הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חייב לאכול אחרי אימון? ועוד כמה שאלות !

אנונימי14

משתמש מתחיל
197
5
נק' מוניטין:
13
197
5
אם אכלתי מספיק חלבון במהלך היום ועכשיו התאמנתי ואלך לישון עוד מעט אני עדיין צריך לאכול חלבון ?

אה ואם בתהליך חיטוב אני מוריד פחמימות כמעט לאפסיות
למשל רק 2 ארוחות עם פחמימה ביום מתוך 5 שמכילות למשל 30 גרם שיבולת שועל ו60 גרם אורז למשל או עדשים
אפשרי? יפגע בי?

ואגב מי שמבין יש טופו חלבון שרשום שהוא 81 חלבון ל100 גרם ויש גם את ההוא של ה 66 , כמה זה אחרי בישול מישהוא יודע ???

אם אכלתי מספיק חלבון במהלך היום ועכשיו התאמנתי ואלך לישון עוד מעט אני עדיין צריך לאכול חלבון ?

אה ואם בתהליך חיטוב אני מוריד פחמימות כמעט לאפסיות
למשל רק 2 ארוחות עם פחמימה ביום מתוך 5 שמכילות למשל 30 גרם שיבולת שועל ו60 גרם אורז למשל או עדשים
אפשרי? יפגע בי?

ואגב מי שמבין יש טופו חלבון שרשום שהוא 81 חלבון ל100 גרם ויש גם את ההוא של ה 66 , כמה זה אחרי בישול מישהוא יודע ???
צריך לאכול חלבון אחרי האימון, כי זה הזמן שהגוף מנצל אותו הכי טוב, לא חובה מיד, אבל מתישהו אחרי
ובחיטוב אתה לא חייב להוריד לגמרי את הפחמימה , רק כמה שצריך, אבל לא להישאר בגירעון קלורי מטורף
ואני מאוד בספק אם יש טופו, או כמעט כל מאכל, שהוא 81 גרם חלבון ל-100 גרם, או אפילו 66, שגם זה קשה

• פותח/ת השרשור
צריך לאכול חלבון אחרי האימון, כי זה הזמן שהגוף מנצל אותו הכי טוב, לא חובה מיד, אבל מתישהו אחרי
ובחיטוב אתה לא חייב להוריד לגמרי את הפחמימה , רק כמה שצריך, אבל לא להישאר בגירעון קלורי מטורף
ואני מאוד בספק אם יש טופו, או כמעט כל מאכל, שהוא 81 גרם חלבון ל-100 גרם, או אפילו 66, שגם זה קשה
FoodsDictionary - חלבון סויה, ערכים תזונתיים
כן אבל אני רוצה להיות בגירעון קצת גדול אז בגלל זה אני הורדתי יותר מדי
אני די מאמין שאכלתי היום משהוא כמו 100+ חלבון ואני שוקל 62 בערך אז אני חושב שזה בסדר כאילו אוכל לוותר על זה עכשיו לא ? (התאמנתי הרגע)

FoodsDictionary - חלבון סויה, ערכים תזונתיים
כן אבל אני רוצה להיות בגירעון קצת גדול אז בגלל זה אני הורדתי יותר מדי
אני די מאמין שאכלתי היום משהוא כמו 100+ חלבון ואני שוקל 62 בערך אז אני חושב שזה בסדר כאילו אוכל לוותר על זה עכשיו לא ? (התאמנתי הרגע)
אני לא לגמרי סגור למה האתר מתכוון פה בחלבון סויה, אבל גם בסויה רגילה וגם בטופו יש עד 20 וקצת גרם חלבון ל-100 גרם במקרה הטוב ביותר, לרוב שואף לפחות
ואל תהיה בגירעון גדול מדי, הגוף שלך פשוט ייכנס לסטרס רציני ומשם יצא רק נזק
ותאכל חלבון אחרי האימון, וגם עכשיו אם אתה יכול

• פותח/ת השרשור
אני לא לגמרי סגור למה האתר מתכוון פה בחלבון סויה, אבל גם בסויה רגילה וגם בטופו יש עד 20 וקצת גרם חלבון ל-100 גרם במקרה הטוב ביותר, לרוב שואף לפחות
ואל תהיה בגירעון גדול מדי, הגוף שלך פשוט ייכנס לסטרס רציני ומשם יצא רק נזק
ותאכל חלבון אחרי האימון, וגם עכשיו אם אתה יכול
הבנתי אותך ותגיד אז איך שרשום בערכים שם 80 ו 60
מה הם עובדים עלינו חח?
הרי זה מה שרשום תכלס 😛

הבנתי אותך ותגיד אז איך שרשום בערכים שם 80 ו 60
מה הם עובדים עלינו חח?
הרי זה מה שרשום תכלס 😛
יכול להיות שהם מתכוונים לאבקת חלבון על בסיס סויה, זה נראה לי הכי הגיוני

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהם מתכוונים לאבקת חלבון על בסיס סויה, זה נראה לי הכי הגיוני

על איזה חיטוב אתה מדבר? אתה שוקל רק 62 ק״ג!

1. לא אחי זה לא אבקת חלבון ההיתי ב "ניצת הדובדבן" וזה גריסי סויה כאלה כמו שניצל טבעוני כזה... זה לא אבקת חלבון ורשום בערכים שם 70 חלבון ל100 גרם

2. כן אני שוקל 62 אני רוצה להוריד איזה 3 קילו וממשקל נמוך להתחיל מסה בעלייה נמוכה

1. לא אחי זה לא אבקת חלבון ההיתי ב "ניצת הדובדבן" וזה גריסי סויה כאלה כמו שניצל טבעוני כזה... זה לא אבקת חלבון ורשום בערכים שם 70 חלבון ל100 גרם

2. כן אני שוקל 62 אני רוצה להוריד איזה 3 קילו וממשקל נמוך להתחיל מסה בעלייה נמוכה
זה ממש מוזר, כי ערכים כאלה של חלבון אתה מגיע רק עם אבקת חלבון, אין שום מזון מוצק שמכיל כל כך הרבה כי זה פשוט יהיה גוש, אין לי דרך אחרת לתאר את זה, אבל זה אומר שאין שום כמעט מים, שזה המרכיב העיקרי בכל מזון מוצק כמעט
ומיכאל צודק, אתה גם ככה במשקל נמוך מאוד, אלא אם יש לך כרס אין לך באמת מאיפה להתחטב

• פותח/ת השרשור
זה ממש מוזר, כי ערכים כאלה של חלבון אתה מגיע רק עם אבקת חלבון, אין שום מזון מוצק שמכיל כל כך הרבה כי זה פשוט יהיה גוש, אין לי דרך אחרת לתאר את זה, אבל זה אומר שאין שום כמעט מים, שזה המרכיב העיקרי בכל מזון מוצק כמעט
ומיכאל צודק, אתה גם ככה במשקל נמוך מאוד, אלא אם יש לך כרס אין לך באמת מאיפה להתחטב

אם יש לי טיפה בטן לא יעזור לי להוריד עוד טיפה ?

אם יש לי טיפה בטן לא יעזור לי להוריד עוד טיפה ?
אם אתה מדבר על שכבת שומן קטנה יחסית אז אין צורך
אם אתה מהאנשים שאוכלים הרבה יחסית ועדיין לא ממש משמינים, אז אתה חילוף החומרים שלך טוב יחסית, אז ממש אין לך מה לדאוג

או אפילו 66, שגם זה קשה
הכי קרוב שאני מכיר זה אטריות אורגניות משעועית שחורה... מכילים 45 גרם חלבון

explore-asian-organic-black-bean-spaghetti-7-05-oz-4.jpg

זה באמת הרבה, ואני חייב להגיד שממש לא צפוי מבחינתי שזה יבוא מסוג של אטריות

שעועית שחורה.
שווה להיות טבעוני 🤣

האמת שאכלתי את האטריות האלה כמה פעמים... חסרי טעם אבל עם התוספות הנכונות, ארוחה מפוצצת בחלבון.

• פותח/ת השרשור

אממ לא החילוף חומרים שלי לא כזה מהיר אני דווקא להפך אוכל קצת מאד כדי שהגירעון יהיה גבוה שארד הרבה יש לי שכבה טיפה של שומן
זה די מתאסף בבטן, ואין לי מושג אבל רשום על הטופו חלבון 70 גרם , לא רשום כמה לאחר בישול .. אני גם חושב אבל סביבות ה 50+

אממ לא החילוף חומרים שלי לא כזה מהיר אני דווקא להפך אוכל קצת מאד כדי שהגירעון יהיה גבוה שארד הרבה יש לי שכבה טיפה של שומן
זה די מתאסף בבטן,
גירעון גבוה, מ.ג 62, חילוף חומרים איטי, שומן בבטן..
אתה יודע איך עושים חיטוב?

שעועית שחורה.
שווה להיות טבעוני 🤣

האמת שאכלתי את האטריות האלה כמה פעמים... חסרי טעם אבל עם התוספות הנכונות, ארוחה מפוצצת בחלבון.
זה די מתאסף בבטן, ואין לי מושג אבל רשום על הטופו חלבון 70 גרם , לא רשום כמה לאחר בישול .. אני גם חושב אבל סביבות ה 50+
השומן שלך נאגר בעיקר בבטן בעיקר בגלל שהגוף שלך בסטרס מהמחסור בקלוריות
תאכל ותתאמן כמו שצריך ואתה תהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
גירעון גבוה, מ.ג 62, חילוף חומרים איטי, שומן בבטן..
אתה יודע איך עושים חיטוב?

השומן שלך נאגר בעיקר בבטן בעיקר בגלל שהגוף שלך בסטרס מהמחסור בקלוריות
תאכל ותתאמן כמו שצריך ואתה תהיה בסדר

כן אני פשוט רוצה לרדת איזה 2-3 קילו (אני פשוט הורדתי עוד קצת פחמימות כי אין לי זמן לעשות אירובי ואם אוכל יותר אני אעלה במשקל (כי כרגע אין לי זמן להתאמן בגלל זה אני נשאר בחיטוב טיפה...) בגירעון שלילי

כן אני פשוט רוצה לרדת איזה 2-3 קילו (אני פשוט הורדתי עוד קצת פחמימות כי אין לי זמן לעשות אירובי ואם אוכל יותר אני אעלה במשקל (כי כרגע אין לי זמן להתאמן בגלל זה אני נשאר בחיטוב טיפה...) בגירעון שלילי
אז אתה לא בחיטוב, אתה בדיאטה, שאלה 2 דברים שונים
דיאטה לבד אבל לא תעשה כלום, היא במקרה הטוב רק תשמור שלא תשמין, אבל בלי ספורט זה המקסימום שתקבל
ובמצב שלך אתה באמת יכול לוותר כמעט לגמרי על פחמימות

• פותח/ת השרשור
אז אתה לא בחיטוב, אתה בדיאטה, שאלה 2 דברים שונים
דיאטה לבד אבל לא תעשה כלום, היא במקרה הטוב רק תשמור שלא תשמין, אבל בלי ספורט זה המקסימום שתקבל
ובמצב שלך אתה באמת יכול לוותר כמעט לגמרי על פחמימות
זאת אומרת שאפשרי לאכול רק חלבונים כדי לצנוח עוד קצת ?

אני פשוט רוצה שלא תיהיה לי בטן דלילה כזאת אלא ישרה יציבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית