עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא.ביום אחד גם פרס גם בנץ' גם דד וגם סקוואט?
ניסיתי לינארית חיטוב שעבר לא כל כך אהבתי את התוצאה מבחינה ויזואלית ומבחינת משקלים.אפשר לשאול למה בחרת דווקא ב531 כשאתה בחיטוב?
אז מה זה שונה מabcd למשל?כל יום יש לך הרמה גדולה אחת, ואז איזה 2-3 תרגילי עזר להרמה הזאת
אפשר לעשות בחיטוב בעיקרון, למרות שמומלץ שלא, אבל ההתקדמות שלך תיעצר יחסית מהר, תוך חודשים בודדים
אז מה זה שונה מabcd למשל?
זה לא פעם בשבוע לקבוצת שרירים. בעיקרון זה פעמיים בשבוע פלג גוף עליון (ימים של לחיצות) פעמיים פלג גוף תחתון (ימים של סקוואט ודד).פעם בשבוע להתאמן על קבוצת שרירים אחת זה לא קצת מידי?
יש כאלה שיגידו שזה מעט מדי, לדעתי זה לאניסיתי לינארית חיטוב שעבר לא כל כך אהבתי את התוצאה מבחינה ויזואלית ומבחינת משקלים.
טקסס נראה לי כמו התאבדות ובחיים לא ניסיתי 531 אז חושב על לנסות ולראות מה יהיה.
אז מה זה שונה מabcd למשל?
הייתי בטוח זה 3 אימונים בשבוע בסגנון fbw
פעם בשבוע להתאמן על קבוצת שרירים אחת זה לא קצת מידי?
במיוחד לקבוצת שרירים גדולה כמו רגליים או גב.
לאיזו תוצאה ציפית מבחינה ויזואלית? אתה בחיטוב ה99% שאתה לא בונה שריר. זה לא ב5/3/1 אתה תהפוך ל'mass monster' תוך כדי שאתה מחטב.מבחינה ויזואלית
מה אתה ממליץ ללחיצות?המלצה שלי , להתרחק מכל מה שקשור ללחיצות ו531
סקואט ודדליפט תוכנית מדהימה
תודה שאתה מציין את זה הייתי בטוח אהפוך לקאי גריןלאיזו תוצאה ציפית מבחינה ויזואלית? אתה בחיטוב ה99% שאתה לא בונה שריר. זה לא ב5/3/1 אתה תהפוך ל'mass monster' תוך כדי שאתה מחטב.
משקלים קצת נמוכים בצורה מגוחכת -90 לחמישיות ו100 לזוגכמה אתה לוחץ כרגע?
אתה יכול לנסות את רוטינת הבנצ' של אד קואן אני בזמנו ראיתי אחלה תוצאהמשקלים קצת נמוכים בצורה מגוחכת -90 לחמישיות ו100 לזוג
לעשות את 531 לפלג גוף תחתון ואד כוהן לבנץ' ופרס ?אתה יכול לנסות את רוטינת הבנצ' של אד קואן אני בזמנו ראיתי אחלה תוצאה
אחלה תודה רבה עזרת לי מאוד
למה התאבדות?טקסס נראה לי כמו התאבדות
לא חושב שזה קצת יותר מידיי נפח לחיטוב?בתקופהשעשיתי אד קואן