הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

mrplofer

משתמש מתחיל
168
2
נק' מוניטין:
-73
168
2
במקום תרגילים עם מוט(מקל ארוך ובצדדים יש משקולות) אפשר לעשות תרגילים אחרים אבל בתוכנית SS?

• פותח/ת השרשור
אני צריך אימון בלי אשהו מוט, אפשרי? יש תוכנית אימונים לזה?(כאילו אני מתחיל אבל יש לי מבנה טוב של שרירים איתמנתי פעם במשהו אחר)

זה יהיה FBW גרוע, סקוואט דדליפט ובנץ' פרס הם הבסיס לכל תוכנית טובה לדעתי, בכלל 5 או 6 התרגילים בSS (יוצא 6 עם מתח וPC) הם התרגילים הכי חשובים.

תוכנית גרועה זאת תוכנית שלא מביאה מקסימום תוצאות במינימום זמן.
כלומר מדבריך ברור שקיימת תוכנית לא גרועה אחת בכל העולם (עבור כל מתאמן). אתה יכול להוכיח שSS היא התוכנית הזו עבור מתחילים?

כלומר מדבריך ברור שקיימת תוכנית לא גרועה אחת בכל העולם (עבור כל מתאמן). אתה יכול להוכיח שSS היא התוכנית הזו עבור מתחילים?
א) אתה מוכן להסביר איך הגעת למסקנה הזאת מדברי?

ב)http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173

עכשיו אתה יכול להוכיח שהיא לא?

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173

עוד ליצן עם יכולות לוגיות של צנצנת, מעולה.

A)There is a finite sequence p1,...pn of formulas such as pn is defined to be p (my formula) and for each i either pi is a logical axiom or pi follows from p1,....,p(i-1) by certain rules of inference.).
ב) אתה לא יודע מה זו הוכחה. באותה המידה יכולתי להביא תמונות התקדמות של לורנזו ההוא ולהראות שהוא התקדם יותר, לכן תוכנית ה ABCDEFG שלו יותר טובה. חזרתי על המשפט הזה לפחות 30 פעמים בזמן השהות שלי פה, חבל שאני נאלץ לחזור עליו שוב: לא ניתן להוכיח באמצעות מקרה פרטי.

עוד ליצן עם יכולות לוגיות של צנצנת, מעולה.​

A)There is a finite sequence p1,...pn of formulas such as pn is defined to be p (my formula) and for each i either pi is a logical axiom or pi follows from p1,....,p(i-1) by certain rules of inference.).​

ב) אתה לא יודע מה זו הוכחה. באותה המידה יכולתי להביא תמונות התקדמות של לורנזו ההוא ולהראות שהוא התקדם יותר, לכן תוכנית ה ABCDEFG שלו יותר טובה. חזרתי על המשפט הזה לפחות 30 פעמים בזמן השהות שלי פה, חבל שאני נאלץ לחזור עליו שוב: לא ניתן להוכיח באמצעות מקרה פרטי.​

עוד 🤡?

לפי דעתי הוא צודק. (רמז לליצנים:תקראו מה שהוא רשם לפני כתיבת תגובה אידיוטית)
יש פה אחד שקוראים לו תמיר שעובד ABCDE ומאמן שריר פעם בשבוע וראה תוצאות יפות.
רציתי לרשום עוד שורה אבל אני ירשום אותה אחרי זה כדי לראות איזה ליצנים קופצים.

עוד ליצן עם יכולות לוגיות של צנצנת, מעולה.​

A)There is a finite sequence p1,...pn of formulas such as pn is defined to be p (my formula) and for each i either pi is a logical axiom or pi follows from p1,....,p(i-1) by certain rules of inference.).​

ב) אתה לא יודע מה זו הוכחה. באותה המידה יכולתי להביא תמונות התקדמות של לורנזו ההוא ולהראות שהוא התקדם יותר, לכן תוכנית ה ABCDEFG שלו יותר טובה. חזרתי על המשפט הזה לפחות 30 פעמים בזמן השהות שלי פה, חבל שאני נאלץ לחזור עליו שוב: לא ניתן להוכיח באמצעות מקרה פרטי.

את זה.

עוד ליצן עם יכולות לוגיות של צנצנת, מעולה.

A)There is a finite sequence p1,...pn of formulas such as pn is defined to be p (my formula) and for each i either pi is a logical axiom or pi follows from p1,....,p(i-1) by certain rules of inference.).

מה נהיית אלפרד טרסקי, סך הכל מדברים על חדר כושר, לא צריך להפוך ללוגיקנים. חוץ מזה, אל תשכח שמחוץ למתמטיקה אין בכלל הוכחות. אין הוכחות במדע - רק הפרכות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית