הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח להוציא ריבועים

hercules1

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
קצת פרטים. בן 28 1.72 שוקל 65. עשיתי חיטוב ממשקל 74. אחרי שצברתי הרבה שומן בss.
כרגע משקלי עבודה : 55 קילו ל5 חזרות בלחיצת חזה, 65 קילו ל6 חזרות סקוואט עמוק, 35 פרס ל5 חזרות,
מתח 7 חזרות רחב בלי משקל.
בכל מקרה כרגע בערך על 13 אחוז שומן. והמטרה העיקרית היא להוציא כבר קצת ריבועים ולחזור למסה. השאלה שלי עד לאיזה משקל אצטרך עוד לרדת בשביל שזה יקרה??! והאם אני צריך לרכוש יעוץ אישי בשביל להגיע למטרה?
אני חייב להדגיש שהמטרה שלי כרגע היא להגיע לריבועים גם אם זה אומר להיות רזה יותר,ככה שרק אם תגידי שאין לי ברירה והסיכוים לראות ריבועים זה רק אחרי שהעלה במסת השריר אני אוותר.

דבר שני קראתי את הכתבה שלכם לגבי אימון משקולות בחיטוב. ואמרתי להם שעושה 5 חזרות בתרגילים מורכבים של השרירים הגדולים . ובשרירים קטנים 10 חזרות והמדריכים שם צחקו. וזה לא סתם מדריכים. מדובר במדריכים שהשתתפו בתחרויות פווארליפטינג ובודיבילדינג. וזו פעם ראשונה ששמעו על מישהו שמתאמן בחיטוב 5 חזרות ולא 12 פלוס. מה יש לכם להגיד על זה?

12324918_10206117028343946_306407986_n.jpg

10579162_10206117028063939_1459246958_n.jpg

נערך לאחרונה:
להוציא כבר קצת ריבועים ולחזור למסה
מה הטעם?
מסת השריר נמוכה מאוד, ואם במילא תחזור למסה לאחר שתראה "ריבועים", אז בתוך פחות מחודש אחרי שתתמלא נוזלים כבר לא תראה אותם.

עד לאיזה משקל אצטרך עוד לרדת בשביל שזה יקרה??!
אולי עוד 3-5 ק"ג.
אתה לא תאהב את המראה אבל.

אמרתי להם שעושה 5 חזרות בתרגילים מורכבים של השרירים הגדולים . ובשרירים קטנים 10 חזרות והמדריכים שם צחקו. וזה לא סתם מדריכים.
הם יכולים להיות גם שיאני עולם, אז?
אם הם צוחקים מעצימות גבוהה בזמן חיטוב, אז ככל הנראה שהבדיחה עליהם.

בלי להעליב , קשר בין תמונות ומושג חיטוב הוא מקרי ביותר .
לא ברור לי איך ב SS לא נצברה מסת שריר .
כמה זמן היית ב SS ?
מה משקלי עבודה?

אם תעשה חיטוב בשלב הזה אתה תראה פשוט שחיף עם ריבועים, אני מניח שזה לא מה שאתה מכוון אליו
מציע לך לעשות מסה וכוח עם דיאטה כמו שצריך הפעם

אתה לא 13%, הייתי מעריך יותר לכיוון 15.
אני בספק אם תצליח במסת השריר הנוכחית להגיע לקוביות גם אם תוריד עוד 5 קילו.
יש לך עוד המון להתחזק אז כדאי שתבחר תוכנית אימונים ותזונה מתאימה.
לדעתי הייעוץ האישי באתר בהחלט יכול לעזור.

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי להתחיל את המסה עם כמה שפחות אחוזי שומן ולא אכפת לי אם אראה שחיף.
ריבועים אני רוצה לראות שמצליח להגיע ,ואז לא אכפת לי לאבד אותם אבל זו המטרה שלי כרגע.
אם מדובר ב3-5 קילו זה בהחלט המון.
אנשים אמרו לי לעשות תרגילי בטן וכמה שיותר, האם זה יעזור לקדם את התהליך?
כי לפי מה שאני מבין בחיטוב רק משמרים מסת שריר ככה שאין לי הרבה סיכוי לגדול באזור...

המטרה שלי להתחיל את המסה עם כמה שפחות אחוזי שומן ולא אכפת לי אם אראה שחיף.
ריבועים אני רוצה לראות שמצליח להגיע ,ואז לא אכפת לי לאבד אותם אבל זו המטרה שלי כרגע.
אם מדובר ב3-5 קילו זה בהחלט המון.
אנשים אמרו לי לעשות תרגילי בטן וכמה שיותר, האם זה יעזור לקדם את התהליך?
כי לפי מה שאני מבין בחיטוב רק משמרים מסת שריר ככה שאין לי הרבה סיכוי לגדול באזור...
אם זה מה שאתה רוצה לעשות אז לך על זה, אחרי זה תנסה אבל לעשות מסה איטית יחסית כדי להעלות כמה שפחות שומן
ואין שום קשר בין תרגילי בטן ללראות ריבועים, הקשר הוא מקרי לחלוטין
אתה צריך מסת שריר כללית טובה יחסית ואחוז שומן נמוך, זה הכל

• פותח/ת השרשור
אם תעשה חיטוב בשלב הזה אתה תראה פשוט שחיף עם ריבועים, אני מניח שזה לא מה שאתה מכוון אליו
ומי קבע שזה שחיף?
מדד BMI קובע שלגובה שלי עד משקל 60 זה משקל בריא. ממשקל 55 נכנסים לתת משקל. אז לא אמרתי שאני רוצה להגיע למשקל 55 כי זה באמת מוגזם , אבל אם אני ארד ל63 או מקסימום 62, לא אכפת לי.
כרגע חשוב לי הריבועים ולא אכפת לי להיות קצת רזה בשביל זה.
בפעם הבאה שאני מתחיל מסה אני אקח תכנית AB או FBW שתמנע ממני השמנה כמו שקרה לי בSS

ומי קבע שזה שחיף?
מדד BMI קובע שלגובה שלי עד משקל 60 זה משקל בריא. ממשקל 55 נכנסים לתת משקל. אז לא אמרתי שאני רוצה להגיע למשקל 55 כי זה באמת מוגזם , אבל אם אני ארד ל63 או מקסימום 62, לא אכפת לי.
כרגע חשוב לי הריבועים ולא אכפת לי להיות קצת רזה בשביל זה.
בפעם הבאה שאני מתחיל מסה אני אקח תכנית AB או FBW שתמנע ממני השמנה כמו שקרה לי בSS
בתור התחלה BMI זה חארטה, זה לא משמש כמעט כלום
ואני בגובה שלך ושקלתי פעם כמוך, ואני אומר לך שזה שחיף
אתה יודע מה אומרים, ריבועים על שחיף זה כמו ציצים על בחורות שמנות מאוד, זה שזה שם זה לא אומר שזה מביא תועלת

קח בחשבון שהרבה יותר קשה לראות ריבועים עם מסת שריר נמוכה כל כך. יכול להיות שתצטרך לעבוד עוד לא מעט זמן בשביל זה.
לא חושב שזה שווה את זה.

@hercules1 אף אחד לא מתכוון לצחוק עליך או לייאש אותך.
השאלה שלך חזרה אין ספור פעמים, חיטוב עם מסת שריר נמוכה לא מסתיים בתוצאה הרצויה.
בעוד 3 חודשים עם 5 קילו נוספים וסקווט 100, בנץ׳75 תראה יותר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית