הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלש בלחיצות

• פותח/ת השרשור Debs
  • פורסם בתאריך

Debs

משתמש מתחיל
42
15
נק' מוניטין:
14
42
15
גו אקטיב
אני עושה SS כבר חודש והעלתי בכל המשקלים משמעותית (4 קילו מ.ג , מ60 ל90 דדליפט, מ50 ל82 סקוואט, מוט ריק ל50 בבנצ, וממוט ריק ל42 בפרס)
עכשיו אני מרגיש אפילו שהמשקלים שלי ממש נמוכים בלחיצות (חזה וכתפיים) אני ממש קרוב לתקיעה, הבנצ קשה לי מאוד ב50 וקשה לי להתקדם 2.5 בכל אימון, ברגליים הרבה יותר קל לי ואני מרגיש שיש לי עוד כמה שבועות עד לריסט ראשון וגם במראה הרגליים שלי גדולות ביחס לפלג הגוף העליון שלי , השאלה שלי היא:
האם יש אפשרות לשפר את הלחיצות שלי? מה הגורמים שאני מתקשה במשקל נמוך בלחיצות?

עלית שלושים קילו בבנץ, זה יפה מאוד. תנסה לשפר טכניקה, להוסיף מעט תרגילי עזר כמו מקבילים ויד אחורית עם לחיצת אחיזה באחיזה צרה.
ותתחיל פשוט להתקדם פעם בשלושה אימונים. נגיד אימון 1 50 ואימון שאחריו 52 ואימון 3 55. אימון 4 52 אימון 5 55 אימון 6 57. אני חושב שזה עדיף מלבצע ריסטים כל שבועיים, זה יוצא אותו דבר אבל בלי כשלים 😄

• פותח/ת השרשור
עלית שלושים קילו בבנץ, זה יפה מאוד. תנסה לשפר טכניקה, להוסיף מעט תרגילי עזר כמו מקבילים ויד אחורית עם לחיצת אחיזה באחיזה צרה.
ותתחיל פשוט להתקדם פעם בשלושה אימונים. נגיד אימון 1 50 ואימון שאחריו 52 ואימון 3 55. אימון 4 52 אימון 5 55 אימון 6 57. אני חושב שזה עדיף מלבצע ריסטים כל שבועיים, זה יוצא אותו דבר אבל בלי כשלים 😄
אני מצליח להעלות 2.5 כל אימון אבל אני לא מסיים את הסטים (לפעמים סט ראשון 5 סט שני 5 וסט אחרון 4 שזה בסדר אבל לפעמים יש גם 5-4-4 או אפילו 3 בסט האחרון) כנראה אני אוסיף מקבילים בB ונראה איך יתקדם , אני אעלה טכניקה יום שישי כשאני אעשה בנצ' בלוג שלי ונראה אולי הבעיה היא בטכניקה. תודה על המענה.

אני מצליח להעלות 2.5 כל אימון אבל אני לא מסיים את הסטים (לפעמים סט ראשון 5 סט שני 5 וסט אחרון 4 שזה בסדר אבל לפעמים יש גם 5-4-4 או אפילו 3 בסט האחרון) כנראה אני אוסיף מקבילים בB ונראה איך יתקדם , אני אעלה טכניקה יום שישי כשאני אעשה בנצ' בלוג שלי ונראה אולי הבעיה היא בטכניקה. תודה על המענה.
תעלה בפורום, בלוג פחות נכנסים...

האמת היא שאתה כבר לקראת גבול היכולת להעלות בנץ ב2.5 .. וזה אחלה אם הגעת למשקלים האלה בכאלה קפיצות.

• פותח/ת השרשור
האמת היא שאתה כבר לקראת גבול היכולת להעלות בנץ ב2.5 .. וזה אחלה אם הגעת למשקלים האלה בכאלה קפיצות.
באמת? 50 קילו זה כבר הגבול להעלות ב2.5? אני אוסיף מקבילים ואני אעלה כמו שאליקו אמר ואני אמנע מריסט ככל האפשר

תתחיל פשוט לעשות העלאות קטנות יותר אם אתה מתחיל להיתקע
ובנוסף לתרגילים שאליקו אמר, אני מציע להוסיף מעט דחיקות חזה בשיפוע חיובי עם משקולות חופשיות, זה ישפר לך את הביצועים של הבנצ׳, ושל הפרס

העובדה שהוא התחיל עם מוט ריק ועלה ל50, לאו דווקא אומרת שהוא עלה ב30 קילו. יותר סביר שנקודת ההתחלה שלו היתה נמוכה מהיכולת האמיתית שלו.

העובדה שהוא התחיל עם מוט ריק ועלה ל50, לאו דווקא אומרת שהוא עלה ב30 קילו. יותר סביר שנקודת ההתחלה שלו היתה נמוכה מהיכולת האמיתית שלו.
חשבתי שמשיהו יאמר את זה, אבל גם 20 קילו זה יפה מאוד וגם אם יתכן שהוא יכל להרים יותר, אבל כנראה שאז הטכניקה לא הייתה משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית