הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

סקיני פאט מנסה את טקסס

• פותח/ת השרשור
?
עידכון משקלים:
סקוואט אימון א 97.5 הצלחתי רק 4X4X4.
בנץ 1X5 פירמידה (התחלתי את המתכונן של לוטם) סיימתי 5 חזרות על משקל 67.5
דדליפט 1X5 סיימתי 5 חזרות על משקל 107.5

אימון ב
סקוואט קל
פרס עשיתי רק 4X4X4 על 47.5
מתח 16 קילו עליי סיימתי 3X5

אימון הבא לחיצת חזה בשיפוע
ניראה אם זה יצליח לשפר לי את משקל העבודה בלחיצת חזה באימון הבא.

אימון יום שישי
סקוואט
4X4X4. אימון שני שתקוע באותו משקל. על 97.5.
בנץ בשיפוע עליון : מתחיל ממשקל נמוך בהתחלה: 50 קילו ,5X5X5, שבוע הבא יתקדם ב2.5 קילו.
דדליפט: חח מסתבר שלא באמת עשיתי 107.5 קילו והתבלבלתי בחישוב. כרגע אני רק על 100 1X5.
@לוטם איך זה יתכן שהסקוואט שלי זהה כמעט לדדליפט שלי? אולי זה בגלל העומק?
אני לא יורד ASS TO GRASS אלא ככה : אתה חושב צריך לרדת יותר?
deep-squat2.jpg

פיספסתי את תרגיל העזר בחתירה בגלל שלא היה זמן והמכון נסגר.

אימון יום ראשון
סקוואט
סוף סוף הצלחתי לסגור 5X5X5. האמת היה קשה אש. אבל שמח שהצלחתי לסגור.
כבר מתאר לעצמי שבאימון של יום חמישי אני לא אצליח לסגור 100 קילו כי זה כבר מתחיל להיות משקלים כבדים.
@לוטם אני בערך 1.5 סקוואט ממשקל הגוף האם זה הזמן הנכון להתחיל להשתמש בחגורה פה ?ומה זה אומר לגבי תרגילי עזר בבטן , האם זה אומר שצריך להוסיף מעכשיו?

לחיצת חזה פירמידה. מעולה! הצלחתי להתקדם מאימון לאימון בזכות המתודה החדשה (תודה ללוטם).
67.2 קילו ל5 חזרות.
נקווה שאני לא אפגע בפרס בגללה( אימון אחד של פרס בשבוע במקום 1.5 בשבוע)

מתח: 4:4:4 על 16.5. כבר אימון רביעי שתקוע. אבל העניין הוא שאני גם מעלה במשקל הגוף ככה שזה מבלבל.
בשבוע הבא יעשה ריסט קטן.
מקבילים 5 קילו 2X10

• פותח/ת השרשור
אימון יום רביעי
פרונט סקוואט
אימון התאוששות
פרס :46.5 קילו .באימון הקודם סגרתי 4X4X4 . האימון הזה סגרתי 5X5X5 אבל היה ממש קשה והחזרות האחרונות הלכו קשה.
כנראה השיטה של לחיצת חזה פרס ולחיצת חזה בשיפוע מחליש לי את הפרס.
דדליפט 102.5 סגרתי רק 4. שבוע הבא ימשיך באותו משקל.
תרגיל עזר :עברתי לתרגיל עזר של פולי עליון במקום חתירה יד יד שדי נמאס לי אחרי חודשיים וחצי.

אימון יום שישי
סקוואט 100 קילו
. השתמשתי בחגורה והצלחתי לסגור 5X5X5 . החגורה עזרה לי מאוד, לא יודע איך לא השתמשתי בזה קודם.
לחיצת חזה בשיפוע עליון 52.5קילו ל -3X5
מתח: עשיתי ריסט סגרתי 3X5 ל 14 קילו.
תרגיל עזר מקבילים 8 חזרות עם 5 קילו עליי..

• פותח/ת השרשור
אימון יום שני
סקוואט:
102 קילו. 3X3X3, נגמרה ההתקדמות השבועית בסקוואט.
לחיצת חזה בפרמידה : סיימתי 5 חזרות על 67.5 שהחזרה האחרונה עלתה קשה. בנתיים לא מתלונן לגבי ההתקדמות בלחיצת חזה.
דדליפט : 102.5 סגרתי 5 חזרות.

פולי עליון באחיזה רחבה ל2 סטים של 8 חזרות.
בנתיים שם 8 פלטות ועושה 12 חזרות.

אימון יום רביעי
פרונט סקוואט
התאוששות 6.5 קילו ל3X8
פרס 48.7 סגרתי 4 חזרות בראשון 4 בשני, ובשלישי סגרתי בקושי 4 עם הקשתת הגב התחתון.
צין אפ: 15 קילו שוב סגרתי רק 4X4X4.😣

מקבילים 6 קילו 8 חזרות.

בשורה התחתונה אני מרוצה מההתקדמות של הבנץ במתכונת החדשה של לוטם. כנראה הלחיצת חזה בשיפוע עליון תורמת להתקדמות.
המתח כבר תקוע הרבה זמן, ואחרי ריסט גם לא משתפר,( בשבוע הבא יעשה ריסט יותר פרוגרסיבי)
הסקוואט כבר מגיע לשיא ובשלבי תקיעה.
הפרס כמו שחשבתי הולך אחורה כי ירדתי מאימון וחצי בשבוע לאימון אחד(הלחיצת חזה בשיפוע עליון ממש לא שיפרה לי את הפרס ,ציטוט שלך לוטם "למרות שבנצ' בשיפוע (חיובי) הוא אופציה קצת יותר אלגנטית, מכיוון שהוא עובד בדיוק בין הבנצ' לבין הפרס מבחינת הזווית, ולכן נותן קרי אובר טוב יותר לשני התרגילים." איך בורט היה אומר .... NOTTTTTTT)
הישועה היחידה מגיעה מהדדליפט שממשיך להתקדם מאימון לאימון, וזאת גם הסיבה שאני מנסה למשוך עוד קצת את הSS.

@לוטם לפני שאני עושה החלטה פזיזה ועובר למתכונן הלינארית כנראה משבוע הבא אשמח אם יש לך דרך נוספת לעשות מניפולציה. אולי תרגילי עוזר נוספים?
אין עם מי לדבר.😣

• פותח/ת השרשור
אימון יום שישי
סקוואט: .
102.5קילו. 3X4X4, תקוע אימון שני
לחיצת חזה בשיפוע :55 קילו 3X5 עלייה של 2.5 בשבוע.
דדליפט:105 קילו 1X5 ,עלייה של 2.5 בשבוע.
פולי עליון באחיזה רחבה 3X7 תשע פלטות
הוספתי תרגילי עזר חדשים לאימון האחרון של השבוע בשביל לנסות לשפר את התרגילים המרכזיים.
2X8 לחיצה צרפתית +פשיטת כתפיים(הורציה שרפיטו מלמד) 7.5 קילו ל2 סטים של 10 חזרות.
כפיפת מרפקים ל15 קילו של 2 סטים 10 חזרות

אימון יום שני
סקוואט: .102.5קילו. 3X4X4,
ריסט שבוע הבא(כבר אימון שלישי שנכשל עם המשקל הזה)
לחיצת חזה בפרמידה : 5x5 בזכות התרגילי עזר הרגשתי שיכול להתקדם ב2.5 במקום 1.25 שהייתי מתקדם כל הזמן.
אמנם בחזרה החמישית עזרו לי טיפה טיפה, אבל צדקתי והתרגילי עזר בסוף השבוע באמת חיזקו אותי.
צ'ין אפ: עשיתי ריסט 3X5 עם 5 קילו עליי באדיבות @hanan
מקבילים: 2X9 ל2 סטים של 6 קילו.

בגדול כבר לא מרוצה מההתקדמות בסקוואט. החלטתי לנסות את המתכונת של הלינארית מאימון הבא, עם ריסט בסקוואט.
בשאר התרגילים אני יוותר על ריסט כי אני עדיין מתקדם בהם.
לגבי המתכונת של @לוטם אני מאוד מרוצה מההתקדמות בלחיצת החזה, מצד שני מאוד מאוכזב מההתקדמות של הפרס,לכן הייתי רוצה לתת צ'אנס למתכונת הלינארית, במידה ואצליח להתקדם בה סבבה בלחיצת החזה והפרס אז קיבלתי החלטה נבונה,
במידה ואני אראה ששהתקדמות שלי פחות טובה מהמתכונת של לוטם אני אחזור אלייה , הכל עניין של ניסוי וטעייה.
סיכום SS מההתחלה עד הסוף-3 חודשים של הרבה טעויות ומעט אוכל בשביל לא לעלות הרבה באחוזי שומן(400 מעל הניטרלי)
תמונות של תחילת SS במשקל גוף 64 ומידה ג'ינס 30
משקלים אז היו : סקוואט 60 קילו. בנץ' 55 קילו דדליפט 65 קילו פרס 40 קילו. מתח משקל גוף של 64 עם תוספת 1.5 קילו.

10579162_10206117028063939_1459246958_n.jpg

12324918_10206117028343946_306407986_n.jpg

סיום SS אחרי 3 וחצי חודשים : משקל גוף 70.5(עלייה של 1.5 קילו בחודש כנראה אכלתי קצת יותר מ400 או בגלל העלייה הראשונית המהירה של הנוזלים) ומידה בג'ינס 31.
סקוואט 102.5 קילו. לחיצת חזה 70 קילו. פרס 48 קילו. דדליפט 105 קילו. צ'ין אפ 16 קילו + משקל גוף 70.

13672448_10207064877479582_670522627_n.jpg

13672242_10207064883519733_465720546_n.jpg

13819725_10207064890679912_1571867762_n.jpg

האמת שלא צילמתי רגליים, אבל יכול להגיד שהם עלו בהיקף של 2-3 סנטימטר.
גב פשוט לא היה מי שיצלם.
האם חושבים שיש שיפור?

• פותח/ת השרשור
ובכן, התחלתי את הלינארית.
המעבר לא היה עם ריסט חוץ מהסקוואט שנתקעתי באותו משקל כבר 3 אימונים.

יום רביעי אימון התאוששות
סקוואט
:
1X5-50
1X5-60
2X5-70

פרס
1X5-30
1X5-35
1X5-40
1X4-46.5 ת'אמת שעשיתי ריסט קטן של 750 גרם, אבל סיימתי בו רק 4 חזרות אז החלטתי שאני עושה עוד סט אחד עם המשקל האמיתי שלי ל 5 חזרות:
1X5-45. ינסה לסגור 46.5 אימון הבא.

דדליפט
1X5-70
1X5-82.5
1X5-93.75
1X5-103.75

תרגיל עזר פולי עליון באחיזה רחבה 2X8

אימון יום שישי אימון עצימות

סקוואט 60%
70%
80%
90%
1X3-97.5
8 חזרות ל80 אחוז מהמשקל

לחיצת חזה
60%
70%
80%
90%
1X3-72.5
8 חזרות ל80 אחוז מהמשקל

צ'ין אפ
80% ל5 חזרות
90% ל5 חזרות

12.5 קילו ל3 חזרות
7.5 עליי ל5 חזרות במקום 8. כנראה לא נחתי מספיק אז לא הצלחתי לסיים 8.

בנתיים רק מקבילים כתרגיל עזר.
2X8 עם 6 קילו משקל

בצ׳ינ אפ תעשה 5*3 או 6*3 אקרוס אין משמעות לאחוזים במתח.

כבר קראתי אז אני יכול להסביר למה, חנן תקן אותי אם אני טועה.
מכיוון שהמתח/צ'ין אפס מה שאתה לא עושה, הוא תרגיל הפועל על משקל הגוף, אתה בעצם מרים את משקל גופך, ואין לך איך לשחק עם האחוזים של משקל הגוף, אז אין לך טעם לקחת 80% מהמשקל שאתה שם עליך, כי בתכלס אם אתה שוקל 100 ושם עליך 10 קילו, ה80 אחוז של זה הוא 108 וה100% הוא 110, אז כבר עדיף לך לעבוד אקרוס במשקל מלא, כי האחוזים לא מחושבים פה לפי כל המשקל שאתה משתמש בו לתרגיל.

• פותח/ת השרשור
כבר קראתי אז אני יכול להסביר למה, חנן תקן אותי אם אני טועה.
מכיוון שהמתח/צ'ין אפס מה שאתה לא עושה, הוא תרגיל הפועל על משקל הגוף, אתה בעצם מרים את משקל גופך, ואין לך איך לשחק עם האחוזים של משקל הגוף, אז אין לך טעם לקחת 80% מהמשקל שאתה שם עליך, כי בתכלס אם אתה שוקל 100 ושם עליך 10 קילו, ה80 אחוז של זה הוא 108 וה100% הוא 110, אז כבר עדיף לך לעבוד אקרוס במשקל מלא, כי האחוזים לא מחושבים פה לפי כל המשקל שאתה משתמש בו לתרגיל.
ומה עם חימום למתח לא צריך?
אגב השבוע אספיק להתאמן רק פעמיים בשבוע, היום וכנראה ביום שישי(4 ימי מנוחה)
אחרי שאסיים את האימון נפח ביום שני, איזה אימון אתם ממליצים לי לעשות ביום שישי, אני מתאר לעצמי שסקוואט אני יכול לעבוד עצים במקום ההתאוששות, השאלה היא האם לעבוד לחיצת חזה ומתח לעצימות או לעשות אימון 4 סטים של 5 חזרות בפרס ובדדליפט רגיל?

ומה עם חימום למתח לא צריך?
אגב השבוע אספיק להתאמן רק פעמיים בשבוע, היום וכנראה ביום שישי(4 ימי מנוחה)
אחרי שאסיים את האימון נפח ביום שני, איזה אימון אתם ממליצים לי לעשות ביום שישי, אני מתאר לעצמי שסקוואט אני יכול לעבוד עצים במקום ההתאוששות, השאלה היא האם לעבוד לחיצת חזה ומתח לעצימות או לעשות אימון 4 סטים של 5 חזרות בפרס ובדדליפט רגיל?
במשקלים האלה אין לך מה לעשות חימום במתח, אתה יכול לתת איזה חזרה שתיים על משקל גוף אבל לא חושב שזה ישפיע, תנסה פשוט לעשות את זה כשהגוף שלך חם, אחרי מורכב שניים ובטח אם אתה פותח את האימון בסקוואט זה יהיה בסדר לעלות ישר לדעתי. לא עקבתי פה אז לא אוכל לענות לך על ההמשך כי אני לא יודע מה אתה עושה, מדקאו?

• פותח/ת השרשור
במשקלים האלה אין לך מה לעשות חימום במתח, אתה יכול לתת איזה חזרה שתיים על משקל גוף אבל לא חושב שזה ישפיע, תנסה פשוט לעשות את זה כשהגוף שלך חם, אחרי מורכב שניים ובטח אם אתה פותח את האימון בסקוואט זה יהיה בסדר לעלות ישר לדעתי. לא עקבתי פה אז לא אוכל לענות לך על ההמשך כי אני לא יודע מה אתה עושה, מדקאו?
כן עושה מדקאו , בנתיים חרא תכנית ואני יסביר למה.

אמנם לא עשית ריסט בתכנית כמו שאני אמור לעשות אבל מרגיש שהלכתי אחורה. אין מה לעשות 3 סטים של אקרוס אני פשוט מרגיש יותר חזק!
וכנראה שההרגשה שלי גם התבטאה במציאות והרי הסיבות:

אימון נפח יום שני

סקוואט 97.5 : אחרי ריסט וסיום 97.5 באימון הקודם ל3 חזרות (והרגשתי שאני יכול לסיים בו גם 5)
הגעתי לאימון נפח. אמנם הצלחתי לסגור 38.75, אבל לא הרגשתי בכלל שהאימון הקודם שיפר אותי,אלא רק שמרתי על הכוח של האימון הקודם. ואפילו הלכתי טיפה אחורה

לחיצת חזה
WTF??????????????????
אחרי האימון עצימות ביום שישי שסיימתי 72.5 ל3 חזרות.
ניסיתי לסגור 72.5 ל5 חזרות, ונחשו מה קרה? כמו שחשבתם הצלחתי לסגור רק 2 חזרות.
כמו שחשבתי המתכונת של לוטם של הלחיצות לוקחת את המתכונת הזאת בהליכה.

מתח

עשיתי אקרוס עם 13.5 משקל. 5 חזרות ב2 הסטים הראשונים ו4 חזרות בסט האחרון.

כן עושה מדקאו , בנתיים חרא תכנית ואני יסביר למה.

אמנם לא עשית ריסט בתכנית כמו שאני אמור לעשות אבל מרגיש שהלכתי אחורה. אין מה לעשות 3 סטים של אקרוס אני פשוט מרגיש יותר חזק!
וכנראה שההרגשה שלי גם התבטאה במציאות והרי הסיבות:

אימון נפח יום שני

סקוואט 97.5 : אחרי ריסט וסיום 97.5 באימון הקודם ל3 חזרות (והרגשתי שאני יכול לסיים בו גם 5)
הגעתי לאימון נפח. אמנם הצלחתי לסגור 38.75, אבל לא הרגשתי בכלל שהאימון הקודם שיפר אותי,אלא רק שמרתי על הכוח של האימון הקודם. ואפילו הלכתי טיפה אחורה

לחיצת חזה
WTF??????????????????
אחרי האימון עצימות ביום שישי שסיימתי 72.5 ל3 חזרות.
ניסיתי לסגור 72.5 ל5 חזרות, ונחשו מה קרה? כמו שחשבתם הצלחתי לסגור רק 2 חזרות.
כמו שחשבתי המתכונת של לוטם של הלחיצות לוקחת את המתכונת הזאת בהליכה.

מתח

עשיתי אקרוס עם 13.5 משקל. 5 חזרות ב2 הסטים הראשונים ו4 חזרות בסט האחרון.
תשמע, אולי תעבור למתכונת שמשלבת התקדמות דו שבועית של אקרוס 3 כפול 5 בסקוואט ופעם בשבוע דדליפט, במתכונת טקסס בלחיצות, בעקרון לי השיטה של המדקאו עובדת מעולה בלחיצת חזה ובדדליפט, בסקוואט נחמד ופרס ככה ככה.

• פותח/ת השרשור
אימון יום רביעי התאוששות
סקוואט התאוששות סט של 60 סט של 70 ו2 סטים של 80
פרס סגרתי 46.5 שבחזרה האחרונה ממש התאמצתי וטיפה הקשתתי את הגב.
פשוט לא יאומן כבר תקוע על המשקל הזה כבר יותר מחודש!!

דדליפט :
אימון יום שבת 107.5 רק 4X4 הרגיש ממש כבד, ימשיך עם אותו משקל בשבוע הבא.
כנראה מחסור בשעות שינה, ושלא הקפדתי על אכילת חלבונים מספקת השבוע אני רואה ירידה בתוצאות , או שזה בגלל התכנית עדיין לא הצלחתי להבין.

אימון יום שבת עצים.
סקוואט 1
של %60 2 של 70% 3 של 80% 4 של 90% 5 של 100 אחוז ל3 חזרות. 6 ל8 חזרות במשקל של הסט השלישי.
לחיצת חזה אחרי שסגרתי 72.5 רק 2 חזרות בנפח שבוע שעבר אמרתי אני ירד קצת במשקל. ירדתי ל71 קילו וסגרתי רק 2 חזרות השלישית לא נחשבת כי עשיתי חצי חזרה. באימון נפח הבא ביום שלישי כנראה יוריד עוד קצת את המשקל. חושב לרדת ל69 או 68 . ירידה ממש רצינית מאז שעזבתי את המתכונת של לוטם.😣
צ'ין אפ: עושה אקרוס בנתיים סגרתי יפה 15 קילו ל3 סטים של 5 חזרות, נתקדם באימון הבא ב1.25.

חושב כבר אימון הנפח הבא להתחיל את טקסס בלחיצות.
לגבי הסקוואט חושב להמשיך עם המתכונת הזאת עד שאני אצליח לדעת אם היא מועילה או לא.

• פותח/ת השרשור
אימון יום שלישי
אימון נפח
: סקוואט 100קילו סגרתי הכל , לחיצת חזה 70 קילו סגרתי 5 חזרות שיכלתי גם לסגור 6. מתח 15 קילו סגרתי הכל.

לצערי, לא הספקתי להתאמן 3 פעמים שבוע שבעבר.
אימון יום שישי
אימון התאוששות
סקוואט התאוששות
80% משקל בסט השלישי והרביעי
: פרס ירדתי בטירוף! מ46.5 ירדתי ל 45 שהצלחתי לסגור רק 3 חזרות בסט העצים.
דדליפט גם ירדתי , 105 קילו סגרתי 5.

אימון יום ראשון
אימון עצימות:
סקוואט
סגרתי 3 חזרות ל102.5 קילו.
לחיצת חזה סגרתי 72.5 ל3 חזרות,
@hanan אני יודע שהוספתי 2.5 במקום 1.25 שהמלצת לי, אבל זה מכיוון שהרגשתי שיכול לסגור 3 עם המשקל ,וצדקתי.
השאלה שלי היא האם באימון הבא אני אצליח לסגור 5 חזרות,אם בחזרה השלישית הרגשתי שהייתה השיא שלי ולא יכלתי להרים עוד חזרה?
או אתה חושב שעליי להשתמש פחות ב1.25 משקל ,ולנסות לסגור 71.25?

@coldfire טענת שניכשלתי בSS הקודמת.
התזונה שלי היא 500 פלוס מעל הניטרלי ו1.8 גרם חלבון על כל קילו מהגוף (חלבונים לא מלאים גם נספרים)
טכניקה מרגיש שבכל התרגילים אני עושה סבבה חוץ מהדדליפט שלפעמים מרים מהגב במקום הרגליים.
אם יש משהו לא בסדר שאתה יכול להמליץ לתקן?

• פותח/ת השרשור
טוב ,אחרי הכישלון בלינארית במשך השלושה שבועות , החלטתי לתת צ'אנס לטקסס.
קודם כל זאת המתכונת הקבועה שלי לטקסס :
אימון נפח :
סקוואט 90% מהRM5 ל4 סטים של 5 חזרות
רוטציה בין לחיצת חזה/ פרס ל4 סטים של 5 חזרות 90% .
רוטציה בין אחיזה רחבה לצ'ין אפ. ל4 סטים של 5 חזרות עם משקל עליי 90% מהיכולת.
אימון התאוששות :
סקוואט 80% מהנפח ל2 סטים של 5 חזרות.
רוטציה בין לחיצת חזה/פרס ל3 סטים של 80% משקל מהאימון נפח האחרון שלי.
רוטציה בין צ'ין אפ למתח באחיזה רחבה. ל3 סטים של 5 חזרות עם משקל תלוי עליי 80% מהאימון נפח האחרון שלי.
פשיטת גב בכיסא רומי 3 סטים של 10 חזרות.
אימון עצים:
סקוואט 100% אחוז מהיכולת בפירמידה עד הסט הכבד ל3 חזרות.
כלומר אם אני מצליח לעשות 100 קילו סקוואט ל5 חזרות(100 אחוז מהRM5) אז ב3 אני צריך לעלות ב6% אחוז ולעשות 106 קילו ל3 חזרות.
רוטציה בין לחיצת חזה לפרס 100% מהעצימות ל3 חזרות
דדליפט פירמידה עד הסט הכבד ל3 חזרות 100% יכולת.
2X8 חתירה כנגד משקולת יד יד או TBAR

אימון נפח יום ראשון 90% מהעצימות האמיתית:
סקוואט
: בגלל דלקת שהייתה לי בכתף הימנית בגלל שתפסתי עם אחיזה עם בוהן, עברתי לאחיזה בלי בוהן ,והמשקלי עבודה קצת ירדו בעקבות כך,אז כרגע עשיתי ריסט קטן ל90 קילוגרם ל4 סטים של 5 חזרות.
לחיצת חזה : 64 קילו ל4 סטים של 5 חזרות.
צ'ין אפ: 10 קילו משקל עליי ל4 סטים של 5 חזרות.

אימון התאוששות יום שלישי 90% מהנפח של יום ראשון(חוץ מהסקוואט שבו רק 80%) :
סקוואט
2 סטים של 5 חזרות : 80 קילו.
פרס: 40 קילו ל3 סטים של 5 חזרות.
מתח באחיזה רחבה :3 סטים של 5 חזרות עם משקל 1.25 עליי.
פשיטת גב ל3 על 10 עם 5 קילוגרם עליי.

אשמח להצעות ייעול ביקורות וכל מה שיש לכם להגיד.

• פותח/ת השרשור
אימון עצימות.
סקוואט
: 97.5 קילו ל3 חזרות של פירמידה. תאמת הרגיש לי קל, חושב להרים לאימון הבא ל102.5. אבל כנראה שאלך על 100, מכיוון שמעדיף להתקדם לאט מאשר להתקע.
לחיצת חזה 72.5 קילו ל3 חזרות של פירמידה. גם הרגיש לי קל. יעלה ל75 באימון הבא.
דדליפט: 110 ל3 חזרות. היה מאתגר. קצת קשה בגלל האחיזה. בנתיים משתמש במגנזיום, אבל חשבתי לעבור לאחיזה משולבת.
תרגיל עזר חתירה בטי בר ל2 סטים של 10 חזרות

אימון נפח ראשון של השבוע 90% מהיכולת
סקוואט
עלייה של 1.25 מהאימון נפח הקודם ל90% עצימות. 92.5 קילו ל4 סטים של 5 חזרות.
פרס 42.5 קילו ל5 חזרות של 4 סטים. הרגיש לי טוב שבוע הבא יעלה 1.25 .
צ'ין אפ: 10 קילו עליי סגרתי 4 סטים של 5 חזרות. יעלה 1.25 אימון הבא.
תרגיל עזר: בטן עם גלגל ל2 סטים של 8 חזרות.

• פותח/ת השרשור
נפח
סקוואט : 90 קילו 5X4 עם 90% עצימות.
לחיצת חזה : 66.5 קילו 5X4 עם 90% עצימות.
מתח בנות : 11 קילו עליי ומשקל גוף 72(כבר תקוע על אותו משקל 3 שבועות. צריך להתחיל להוסיף מזון).
פשיטת גו בשכיבה בכיסא רומי : עם 10 קילו ל3 סטים של 10 חזרות

התאוששות
סקוואט 78 קילו ל5X2 בערך 80 אחוז מהנפח.
פרס : 46.65 קילו ל5X3 עם 90 % מהיכולת.
מתח באחיזה רחבה עם 2.5 + משקל גוף 3 סטים של 5 חזרות
תרגיל עזר: התרגיל עם הגלגל.

עצימות
סקוואט :102.5 קילו ל3 חזרות.
לחיצת חזה: 74 קילו ל3 חזרות
דדליפט 115 קילו ל3 חזרות.
תרגיל עזר: T-BAR עם 20 קילו ל3 סטים של 10 חזרות.

שאלה ל

@moo או @לוטם או @SmokingSnake

1.ירדתי ל4 סטים באימון הנפח והוספתי 10% לעצימות בתרגילים כלומר 90% במקום 80% האם זה בסדר? או שזה יכול לפגוע לי בתוצאות?
2.בגלל שאני מגדיר את עצמי כמתאמן שמתקשה להתקדם עקב תזונה מבוקרת ולא עקב היותי מתאמן מתקדם(כרגע הייתי אומר שאני ברמה של בינוני מתחיל) מרגיש שהאימון התאוששות בלחיצות ובמתח מיותר לי, לכן נגיד אחרי אימון נפח שעשיתי בלחיצת חזה נגיד 70 קילו, אז באימון התאוששות הבא אני מעלה ב1.25 קילו כרגיל. ברגע שאתקע חושב לעשות באימון התאוששות את אותו משקל בלחיצות כמו באימון הנפח. וברגע שזה לא יעבודלרדת ל90% מהעצימות של אימון הנפח. נישמע לכם רעיון סביר?
3. האם לדעתכם יש צורך לשלב מקבילים? אם כן לאיזה אימון הייתם דוחפים אותו?

תודה לכם ובכלל אם יש לכם איזשהו הערה או הארה אשמח לשמוע.

נערך לאחרונה:
נפח
סקוואט : 90 קילו 5X4 עם 90% עצימות.
לחיצת חזה : 66.5 קילו 5X4 עם 90% עצימות.
מתח בנות : 11 קילו עליי ומשקל גוף 72(כבר תקוע על אותו משקל 3 שבועות. צריך להתחיל להוסיף מזון).
פשיטת גו בשכיבה בכיסא רומי : עם 10 קילו ל3 סטים של 10 חזרות

התאוששות
סקוואט 78 קילו ל5X2 בערך 80 אחוז מהנפח.
פרס : 46.65 קילו ל5X3 עם 90 % מהיכולת.
מתח באחיזה רחבה עם 2.5 + משקל גוף 3 סטים של 5 חזרות
תרגיל עזר: התרגיל עם הגלגל.

עצימות
סקוואט :102.5 קילו ל3 חזרות.
לחיצת חזה: 74 קילו ל3 חזרות
דדליפט 115 קילו ל3 חזרות.
תרגיל עזר: T-BAR עם 20 קילו ל3 סטים של 10 חזרות.

שאלה ל

@moo או @לוטם או @SmokingSnake

1.ירדתי ל4 סטים באימון הנפח והוספתי 10% לעצימות בתרגילים כלומר 90% במקום 80% האם זה בסדר? או שזה יכול לפגוע לי בתוצאות?
2.בגלל שאני מגדיר את עצמי כמתאמן שמתקשה להתקדם עקב תזונה מבוקרת ולא עקב היותי מתאמן מתקדם(כרגע הייתי אומר שאני ברמה של בינוני מתחיל) מרגיש שהאימון התאוששות בלחיצות ובמתח מיותר לי, לכן נגיד אחרי אימון נפח שעשיתי בלחיצת חזה נגיד 70 קילו, אז באימון התאוששות הבא אני מעלה ב1.25 קילו כרגיל. ברגע שאתקע חושב לעשות באימון התאוששות את אותו משקל בלחיצות כמו באימון הנפח. וברגע שזה לא יעבודלרדת ל90% מהעצימות של אימון הנפח. נישמע לכם רעיון סביר?
3. האם לדעתכם יש צורך לשלב מקבילים? אם כן לאיזה אימון הייתם דוחפים אותו?

תודה לכם ובכלל אם יש לכם איזשהו הערה או הארה אשמח לשמוע.

כל המשקלים והאחוזים שלך לא כל כך מתאימים לטקסס, למה בחרת לעבוד בה דווקא?

• פותח/ת השרשור
כל המשקלים והאחוזים שלך לא כל כך מתאימים לטקסס, למה בחרת לעבוד בה דווקא?
עשיתי את הלינארית תקופה ולא הייתי מרוצה מהתוצאות שלה. (המשקלי עבודה ירדו לי אחרי הSS, והרגשתי שאין מספיק עצימות בתכנית)
הייתי מגדיר את הטקסס שאני עושה כאימון SS מתקדם, רק עם התוספת של היום עצימות בו אני עובד בפירמידה בשביל שבירת שיאים.
הרי אני בכלל לא עושה את האימון התאוששות בלחיצות ובמתח(הוחלף בחתירה).

יש לך רעיון אחר?

כמה אתה שוקל ?
כמה משקל גוף עלית עם SS 5X5 ?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית