הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עצירת נשימה בבנץ' פרס

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
האם זה אפקטיבי ב5 חזרות לעצור תנשימה לכל החזרות כאילו לקחת הרבה אוויר ליפני ולהחזיק אותו עד שמסיימים את ה5 חזרות ?
80~ קילו

עכשיו אני בטוח שהטייטל מתאים לך.

יותר יעיל לתת לכל חזרה את הכבוד שלה, לקחת אויר לפני החזרה, ולהוציא מיד בנעילה וחוזר חלילה.

אתה לא מתאמן מתחת למים, תנשום בין חזרה לחזרה

אני לא מבין למה השליליות..
אני לוחץ 2-3 חזרות בנשימה אחת, זה דורש תרגול אבל ברגע שלומדים לשמור על הכיווץ והאוויר בפנים זה הופך את הסט ליותר טוב.
לי בכל אופן זה עובד טוב.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה השליליות..
אני לוחץ 2-3 חזרות בנשימה אחת, זה דורש תרגול אבל ברגע שלומדים לשמור על הכיווץ והאוויר בפנים זה הופך את הסט ליותר טוב.
לי בכל אופן זה עובד טוב.
נגיד אתה עושה חמישי אז שאתה לוקח אוויר בפעם השניה אתה מחזיק תסט קצת יותר שניות כדאי לקחת מספיק אוויר כדאי לסיים ת2-3 שנשארו לך?

לי נראה שהמשקל שאתה מתאמן איתו לא מספיק מאתגר אותך, או שאתה מבצע את החזרות מהר מידי!
אני לא רוצה לחשוב מה קורה לבחור שתוך כדי אחת ההרמות , הוא כבר לא מצליח לשמור על האויר ודופק נשיפה טובה
שמשחררת לו את הכיווץ והכוח וגם את המוט על החזה.

• פותח/ת השרשור
לי נראה שהמשקל שאתה מתאמן איתו לא מספיק מאתגר אותך, או שאתה מבצע את החזרות מהר מידי!
אני לא רוצה לחשוב מה קורה לבחור שתוך כדי אחת ההרמות , הוא כבר לא מצליח לשמור על האויר ודופק נשיפה טובה
שמשחררת לו את הכיווץ והכוח וגם את המוט על החזה.
חח לא מה הקשר סתם מנסה לייעל קצת

אני בכל אופן עדיין לא ראיתי מתאמן שמרים משקל שמאתגר אותו יופי, ושנראה עליו כאילו הוא יכול לעשות את כל הסט בנשימה אחת.

אני בכל אופן עדיין לא ראיתי מתאמן שמרים משקל שמאתגר אותו יופי, ושנראה עליו כאילו הוא יכול לעשות את כל הסט בנשימה אחת.

אז לא ראית הרבה מתאמנים.

115 ל 3 מאתגר אותי יופי ואני עושה אותו בנשימה אחת.

אני לוקח את המילים שלי בחזרה ומהר, לפני שהפתיתי ברד הללו יהפכו לכדורי שלג ענקיים ✋🛑✋😃

ונכון לא ראיתי הרבה מתאמנים לעומתכם!

Back
למעלה תחתית