הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנצ' 5X115 + פאוורקלין

לוטם

משתמש משקיע
3,542
2,525
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,342
3,542
2,525
בבנצ' אני לא בטוח אם הספוטר עזר או לא, די ביאס אותי, אבל עדיין PR משמעותי עבורי

החלטתי להעלות גם את הפאוורקלין שהיה היום, 3X70, התחלתי אם התרגיל לא מזמן ואני מתקדם בו המון, כרגע המטרה להגיע ל-100, אתם מוזמנים לתת הערות לשיפור.

אין בעיה, יוג'ין. מהיום - חוק חדש בפורום אימונים: מי שעונה איזושהיא תשובה באיזשהוא שרשור, צריך לפרט מה משקלי העבודה שלו ואיזה תוכניות הוא כתב לאיזה מתאמנים ומה התוצאות שלהם, אחרת הוא עף מפה.
פרסום של PB בתרגילי בסיס זה תמיד דבר מבורך, זה מה שהוליד את החוב לראק

אין בעיה, יוג'ין. מהיום - חוק חדש בפורום אימונים: מי שעונה איזושהיא תשובה באיזשהוא שרשור, צריך לפרט מה משקלי העבודה שלו ואיזה תוכניות הוא כתב לאיזה מתאמנים ומה התוצאות שלהם, אחרת הוא עף מפה.
כשמישהו בא ומציע דרך לשפוף/למשוך/ללחוץ/לכפוף/לקפץ בטענה שזו הדרך היעילה ביותר, והדרך שלו שונה ממה שהרוב המוחלט יודעים ועושים, אני בטוח שכולנו נצפה שחוץ מהסברים פיזיולוגיים והגיוניים (זה חשוב, לא אמרתי אחרת) הוא יביא ראיה שזה עובד במבחן המציאות.

פרסום של PB בתרגילי בסיס זה תמיד דבר מבורך, זה מה שהוליד את החוב לראק
החוב לראק נולד כדי למנוע קשקושים, לא כדי לבדוק מי יודע מה. מישהו בדק כמה אני מסקביט לפני שביקשו ממני עזרה באלף שרשורים פה?
כשמישהו בא ומציע דרך לשפוף/למשוך/ללחוץ/לכפוף/לקפץ בטענה שזו הדרך היעילה ביותר, והדרך שלו שונה ממה שהרוב המוחלט יודעים ועושים, אני בטוח שכולנו נצפה שחוץ מהסברים פיזיולוגיים והגיוניים (זה חשוב, לא אמרתי אחרת) הוא יביא ראיה שזה עובד במבחן המציאות.
ואני בטוח שכולנו נצפה שאם מישהו מחרטט, נוכל בקלות לפסול את החרטוטים שלו על סמך זה שלכולנו יש מערכת עצבים מרכזית פעילה, שמסוגלת לייצר מחשבות באופן עצמוני.
הטיעונים האלה לגופו של אדם מגוחכים, ומה שמצחיק במיוחד זה שהם לא באים לפסול את מאמן מכבי ג'לג'וליה, אלא את מארק ריפטו! לא פחות!

החוב לראק נולד כדי למנוע קשקושים, לא כדי לבדוק מי יודע מה. מישהו בדק כמה אני מסקביט לפני שביקשו ממני עזרה באלף שרשורים פה?
פשוט הנחנו שאתה אינטיליגנט-יש 😃
קרא את ההודעה שלי שמתייחסת לרמה בתרגילים השונים ביחס למשקל גוף, אשמח לשמוע התייחסות.

אם המאמן שלך נמצא ברמת המתחיל בכל התרגילים, אולי בינוני במשהו - תרצה להתאמן אצלו?
לא, כי זה אומר שהוא אפילו לא התאמן בחייו או לפחות לא התאמן נכון, מאמן כן צריך שיהיה לו ידע מעשי אני מאוד חושב שבזה אתה צודק, אבל הוא לא צריך להיות ברמה עילית כדי להיות מאמן מצויין, זה כמובן לא מצב שאנחנו מדברים עליו
אם לחזור לדוגמא שנתת - ויטליפטרים ברמה עילית שטרחו להעלות בנצ' פרס נותנים סביב ה180-200, אני משער שמשקולן עם 120 הנפה ו160 דחיקה יתן לכל הפחות 130-140 בנצ' עם טכניקה סבירה. אצלנו במועדון יש חמודי כזה שעשה 100-120 והבנצ' שלו לאחד עומד על 135. יש איזשהוא קשר עקיף.
זה בגלל שכמעט כל וויטליפטר מכניס בנצ' לאימונים שלו, וכמעט כל וויטליפטר שאני מכיר ויצא לי להכיר כמה במדינה הקטנה שלנו, כולם חוץ מאחד אמרו לי שהם עושים בנצ' לפחות פעם בשבוע.

לא, כי זה אומר שהוא אפילו לא התאמן בחייו או לפחות לא התאמן נכון, מאמן כן צריך שיהיה לו ידע מעשי אני מאוד חושב שבזה אתה צודק, אבל הוא לא צריך להיות ברמה עילית כדי להיות מאמן מצויין, זה כמובן לא מצב שאנחנו מדברים עליו
זה בדיוק המצב שאנחנו מדברים עליו, ברמת הקיצון כמובן.
אני לא משקולן עילית, אני אפילו לא משקולן בינוני, פאוורקלין 125 לקח לי פחות משנה לעשות, פאוורסנאצ' 85 לקח בערך שנה.
ושוב, אני לא איזה כישרון על בויטליפטינג, בסנטנדרטים של ויטליפטינג יש ילדים בני 14 שעושים יותר מזה.

זה בגלל שכמעט כל וויטליפטר מכניס בנצ' לאימונים שלו, וכמעט כל וויטליפטר שאני מכיר ויצא לי להכיר כמה במדינה הקטנה שלנו, כולם חוץ מאחד אמרו לי שהם עושים בנצ' לפחות פעם בשבוע.
זו השטות הכי גדולה ששמעתי ממך.
ויטליפטרים לא עושים בנצ', אם הם מכניסים בנצ' זה לחזרות בודדות פעם בכמה שבועות. בטח לא פעם בשבוע, בטח לא על בסיס קבוע בתוכנית אימונים.
לא יודע מי סיפר לך את השטויות האלו. שמישהו יתייג את דוד ליטבינוב שיגיב לעניין הזה, לא זוכר מה היוזר שלו...

אני עדיין רואה את אותה הטענה שהפאוורקלין של ריפטו לא מספק כדי לטעון טיעון פיזיקלי.
עברנו לדיון של איפה צריכים להיות הישגים של מאמן כדי לאמן.
אנחנו מנסים לדון בדברים שאשכרה יש סיכוי להתקדם איתם לאנשהו...

ואני בטוח שכולנו נצפה שאם מישהו מחרטט, נוכל בקלות לפסול את החרטוטים שלו על סמך זה שלכולנו יש מערכת עצבים מרכזית פעילה, שמסוגלת לייצר מחשבות באופן עצמוני.
איפה אמרתי שאותו מישהו מחרטט?
כשמישהו בא ומציע דרך לשפוף/למשוך/ללחוץ/לכפוף/לקפץ בטענה שזו הדרך היעילה ביותר, והדרך שלו שונה ממה שהרוב המוחלט יודעים ועושים, אני בטוח שכולנו נצפה שחוץ מהסברים פיזיולוגיים והגיוניים (זה חשוב, לא אמרתי אחרת

מה זה אומר מבחינתך עובד במציאות? אתה רוצה הוכחה שאפשר למשוך ככה? כי יש.

עברנו לדיון של איפה צריכים להיות הישגים של מאמן כדי לאמן.
אנחנו מנסים לדון בדברים שאשכרה יש סיכוי להתקדם איתם לאנשהו...

מאמן צריך לדעת לאמן, ההישגים שלו פחות רלוונטים כי יש אלף משתנים שיכולים להשפיע על משקלי העבודה שלו.
אם כבר, היה יותר רלוונטי לדעת מה המתאמנים שלו השיגו.

מאמן צריך לדעת לאמן, ההישגים שלו פחות רלוונטים כי יש אלף משתנים שיכולים להשפיע על משקלי העבודה שלו.
אם כבר, היה יותר רלוונטי לדעת מה המתאמנים שלו השיגו.
כן ולא, קשה לאמן מתאמן לרמה של מעל 200 סקווט אם בעצמך מעולם לא חצית את ה100.

כן ולא, קשה לאמן מתאמן לרמה של מעל 200 סקווט אם בעצמך מעולם לא חצית את ה100.

זה לא חייב להיות כל כך קיצוני, מה אם אני 1.60 במשקל גוף של 70 ק"ג על 9 אחוז שומן? אין ספק שהמראה ירשים, אבל מן הסתם יהיה לי הרבה יותר קשה להגיע ל 200 סקוואט מאשר למתאמן שלי שהוא 1.85 במשקל 95.

עוד בסוף אנשים יחשבו שרוני קולמן מאמן טוב יותר מריפטו, הוא עשה 360 קילו סקוואט!!

איך זה שריפטו עשה 90 קילו פחות ממנו?! לא יאמן ריפטו מאמן חרא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית