הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנצ' 5X115 + פאוורקלין

לוטם

משתמש משקיע
3,542
2,525
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,342
3,542
2,525
בבנצ' אני לא בטוח אם הספוטר עזר או לא, די ביאס אותי, אבל עדיין PR משמעותי עבורי

החלטתי להעלות גם את הפאוורקלין שהיה היום, 3X70, התחלתי אם התרגיל לא מזמן ואני מתקדם בו המון, כרגע המטרה להגיע ל-100, אתם מוזמנים לתת הערות לשיפור.

מה אתה רוצה שהוא יעשה? שיכריח משקולנים ברמה עולמית להרים אחרת או מה?
אני בכלל התחלתי את הוויכוח עם מתי שטוען שמשקלי עבודה לא משנים. כלומר אם מאמן שופף 60 קילו ואין לו אף מתאמן שעושה הרבה יותר מזה הוא עדיין היה מיישם עצות שלו לשיפור טכניקה אם היה להם הסבר הגיוני. אני טוען שלא. אני שם לב שלוקחים את זה למקומות אחרים. אני אגיד שוב, לא עשיתי פאוורקלין, לא ראיתי סרטונים של ריפטו או מישהו אחר על ביצוע פאוורקלין. באופן כללי אני חושב שאם הוא טוען שהטכניקה שלו יותר יעילה אז חוץ מהסברים הוא צריך להראות אנשים שמבצעים ככה והגיעו לתוצאות יפות. לא בהכרח לרמה עולמית אבל מספרים מכובדים ולא רמה של מתחילים. אולי הוא כן הראה כאלה, אין לי מושג

אני בכלל התחלתי את הוויכוח עם מתי שטוען שמשקלי עבודה לא משנים. כלומר אם מאמן שופף 60 קילו ואין לו אף מתאמן שעושה הרבה יותר מזה הוא עדיין היה מיישם עצות שלו לשיפור טכניקה אם היה להם הסבר הגיוני. אני טוען שלא. אני שם לב שלוקחים את זה למקומות אחרים. אני אגיד שוב, לא עשיתי פאוורקלין, לא ראיתי סרטונים של ריפטו או מישהו אחר על ביצוע פאוורקלין. באופן כללי אני חושב שאם הוא טוען שהטכניקה שלו יותר יעילה אז חוץ מהסברים הוא צריך להראות אנשים שמבצעים ככה והגיעו לתוצאות יפות. לא בהכרח לרמה עולמית אבל מספרים מכובדים ולא רמה של מתחילים. אולי הוא כן הראה כאלה, אין לי מושג

כמה המספרים צריכים להיות מכובדים כדי שטיעון פיזיקלי יתפוס? זרוק מספר.

אני צריך 300 קילו סקוואט כדי להוכיח שעדיף להזיז את המוט בקו ישר גם בסקוואט?
אין משקולן אחד בעולם שמלמדים אותו למשוך במסלול S תמיד מסלול בקו ישר הוא האידיאלי ביותר, בכל שיטות. ואין לי כוח להכנס לדיון הזה עם מישהו שאין לו מושג בטכניקה של הרמת משקולות.
הבעיה בשיטה של ריפ היא אחרת אבל שוב, אין לך מושג מה הבעיה בכלל ואתה ממשיך לדבר במונחים פיזיקאלים שלא עוזרים בכלום במבחן התוצאה.

הדיון הזה כבר נטחן ואין לי כוח להכנס אליו שוב, שכל אחד יעשה מה שבא לו.

נ.ב
@coldfire אל תשכח מי הפסיד בקרב הפווארקלין ;)

אני ראיתי חברה מהפורום של פנדליי שממש מתעקשים ש-S זה יותר יעיל.

אני ראיתי חברה מהפורום של פנדליי שממש מתעקשים ש-S זה יותר יעיל.

עם כמה שאני אוהב את פנדלי, הוא לא איזה גורו בנושא הטכניקה.

בגדול האסכולות בנושא הטכניקה בעולם הזה מתחלקות לטכניקה של הרוסים ושל הסינים, שניהם יתעקשו על למשוך בקו ישר כמה שניתן (המון תלוי בגנטיקה של הגוף שלך גם כלומר איך הגוף שלך בנוי. הרוסים יתעקשו ב99% שהטכניקה תראה אותו דבר , כי הם רוסים. והסינים ינסו למצוא את המשיכה הכי נכונה והכי יעילה לסוג הגוף שלך)
יש עוד אסכולה עכשיו שהיא תהיה הכי חזק שאתה יכול ושתזדיין הטכניקה אבל לך תבין אירנים...

כן הוא רק עומד בסטנדרטים של מאמן טוב לפי הפוסט הזה, יש לו
170 סנאץ
210 קלין&ג'רק
360 סקוואט
אהה ושכחתי יש לו תואר שני בקניזיולוגיה.
והוא הצליח להביא מתאמנים לרמה יותר גבוה ממה שהוא הגיעה נראה לי.

לא שאני תומך בלמשוך במסלול S אבל די נשמע שהוא חתיכת גורו בתחום.

כן הוא רק עומד בסטנדרטים של מאמן טוב לפי הפוסט הזה, יש לו
170 סנאץ
210 קלין&ג'רק
360 סקוואט
אהה ושכחתי יש לו תואר שני בקניזיולוגיה.
והוא הצליח להביא מתאמנים לרמה יותר גבוה ממה שהוא הגיעה נראה לי.

לא שאני תומך בלמשוך במסלול S אבל די נשמע שהוא חתיכת גורו בתחום.

אמרתי בנושא הטכניקה, בכל השאר (תכנונים אימונים וכו' ) הוא אחד המאמנים האהובים עליי ואני אפילו אטוס כנראה למכון שלו שאהיה בארה"ב באוגוסט

בגדול האסכולות בנושא הטכניקה בעולם הזה מתחלקות לטכניקה של הרוסים ושל הסינים, שניהם יתעקשו על למשוך בקו ישר כמה שניתן (המון תלוי בגנטיקה של הגוף שלך גם כלומר איך הגוף שלך בנוי. הרוסים יתעקשו ב99% שהטכניקה תראה אותו דבר , כי הם רוסים. והסינים ינסו למצוא את המשיכה הכי נכונה והכי יעילה לסוג הגוף שלך)
יש עוד אסכולה עכשיו שהיא תהיה הכי חזק שאתה יכול ושתזדיין הטכניקה אבל לך תבין אירנים...
לא מבין אבל זה עובד להם מסיבה לא ברורה...

שזה כמה? אני פשוט לא מעודכן בטבלת המדדים. צריך לדעת מה לחפש...

ליורי היה 150 פווארקלין על 200 סקוואט.
140 הנפה
ו170 קלין דחיקה

אתה יכול לנסות להשוות את זה כי יורי בסופו של דבר היה איפשהו בין דרג C לB באירופה.

אין משקולן אחד בעולם שמלמדים אותו למשוך במסלול S תמיד מסלול בקו ישר הוא האידיאלי ביותר, בכל שיטות. ואין לי כוח להכנס לדיון הזה עם מישהו שאין לו מושג בטכניקה של הרמת משקולות.
הבעיה בשיטה של ריפ היא אחרת אבל שוב, אין לך מושג מה הבעיה בכלל ואתה ממשיך לדבר במונחים פיזיקאלים שלא עוזרים בכלום במבחן התוצאה.

הדיון הזה כבר נטחן ואין לי כוח להכנס אליו שוב, שכל אחד יעשה מה שבא לו.

נ.ב
@coldfire אל תשכח מי הפסיד בקרב הפווארקלין ;)
אז אתה בעצם אומר שהמאמנים הלאומיים לוקחים את האנשים עם הכישרון הכי גדול בכוח מתפרץ, מבנה גוף, כוח וקוארדינציה, מנסים ללמד אותם למשוך אנכית וב-99% מהמקרים נכשלים כישלון מוחץ?
ואז כשריפ כן מצליח, והוא מצליח, אז אתה אומר שהוא לא מבין בזה?

אחלה טיעונים אחי.

אז אתה בעצם אומר שהמאמנים הלאומיים לוקחים את האנשים עם הכישרון הכי גדול בכוח מתפרץ, מבנה גוף, כוח וקוארדינציה, מנסים ללמד אותם למשוך אנכית וב-99% מהמקרים נכשלים כישלון מוחץ?
ואז כשריפ כן מצליח, והוא מצליח, אז אתה אומר שהוא לא מבין בזה?

"מצליח" זאת הגדרה יפה למישהו שמביא את המתאמנים שלו (ושל עצמו) לנצל 0.000000000000000000001% מהכוח שלהם ברגליים לפווארקלין וזה עוד שכוחות הטבע פועלים לטובתו! ולא אמרתי שהמשיכה האנכית זאת הבעיה ב"שיטה" של ריפטו אבל סבבה.

"מצליח" זאת הגדרה יפה למישהו שמביא את המתאמנים שלו (ושל עצמו) לנצל 0.000000000000000000001% מהכוח שלהם ברגליים לפווארקלין וזה עוד שכוחות הטבע פועלים לטובתו! ולא אמרתי שהמשיכה האנכית זאת הבעיה ב"שיטה" של ריפטו אבל סבבה.
אני מבולבל.
ריפטו מצליח לגרום לסתם אנשים למשוך אנכית, בעוד שהמאמנים שאתה אומר שטובים ממנו נכשלים בכך עם האנשים הכי מוכשרים בעולם.
אתה מסכים שמשיכה אנכית היא הכי יעילה.
ועדיין איכשהו ריפטו מלמד פחות יעיל מהם?
תגיד, יש לך מושג מה צריך לקרות כדי לקבל משיכה אנכית? בהנתן אנתרופומטריה, רוחב עמידה ורוחב אחיזה מסויימים, יש רק דרך אחת שזה יהיה גם אנכי וגם מעל מרכז כף הרגל, כשהמשקל כבד.

ריפטו יודע ללמד את זה, ואחרים לא. אז תזכיר לי שוב, למה המתודה שלו פחות טובה?

האמת עכשיו גם אני מבולבל ממך

ריפטו יודע ללמד את זה, ואחרים לא. אז תזכיר לי שוב, למה המתודה שלו פחות טובה?

במבחן התוצאה הוא נכשל, למה הוא נכשל? תחשוב לבד אתה מספיק אינטיליגנט (רואה זה אפילו לא אד-הומינם)

@MikeRozner נדבר על זה בפייסבוק או משהו בהזדמנות.

בן אדם צריך לעבוד, נשיקות.

שזה כמה? אני פשוט לא מעודכן בטבלת המדדים. צריך לדעת מה לחפש...
טוב אם אתה לא מסכים שמאמן ששופף 60-80 קילו (ציינתי את המספרים כאן איפשהו) ואין לו מתאמנים שעושים יותר, כשיר באמת ללמד מישהו סקוואט (בהנחה והוא וכל המתאמנים שלו לא חוזרים מפציעה אלא מתאמנים כמה זמן וזה המשקל שהגיעו אליו), אז אני לא יודע מה עוד להוסיף.

הנה מישהו בתחילת דרכו:

Justin 105kg @ 2010 USAW Senior Nationals

אני פשוט לא יודע אם זו הוכחה שזה אפשרי, כי אין שם 300 קילו.
טוב אם אתה לא מסכים שמאמן ששופף 60-80 קילו (ציינתי את המספרים כאן איפשהו) ואין לו מתאמנים שעושים יותר, כשיר באמת ללמד מישהו סקוואט (בהנחה והוא וכל המתאמנים שלו לא חוזרים מפציעה אלא מתאמנים כמה זמן וזה המשקל שהגיעו אליו), אז אני לא יודע מה עוד להוסיף.

אז לא הבנתי, מאמן ששופף 80 קילו לא יכול לשים לב לכך שהמוט צריך לנוע בקו ישר?

אתה יודע שהוא 2 קטגוריות מעליי ואני מתקרב למספרים שלו נכון?

לא אמרתי שהוא אלוף עולם. וזה היה ב-2010 כשהוא היה יחסית מתחיל. לא יודע מה קורה איתו היום, וזו לא הייתה הנקודה. רק לספק את יבגני.

לא אמרתי שהוא אלוף עולם. וזה היה ב-2010 כשהוא היה יחסית מתחיל. לא יודע מה קורה איתו היום, וזו לא הייתה הנקודה. רק לספק את יבגני.
זה תת רמה ביחס למשקל, אנשים ב10 מניפים 155-160 מינימום לרמה סבירה. העילית מניפים קרוב ל200.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית