5 לארבע חמישיות ו50 עדיין לא הצלחתי,ניסיון אחרון בחמישי.

אתה בא בעצם להגיד לי שנשמע לך נורמלי שיהיה לך 47.5 ל4X5 ולא יהיה 50 ל1X5?הנפח גבוה מאוד וקרוב יותר מדי לעצימות ואתה נפגע מזה

חגורה זה לא הפתרון.

אם התקדמת בפרס, או שתעשה ריסט או שתשנה משהו. קל מאוד להתקע בפרס, והגיוני מאוד שהנפח קרוב לעצימות.

חגורה זה לא הפתרון.

אם התקדמת בפרס, או שתעשה ריסט או שתשנה משהו. קל מאוד להתקע בפרס, והגיוני מאוד שהנפח קרוב לעצימות.

לא הגיוני שהרווח בין הנפח לעצימות שנכשלה יהיה 2.5 קילו,הייתי מגזים ואומר הפרש 7.5 קילו-5 אבל לא לסיים חמישייה אחת עם 2.5 יותר?הזוי

• פותח/ת השרשור
בשעה טובה ה50 עלה היום אבל היה ממש קשה.
תאחלו לי בהצלחה בראשון הבא יש לי עם זה 5X5.
בהחלט מצב הזוי.
ה-5x5RM שלו מגיע למצב שהוא כמעט זהה ל-5RM.
איך זה הגיוני, בהנחה שהוא לא מחכה שעה וחצי בין הסטים?
מחכה בין 3-6 דקות ככה שזו לא הבעיה.

• פותח/ת השרשור
אין הגיון שתעלה ל 5×5 עם 50. תוסיף עוד סוגרים או כל פתרון אחר ל 47.5
כן,לא חשבתי באמת לעשות את זה כי זה גם לא היה עולה.
אני חושב שאני אשאר על 47.5 ואנסה להגדיל את הפער בין בנפח לעצימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית