הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך זה חוקי בכלל

יש עוד בדיקה שהמארגנים אצלכם עושים חוץ מבדיקת שתן ביום התחרות? אתם מנסים להשיג מידע על המשתתפים בדרך כזו או אחרת?
יש בדיקות בשנתיים אחרי התחרות בפתע.
ויש עוד דברים שעובדים טוב יותר כשלא חושפים, לכן אשאיר את זה סמוי.
מה לגבי הבדיקה (בדיקת שתן ֿ/ דם) שביצעו בתחרויות שאתה השתתפת בהן? יש לך מושג מה פרופיל הבדיקה? זה משהו שאתה יכול לברר?
הארגון למניעת סימום בספורט יכול לענות לך, כל תחרות עובדת איתם.

אתה יכול לענות מתי שמזדמן לך. אין לחץ...

אני בהחלט עושה מאמץ, ואני מקווה שאחרים שקוראים את זה כאן גם יצליחו להבין איך הדבר הזה מתנהל בדיוק.

על פוליגרף אני לא אדבר בכלל.

יש עוד בדיקה שהמארגנים אצלכם עושים חוץ מבדיקת שתן ביום התחרות? אתם מנסים להשיג מידע על המשתתפים בדרך כזו או אחרת?

מה לגבי הבדיקה (בדיקת שתן ֿ/ דם) שביצעו בתחרויות שאתה השתתפת בהן? יש לך מושג מה פרופיל הבדיקה? זה משהו שאתה יכול לברר?

בנוגע לזה שאתה לא רוקח וחסר לך ידע בעניין, האמת שאני יכול להרחיב על זה הרבה יותר, וחשבתי אפילו לפתוח דיון נפרד על זה עם קצת יותר פרטים טכניים - אבל חוששני להביא לאנשים רעיונות (אף על פי שאני חושב שיש מהמשתתפים בתחרויות של ״טבעיים״ שכן עשו את השיעורי בית האלה וזה לא מחדש כלום לחלקם - המטרה העיקרית היא להוכיח כמה זה פרוץ)

זה המידע שמצאתי בנושא ברפרוף, הבדיקות סימום נשענות על WADA אז אני מאמין שזה רלוונטי-
WADA releases updated Guidelines to complement the 2021 International Standard for Testing and Investigations (9 February 2021)

בנוסף, קצת ישן אבל אני מקווה שעדכני-
Guidelines - Urine Sample Collection
@OA טעון שהוא טבעי
הוא מטר 80 שוקל 84

טוען שהוא טבעי?
זה מה שטענתי -
רק מהתמונות שראיתי הוא לא נראה משהו לא הגיוני.
אני יכול להאמין שהוא טבעי.

נהיו לך גם בעיות בהבנת הנקרא?
הוא לגמרי יכול להיות מהטופ שיש בתחום הטבעי, וגם יכול להיות מוזרק ברמה לא רעה.

לא קבעתי חד משמעית, ראיתי כמה תמונות שלו ונתתי את דעתי.
אני לא איזה פרופסור לתפיסת נוכלים ואני לא מבין מה נפלת עליי בכמה ימים האחרונים?
שחרר אותי מהניסיונות הנואשים שלך לצאת צודק.

זה המידע שמצאתי בנושא ברפרוף, הבדיקות סימום נשענות על WADA אז אני מאמין שזה רלוונטי-
WADA releases updated Guidelines to complement the 2021 International Standard for Testing and Investigations (9 February 2021)

תודה, אבל אין שם מידע רלוונטי. זה סוג של דף הוראות / נהלים פנים אירגוני (כמו: מה עושים אם הספורטאי נכה / יש לו קטטר / הוא קטין)

אני עדיין חושב שהתחרויות האלו הן גימיק ותו לא. אני עדיין שוקל אם להמשיך ולפרט למה, אבל גם לא רוצה לגרום יותר נזק מתועלת.

הבחור הזה שמישמיש העלה את התמונה שלו זכה בתחרות של טבעיים?

תודה, אבל אין שם מידע רלוונטי. זה סוג של דף הוראות / נהלים פנים אירגוני (כמו: מה עושים אם הספורטאי נכה / יש לו קטטר / הוא קטין)

קראת את כל ה100 ומשהו עמודים?
למיטב הבנתי אחרי ניסיונות לדעת את הפירוט בדיקות נאמר לי שזה משהו פנימי שלא מפורסם במלואו.
אני עדיין חושב שהתחרויות האלו הן גימיק ותו לא. אני עדיין שוקל אם להמשיך ולפרט למה, אבל גם לא רוצה לגרום יותר נזק מתועלת.

כבר אמרתי לך פעם, אתה מיעוט ואתה לא מהתחום ככה שזה לא כל כך רלוונטי ומעניין. (בלי לפגוע)
כל אחד יכול לקום ולחשוב שהוא יודע יותר טוב מכולם.

בסופו של דבר אם זה מתאים למאות ואלפי מתאמנים טבעיים בעולם שאשכרה להם זה משנה
אם מישהו מרמה כי הם עשו דרך מטורפת כדי להגיע לבמה ולהשיג מקום טוב והם לא חושבים כמוך,
לא מנמיכים מהאיגוד כמוך ולא "מתפלספים" על כמה שהתחרות גימיק - כמוך.

נראה לי שזה מספיק כדי להוכיח לך שאתה ממשיך לחפש מה לא טוב במקום להתעסק במה כן טוב.

אין לי שמץ מי זה, לא נתקלתי עד שמישמיש שלח פה.

קראת את כל ה100 ומשהו עמודים?
למיטב הבנתי אחרי ניסיונות לדעת את הפירוט בדיקות נאמר לי שזה משהו פנימי שלא מפורסם במלואו.

יש ראשי פרקים...

כבר אמרתי לך פעם, אתה מיעוט ואתה לא מהתחום ככה שזה לא כל כך רלוונטי ומעניין. (בלי לפגוע)
כל אחד יכול לקום ולחשוב שהוא יודע יותר טוב מכולם.

לא פוגע. אני מאמין שאם מישהו מספיק חוקר לעומק, יגיע למסקנה דומה. ֿ
חשבתי להנגיש את זה יותר. כן חושב שזה מעניין, במיוחד בפורום הזה, אחרת אולי לא הייתי מבזבז על זה זמן פנוי.

גם לכוכבי אינסטגרם נטולי ערך מוסף יש עוקבים וקהל שיוצר להם מחזור חיובי. אם זה עובד, זה עובד. אבל זה לא אומר שזה לא גימיק או בועה.

אם מישהו מרמה כי הם עשו דרך מטורפת כדי להגיע לבמה ולהשיג מקום טוב והם לא חושבים כמוך,
לא מנמיכים מהאיגוד כמוך ולא "מתפלספים" על כמה שהתחרות גימיק - כמוך.

נראה לי שזה מספיק כדי להוכיח לך שאתה ממשיך לחפש מה לא טוב במקום להתעסק במה כן טוב.

מתנצל אם זה נשמע כמו התפלספות.

אני נגד הצגת תמונת שווא שזה לא נפוץ גם בתחרויות של טבעיים. אם מישהו ממש רוצה להיכנס לזה, אני יכול גם לנסות להציג קצת צד טכני.

אני כן מאמין שיש ספורטאים שזוכים בתחרויות ומגיעים להישגים יפים ומרשימים מאוד בלי סימום. מפרגן למי שאפשר.

נערך לאחרונה:

טוען שהוא טבעי?
זה מה שטענתי -

נהיו לך גם בעיות בהבנת הנקרא?
הוא לגמרי יכול להיות מהטופ שיש בתחום הטבעי, וגם יכול להיות מוזרק ברמה לא רעה.

לא קבעתי חד משמעית, ראיתי כמה תמונות שלו ונתתי את דעתי.
אני לא איזה פרופסור לתפיסת נוכלים ואני לא מבין מה נפלת עליי בכמה ימים האחרונים?
שחרר אותי מהניסיונות הנואשים שלך לצאת צודק.
תקשיב אני סתם סקרן אתה לקחת מקום ראשון בארץ אז עניין אותי לדעת מה אתה חושב אני לא חושב שאתה טועה או צודק (אני לא יודע)
לא מנסה לצאת צודק או להוציא אותך טועה
אם יש לך בעיות ביטחון שאתה חושב שכל דבר שאני כותב זה ליפול עלייך אז לך לפסיכולוג ואל תצא עלי תודה

תקשיב אני סתם סקרן אתה לקחת מקום ראשון בארץ אז עניין אותי לדעת מה אתה חושב אני לא חושב שאתה טועה או צודק (אני לא יודע)
לא מנסה לצאת צודק או להוציא אותך טועה
אם יש לך בעיות ביטחון שאתה חושב שכל דבר שאני כותב זה ליפול עלייך אז לך לפסיכולוג ואל תצא עלי תודה

שאלת מה אני חושב ואז רשמת ״oa טוען שx טבעי״
אולי כדאי שתקרא את התגובה שרשמתי לך עליו שוב פעם כי נראה שלא הבנת כל כך את התשובה שלי.

ואת השפה הנמוכה שלך תשמור לאחרים, לא סתם הרחיקו אותך 30 פעם מהפורום.

שאלת מה אני חושב ואז רשמת ״oa טוען שx טבעי״
אולי כדאי שתקרא את התגובה שרשמתי לך עליו שוב פעם כי נראה שלא הבנת כל כך את התשובה שלי.

ואת השפה הנמוכה שלך תשמור לאחרים, לא סתם הרחיקו אותך 30 פעם מהפורום.
שום שפה נמוכה משומה חשבת שאני עוקץ אותך או משהו

ודי ברור שסתם הרחיקו אותו מהפורום

סתם שאלה לי אליך, הרי לא נצליח לעצור פדופילים ואנסים, למה בעצם לנסות ולומר שזה לא חוקי?

ההיגיון שאומר שאם לא נצליח למגר תופעה שלילית לגמרי עלינו לקבל ולהשלים איתה, למה שלא נשלים עם המציאות של אנסים ופדופילים?

סתם שאלה לי אליך, הרי לא נצליח לעצור פדופילים ואנסים, למה בעצם לנסות ולומר שזה לא חוקי?

מה הקשר?

ההיגיון שאומר שאם לא נצליח למגר תופעה שלילית לגמרי עלינו לקבל ולהשלים איתה, למה שלא נשלים עם המציאות של אנסים ופדופילים?
משהו לא בסדר עם ההיגיון שלך...

כן
משהו לא בסדר עם ההיגיון שלך...
ההיגיון שלו בסר אתה שפוט לא מבין אותו הוא אומר זה שמשהו לא נעצר בגלל שניסו לא אומר שלא צריך לנסות
נ.ב
תזכור ש @OA חושב שהוא טבעי

ההיגיון שלו בסר אתה שפוט לא מבין אותו הוא אומר זה שמשהו לא נעצר בגלל שניסו לא אומר שלא צריך לנסות

חחח... זה בערך כל הצד שלי.

ההיגיון שלי אומר שאם יש תופעה שלילית, צריך למצוא דרכים טובות יותר למגר אותה...
ההיגיון שלו אומר להכחיש ולומר שהיא לא סבירה וזה מה שיש (יש פוליגרף, יש שתן, אין אינטרס... ועוד ועוד...)

אז אני אומר שהשלב הראשון בדרך לפיתרון בעיה (בשאיפה) הוא קודם כל לא להכחיש אותה או להמעיט בערכה. זה הרי כל מהות הדיון.

זה היה ההיגיון שלך אני חושב, ומה שאני שומע מכל מי שמצדיק תחרויות מוזרקות.

give me a break
זה ממש לא מה שאמרתי. הסברתי למעלה, אם הרעיון שלי לא הועבר עד עכשיו אז...

אבל לא שכחתי שאמרת שאתה ועוד כמה חבר׳ה מנסים לחשוב על פיתרון טוב יותר לעניין. אז עכשיו אני אשן יותר טוב בלילה.

נ.ב
תזכור ש @OA חושב שהוא טבעי

מה בדיוק מפתיע אותך, שהוא לא יורה בתוך הנגמ״ש?

סתם סתם... כל הכבוד ואינשאללה יזכה גם במר עולם. מכבד את ההישג ומאחל שייצג את ישראל בכבוד (אם הוא רוצה)

נערך לאחרונה:
חחח... זה בערך כל הצד שלי.

ההיגיון שלי אומר שאם יש תופעה שלילית, צריך למצוא דרכים טובות יותר למגר אותה...
ההיגיון שלו אומר להכחיש ולומר שהיא לא סבירה וזה מה שיש (יש פוליגרף, יש שתן, אין אינטרס... ועוד ועוד...)

אז אני אומר שהשלב הראשון בדרך לפיתרון בעיה (בשאיפה) הוא קודם כל לא להכחיש אותה או להמעיט בערכה. זה הרי כל מהות הדיון.

give me a break
זה ממש לא מה שאמרתי. הסברתי למעלה, אם הרעיון שלי לא הועבר עד עכשיו אז...

אבל לא שכחתי שאמרת שאתה ועוד כמה חבר׳ה מנסים לחשוב על פיתרון טוב יותר לעניין. אז עכשיו אני אשן יותר טוב בלילה.

מה בדיוק מפתיע אותך, שהוא לא יורה בתוך הנגמ״ש?

סתם סתם... כל הכבוד ואינשאללה יזכה גם במר עולם. מכבד את ההישג ומאחל שייצג את ישראל בכבוד (אם הוא רוצה, מקווה שכן)
סוף סוף, הגענו להסכמה.
כשאבין טוב יותר את המערכת, נוכל לחשוב ביחד כיצד לשפר אותה, זה תמיד מבורך.
לא קראתי את כל הדיון (כי הוא לא מעניין אותי)

אבל נראה לי @Forest ו @elchonon מסכימים אם ככה מה שנותר זה ששניכם תלחמו ב @OA בשביל שיהיה הוגן וזה יהיה 2 על 2 @oriya2 יהיה בצוות של @OA

בהצלחה לכל הצדדים
אני גם בצד של @OA , תסדר.
צריך ללמוד לחבב אותך. זה לוקח זמן אבל זה קורה בסופו של דבר
ממש לא, בשבילי זה היה אהבה ממבט ראשון.
עוד במשתמשים הראשונים שלו ראיתי שהוא טרול לעניין עם פוטנציאל.

זה התחיל כשזלזל בSS ואמר למתאמנים שצריך יותר נפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית