הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 180X5X5 ללא חגורה

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
נפח דדליפט מהיום, הפתעתי מאד את עצמי בבלוק הזה, כמו שרואים יש עוד הרבה בטנק פה וזה היה אמור להיות האימון האחרון בבלוק. כל הסטים לקחו 35 דקות מתחילת הסרטון הראשון עד סוף האחרון.
תודה רבה ל @PowerLifting אין ספק שהוולקן טריינינג סיסטם עובדת מעולה... וכל זה בחיטוב.

אגב החוליות מתעופפות. זה ידוע.

• פותח/ת השרשור
אם נניח שהוא בחיים לא יפצע, ונשים בצד את ההתאוששות הקשה יותר בגלל כאבים בחוליות וברקמות הרכות? לא רואה סיבה.
להפך, לדעתי הגוף בורח למצב שבו הוא חזק יותר.
אולי לאלכס תהיה דעה אחרת, נראה.

מסקנה גרועה מאד. אתה מתחיל בהיפראקסטנשן, נותן לזוקפים מרווח כישלון, הם משתמשים בו - והמסקנה שלך היא שהם לא חלשים?
עוד מסקנה גרועה זה שמשתמע שאתה חושב שעדיף להתחיל את המשיכה מהיפראקסטנשן.
אני לא באמת מתחיל מהיפראקסטנשן. אני טוען שלא משנה מה יקרה הגב לא יוכל להישאר במשיכה במצב הכי מתוח שלו. בקלאסי אצלי זה בדיוק כשהגב ישר. בסומו המקסימום מתיחה שלי הוא יותר כי הגביותר אנכי. בסומו ובקלאסי אני "מאבד" אותה כמו זוית בגב ביחס למתיחה המקסימלית. בסומו זה מביא אותי למשוך עם גב פלס. בקלאסי זהמביא אותי לגב עגול. לכן אני טוען שעם מקסימום המתיחה שלי היה גדול יותר הייתי מסוגל למשוך עם גב פלס.

אני לא באמת מתחיל מהיפראקסטנשן. אני טוען שלא משנה מה יקרה הגב לא יוכל להישאר במשיכה במצב הכי מתוח שלו. בקלאסי אצלי זה בדיוק כשהגב ישר. בסומו המקסימום מתיחה שלי הוא יותר כי הגביותר אנכי. בסומו ובקלאסי אני "מאבד" אותה כמו זוית בגב ביחס למתיחה המקסימלית. בסומו זה מביא אותי למשוך עם גב פלס. בקלאסי זהמביא אותי לגב עגול. לכן אני טוען שעם מקסימום המתיחה שלי היה גדול יותר הייתי מסוגל למשוך עם גב פלס.
"מקסימום מתיחה" זה בדיוק היפר אקסטנשן, אבל אם אתה מתכוון להקשתה ללא הקשתת יתר - אין קשר בין זוית הטורסו (סומו לעומת קלאסי) לבין ההקשתה של הגב. שני דברים בלתי תלויים, שבלבלת כאן ביניהם. גם בסומו אם אתה מתחיל מהקשתה נכונה ומאבד זוית כלשהיא בזוקפים - אתה מגיע לגב עגול ולא לגב פלס. זה פשוט מרגיש לך ישר כי הטורסו אנכי יותר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
"מקסימום מתיחה" זה בדיוק היפר אקסטנשן, אבל אם אתה מתכוון להקשתה ללא הקשתת יתר - אין קשר בין זוית הטורסו (סומו לעומת קלאסי) לבין ההקשתה של הגב. שני דברים בלתי תלויים, שבלבלת כאן ביניהם. גם בסומו אם אתה מתחיל מהקשתה נכונה ומאבד זוית כלשהיא בזוקפים - אתה מגיע לגב עגול ולא לגב פלס. זה פשוט מרגיש לך ישר כי הטורסו אנכי יותר.
מוזמן לפתוח את הערוץ שלי ביוטוב. כשאני מושך סומו הגב שלי ישר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית