הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ציוד לFarmer Walk

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
לאחרונה החלטתי לחזור לאימוני גריפ, וכחלק מאימון הsupport grip אני אעשה Farmer Walk.
נחרדתי לגלות שמחיר הfarmer walk handles הוא 1200 שקל לפחות, אפילו פניתי למסגר עם שרטוט וההצעת מחיר הייתה 1100 שקל.
באייבי אפשר להשיג ביותר זול (600 ש''ח+- כולל משלוח), אבל אני לא רוצה להזמין חבילה כזאת יקרה וכבדה מחו''ל.
לכן החלטתי לבנות לעצמי משהו דומה לאלו בסרטון:

חשבתי להזמין לעצמי רצועות (צירפתי תמונה של רצועות להמחשה) ולחבר צינורות לאחיזה.

אם למישהו יש עצות לשיפור/ רעיונות טובים יותר/ מקום בארץ להשיג farmer walk handles בזול/ ניסיון עם רצועות כאלו לFarmer Walk אשמח לתגובה 😃

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    ללא שם.jpg
    KB 34.8 · צפיות: 164
לא יותר משתלם לקנות דאמבלים?(ברצינות אני שואל לא בציניות חחח)

לא, בידיות של פארמרס אתה שם פלטות, ככה שאתה גם יכול להעמיס יותר משקל ממה שיהיה לך בדאמבל, וגם אתה יכול לשנות את המשקל, בניגוד לדאמבל שזה משקל קבוע.

• פותח/ת השרשור
@עידו246 ממש לא, רצועות כאלו עולות עשרות שקלים.
וגם צריך המון דמבלים (כבדים מאוד) בשביל להתקדם בתרגיל אם המטרה היא משקל ולא להגדיל את המרחק/זמן הליכה.

50-60 ש"ח לשרשראות ושאקלים מאייס או הום דיפו
הקטע שאתה צריך להשיג צינורות באורך 10 ס"מ לאחיזה והן חייבים להיות מפלדה אחרת השרשראות יחתכו את הידית.

• פותח/ת השרשור
50-60 ש"ח לשרשראות ושאקלים מאייס או הום דיפו
הקטע שאתה צריך להשיג צינורות באורך 10 ס"מ לאחיזה והן חייבים להיות מפלדה אחרת השרשראות יחתכו את הידית.
תודה, חשבתי השבוע לקפוץ לחפש שרשרת או רצועה מתאימה, ובקשר לצינורות אני מודע לזה.

לא, בידיות של פארמרס אתה שם פלטות, ככה שאתה גם יכול להעמיס יותר משקל ממה שיהיה לך בדאמבל, וגם אתה יכול לשנות את המשקל, בניגוד לדאמבל שזה משקל קבוע.

@עידו246 ממש לא, רצועות כאלו עולות עשרות שקלים.
וגם צריך המון דמבלים (כבדים מאוד) בשביל להתקדם בתרגיל אם המטרה היא משקל ולא להגדיל את המרחק/זמן הליכה.
אהה תודה רבה

• פותח/ת השרשור
הכנתי כזה (אני יכול לצלם) אבל השתמשתי בצינורות חלשים והם נחתכו בשניה שהפלטות עלו מהרצפה.
אתה מוזמן לעלות את התמונה.
חשבתי גם לשים צינורות מלאים ולא חלולים עם 2 חישוקים בצדדים ולתפוס את השרשרת עם שאקלים.

2 שרשאות:
הקטנה: אמורה לעבור בתוך צינור פלדה
הגדולה: במרכז פלטה

שתי שרשראות ולא אחת על מנת שתוכל להשאר עם כך יד מופנית כלפי גוף והפלטות ייוצבו לכיוון ההליכה.

קבצים מצורפים

• 20160301_224711.jpg
    20160301_224711.jpg
    KB 157.9 · צפיות: 214
שוב, נשמע לי כמו פרויקט מעניין אני מתנדב לבנות כזה, שחרר אליי שרטוט או שאחפש מחר משהו עצמאית

יש לי הנדלים שאני בניתי מברזל. ריתוך דיי פשוט אם יש לך גישה או מישהו עם ציוד. סוחבים כמה משקל שתרצה. אם זה מעניין אותך אני אצלם לך.

• פותח/ת השרשור
שוב, נשמע לי כמו פרויקט מעניין אני מתנדב לבנות כזה, שחרר אליי שרטוט או שאחפש מחר משהו עצמאית
אתה מתכוון לשרטוט של המוטות?
אם כן זה אצל המסגר.
אם אתה מתכוון לרצועות אז אין שרטוט אני אעשה לפי העין.
יש לי הנדלים שאני בניתי מברזל. ריתוך דיי פשוט אם יש לך גישה או מישהו עם ציוד. סוחבים כמה משקל שתרצה. אם זה מעניין אותך אני אצלם לך.
אשמח

כן של המוטות, לי יש מסגרייה בין היתר ואני אוהב את הפרויקטים האלו 😃 אז היה לך שרטוט שעשית והבאת לו את המקור?

• פותח/ת השרשור
כן של המוטות, לי יש מסגרייה בין היתר ואני אוהב את הפרויקטים האלו 😃 אז היה לך שרטוט שעשית והבאת לו את המקור?
האמת שהדפסתי תמונה של המוט וכתבתי על זה את המידות, אבל אני זוכר פחות או יותר, אני אשחזר בערב ואשלח לך בפרטי.
עדכון:
קניתי צינור שרשראות ושאקלים.
מחר אחתוך את הצינור עם דיסק ואעלה תמונות

מה הרוטינה שאתה מתכוון לעשות ?
לי יש דאמבלים שאני יכול להעמיס עליהם אחלה משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית