עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קרא את המאמרים הבאים, ואם יהיו שאלות נוספות נשמח לענות-אני עושה 3 סטים של 15 חזרות
האם יש משמעות ל 2 סטים הראשונים לדוגמא? למה הם בעצם נועדו? אי אפשר לעשות רק סט אחד חזק עם משקל גבוה לצורך הדוגמא ?
תראה למשל אני מרגיש שאם אני עושה 3 סטים של 15קילו, זה ממש מעייף אותי, אבל שאני עושה נגיד סט ראשון של 10 השני 12 והשלישי 15 אז זה הרבה יותר "נוח" לי, אפשר הסבר בבקשה ?יש על הדבר הזה הרבה מאוד חומר, אבל אני אנסה לתמצת כמה שאני יכול
בגדול כל הסטים חשובים, ובמקרה הזה למשל אתה אמור לעבוד בכל החזרות עם המשקל הכי גבוה שאתה יכול, כמובן אם זו שיטת העבודה של התוכנית (וב-3X15 לרוב זה ככה)
כל זה זה בעצם נפח עבודה מסויים שאתה צריך להגיע אליו, שבמקרה הזה אתה מדבר על 45 חזרות בערך, שנועדו כאן להעלות את ה-time under tension של השריר, מה שיעודד היפרטרופיה
לרוב נפח העבודה נקבע לפי המטרה, נפח למשל דורש נפח עבודה גדול יחסית, לרוב מחולק לכמות סטים לא גדולה במיוחד, כוח לעומת זאת יעבוד אחרת, ולא ידרוש הרבה נפח עבודה (לרוב 15-25 חזרות), שיחולק לסטים קטנים יחסית של מעט חזרות, ככה שתוכל לעבוד עם משקל גבוה יותר בכל סט, ממה שהיית יכול לעשות עם סטים ארוכים יותר
מה זה אומר יותר נוח? מאיזו בחינה?White Walker תודה
תראה למשל אני מרגיש שאם אני עושה 3 סטים של 15קילו, זה ממש מעייף אותי, אבל שאני עושה נגיד סט ראשון של 10 השני 12 והשלישי 15 אז זה הרבה יותר "נוח" לי, אפשר הסבר בבקשה ?
קודם כל תקרא את המאמרים ששמו לך כאן.White Walker תודה
תראה למשל אני מרגיש שאם אני עושה 3 סטים של 15קילו, זה ממש מעייף אותי, אבל שאני עושה נגיד סט ראשון של 10 השני 12 והשלישי 15 אז זה הרבה יותר "נוח" לי, אפשר הסבר בבקשה ?
תתחיל בזה שתכתוב כאן את כל תוכנית האימונים שלך, ואת משקלי העבודה הנוכחים שלך ותציין היכן הבעיה כדי שנדע איך לעזור.אז במקום לעשות סט אחד של 10 קג, אחד של 12 קג, ואחד של 15 קג ,לעשות פשוט 3 סטים של 12 קג ? או שלא הבנתי
אתה כאילו מתעלם ממה שעונים לך.אז במקום לעשות סט אחד של 10 קג, אחד של 12 קג, ואחד של 15 קג ,לעשות פשוט 3 סטים של 12 קג ? או שלא הבנתי
חבר אף אחד כאן לא מתנשא מעליך (אני בכל אופן). כשעונים לך על השאלה ואתה פשוט שוב שואל בדיוק אותו דבר למה אתה מצפה בדיוק?חבר קראתי מאמרים ובאתי לפה לאחר שאני אובד עצות, לדבר בגובה העיניים בבקשה ולא ביקשתי שאף אחד יאכיל אותי עם כפית, מי שרוצה לעזור עושה את זה , תודה.
אני חושב שאתה באופן כללי לא צריך לעשות 3x15 כרגע עם משקלי עבודה כאלה. לא בקטע של זלזול, פשוט כנראה תרוויח יותר אם תתחזק עכשיו.