חודש ראשון ב ss אמור להיות קל כי מתחילים בריסט של 20%.גם אם עליתי רק 700-קילו אחד ב3 שבועות האלה?
קילו בשלושה שבועות זה די מעט אבל לא אמור לתקוע אותך.
אני הייתי מתחיל מחדש את התוכנית עם ריסט של 20% מהמשקלים האחרונים שלך ודואג לעלות חצי קילו בשבוע
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חודש ראשון ב ss אמור להיות קל כי מתחילים בריסט של 20%.גם אם עליתי רק 700-קילו אחד ב3 שבועות האלה?
העניין הוא שעברתי לSS אחרי שהייתי בתכנית חיטוב FBW במשך חצי שנה ככה שלא יכלתי יותר מדי להתקדם כמו מתאמן שממש התחיל להתאמן.חודש ראשון ב ss אמור להיות קל כי מתחילים בריסט של 20%.
קילו בשלושה שבועות זה די מעט אבל לא אמור לתקוע אותך.
אני הייתי מתחיל מחדש את התוכנית עם ריסט של 20% מהמשקלים האחרונים
בנתיים כל מי שאני רואה במכון עושה 30-40 קילו כל צד בבנץ ורק אני תקוע על 18-20 קילו כל צד ,לכן מרגיש חלש. הסקוואט והרגליים שלי יחסית סבירות. אבל את התקיעה בבנץ והפרס בשלב כל כך מוקדם אני מרגיש.אתה לא חלש כמו שאתה חושב אבל אתה יותר מידי מהסס.
איך הטכניקה שלך? נשמע שאתה צריך יותר בטחון בעצמך. ממליצה לך לקחת אימון אישי אחד או סדנה לטכניקה. זה יעזור לך מאוד לבטחון כדי להמשיך להתקדם.
תעשה ריסט כמו שצריך ותמשיך צמוד לתכנית. במילא מהר מאוד תגיע לשם חזרה.
בהצלחה
התחלת ss עם כל מיני וריאציות. כל פעם שהיו בעיות טכניות ואחרות התחלת לאלתר. זה לא נכון.למה אתם ממליצים לי לעשות ריסט
הקשבתי לכם והורדתי משקלים באימון היום. לצערי לא יצא לי להתאמן 3 פעמים בגלל שהמכון היה סגור בגלל העצמאות.
סקוואט עשיתי דילואוד של 10% כמו ש @מרטין וחנן המליצו. 30 קילו כל צד עבר חלק ל5 חזרות בכל שלושת הסטים. 🤩
שבוע הבא מעלה 1.25 כל צד.
פרס - 11.25 כל צד בלי הסוגרים(ירידה של 800 גרם מהשבוע שעבר) סיימתי את כל ה5 חזרות בכל הסטים.🤩
@hanan לעלות 400 גרם בשבוע הבא (2 סוגרים כל צד) ? או אפילו למתן את העלייה לרק 200 גרם(סוגר אחד כל צד) ?
מתח - מתקדם מעולה כרגיל, סיימתי 5 חזרות ל3 סטים עם 7.5 קילו עליי. בשבוע הבא ינסה 8.75
שאלות לגבי האימון הבא @hanan
דדליפט עשיתי 35 כל צד חלק באימון A. האם לעלות ל37.5 כל צד או ש36.25 זה מספיק?
חושב שב37.5 אצליח רק 4 וגם אם אצליח 5 זה יהיה ממש אבל ממש קשה.
לחיצת חזה עשיתי 18.25 כל צד. אבל הרגיש לי ממש קל ה5 חזרות זה בסדר לדעתך לעלות ל20 כל צד?
אגב עוד משהו . הוספתי מקבילים לאימון מתח וחתירה יד יד עם ספסל כנגד מוט באימון חזה.סט אחד של 8-12 חזרות ועוד שבועיים יעלה ל2 סטים, בגלל שמרגיש שהלחיצת חזה שלי תקוע, אתם חושבים זה בסדר ?
כי בספר רשום שאחרי שלושה שבועות אמורים לשלב את המקבילים/מתח. כתרגילי עזר בתוכנית ואני כבר חודש אז הרגשתי שזה הדבר הנכון לעשות.
התבלבלתי כנגד משקולות ידמה זה?