עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעבר קניתי אומגה 3 של חברת carlson (בעצתו של משה) אבל אני לא זוכר מה המינון שהוא הציע, משהו כמו 1200 EPA ו-800 DHAקרונית זה בין תוספי התזונה החשובים ביותר שיש
יש לו הרבה השפעות על הגוף, ובין השאר כאלה שאחראים להתאוששות של הגוף אחרי אימון, ככה שבחיטוב זה במיוחד יכול לעזור להתאוששות מהירה יותר
את החברה אני לא מכיר, אבל הכמויות טובותבעבר קניתי אומגה 3 של חברת carlson (בעצתו של משה) אבל אני לא זוכר מה המינון שהוא הציע, משהו כמו 1200 EPA ו-800 DHA
@Moshe , אשמח לאישורך.
לא חושב שמרגישים שיפור בדיוק כמו שלא הרגשתי משהו מיוחד שצרכתי או לא צרכתי מולטיויטמיןלא שזה מדד יותר מדי אמין, אבל יש פה מישהו שיכול להעיד על שיפור כלשהו בתהליך החיטוב לאחר שהתחיל לקחת אומגה 3?
על המולטי אתה יכול לוותר- אבל על אומגה 3 לא.אני צורך מולטיויטמין על בסיס קבוע אבל אומגה 3 לא צורך קבוע, אוכל דגים פה ושם אבל לא יותר מזה, כמה זה עקרוני ומה ההשפעות של צריכה\אי צריכה ?
n חברה טובה, פשוט תסתכל על ההמלצות שעל הקופסה. (אני בחיטוב צורך 4 גרם שמן דגים, בד"כ ההמלצות לרוב שראיתי אצל רוב החברות זה 2 גרם ביום)
בכללי אומגה 3 חשוב מאוד, זה משפר את הבריאות הכללית, עוזר נגד דלקות, מקדם הפיכת שומן לאנרגיה, עוזר במניעת איכסון שומן ועוד הרבה יתרונות נוספים. (תריץ חיפוש, יש הרבה מחקרים בנושא)
הוא המליץ לי ספציפית לגבי המוצר הזה עם המינון הזה, אני בטוח ב-99%דור אחד זה דיי מעט, אם משה המליץ 3 כדורים לך על זה.
למה יותר יעיל? המינון הוא פונקציה של משקל גוף ?צריך 3 כדורים ביום מהתוסף הספציפי הזה, למרות שכנראה יהיה גם יותר יעיל לקחת יותר, בערך 4-5
ההמלצות הבריאותיות הם מינימום 3 גרם ליום, אבל מדובר פה על הסף הנמוךלמה יותר יעיל? המינון הוא פונקציה של משקל גוף ?
כל כדור זה 1.25 מ״ג?ההמלצות הבריאותיות הם מינימום 3 גרם ליום, אבל מדובר פה על הסף הנמוך
זה מה שרשום...כל כדור זה 1.25 מ״ג?
אז אקח 4 כדורים שזה 5 מ״ג, אני מניח שזה לא יזיק או יהיה יותר מדי, בייחוד בחיטובזה מה שרשום
כל כדור זה 1.25 מ״ג?
Total Fat 1.5 g 2%