הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה חשוב לצרוך אומגה 3 בחיטוב ובכלל ?

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
אני צורך מולטיויטמין על בסיס קבוע אבל אומגה 3 לא צורך קבוע, אוכל דגים פה ושם אבל לא יותר מזה, כמה זה עקרוני ומה ההשפעות של צריכה\אי צריכה ?

עקרונית זה בין תוספי התזונה החשובים ביותר שיש
יש לו הרבה השפעות על הגוף, ובין השאר כאלה שאחראים להתאוששות של הגוף אחרי אימון, ככה שבחיטוב זה במיוחד יכול לעזור להתאוששות מהירה יותר

• פותח/ת השרשור
קרונית זה בין תוספי התזונה החשובים ביותר שיש
יש לו הרבה השפעות על הגוף, ובין השאר כאלה שאחראים להתאוששות של הגוף אחרי אימון, ככה שבחיטוב זה במיוחד יכול לעזור להתאוששות מהירה יותר
בעבר קניתי אומגה 3 של חברת carlson (בעצתו של משה) אבל אני לא זוכר מה המינון שהוא הציע, משהו כמו 1200 EPA ו-800 DHA

@Moshe , אשמח לאישורך.

לא שזה מדד יותר מדי אמין, אבל יש פה מישהו שיכול להעיד על שיפור כלשהו בתהליך החיטוב לאחר שהתחיל לקחת אומגה 3?

• פותח/ת השרשור
לא שזה מדד יותר מדי אמין, אבל יש פה מישהו שיכול להעיד על שיפור כלשהו בתהליך החיטוב לאחר שהתחיל לקחת אומגה 3?
לא חושב שמרגישים שיפור בדיוק כמו שלא הרגשתי משהו מיוחד שצרכתי או לא צרכתי מולטיויטמין

אני צורך מולטיויטמין על בסיס קבוע אבל אומגה 3 לא צורך קבוע, אוכל דגים פה ושם אבל לא יותר מזה, כמה זה עקרוני ומה ההשפעות של צריכה\אי צריכה ?
על המולטי אתה יכול לוותר- אבל על אומגה 3 לא.
זה התוסף החשוב ביותר ולא רק לספורטאים.
ומדגים לא מקבלים כמות מספקת...

Carlson חברה טובה, פשוט תסתכל על ההמלצות שעל הקופסה. (אני בחיטוב צורך 4 גרם שמן דגים, בד"כ ההמלצות לרוב שראיתי אצל רוב החברות זה 2 גרם ביום)

בכללי אומגה 3 חשוב מאוד, זה משפר את הבריאות הכללית, עוזר נגד דלקות, מקדם הפיכת שומן לאנרגיה, עוזר במניעת איכסון שומן ועוד הרבה יתרונות נוספים. (תריץ חיפוש, יש הרבה מחקרים בנושא)

• פותח/ת השרשור
n חברה טובה, פשוט תסתכל על ההמלצות שעל הקופסה. (אני בחיטוב צורך 4 גרם שמן דגים, בד"כ ההמלצות לרוב שראיתי אצל רוב החברות זה 2 גרם ביום)

בכללי אומגה 3 חשוב מאוד, זה משפר את הבריאות הכללית, עוזר נגד דלקות, מקדם הפיכת שומן לאנרגיה, עוזר במניעת איכסון שומן ועוד הרבה יתרונות נוספים. (תריץ חיפוש, יש הרבה מחקרים בנושא)

המנה המומלצת היא כדור אחד, נראה לי מעט מדי, משה בעבר המליץ לי לקחת 3 כדורים ביום.

השאלה כמה שמן דגים יש בכדור אחד, יכול להיות שהמינון שם הוא גבוה יותר.

כדור אחד זה דיי מעט, אם משה המליץ 3 כדורים לך על זה.

• פותח/ת השרשור
Supplement Facts
Serving Size: 1 Softgel
Servings per Container: 240

Amount Per Serving % Daily Value

Calories 10

Calories from Fat 10

Total Fat 1.5 g 2%

Vitamin E Natural (d-Alpha Tocopherol) 10 IU 33%

Norwegian Fish Oil 1250 mg

Omega-3 Fatty Acids 800 mg *

EPA (Eicosapentaenoic Acid) 400 mg *

DHA (Docosahexaenoic Acid) 300 mg *

*Daily value not established.
Other Ingredients: Natural tocopherols, natural lemon flavor. Soft Gel Shell: Beef gelatin, glycerin, water.
Contains fish (anchovy, sardine, mackerel).
דור אחד זה דיי מעט, אם משה המליץ 3 כדורים לך על זה.
הוא המליץ לי ספציפית לגבי המוצר הזה עם המינון הזה, אני בטוח ב-99%

אוקיי, יש 1250 מ"ג שמן דגים פר קפסולה - ההמלצות שראיתי שעליהם התבססו המחקרים היו לפחות 2-3 גרם שמן דגים ביום, ככה שאישית הייתי לוקח יותר מכדור אחד.

שים לב שהמינון של הEPA/DHA בכדור אחד אצלך הוא לא גבוה במיוחד, בגלל זה הייתי מתסף ב3 כדורים במקרה הזה.

צריך 3 כדורים ביום מהתוסף הספציפי הזה, למרות שכנראה יהיה גם יותר יעיל לקחת יותר, בערך 4-5

אפרופו אומגה 3 - מישהו יודע איך זה הגיוני שבערכים התזונתיים של הקופסאות שימורים של טונה במים כתוב שיש 0 גרם שומן?! הרי אמור להיות שם הרבה אומגה 3. 😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית