הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חימום לWL

• פותח/ת השרשור Cor1z
  • פורסם בתאריך

Cor1z

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
אני לא מבין ממש בנושא הזה,לכן גם בקושי בדקתי באינטרנט כי אני לא יודע מה טוב ומה רע
אני מתאמן כל יום בגלל זה אני מוצא את עצמי מתאמן עם שרירים תפוסים,חימום טוב יעזור לי לשחרר את השרירים לא?
אם מישהו פה יכול להכין לי איך להיתחמם זה יהיה ממש טוב
תודה !!

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון למה אתה מתאמן כל יום?
בנפח נמוך זה יכול להיות ממש טוב,בסופו של דבר הגוף מתרגל לכל דבר יש הרבה דעות בנושא ואני לא מתכוון להתווכח אם אף אחד עלזה
אשמח אם תענה לי על השאלה

לי לפעמים עוזר לעשות אירובי בעצימות נמוכה, כמו הליכה או אליפטי במהירות איטית, במשך איזה 10 דקות לפני האימון.

• פותח/ת השרשור
לי לפעמים עוזר לעשות אירובי בעצימות נמוכה, כמו הליכה או אליפטי במהירות איטית, במשך איזה 10 דקות לפני האימון.
זה בסדר שאני רוכב על אופניים בערך 10 בדרך לאימון?
ומה לגבי מתיחות וזה?אני לא ממש מבין בזה אז אני פשוט לא יודע איך להיתמתח 🙁

זה בסדר שאני רוכב על אופניים בערך 10 בדרך לאימון?
ומה לגבי מתיחות וזה?אני לא ממש מבין בזה אז אני פשוט לא יודע איך להיתמתח 🙁
מתיחות סטטיות לא כזה טוב לעשות לפני אימון. אופניים אמור להספיק בתור האירובי בעצימות נמוכה. חוץ מזה תעשה חימום ספציפי לתרגילים, למשל אם זה סקוואט אז תעשה סקוואט משקל גוף ואז מוט ריק וכו'. הצעה יותר טובה מזה אין לי.
אבל בכל זאת, אם אתה רואה שהתוצאות שאתה מתאמן בשבילן לא מגיעות (לא יודע אם זה המצב אצלך, רק אומר) אז כדאי לשקול אם השגרת אימונים שלך מתאימה לך.

• פותח/ת השרשור
מתיחות סטטיות לא כזה טוב לעשות לפני אימון. אופניים אמור להספיק בתור האירובי בעצימות נמוכה. חוץ מזה תעשה חימום ספציפי לתרגילים, למשל אם זה סקוואט אז תעשה סקוואט משקל גוף ואז מוט ריק וכו'. הצעה יותר טובה מזה אין לי.
אבל בכל זאת, אם אתה רואה שהתוצאות שאתה מתאמן בשבילן לא מגיעות (לא יודע אם זה המצב אצלך, רק אומר) אז כדאי לשקול אם השגרת אימונים שלך מתאימה לך.
צודק אני כן עקבתי אחרי המשקלים זה היה ברור לי מהתחלה שיש אנשים שזה מתאים להם ויש אנשים שזה לא,אני רואה שיפורים גם מבחינת משקלים (סקוואט בעיקר) וגם מבחינת מראה חיצוני (רגליים וגב בעיקר)
מה זאת אומרת עצימות נמוכה? אני רוכב די מהר,אני צריך להנמיך במהירות ולשמור כוחות?
תודה

• פותח/ת השרשור
ומהם אותם יתרונות?
ואני לא מדבר רק על סקוואט, אמרת שאתה מתאמן ב WL נכון?
היתרונות הם בעיקר עבודה על טכניקה,wl זה בעיקר טכניקה קשה מאוד להגיע לטכניקה מושלמת ב-WL
יש עוד הרבה יתרונות לפי דעתי
אשמח אם תסתכל תגובה מעלייך ותענה על השאלה שלי

היתרונות הם בעיקר עבודה על טכניקה,wl זה בעיקר טכניקה קשה מאוד להגיע לטכניקה מושלמת ב-WL
כן, ידוע לי נושא הטכניקה.
טוב, זכותך..

אשמח אם תסתכל תגובה מעלייך ותענה על השאלה שלי
אני לא בעד חימום סטטי לפני אימון, ביום מנוחה זה נשמע טוב.

מה אתם אומרים על זה?

הרעיון לדעתי זה להרכיב לך רוטינה קבועה. תנסה כמה סוגי מתיחות, שחרורים, חימומים ופואם רולר ותראה מה נחוץ לך יותר ומה פחות.
בקליפ של אלן תראל יש רעיונות טובים. תחפש גם עומר איסוף וברייס לואיס (OmarIsuf, Bryce Lewis)

• פותח/ת השרשור
הרעיון לדעתי זה להרכיב לך רוטינה קבועה. תנסה כמה סוגי מתיחות, שחרורים, חימומים ופואם רולר ותראה מה נחוץ לך יותר ומה פחות.
בקליפ של אלן תראל יש רעיונות טובים. תחפש גם עומר איסוף וברייס לואיס (OmarIsuf, Bryce Lewis)
מה זאת אומרת שחרורים? תוכל להביא לי תרגיל לדוגמא?
תודה

אם אתה עושה הרמת משקולות אתה חייב להיות גמיש בסופו של דבר.
לפני האימון תעשה תרגילי הזזות מפרקים לכל הגוף (מוביליטי) ואחרי אימון מתיחות סטטיות לכל הגוף (אם אין זמן אז תתחיל בלהשקיע במתיחות של איזור האגן והברך).
חוצמזה, אין לך מאמן? איפה אתה מתאמן?

• פותח/ת השרשור
אם אתה עושה הרמת משקולות אתה חייב להיות גמיש בסופו של דבר.
לפני האימון תעשה תרגילי הזזות מפרקים לכל הגוף (מוביליטי) ואחרי אימון מתיחות סטטיות לכל הגוף (אם אין זמן אז תתחיל בלהשקיע במתיחות של איזור האגן והברך).
חוצמזה, אין לך מאמן? איפה אתה מתאמן?
תוכל להסביר מזה כל ההזזות מפרקים ומתיחות סטטיות? אין לי שום ידע בנושא של החימום
אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות לגבי השאלה השנייה
אין לי מספיק הודעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית