עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנפח נמוך זה יכול להיות ממש טוב,בסופו של דבר הגוף מתרגל לכל דבר יש הרבה דעות בנושא ואני לא מתכוון להתווכח אם אף אחד עלזהדבר ראשון למה אתה מתאמן כל יום?
זה בסדר שאני רוכב על אופניים בערך 10 בדרך לאימון?לי לפעמים עוזר לעשות אירובי בעצימות נמוכה, כמו הליכה או אליפטי במהירות איטית, במשך איזה 10 דקות לפני האימון.
מה הקשר בין זה לשאלה שלי?אל תתאמן כל יום.
בשיטה הבולגרית מתאמנים כל יום. בגלל זה שאלתי אותו למה כל יום ולא שללתי ישר.אל תתאמן כל יום.
אל תתאמן כל יום.
מתיחות סטטיות לא כזה טוב לעשות לפני אימון. אופניים אמור להספיק בתור האירובי בעצימות נמוכה. חוץ מזה תעשה חימום ספציפי לתרגילים, למשל אם זה סקוואט אז תעשה סקוואט משקל גוף ואז מוט ריק וכו'. הצעה יותר טובה מזה אין לי.זה בסדר שאני רוכב על אופניים בערך 10 בדרך לאימון?
ומה לגבי מתיחות וזה?אני לא ממש מבין בזה אז אני פשוט לא יודע איך להיתמתח 🙁
צודק אני כן עקבתי אחרי המשקלים זה היה ברור לי מהתחלה שיש אנשים שזה מתאים להם ויש אנשים שזה לא,אני רואה שיפורים גם מבחינת משקלים (סקוואט בעיקר) וגם מבחינת מראה חיצוני (רגליים וגב בעיקר)מתיחות סטטיות לא כזה טוב לעשות לפני אימון. אופניים אמור להספיק בתור האירובי בעצימות נמוכה. חוץ מזה תעשה חימום ספציפי לתרגילים, למשל אם זה סקוואט אז תעשה סקוואט משקל גוף ואז מוט ריק וכו'. הצעה יותר טובה מזה אין לי.
אבל בכל זאת, אם אתה רואה שהתוצאות שאתה מתאמן בשבילן לא מגיעות (לא יודע אם זה המצב אצלך, רק אומר) אז כדאי לשקול אם השגרת אימונים שלך מתאימה לך.
כן.אני רוכב די מהר,אני צריך להנמיך במהירות ולשמור כוחות?
ומהם אותם יתרונות?בנפח נמוך
היתרונות הם בעיקר עבודה על טכניקה,wl זה בעיקר טכניקה קשה מאוד להגיע לטכניקה מושלמת ב-WLומהם אותם יתרונות?
ואני לא מדבר רק על סקוואט, אמרת שאתה מתאמן ב WL נכון?
כן, ידוע לי נושא הטכניקה.היתרונות הם בעיקר עבודה על טכניקה,wl זה בעיקר טכניקה קשה מאוד להגיע לטכניקה מושלמת ב-WL
אני לא בעד חימום סטטי לפני אימון, ביום מנוחה זה נשמע טוב.אשמח אם תסתכל תגובה מעלייך ותענה על השאלה שלי
מה אתם אומרים על זה?
מה זאת אומרת שחרורים? תוכל להביא לי תרגיל לדוגמא?הרעיון לדעתי זה להרכיב לך רוטינה קבועה. תנסה כמה סוגי מתיחות, שחרורים, חימומים ופואם רולר ותראה מה נחוץ לך יותר ומה פחות.
בקליפ של אלן תראל יש רעיונות טובים. תחפש גם עומר איסוף וברייס לואיס (OmarIsuf, Bryce Lewis)
תוכל להסביר מזה כל ההזזות מפרקים ומתיחות סטטיות? אין לי שום ידע בנושא של החימוםאם אתה עושה הרמת משקולות אתה חייב להיות גמיש בסופו של דבר.
לפני האימון תעשה תרגילי הזזות מפרקים לכל הגוף (מוביליטי) ואחרי אימון מתיחות סטטיות לכל הגוף (אם אין זמן אז תתחיל בלהשקיע במתיחות של איזור האגן והברך).
חוצמזה, אין לך מאמן? איפה אתה מתאמן?