הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בפרס

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191
כשאני מוציא את המוט מהראק בפרס יש לי דקירה קטנה בכתפיים (איזור הכתף קדמית ~ אמצעית, קשה להגיד)
את הדקירה אני לא מרגיש בזמן הסט או ביום יום, וגם לא בבנץ'. זאת אומרת שזו לא פציעה.
חיפשתי קצת בגוגל וראיתי מישהו שגם יש לו את זה ואמרו לו שזה יכול להיות בגלל שהמוט נמצא במיקום נמוך מדי בראק, אני חושב שזה נכון לגביי כי שהמוט בראק הוא מגיע לי לטיפה מעל קו הפטמות ואני צריך להתכופף הרבה יחסית כדי להוציא אותו, לעומת זאת אני לא יכול לשים אותו במקום גבוה יותר כי אז הוא מגיע לי לצוואר.
מה אפשר לעשות? אפשר לפצות על זה איכשהו עם עבודה על גמישות?

האמת היה לי את זה וזה הסתדר כשלקחתי מנוחה + שאני מוציא את המוט מהראק אני כבר מפעיל את השרירים בכתף עוד לפני שהמוט באוויר .. לא יודע להסביר פשוט מתחיל כבר מכווץ כאילו אני בא ללחוץ את המוט ישר מהראק

אישית אני מתחיל איתו ממש נמוך אפילו יותר ממך, מתכופף ומוציא אותו עם החזה בלבד (לא מפעיל שום כוח עם הידיים[אפשר לחשוב על זה כעל "סוג של פרונט סקוואט" כדי שתבין], למרות שאני מחזיק חזק כדי שפרק כף היד לא ישבר) וככה מרגיש לי הכי נוח, תנסה אולי זה יעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית