נק' מוניטין:
62
- 217
- 14
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש בדיקות בשנתיים אחרי התחרות בפתע.יש עוד בדיקה שהמארגנים אצלכם עושים חוץ מבדיקת שתן ביום התחרות? אתם מנסים להשיג מידע על המשתתפים בדרך כזו או אחרת?
הארגון למניעת סימום בספורט יכול לענות לך, כל תחרות עובדת איתם.מה לגבי הבדיקה (בדיקת שתן ֿ/ דם) שביצעו בתחרויות שאתה השתתפת בהן? יש לך מושג מה פרופיל הבדיקה? זה משהו שאתה יכול לברר?
אתה יכול לענות מתי שמזדמן לך. אין לחץ...
אני בהחלט עושה מאמץ, ואני מקווה שאחרים שקוראים את זה כאן גם יצליחו להבין איך הדבר הזה מתנהל בדיוק.
על פוליגרף אני לא אדבר בכלל.
יש עוד בדיקה שהמארגנים אצלכם עושים חוץ מבדיקת שתן ביום התחרות? אתם מנסים להשיג מידע על המשתתפים בדרך כזו או אחרת?
מה לגבי הבדיקה (בדיקת שתן ֿ/ דם) שביצעו בתחרויות שאתה השתתפת בהן? יש לך מושג מה פרופיל הבדיקה? זה משהו שאתה יכול לברר?
בנוגע לזה שאתה לא רוקח וחסר לך ידע בעניין, האמת שאני יכול להרחיב על זה הרבה יותר, וחשבתי אפילו לפתוח דיון נפרד על זה עם קצת יותר פרטים טכניים - אבל חוששני להביא לאנשים רעיונות (אף על פי שאני חושב שיש מהמשתתפים בתחרויות של ״טבעיים״ שכן עשו את השיעורי בית האלה וזה לא מחדש כלום לחלקם - המטרה העיקרית היא להוכיח כמה זה פרוץ)
@OA טעון שהוא טבעי
הוא מטר 80 שוקל 84
רק מהתמונות שראיתי הוא לא נראה משהו לא הגיוני.
אני יכול להאמין שהוא טבעי.
זה המידע שמצאתי בנושא ברפרוף, הבדיקות סימום נשענות על WADA אז אני מאמין שזה רלוונטי-
WADA releases updated Guidelines to complement the 2021 International Standard for Testing and Investigations (9 February 2021)
בנוסף, קצת ישן אבל אני מקווה שעדכני-
Guidelines - Urine Sample Collection
תודה, אבל אין שם מידע רלוונטי. זה סוג של דף הוראות / נהלים פנים אירגוני (כמו: מה עושים אם הספורטאי נכה / יש לו קטטר / הוא קטין)
אני עדיין חושב שהתחרויות האלו הן גימיק ותו לא. אני עדיין שוקל אם להמשיך ולפרט למה, אבל גם לא רוצה לגרום יותר נזק מתועלת.
הבחור הזה שמישמיש העלה את התמונה שלו זכה בתחרות של טבעיים?
קראת את כל ה100 ומשהו עמודים?
למיטב הבנתי אחרי ניסיונות לדעת את הפירוט בדיקות נאמר לי שזה משהו פנימי שלא מפורסם במלואו.
כבר אמרתי לך פעם, אתה מיעוט ואתה לא מהתחום ככה שזה לא כל כך רלוונטי ומעניין. (בלי לפגוע)
כל אחד יכול לקום ולחשוב שהוא יודע יותר טוב מכולם.
אם מישהו מרמה כי הם עשו דרך מטורפת כדי להגיע לבמה ולהשיג מקום טוב והם לא חושבים כמוך,
לא מנמיכים מהאיגוד כמוך ולא "מתפלספים" על כמה שהתחרות גימיק - כמוך.
נראה לי שזה מספיק כדי להוכיח לך שאתה ממשיך לחפש מה לא טוב במקום להתעסק במה כן טוב.
תקשיב אני סתם סקרן אתה לקחת מקום ראשון בארץ אז עניין אותי לדעת מה אתה חושב אני לא חושב שאתה טועה או צודק (אני לא יודע)זה המידע שמצאתי בנושא ברפרוף, הבדיקות סימום נשענות על WADA אז אני מאמין שזה רלוונטי-
WADA releases updated Guidelines to complement the 2021 International Standard for Testing and Investigations (9 February 2021)
בנוסף, קצת ישן אבל אני מקווה שעדכני-
Guidelines - Urine Sample Collection
טוען שהוא טבעי?
זה מה שטענתי -
נהיו לך גם בעיות בהבנת הנקרא?
הוא לגמרי יכול להיות מהטופ שיש בתחום הטבעי, וגם יכול להיות מוזרק ברמה לא רעה.
לא קבעתי חד משמעית, ראיתי כמה תמונות שלו ונתתי את דעתי.
אני לא איזה פרופסור לתפיסת נוכלים ואני לא מבין מה נפלת עליי בכמה ימים האחרונים?
שחרר אותי מהניסיונות הנואשים שלך לצאת צודק.
תקשיב אני סתם סקרן אתה לקחת מקום ראשון בארץ אז עניין אותי לדעת מה אתה חושב אני לא חושב שאתה טועה או צודק (אני לא יודע)
לא מנסה לצאת צודק או להוציא אותך טועה
אם יש לך בעיות ביטחון שאתה חושב שכל דבר שאני כותב זה ליפול עלייך אז לך לפסיכולוג ואל תצא עלי תודה
שום שפה נמוכה משומה חשבת שאני עוקץ אותך או משהושאלת מה אני חושב ואז רשמת ״oa טוען שx טבעי״
אולי כדאי שתקרא את התגובה שרשמתי לך עליו שוב פעם כי נראה שלא הבנת כל כך את התשובה שלי.
ואת השפה הנמוכה שלך תשמור לאחרים, לא סתם הרחיקו אותך 30 פעם מהפורום.
סתם שאלה לי אליך, הרי לא נצליח לעצור פדופילים ואנסים, למה בעצם לנסות ולומר שזה לא חוקי?תודה, אבל אין שם מידע רלוונטי. זה סוג של דף הוראות / נהלים פנים אירגוני (כמו: מה עושים אם הספורטאי נכה / יש לו קטטר / הוא קטין)
אני עדיין חושב שהתחרויות האלו הן גימיק ותו לא. אני עדיין שוקל אם להמשיך ולפרט למה, אבל גם לא רוצה לגרום יותר נזק מתועלת.
הבחור הזה שמישמיש העלה את התמונה שלו זכה בתחרות של טבעיים?
סתם שאלה לי אליך, הרי לא נצליח לעצור פדופילים ואנסים, למה בעצם לנסות ולומר שזה לא חוקי?
משהו לא בסדר עם ההיגיון שלך...ההיגיון שאומר שאם לא נצליח למגר תופעה שלילית לגמרי עלינו לקבל ולהשלים איתה, למה שלא נשלים עם המציאות של אנסים ופדופילים?
כןהבחור הזה שמישמיש העלה את התמונה שלו זכה בתחרות של טבעיים?
ההיגיון שלו בסר אתה שפוט לא מבין אותו הוא אומר זה שמשהו לא נעצר בגלל שניסו לא אומר שלא צריך לנסותמשהו לא בסדר עם ההיגיון שלך...
זה היה ההיגיון שלך אני חושב, ומה שאני שומע מכל מי שמצדיק תחרויות מוזרקות.מה הקשר?
משהו לא בסדר עם ההיגיון שלך...
ההיגיון שלו בסר אתה שפוט לא מבין אותו הוא אומר זה שמשהו לא נעצר בגלל שניסו לא אומר שלא צריך לנסות
זה היה ההיגיון שלך אני חושב, ומה שאני שומע מכל מי שמצדיק תחרויות מוזרקות.
נ.ב
תזכור ש @OA חושב שהוא טבעי
@OA פגע בי שהוא אמר שהבאן שנתנו לי הגיע לי לא נותרה לי ברירה אלא לבגוד באמונוחחח.. אני שמח שאתה פה איתנו
@OA פגע בי שהוא אמר שהבאן שנתנו לי הגיע לי לא נותרה לי ברירה אלא לבגוד באמונו
סוף סוף, הגענו להסכמה.חחח... זה בערך כל הצד שלי.
ההיגיון שלי אומר שאם יש תופעה שלילית, צריך למצוא דרכים טובות יותר למגר אותה...
ההיגיון שלו אומר להכחיש ולומר שהיא לא סבירה וזה מה שיש (יש פוליגרף, יש שתן, אין אינטרס... ועוד ועוד...)
אז אני אומר שהשלב הראשון בדרך לפיתרון בעיה (בשאיפה) הוא קודם כל לא להכחיש אותה או להמעיט בערכה. זה הרי כל מהות הדיון.
give me a break
זה ממש לא מה שאמרתי. הסברתי למעלה, אם הרעיון שלי לא הועבר עד עכשיו אז...
אבל לא שכחתי שאמרת שאתה ועוד כמה חבר׳ה מנסים לחשוב על פיתרון טוב יותר לעניין. אז עכשיו אני אשן יותר טוב בלילה.
מה בדיוק מפתיע אותך, שהוא לא יורה בתוך הנגמ״ש?
סתם סתם... כל הכבוד ואינשאללה יזכה גם במר עולם. מכבד את ההישג ומאחל שייצג את ישראל בכבוד (אם הוא רוצה, מקווה שכן)
אני גם בצד של @OA , תסדר.
ממש לא, בשבילי זה היה אהבה ממבט ראשון.צריך ללמוד לחבב אותך. זה לוקח זמן אבל זה קורה בסופו של דבר
מה החוקים הלו