הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה עושים שעייפים? עקב שינה לא טובה

dror267

מושעה
46
3
נק' מוניטין:
3
46
3
יש ימים שאני ישן לא משהו אמנם 8 שעות אבל קם בלילה עושה פיפי אפילו פעמיים ולפעמים אחותי חוזרת בלילה אז מעירה אותי שומע רעשים וכו'
שמעתי שזה פוגע במלטונין וגורם ליתר הפרשה של קורטיזול שקמים בלילה עקב שינה לא טובה.
שתיתי אספרסו ארוך אפילו שתיים לא עזר שייק פירות איכותי מלא סוכרים לאנרגיה זמינה גם כן לא עזר מתקשה להתקדם ככה באימונים וגם לא כיף לעשות אימון שעייפים
וגם שאני מנסה לישון בצהרים למרות שאני עייף אני מתקשה קיצר בעיות שינה שכאלה שמידי פעם קורות לי.
והדבר שהכי מתסכל אותי זה שבמקום להיות בתהליך אנאבולי רציף אני מתחיל תהליך של ירידה בהורמונים הטובים ועליה בתהליך קטבולי בגלל בעיות שינה מסריחות.
עזרה!
תודה רבה לעוזרים ושיהיה פסח שמח וכשר.

אם אתה קם לפחות פעם בלילה כדי ללכת לשירותים אתה צריך לבדוק את תפקוד הכליות ודרכי השתן שלך, זה יכול להיות סימן ראשון לבעיה
ולגבי העייפות, אם אתה יכול תנוח קצת לפני, ותנסה להימנע מכמויות גדולות של פחמימה בבת אחת לאורך היום, כי זה מעייף לרוב

יש ימים שאני ישן לא משהו אמנם 8 שעות אבל קם בלילה עושה פיפי אפילו פעמיים ולפעמים אחותי חוזרת בלילה אז מעירה אותי שומע רעשים וכו'
שמעתי שזה פוגע במלטונין וגורם ליתר הפרשה של קורטיזול שקמים בלילה עקב שינה לא טובה.
שתיתי אספרסו ארוך אפילו שתיים לא עזר שייק פירות איכותי מלא סוכרים לאנרגיה זמינה גם כן לא עזר מתקשה להתקדם ככה באימונים וגם לא כיף לעשות אימון שעייפים
וגם שאני מנסה לישון בצהרים למרות שאני עייף אני מתקשה קיצר בעיות שינה שכאלה שמידי פעם קורות לי.
והדבר שהכי מתסכל אותי זה שבמקום להיות בתהליך אנאבולי רציף אני מתחיל תהליך של ירידה בהורמונים הטובים ועליה בתהליך קטבולי בגלל בעיות שינה מסריחות.
עזרה!
תודה רבה לעוזרים ושיהיה פסח שמח וכשר.
אם אתה עייף לפני אימון- כך כדור קפאין או איזה קדם אימון.
אם אתה קם באמצע הלילה לעשות פיפי- זה לא משיכניס אותך למצב קטבולי.
אם זה עייפות כרונית- אולי אתה לא מקבל מספיק ויטמינים ומינרלים מתזונה. תעשה בדיקות דם.
תעשה יותר קרדיו- זה עוזר לישון טוב יותר. גם הלב יגיד לך תודה!
ותפסיק לספור הורמונים. טובים... לא טובים... הכל בראש. כשאתה מכניס את עצמך לדיכאון- אז, תגיד שלום לקורטיזול.

תנסה להימנע משתיה מרובה סמוך לשינה, לי זה עזר.

Back
למעלה תחתית