עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא משנה,צודק,מצד שני ההגדרות האלה קיימות,ואמנם אני לא אוהב לחשוב בתבניות,יש לי דחף מוזר לדעת איפה אני עומד ביחס להגדרה.מה זה משנה? זאת הגדרה שרירותית לחלוטין. אם השבוע היה בן 10 ימים פתאום בינוניים היו הופכים לחצי מתחילים.
אתה צריך לחשוב איפה אתה עומד ביחס לעצמך.ש לי דחף מוזר לדעת איפה אני עומד ביחס להגדרה.
עם 195 קילו דד ליפט לא מתווכחים.אתה צריך לחשוב איפה אתה עומד ביחס לעצמך.
אתה צריך לחשוב איפה אתה עומד ביחס לעצמך.
לפעמים נתקעים גם כי לא אוכלים מספיק, גם קח בחשבון.. ולא בהכרח אומר שאתה לא מסוגל להתקדם יותר מאימון לאימון.זה לא משנה,צודק,מצד שני ההגדרות האלה קיימות,ואמנם אני לא אוהב לחשוב בתבניות,יש לי דחף מוזר לדעת איפה אני עומד ביחס להגדרה.
בעיקרון אני מכוון לעלייה של 3 קילו החודש, חודש שעבר עליתי בסוף 5 קילו כמעט אבל מתוכם יצא שעליתי רק 0.7 אחוזי שומן, ואחל מחודש הבא אני עובר ל ab ולאחר חודש חודשיים עובר ל abc של 6 ימים בשבוע(יודע שיש לזה התנגדות מטורפת) ומהחודש של ה ab אני מכוון לעלייה של 2 קילו בחודש.![]()
לפעמים נתקעים גם כי לא אוכלים מספיק, גם קח בחשבון.. ולא בהכרח אומר שאתה לא מסוגל להתקדם יותר מאימון לאימון.
אגב במשקלים האלה בדדליפט\בנצ'\פרס הגיוני שיהיה קשה להתקדם כל אימון, לכן יש אלטרנטיבות.
שורה תחתונה........על כמה הפלוס הקלורי?בעיקרון אני מכוון לעלייה של 3 קילו החודש, חודש שעבר עליתי בסוף 5 קילו כמעט אבל מתוכם יצא שעליתי רק 0.7 אחוזי שומן, ואחל מחודש הבא אני עובר ל ab ולאחר חודש חודשיים עובר ל abc של 6 ימים בשבוע(יודע שיש לזה התנגדות מטורפת) ומהחודש של ה ab אני מכוון לעלייה של 2 קילו בחודש.
אוקיי, אז אם עדיין לא מתקדם מנסים ריסט קטן..700,800
אוקיי תודה .אוקיי, אז אם עדיין לא מתקדם מנסים ריסט קטן..
אם כי בלחיצות הייתי עוברת למת'ודה אחרת כמו למשל התקדמות אחת לשבוע.
בדדליפט התקדמות שבועית גם טוב.
בכיף,אוקיי תודה .
197.5 חחעם 195 קילו דד ליפט לא מתווכחים.
אוי, נפח. אני הולך לבכות בפינה שלי197.5 חח
ולגבי רמת מתאמן זה לא משנה, הייתי מת להיות מתאמן "מתחיל" שמצליח להתקדם ב180 סקוואט בסס מאשר מתאמן "מתקדם" שצריך להריץ בלוקים של נפח כדי לעלות את הסקוואט מ180 למשל
תביא לי גם טישו 🙄אוי, נפח. אני הולך לבכות בפינה שלי
בהמשך למה שכתב stitchאם הגעתי בחודשיים של תוכנית כוח למשקלי עבודה : דד ליפט 160 סקוואט 120 בנץ פרס 95 ופרס 60 הכל ל 5 חזרות ,ואני לא מצליח לעלות משקל על המוט מאימון לאימון אלה כל שני אימונים או כל שבוע ,זה הופך אותי למתאמן בינוני?או שאני עדיין נחשב מתחיל?