הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אחר אילו ויטמינים מומלץ למתאמן לעקוב?

Michael_S

משתמש מתחיל
186
31
נק' מוניטין:
31
186
31
שלום לכולם.
יש לי פרויקט כלשהו בלימודים ובלי להרחיב עליו יותר מידי אני צריך לדעת אחר אילו ויטמינים/מינרלים מומלץ למתאמן לעקוב.?

• פותח/ת השרשור
מגנזיום
אבץ
אומגה 3
ויטמנים כמו C,B6 וכדומה.

תודה. אבל אם תוכל להרחיב כי כל הקטע שאני צריך במדויק כי אני הולך לבנות תוכנה שעוקבת אחרי כל אלה. אני מכיר כמה אבל אני רוצה לאסוף במדויק את הכל.

תודה. אבל אם תוכל להרחיב כי כל הקטע שאני צריך במדויק כי אני הולך לבנות תוכנה שעוקבת אחרי כל אלה. אני מכיר כמה אבל אני רוצה לאסוף במדויק את הכל.
אני לא כזה מומחה. כאשר אני מרגיש או רואה חוסרים אני מתסף.
באלה שכתבתי אני מתסף קבוע.

• פותח/ת השרשור
לעקוב מאיזו בחינה?
זה כמו המחשבונים האלה שיש באתרים שמחשבים לך קלוריות אבל אני לא רוצה רק לדעת קלוריות אני רוצה לדעת את כל הערכים שהגוף מקבל כאשר אני מזין את הגרמים של האוכל שצרכתי.
אני רוצה להזין מה אכלתי ושיצא לי סיכום של כל מה שנכנס לגוף כולל ויטמינים מינרלים קלוריות פחמימות חלבונים וכו'

זה כמו המחשבונים האלה שיש באתרים שמחשבים לך קלוריות אבל אני לא רוצה רק לדעת קלוריות אני רוצה לדעת את כל הערכים שהגוף מקבל כאשר אני מזין את הגרמים של האוכל שצרכתי.
אני רוצה להזין מה אכלתי ושיצא לי סיכום של כל מה שנכנס לגוף כולל ויטמינים מינרלים קלוריות פחמימות חלבונים וכו'
אז ממליץ לעקוב אחרי אומגה 3, ספציפית EPA ו-DHA
ויטמין D
אבץ
מגנזיום
ויטמין C
פולאטים
B6
B12
הכי חשובים הם ה-4 הראשונים, אם אתה יכול תעשה על כולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית