דיון משקלי עבודה ביחס למתאמן

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
אם הגעתי בחודשיים של תוכנית כוח למשקלי עבודה : דד ליפט 160 סקוואט 120 בנץ פרס 95 ופרס 60 הכל ל 5 חזרות ,ואני לא מצליח לעלות משקל על המוט מאימון לאימון אלה כל שני אימונים או כל שבוע ,זה הופך אותי למתאמן בינוני?או שאני עדיין נחשב מתחיל?

קודם כל זה יפה מאוד, בלי קשר.
האם ניסית לעשות ריסט לפני שהתחלת להתקדם אחת לשבוע?
גם מתקדם משבוע לשבוע נחשב כמתאמן מתחיל\בינוני לדעתי.

מה זה משנה? זאת הגדרה שרירותית לחלוטין. אם השבוע היה בן 10 ימים פתאום בינוניים היו הופכים לחצי מתחילים.

• פותח/ת השרשור
אני מתקדם כרגע במשקל לרוב כל אימון שני, בדד ליפט ובסקוואט מתקדם 5 קילו על המוט כל פעם ובפרס ובבנץ 2.5 קילו כל פעם,אבל בלחיצות קצת קשה לי יותר להתקדם גם חזה וגם כתפיים לפעמים יוצא שאני מעלה משקלים רק אימון שלישי ואחרון של השבוע (אני עושה fbw ( רק מורכבים בלי תרגילי עזר וגם עושה חתירה בטיבאר באחיזה רחבה והפוכה,ריסט עוד לא עשיתי בכלל,כי לא הרגשתי צורך ,הייתה התקדמות מטורפת במשקלי עבודה
מה זה משנה? זאת הגדרה שרירותית לחלוטין. אם השבוע היה בן 10 ימים פתאום בינוניים היו הופכים לחצי מתחילים.
זה לא משנה,צודק,מצד שני ההגדרות האלה קיימות,ואמנם אני לא אוהב לחשוב בתבניות,יש לי דחף מוזר לדעת איפה אני עומד ביחס להגדרה.

אתה צריך לחשוב איפה אתה עומד ביחס לעצמך.
tumblr_msjr0z1PmG1sgl0ajo1_500.gif

זה לא משנה,צודק,מצד שני ההגדרות האלה קיימות,ואמנם אני לא אוהב לחשוב בתבניות,יש לי דחף מוזר לדעת איפה אני עומד ביחס להגדרה.
לפעמים נתקעים גם כי לא אוכלים מספיק, גם קח בחשבון.. ולא בהכרח אומר שאתה לא מסוגל להתקדם יותר מאימון לאימון.
אגב במשקלים האלה בדדליפט\בנצ'\פרס הגיוני שיהיה קשה להתקדם כל אימון, לכן יש אלטרנטיבות.

• פותח/ת השרשור
tumblr_msjr0z1PmG1sgl0ajo1_500.gif

לפעמים נתקעים גם כי לא אוכלים מספיק, גם קח בחשבון.. ולא בהכרח אומר שאתה לא מסוגל להתקדם יותר מאימון לאימון.
אגב במשקלים האלה בדדליפט\בנצ'\פרס הגיוני שיהיה קשה להתקדם כל אימון, לכן יש אלטרנטיבות.
בעיקרון אני מכוון לעלייה של 3 קילו החודש, חודש שעבר עליתי בסוף 5 קילו כמעט אבל מתוכם יצא שעליתי רק 0.7 אחוזי שומן, ואחל מחודש הבא אני עובר ל ab ולאחר חודש חודשיים עובר ל abc של 6 ימים בשבוע(יודע שיש לזה התנגדות מטורפת) ומהחודש של ה ab אני מכוון לעלייה של 2 קילו בחודש.

בעיקרון אני מכוון לעלייה של 3 קילו החודש, חודש שעבר עליתי בסוף 5 קילו כמעט אבל מתוכם יצא שעליתי רק 0.7 אחוזי שומן, ואחל מחודש הבא אני עובר ל ab ולאחר חודש חודשיים עובר ל abc של 6 ימים בשבוע(יודע שיש לזה התנגדות מטורפת) ומהחודש של ה ab אני מכוון לעלייה של 2 קילו בחודש.
שורה תחתונה........על כמה הפלוס הקלורי?

אוקיי, אז אם עדיין לא מתקדם מנסים ריסט קטן..
אם כי בלחיצות הייתי עוברת למת'ודה אחרת כמו למשל התקדמות אחת לשבוע.
בדדליפט התקדמות שבועית גם טוב.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אז אם עדיין לא מתקדם מנסים ריסט קטן..
אם כי בלחיצות הייתי עוברת למת'ודה אחרת כמו למשל התקדמות אחת לשבוע.
בדדליפט התקדמות שבועית גם טוב.
אוקיי תודה .

עם 195 קילו דד ליפט לא מתווכחים.
197.5 חח
ולגבי רמת מתאמן זה לא משנה, הייתי מת להיות מתאמן "מתחיל" שמצליח להתקדם ב180 סקוואט בסס מאשר מתאמן "מתקדם" שצריך להריץ בלוקים של נפח כדי לעלות את הסקוואט מ180 למשל

197.5 חח
ולגבי רמת מתאמן זה לא משנה, הייתי מת להיות מתאמן "מתחיל" שמצליח להתקדם ב180 סקוואט בסס מאשר מתאמן "מתקדם" שצריך להריץ בלוקים של נפח כדי לעלות את הסקוואט מ180 למשל
אוי, נפח. אני הולך לבכות בפינה שלי

אין מה לעשות, לפעמים מגיעים לנקודה שבה הגוף כבר לא מתרגל בקלות להעלאת משקלים, וצריך לפנות לגישה אחרת, למשל להחליף תוכנית אימונים למשהו שעובד על התקדמות קצת יותר איטית
בכל זאת הגעת למשקלים די מכובדים בזמן כל כך קצר

אם הגעתי בחודשיים של תוכנית כוח למשקלי עבודה : דד ליפט 160 סקוואט 120 בנץ פרס 95 ופרס 60 הכל ל 5 חזרות ,ואני לא מצליח לעלות משקל על המוט מאימון לאימון אלה כל שני אימונים או כל שבוע ,זה הופך אותי למתאמן בינוני?או שאני עדיין נחשב מתחיל?
בהמשך למה שכתב stitch
ראה את המונחים מתאמן מתחיל - בינוני - מתקדם , כסקאלה. זה לא או זה, או זה, או זה.
מקווה שהבנת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית