הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 180X5X5 ללא חגורה

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
נפח דדליפט מהיום, הפתעתי מאד את עצמי בבלוק הזה, כמו שרואים יש עוד הרבה בטנק פה וזה היה אמור להיות האימון האחרון בבלוק. כל הסטים לקחו 35 דקות מתחילת הסרטון הראשון עד סוף האחרון.
תודה רבה ל @PowerLifting אין ספק שהוולקן טריינינג סיסטם עובדת מעולה... וכל זה בחיטוב.

אגב החוליות מתעופפות. זה ידוע.

נפח דדליפט מהיום, הפתעתי מאד את עצמי בבלוק הזה, כמו שרואים יש עוד הרבה בטנק פה וזה היה אמור להיות האימון האחרון בבלוק. כל הסטים לקחו 35 דקות מתחילת הסרטון הראשון עד סוף האחרון.
תודה רבה ל @PowerLifting אין ספק שהוולקן טריינינג סיסטם עובדת מעולה... וכל זה בחיטוב.

אגב החוליות מתעופפות. זה ידוע.

תותח!! נפח מטורף 🙌🙌

תודה 😃

הוא כן.

לא בא לרדת עליך או משהו כי באמת אין על מה זה אכן משקל מטורף, אבל למה עושים לך הנחות על הטכניקה?
זה משהו שאנישם לב אליו הרבה בפורום שמישום מה אם מישהו ירים משקל כבד בטכניקה לקויה ואחר יקים משקל קל בטכניקה לקויה, הם לא יקבלו את אותם תגובות.
(מצד אחד "מטורף אחי אחלה נפח" ומהצד האחר "אתה שובר לעצמך את הגב/תוריד משקל ומהר/הטכניקה נוראית")

לא בא לרדת עליך או משהו כי באמת אין על מה זה אכן משקל מטורף, אבל למה עושים לך הנחות על הטכניקה?
זה משהו שאנישם לב אליו הרבה בפורום שמישום מה אם מישהו ירים משקל כבד בטכניקה לקויה ואחר יקים משקל קל בטכניקה לקויה, הם לא יקבלו את אותם תגובות.
(מצד אחד "מטורף אחי אחלה נפח" ומהצד האחר "אתה שובר לעצמך את הגב/תוריד משקל ומהר/הטכניקה נוראית")
כי במשקל קל אין סיבה שתיהיה לך טכניקה לקויה?
לא שבמשקל כבד זה כולכך נסלח, אבל אתה צריך להבין שזה הרבה יותר קשה פיזית לשמור על טכניקה טובה.

אתה לא עושה אקנצטרי בדדליפט בתחרות. למה שתבזבז על זה כח באימונים? עזוב את זה שזה שורף את אמא של הcns

הא?
קצת מפריע לי המשפט הזה.
איך הגעת לזה?
מה רע בעומס על הCNS?
מזכיר קצת את כל השטויות סביב ה"CNS FATIGUE".
זה נכתב ללא קשר לדיון "להניח את המוט או להפיל", אני אישית מניח כי אני מתאמן בבית ורוצה לשמור על הציוד/ריצפה.

כי במשקל קל אין סיבה שתיהיה לך טכניקה לקויה?
לא שבמשקל כבד זה כולכך נסלח, אבל אתה צריך להבין שזה הרבה יותר קשה פיזית לשמור על טכניקה טובה.
מרגיש שזה אכן נסלח, אולי אני מחזיק את עצמי בסטנדרטים גבוהים מידי?
למה אף אחד לא תוהה האם הוא צריך להוריד משקל?

אי אפשר לעבוד מושלם במשקל גבוה, אין מה לעשות.
תמיד צריך לשאוף לטוב ביותר.
להוריד במשקל? אני לא חושב שאנחנו צריכים להגיד לו מה לעשות, הוא ילד גדול.

יניב ילד גדול, אני חושב שהוא מודע למה שטוב ולמה שלא טוב.
אין כאן עניין של "לסלוח" או משהו.. אנשים שמעלים משקל בכדי לקבל ביקורת מקבלים ביקורת בהתאם לפגמים בטכניקה.
נושא הגב העליון המתעגל דובר רבות בפורום, ואם ניתן מלכתחילה לנסות לשמור על טכניקה טובה ככל האפשר, זה מבורך.
ואין מניעה מלבקר טכניקה של חבר פורום שהעלה סרטון, אפילו אם זה בכדי לשתף הישג.

אי אפשר לעבוד מושלם במשקל גבוה, אין מה לעשות.
תמיד צריך לשאוף לטוב ביותר.
להוריד במשקל? אני לא חושב שאנחנו צריכים להגיד לו מה לעשות, הוא ילד גדול.
אבל אתה מסכים איתי שלעשות מישקל גבוה אם אם טכניקה לקויה זה לא שווה?

מישקל גבוה אם טכניקה טובה זה מעולה
אין כאן עניין של "לסלוח" או משהו.. אנשים שמעלים משקל בכדי לקבל ביקורת מקבלים ביקורת בהתאם לפגמים בטכניקה.
נושא הגב העליון המתעגל דובר רבות בפורום, ואם ניתן מלכתחילה לנסות לשמור על טכניקה טובה ככל האפשר, זה מבורך.
סתם שאלה

כמה הטכניקה של יניב תיפגע בו?

תוכל להפנות אותי לדיון מעניין בנושא הגב המתעגל?
אני חשבתי שזה יהרג ובל יעבור הדבר הזה...

זה לא מקביל לזה שמישהו ירים משקל מכובד בסקוואט אבל לא יעשה טווח תנועה מלא? הרי מיד אנשים יציינו זאת בפניו

• פותח/ת השרשור
מראש אמרתי שהחוליות מתעופפות. אני מודע יפה מאד לזה שהגב שלי מתעגל. זה קורה לי גם במשקלים הרבה יותר נמוכים. הנה למשל 168 קילו לחמישיה בודדת, כך ש"להוריד משקל" זה לא העניין. זה בעיקר גמישות של ההאמס לפי דעתי. אם תראה פה איך שאני מותח למקסימום שאני מסוגל ורואים שהגב בקושי ישר במקסימום מתיחה.

לעומת זאת בסומו למשל כשהיה צריך פחות גמישות בהאמס זה לא היה קורה לי. הגב היה מאבד את אותה כמות זוית אבל מגיע למצב של גב ישר.

זה לא הגב העליון שלי. זה התחתון שמתעגל פה.

מראש אמרתי שהחוליות מתעופפות. אני מודע יפה מאד לזה שהגב שלי מתעגל. זה קורה לי גם במשקלים הרבה יותר נמוכים. הנה למשל 168 קילו לחמישיה בודדת, כך ש"להוריד משקל" זה לא העניין. זה בעיקר גמישות של ההאמס לפי דעתי. אם תראה פה איך שאני מותח למקסימום שאני מסוגל ורואים שהגב בקושי ישר במקסימום מתיחה.

לעומת זאת בסומו למשל כשהיה צריך פחות גמישות בהאמס זה לא היה קורה לי. הגב היה מאבד את אותה כמות זוית אבל מגיע למצב של גב ישר.

זה לא הגב העליון שלי. זה התחתון שמתעגל פה.

הבנתי. אבל זה לא מסוכן שהגב מתעגל? זה לא יכול לגרום לפריצות דיסק וכו'?

זה מסוכן.
אבל לכל אחד יש את הסדרי עדיפויות שלו
אם ככה איך יכול להיות שסדרי העדיפויות של אדם הם 1. להרים משקל כבד/לבצע את התרגיל שהוא פיזית לא יכול לבצע מסיבה זו או אחרת ורק אחר כך 2. הבריאות שלו לטווח ארוך..
יניב, שוב אני לא בא לחנך אותך עכשיו, ואני מניח שאתה שם קצוץ על מה שאני חושב ובצדק, אבל סתם מעניין אותי מה הלך המחשבה שלך בנושא...

אם ככה איך יכול להיות שסדרי העדיפויות של אדם הם 1. להרים משקל כבד/לבצע את התרגיל שהוא פיזית לא יכול לבצע מסיבה זו או אחרת ורק אחר כך 2. הבריאות שלו לטווח ארוך..
יניב, שוב אני לא בא לחנך אותך עכשיו, ואני מניח שאתה שם קצוץ על מה שאני חושב ובצדק, אבל סתם מעניין אותי מה הלך המחשבה שלך בנושא...
כי הוא מתחרה והמטרה שלו להרים כמה שיותר משקל
כנראה שגם על חשבון בריאותֿ

הבנתי. אבל זה לא מסוכן שהגב מתעגל? זה לא יכול לגרום לפריצות דיסק וכו'?
זה יכול.
גם קפיצה בחבל יכולה לגרום לפריצת דיסק.
אתה יכול לאחר ישיבה ממושכת על כיסא לקום ולפרוץ דיסק.

אני מושך עם גב עגול מגיל 16,
אין לי שום כאב גב. אולי פריצות דיסק יש, לא עשיתי צילום, ולא מפריע לי כי אפשר לחיות עם זה בלי כאב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית