עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במקום תרגילים עם מוט(מקל ארוך ובצדדים יש משקולות) אפשר לעשות תרגילים אחרים אבל בתוכנית SS?
כלומר מדבריך ברור שקיימת תוכנית לא גרועה אחת בכל העולם (עבור כל מתאמן). אתה יכול להוכיח שSS היא התוכנית הזו עבור מתחילים?תוכנית גרועה זאת תוכנית שלא מביאה מקסימום תוצאות במינימום זמן.
א) אתה מוכן להסביר איך הגעת למסקנה הזאת מדברי?כלומר מדבריך ברור שקיימת תוכנית לא גרועה אחת בכל העולם (עבור כל מתאמן). אתה יכול להוכיח שSS היא התוכנית הזו עבור מתחילים?
עוד ליצן עם יכולות לוגיות של צנצנת, מעולה.
A)There is a finite sequence p1,...pn of formulas such as pn is defined to be p (my formula) and for each i either pi is a logical axiom or pi follows from p1,....,p(i-1) by certain rules of inference.).
ב) אתה לא יודע מה זו הוכחה. באותה המידה יכולתי להביא תמונות התקדמות של לורנזו ההוא ולהראות שהוא התקדם יותר, לכן תוכנית ה ABCDEFG שלו יותר טובה. חזרתי על המשפט הזה לפחות 30 פעמים בזמן השהות שלי פה, חבל שאני נאלץ לחזור עליו שוב: לא ניתן להוכיח באמצעות מקרה פרטי.
עוד 🤡?
עוד ליצן עם יכולות לוגיות של צנצנת, מעולה.
A)There is a finite sequence p1,...pn of formulas such as pn is defined to be p (my formula) and for each i either pi is a logical axiom or pi follows from p1,....,p(i-1) by certain rules of inference.).
ב) אתה לא יודע מה זו הוכחה. באותה המידה יכולתי להביא תמונות התקדמות של לורנזו ההוא ולהראות שהוא התקדם יותר, לכן תוכנית ה ABCDEFG שלו יותר טובה. חזרתי על המשפט הזה לפחות 30 פעמים בזמן השהות שלי פה, חבל שאני נאלץ לחזור עליו שוב: לא ניתן להוכיח באמצעות מקרה פרטי.
אוקיי, חשבתי שאמרת שטענתי שפיצולים זה עדיף.את זה.
מה נהיית אלפרד טרסקי, סך הכל מדברים על חדר כושר, לא צריך להפוך ללוגיקנים. חוץ מזה, אל תשכח שמחוץ למתמטיקה אין בכלל הוכחות. אין הוכחות במדע - רק הפרכות.עוד ליצן עם יכולות לוגיות של צנצנת, מעולה.
מה זתומרת גרוע כאילו? דפקה ראיתי אנשים שלא עושים מוט הם גם איתפתחו