הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

סקיני פאט מנסה את טקסס

גם אם עליתי רק 700-קילו אחד ב3 שבועות האלה?
חודש ראשון ב ss אמור להיות קל כי מתחילים בריסט של 20%.
קילו בשלושה שבועות זה די מעט אבל לא אמור לתקוע אותך.

אני הייתי מתחיל מחדש את התוכנית עם ריסט של 20% מהמשקלים האחרונים שלך ודואג לעלות חצי קילו בשבוע

• פותח/ת השרשור
חודש ראשון ב ss אמור להיות קל כי מתחילים בריסט של 20%.
קילו בשלושה שבועות זה די מעט אבל לא אמור לתקוע אותך.

אני הייתי מתחיל מחדש את התוכנית עם ריסט של 20% מהמשקלים האחרונים
העניין הוא שעברתי לSS אחרי שהייתי בתכנית חיטוב FBW במשך חצי שנה ככה שלא יכלתי יותר מדי להתקדם כמו מתאמן שממש התחיל להתאמן.
חוץ מלחיצת החזה שאני נתקע בה כל השאר מצליח לעלות בסדר, בפרס נתקעתי 2 אימונים ברצף אבל באימון השלישי הצלחתי לסגור 5.
אתה עדיין ממליץ לעשות ריסט בתרגילים שאני סוגר 5 אם רק בלחיצת חזה אני כבר שבוע שלישי ברצף לא מצליח לסגור 5?

אני בעד ריסט מלא זה לא יעכב אותך יותר מדי. בסקווט והדדליפט אתה סוגר את הריסט מאוד מהר

• פותח/ת השרשור
עידכון אימונים
יום שבת :
סקוואט: התחלתי אימון התאוששות באמצע השבוע של 70% משקלי עבודה.
פרס: אחרי ששבוע שעבר הצלחתי לסיים 11.25 קילו כל צד ל5 חזרות,הוספתי 2 סוגרים (400 גרם כל צד) ועלייה מאוד מתונה.
חזרה ראשון הצלחתי לסיים 5, חזרה שנייה רק 4 , חזרה שלישית רק 3 (לא נחתי מספיק) .
בשבוע הבא אני ממשיך עם אותו משקל כנראה .מקווה לסיים 5 חזרות לכל הסטים בפעם הבאה, גם היה לי דלקת מהורדת ידיים מה שקצת פגע באימון.
מתח : כרגיל ממשיך להתקדם. סיימתי 5 חזרות עם 6.25 קילו עליי. סט 3 לא סיימתי, מכיוון שעשיתי הורדת ידיים וגרמתי לעצמי לדלקת ביד האחורית והקידמית ,ומכיוון שמלכתחילה הבייספ עבד חזק בתרגיל הזה ,הרגשתי כאבים שלא איפשרו לסיים את הסט השלישי.

יום שני :
סקוואט: סיימתי רק 4 חזרות בכל הסטים . עם עלייה ל32.5 קילו כל צד. דווקא מאוד מרוצה מהאימון התאוששות באמצע השבוע כי הגעתי לאימון הזה עם רגליים טריות, אבל לא הצלחתי לסיים 5 חזרות כי לא אכלתי מספיק.
לחיצת חזה : עשיתי ריסט אחרי המלצתו של @hanan הרגיש לי קל 18.75 כל צד. בשבוע הבא חוזר ל20 כל צד, חושב שאצליח
דדליפט עשיתי ריסט קטנטן בדדליפט. במקום 47.5 כל צד ירדתי ל45(ריסט של 10 אחוז) וסיימתי 5 חזרות עם טכניקה טובה.

שאלה @hanan
באימון של פרס מחר. יש לי תחושה טובה(99%) שאני מסיים 5 חזרות עם 11.25 קילו כל צד ו2 סוגרים. הסט ה5 שאני אסיים בסט הראשון יהיה קל
בסט השני יהיה סביר ובסט השלישי אני כנראה אשתמש בצ'יט מהרגל/גב בשביל לסיים את החמישי.
האם עדיין אתה בכל זאת ממליץ לי לעשות ריסט ל10 קילו כל צד בשביל שאני אסיים את החזרות בקלות?
למה אני שואל את זה , מכיוון שאני לא מרגיש שאני צריך שהכתף שלי תתאושש כמו בסקוואט.
האימון האחרון שלי של הפרס היה רק ביום שבת ומחר יום רביעי. אני מרגיש שהכתף עובדת מעט,לכן בניגוד לריסט/ התאוששות בסקוואט זה מרגיש לי טעות.

נערך לאחרונה:
אם עשית 5,4,3 אני בספק אם תסגור 5*3. תבחר משקל שאתה יודע בוודאות תצליח 3 חמישיות נקיות

אתה לא חלש כמו שאתה חושב אבל אתה יותר מידי מהסס.
איך הטכניקה שלך? נשמע שאתה צריך יותר בטחון בעצמך. ממליצה לך לקחת אימון אישי אחד או סדנה לטכניקה. זה יעזור לך מאוד לבטחון כדי להמשיך להתקדם.

תעשה ריסט כמו שצריך ותמשיך צמוד לתכנית. במילא מהר מאוד תגיע לשם חזרה.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה לא חלש כמו שאתה חושב אבל אתה יותר מידי מהסס.
איך הטכניקה שלך? נשמע שאתה צריך יותר בטחון בעצמך. ממליצה לך לקחת אימון אישי אחד או סדנה לטכניקה. זה יעזור לך מאוד לבטחון כדי להמשיך להתקדם.

תעשה ריסט כמו שצריך ותמשיך צמוד לתכנית. במילא מהר מאוד תגיע לשם חזרה.
בהצלחה
בנתיים כל מי שאני רואה במכון עושה 30-40 קילו כל צד בבנץ ורק אני תקוע על 18-20 קילו כל צד ,לכן מרגיש חלש. הסקוואט והרגליים שלי יחסית סבירות. אבל את התקיעה בבנץ והפרס בשלב כל כך מוקדם אני מרגיש.
לגבי הטכניקה, אני שולח סירטונים ל @shahar18 והוא מתקן אותי. הבעיה שלי היא בדדליפט ששם באמת אני חושב לקחת אימון אישי כי לפעמים יוצא שם עם כאבי גב,ומרגיש שהתנועה לא לגמרי מהרגל ויש שימוש בגב.

לגבי הריסט, התחלתי כבר עם הריסט אבל לצערי עדיין לא הבנתי אותך ואת חנן למה לעשות ריסט.

אם רשום בתכנית שסיימתי 3 סטים של 5 חזרות אני אמור לעלות משקל באימון הבא(בסקוואט ובדדליפט 2.5 קילו ובפרס ולחיצת חזה 1.25)

אחרי שלא הצלחתי לסיים 5 חזרות בפעם הראשונה אחרי קפיצת המשקל מנסים שוב באימון הבא, ואם עוד פעם לא מצליחים מנסים שוב.
רק אם בפעם השלישית לא מצליחים לסיים 5 חזרות לשלושת הסטים עושים ריסט של 10-15% במשקלי העבודה.
בדדליפט הייתה בעיה בטכניקה ונאלצתי לעשות ריסט
סקוואט מתקדם בסדר גמור רק הבעיה שמתחיל להיות בעיית התאוששות לכן משלב אימון התאוששות באמצע השבוע.
מתח עד עכשיו אין תלונות מתקדם בסדר גמור.
הבעיה בפרס ובלחיצת חזה.
בלחיצת החזה אני מודה שהעלתי מוגזם מדי על ההתחלה(קפצתי מ18.75 ל20 כל צד במקום לקפוץ ל19.4) ולכן נאלצתי לעשות ריסט בשלב מוקדם.
ובפרס אחרי שהצלחתי לסגור 5 חזרות נתקעתי באימון אחר כך כי בראשון הצלחתי 5 בשני רק 4 ובשלישי 3,ההמלצה של הספר היא לנסות את אותו המשקל באימון הבא ,ואם לא הצלחתי לנסות שוב את אותו משקל , ורק אחרי שנכשלתי בפעם השלישית לעשות ריסט,אז למה אתם ממליצים לי לעשות בזה ריסט כבר באימון הבא?

למה אתם ממליצים לי לעשות ריסט
התחלת ss עם כל מיני וריאציות. כל פעם שהיו בעיות טכניות ואחרות התחלת לאלתר. זה לא נכון.
מציעה לך להתחיל מחדש בדיוק לפי הספר. תתחיל נמוך כדי שיהיה לך זמן לתקן טכניקה לפני שיהיה כבד.
תקפיד לאכול ולישון.
תזכור שבשלב הזה אתה לא בתחרות עם אף אחד. המטרה שלך להתקדם, להעלות מסה ולא להפצע.
תחפש סדנה או מאמן אישי. באימון אחד הוא מכוון אותך כך שתוכל להמשיך לבד.

@creatiner
לפי הלוג התחלת את התוכנית לפני 3 שבועות מאז כבר נתקעת בבנץ׳ לא סגרת את החזרות בפרס, מודאג מכאבי גב בדדליפט, אמרו לך שהטכניקה בסקווט לא טובה.
המסקנה המתבקשת שמשהו לא עובד טוב.
עכשיו אתה יכול להמשיך ולהתעקש ולהתקע בעוד שבועיים שלושה או לקחת את ה 3 שבועות האלה כתקופת לימוד ולהתחיל את התוכנית מחדש בתכנון משקלים שיאפשר לך חודש להתקדם בלי להתקע.
כל כשל בסט משפיע לרעה על הגוף ובעיקר בהתאוששות לאימון הבא ולכן צריך כמה שיותר להמנע ממנו

• פותח/ת השרשור
הקשבתי לכם והורדתי משקלים באימון היום. לצערי לא יצא לי להתאמן 3 פעמים בגלל שהמכון היה סגור בגלל העצמאות.

סקוואט עשיתי דילואוד של 10% כמו ש @מרטין וחנן המליצו. 30 קילו כל צד עבר חלק ל5 חזרות בכל שלושת הסטים. 🤩
שבוע הבא מעלה 1.25 כל צד.
פרס - 11.25 כל צד בלי הסוגרים(ירידה של 800 גרם מהשבוע שעבר) סיימתי את כל ה5 חזרות בכל הסטים.🤩
@hanan לעלות 400 גרם בשבוע הבא (2 סוגרים כל צד) ? או אפילו למתן את העלייה לרק 200 גרם(סוגר אחד כל צד) ?

מתח - מתקדם מעולה כרגיל, סיימתי 5 חזרות ל3 סטים עם 7.5 קילו עליי. בשבוע הבא ינסה 8.75

שאלות לגבי האימון הבא @hanan
דדליפט עשיתי 35 כל צד חלק באימון A. האם לעלות ל37.5 כל צד או ש36.25 זה מספיק?
חושב שב37.5 אצליח רק 4 וגם אם אצליח 5 זה יהיה ממש אבל ממש קשה.

לחיצת חזה עשיתי 18.25 כל צד. אבל הרגיש לי ממש קל ה5 חזרות זה בסדר לדעתך לעלות ל20 כל צד?
אגב עוד משהו . הוספתי מקבילים לאימון מתח וחתירה יד יד עם ספסל כנגד מוט באימון חזה.סט אחד של 8-12 חזרות ועוד שבועיים יעלה ל2 סטים, בגלל שמרגיש שהלחיצת חזה שלי תקוע, אתם חושבים זה בסדר ?
כי בספר רשום שאחרי שלושה שבועות אמורים לשלב את המקבילים/מתח. כתרגילי עזר בתוכנית ואני כבר חודש אז הרגשתי שזה הדבר הנכון לעשות.

הקשבתי לכם והורדתי משקלים באימון היום. לצערי לא יצא לי להתאמן 3 פעמים בגלל שהמכון היה סגור בגלל העצמאות.

סקוואט עשיתי דילואוד של 10% כמו ש @מרטין וחנן המליצו. 30 קילו כל צד עבר חלק ל5 חזרות בכל שלושת הסטים. 🤩
שבוע הבא מעלה 1.25 כל צד.
פרס - 11.25 כל צד בלי הסוגרים(ירידה של 800 גרם מהשבוע שעבר) סיימתי את כל ה5 חזרות בכל הסטים.🤩
@hanan לעלות 400 גרם בשבוע הבא (2 סוגרים כל צד) ? או אפילו למתן את העלייה לרק 200 גרם(סוגר אחד כל צד) ?

מתח - מתקדם מעולה כרגיל, סיימתי 5 חזרות ל3 סטים עם 7.5 קילו עליי. בשבוע הבא ינסה 8.75

שאלות לגבי האימון הבא @hanan
דדליפט עשיתי 35 כל צד חלק באימון A. האם לעלות ל37.5 כל צד או ש36.25 זה מספיק?
חושב שב37.5 אצליח רק 4 וגם אם אצליח 5 זה יהיה ממש אבל ממש קשה.

לחיצת חזה עשיתי 18.25 כל צד. אבל הרגיש לי ממש קל ה5 חזרות זה בסדר לדעתך לעלות ל20 כל צד?
אגב עוד משהו . הוספתי מקבילים לאימון מתח וחתירה יד יד עם ספסל כנגד מוט באימון חזה.סט אחד של 8-12 חזרות ועוד שבועיים יעלה ל2 סטים, בגלל שמרגיש שהלחיצת חזה שלי תקוע, אתם חושבים זה בסדר ?
כי בספר רשום שאחרי שלושה שבועות אמורים לשלב את המקבילים/מתח. כתרגילי עזר בתוכנית ואני כבר חודש אז הרגשתי שזה הדבר הנכון לעשות.

מה זה?

בפרס תעלה 800 גרם
דדליפט תעלה ב 2.5
תתרגל לכתוב משקלים טוטאל כולל המוט
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
סיכום אימון יום ראשון
סקוואט : העלתי 1.5 כל צד (כבר 82.5) הרגיש לי כבד החזרות האחרונות אבל סיימתי את זה חלק, הייתי צריך מנוחה של 4 דקות בין סט לסט והאימון מתחיל להרגיש קשה. נקווה שעד יום שלישי לא יהיה לי דומס בשביל שאוכל לעלות משקל ולא לבצע אימון התאוששות.
לחיצת חזה: בגלל ששבוע שעבר באתי רק פעמיים בגלל החג, לא הצלחתי לעלות את משקל העבודה.
התחלתי עם 60 קילו בסט הראשון אבל הרגשתי שהחזרה האחרונה הייתה ממש קשה והצלחתי לסיים רק חצי ממנה(עזר לי הספוטר), לכן בסט השני והשלישי ירדתי ל18.75 כל צד (57.5) וסיימתי את החזרות עם טכניקה טובה.
חשבתי המקבילים יעזור מסתבר טעיתי. (לא חושב שהוא עזר אבל גם לא חושב שהוא פגע מי יודע מה כי עשיתי 10 חזרות לסט אחד)
דדליפט:הרגשתי לנכון לא לעלות ב2.5 קילו כל צד כמו שהמליץ חנן מכיוון שאני עדיין לא סגור מאה אחוז על הטכניקה ומסתבר שצדקתי.
הדדליפט הרגיש לי קשה כמו גיהנום. אולי אחת מהסיבות זה שסוף סוף התחלתי להוריד את המוט עד הסוף במקום לזרוק אותו מלמעלה בסוף חזרה 😍 אבל תאכלס סיימתי 5 חזרות עם מנוחה של 5 שניות בין חזרה לחזרה .

• פותח/ת השרשור
סיכום אימון יום רביעי.
סקוואט
העלתי 1.25 כל צד(כבר 85 קילו) הלך בסדר גמור כל הסטים והחזרות בנתיים לא מתלונן.
פרס העלתי 2 סוגרים כל צד 44.5 קילו בכללי . סט ראשון הלך 5 חזרות חלק. סט שני בגלל שהייתי נחוש לסיים כל כך את החזרה החמישית,למרות שכבר לא יכלתי בעזרת השרירים עשיתי צ'יטינג עם הגב וטיפה נפצעתי , אכן טעות של חמור ,אבל למדתי מטעויות לא יקרה שנית. סט שלישי בגלל שהייתי עם כאבים בגב התחתון בגלל השטות הזאת סיימתי רק 3 חזרות. חלק מהאנשים אמרו לי שאני לא מצליח להתקדם כי אני לא נח 5-6 דקות בין החזרות ורק 3 דקות. ננסה שבוע הבא את אותו משקל עם יותר זמן מנוחה ונקווה לטוב.
מתח כבר 8.75 קילו עליי. סגרתי 2 סטים של חזרות חלק. בסט השלישי עשיתי קצת צ'יטינג בחזרה החמישית עם תנופה מהרגליים,אבל כנראה זה בגלל שלא נחתי מספיק.
בשבוע הבא עולה ל10 קילו ומקווה לטוב.
מקבילים : 2 סטים של משקל גוף ו8 חזרות.

אימון יום שישי
סקוואט
: האמסטרינג שלי היה תפוס ולא הספיק להתאושש מיום רביעי, לכן עשיתי אימון התאוששות של 70% פחות מהמשקל המקורי ו4 חזרות ל3 סטים. רוצה לעלות באימון הבא .
לחיצת חזה : סוף כל סוף!!!! הצלחתי לסיים עם 60 קילו את כל השלוש סטים ל5 חזרות עם טכניקה מעולה! אולי זה בגלל שהוספתי מקבילים באימון האחרון , או בגלל שהריסט של @hanan עזר. ממש מרוצה !
דדליפט : 95 קילו כל צד הלך חלק ל5 חזרות. ביקשתי ממישהו לצלם טכניקה כי הרגשתי לא שלם. @hanan אני אשלח לך סירטון טכניקה.
חתירה יד יד עם ספספל כנגד משקולת יד : משקולת של 17.5 12 חזרות ל2 סטים.

• פותח/ת השרשור
אימון יום ראשון
סקוואט: 86.5 הלך לא טוב מבחינת טכניקה149eg:. סט ראשון 5 חזרות סט שני ושלישי 4 חזרות. שבוע הבא ימשיך מאותו מקום 😣
פרס : 44.5 עם 2 סוגרים כל צד. סיימתי את כל הסטים עם 5 חזרות. תודה ל @לוטם שלימד אותי שלא נחים 3 דקות (6-7 דקות לפחות)
מתח : 10 קילו 3 סטים ל5 חזרות נקיים. מתקדם יפה:s85:
מקבילים 2X9

• פותח/ת השרשור
אימון יום שלישי
סקוואט 88 אותו משקל הלך יותר טוב סגרתי 3X5 טכניקה לא משהו
לחיצת חזה 60 קילו עם 3 סוגרים כל צד. סיימתי 3X5. עם מנוחה 6 דקות בין סט לסט. מרוצה.
דדליפט : 97.5 . התחילו כאבים בגב העליון. @yujinius ראה סירטון טכניקה אמר שלא עשיתי טוב,וצריך להוריד את הירך/ישבן יותר למטה.
חתירה 20 קילו 8 חזרות ל2 סטים
לצערי צריך שוב להוריד משקל ולשפר טכניקה 😣

אימון יום חמישי
סקוואט עשיתי אימון התאוששות 70% מהמשקל. בשבוע הבא מצפה לעלות ל90 קילו כי בא רענן. (אחרי 3 ימי מנוחה+ אימון התאוששות)
פרס 45 קילו 3X5 הלך מעולה עם 6 דקות התאוששות בין סט לסט.
מתח 11.25. לצערי נתקעי ,סיימתי רק 4 חזרות בכל הסטים. נאלץ להמשיך מאותו מקום בשבוע הבא.
מקבילים 2X9

• פותח/ת השרשור
יום ראשון- סקוואט עשיתי 90 קילו. סיימתי 3 סטים ל4 חזרות, העניין הוא שהברכיים קצת קרסו.
נמשיך מאותו משקל ביום חמישי ומקווה לסיים 5 חזרות עם טכניקה טובה יותר.
לחיצת חזה- 62.5 קילו 3 סטים ל5 חזרות. מתקדם יפה.
יום שלישי-
אחרי שלקחתי קריאטין חודש שלם ,ובשבועות האחרונים השינה שלי נהרסה,ואני קם להשתין פעמיים בלילה ,ולפעמים מתקשה להרדם, כבר יומיים בהפסקה מקריאטין לראות אם הוא מה שגרם לבעיות או שזה בגלל לחץ נפשי או משהו בריאותי ( מחר הולך לעשות בדיקות דם).
הגעתי לאימון אחרי יומיים שהצלחתי לישון רק 5-6 שעות בלילה בלי קריאטין יומיים ושיארתי לעצמי שמשקלי העבודה גם ירדו וצדקתי.
סקואט התאוששות של 75 אחוז משקל (73 קילו) 3 סטים ל5 חזרות.
פרס : 45 קילו ועוד 2 סוגרים כל צד 2 סטים ראשונים סיימתי 5 חזרות. סט אחרון רק 4. שבוע הבא נקפוץ כרגיל.
מתח : קצת קשה לקבל אינדיקציה אם השתפרתי או לא מכיוון שאני גם עולה ב-מ.ג.
הפעם על 11.25 קילו סיימתי 2 סטים של 5 חזרות וסט שלישי עשיתי 4 חזרות. נעלה בשבוע הבא כרגיל.
מקבילים 2X11 מוסיף משקל בשבוע הבא.

• פותח/ת השרשור
אז ככה סיכומון קטן של התוכנית.
כבר חודש וחצי בדיוק בתוכנית.
התחלתי במשקל 64 את התכנית לאחר חיטוב עצבני.
כרגע שוקל 68,אבל מאמין ש1-2 קילו מזה היו נוזלים ככה שלא חושב שהעלייה הייתה מוגזמת.
מרגיש שאני מתקרב לשלב שבו צריך לאכול 1000 מעל התחזוקה בשביל לעלות משקלי עבודה.
ברגע שיגיע לשלב הזה אני כנראה חושב לעבור ללינארית , כי כרגע אני על פלוס 500 ולא מתכוון לסטות מהפלוס הזה.
מה אומר @hanan ? עד לכמה אתה חושב אני יכול לסחוב את ההתקדמות מבחינת משקלים על פלוס 500?

אימון יום חמישי
סקוואט
-90 קילו , סיימתי את כל החזרות הבעיה שהרגשתי קשה והברכיים קרסו .
בנץ - 62.5 עם 2 סוגרים כל צד סיימתי 3X5
דדליפט - 95 קילו 1X5 הרגשתי סוף סוף שהטכניקה כמעט מושלמת תודה ל @yujinius שעזר לי מתחילת הדרך. רק להוציא את החזה בחוץ ולסובב אגן וזה יהיה מושלם.
חתירה 2X8 משקל 40 קילו.
אימון יום ראשון
סקוואט -
החלטתי להמשיך את אותו משקל בחמישי(90). סיימתי את כל החזרות עם טכניקה מושלמת. ממשיכים לעלות בשבוע הבא.

פרס - 47.5 - סט ראשון עשיתי רק 4 כי לא נחתי אחרי הסקוואט. סט שני עשיתי 5 אבל החזרה החמישית הייתה ממש קשה.
סט שלישי סיימתי 5, אבל עשיתי קשת/קיעור גדול בגב התחתון בשביל לסיים את החזרה. @hanan מה אתה חושב לגבי זה?
האם קרה לך שבחזרה האחרונה של הפרס בגלל שהידיים שלך היו עייפות נעזרת בגב התחתון בשביל לסיים את התנועה?
אני באופן אישי חושב שזה לא עשה טוב לגב שלי אבל רציתי כל כך לסיים את החזרה החמישית שבלעדיי זה לא הייתי מצליח.
מתח - 12.5 משקל עליי ,סיימתי רק 4 חזרות בכל הסטים ,אבל יחסית מרוצה מכיוון שאני מעלה את משקל הגוף.

מקבילים 1.25 משקל עליי 7 חזרות ל2 סטים.

• פותח/ת השרשור
אימון קטסטרופה

יום שלישי
סקוואט
: משקל 92.5 חשבתי שאני יכול לוותר על אימון ההתאוששות שבועי בגלל חמדנות, וקיבלתי מכה מתחת לחגורה.
דבר ראשון הרגשתי חלש בהרמות ודומס בהאמסטרינג מהאימון ביום ראשון , דבר שני סיימתי רק 3X4 בכל הסטים והטכניקה לא הייתה טובה.😣
חבל שלא המשכתי עם סקוואט התאוששות כמו שהייתי אמור לעשות,נילמד לפעם הבאה.
ביום חמישי מתלבט אם לעשות אימון התאוששות או אימון רגיל.
חושב לעשות סט רגיל . לראות אם מסיים 5 חזרות בטכניקה טובה. אם אצליח לסיים בסט הראשון 5 חזרות עם טכניקה טובה, אנסה לסיים את 2 הסטים הבאים. אם לא אצליח לסיים אעבור לאימון התאוששות בסט השני והשלישי.

לחיצת חזה: בגלל החלמנות שלי חשבתי שסיימתי את האימון האחרון עם משקל גבוהה יותר ממה שבאמת סיימתי ובגלל זה הוספתי יותר מדי משקל.
התחלתי את הלחיצת חזה עם 66.5 במקום 65 . סיימתי בסט הראשון רק 3 חזרות. ואחרי שעליתי על הטעות הבנתי שהעלתי יותר מדי משקל ותיקנתי ב2 הסטים הבעים ל65, אבל מכיוון שכבר הייתי תשוש מהסט הראשון הצלחתי לסיים רק 4 חזרות ב2 הסטים הבאים.
מתלבט אם לעשות ריסט קטן באימון הבא או להמשיך את אותו משקל. אבל כנראה יעשה כמו בסקוואט.

דדליפט : לפחות יש נחמה מתרגיל אחד. 98 קילו הלך חלק. בשבוע הבא מגיע ל100.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית