נק' מוניטין:
62
- 217
- 14
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי זה לא עובר על אף חוק
השוואה גרועה.עכשיו תקביל את הביצוע הזה לתחרות בילדינג של טבעיים. הכל עובר אם זה לפי החוקים, לא משנה שהם דפוקים
עריכה:
תודה על המוניטין, ותודה למי שתיקן.
מניח שזה מזיז למי שזה הזיז. איך שלא יהיה, לא אמרתי משהו שהוא לא נכון.
בדוגמה שלך זה רמאות (נגד החוקים)
בסרטון כאן, גם שאני לא אוהב את זה, היא לא עברה על שום חוק.
לא יודע למה הכנסת את עצמך לנושא של תחרויות טבעיות, אין קשר. תן טיעון ענייני בלי קשר לתחרויות טבעיות.החוקים מחילים תנאי פשוט מאוד. ביום התחרות אסור שיימצאו לך חומרים בגוף.
אף אחד לא בודק את הדרך שעשית עד ליום התחרות, אבסורדית ככל שתהיה, כאילו מסת שריר וחיטוב עושים ביום אחד.
הקבלתי את זה לאבסורד והדרך שעושה המוט בסרטון: Unrack, rack והנה נקטף לו תואר שיא חדש בבנץ׳, אם אפשר לקרוא לו בנץ׳, אם אפשר לקרוא לו בנץ׳ טבעי.
בכל מקרה להתקטנן לאנלוגיה מדויקת יותר זה קצת מיותר לדעתי, התגובה שלי התייחסה יותר לדיון שהיה פה לפני כמה ימים בנושא
נכון, אבל צריך לקרוא לילד (לתואר) בשמו.
הבנץ׳ בסרטון זה עשירית בנץ׳ פרס כמו שהתחרות היא בעצם תחרות של ׳טבעיים ביום של התחרות׳.
זאת סתם דוגמה אחת מובהקת להמחשה, אבל ברור שאפשר לומר את זה על עוד כל מיני דברים אחרים.
לא יודע למה הכנסת את עצמך לנושא של תחרויות טבעיות, אין קשר. תן טיעון ענייני בלי קשר לתחרויות טבעיות.
לעניין תחרויות טבעיות, אצלנו נפסל מתחרה שנתפס בפוליגרף מודה שהשתמש בחומרים לפני הרבה שנים, ונפסל על כך. גם בתחרויות פיתוח גוף טבעי משתמשים בכלי הזה. עושים מה שאפשר למנוע סימום מוקדם ככל שיהיה בספורט, זה כל מה שאפשר לעשות.
עד שתמציא לנו את מכונת הזמן, נמשיך בדרך הזאת.
לעניין הבנץ', זה מגוכח שחוקי רוחב האחיזה זהים לכל הקטגוריות, אבל כמו שאני אומר על סומו דדליפט, נראה לך שתצליח לנצל את החוק הזה לטובתך? תראה לי.
הבנץ' החזקים בעולם לא נעשו ככה, כנראה שזה לא כזה קל ועוזר כמו שזה נראה.
אם הייתי יכול להרים יותר משקל ככה, הייתי עושה את זה, אבל זה לא עובד ככה.
זה פתיר באמצעות שתי בדיקות (לכל היותר) באופן אקראי ב4-3 חודשים שלפני התחרות. זה הכל.עושים מה שאפשר למנוע סימום מוקדם ככל שיהיה בספורט, זה כל מה שאפשר לעשות.
לעניין הבנץ', זה מגוכח שחוקי רוחב האחיזה זהים לכל הקטגוריות, אבל כמו שאני אומר על סומו דדליפט, נראה לך שתצליח לנצל את החוק הזה לטובתך? תראה לי.
הבנץ' החזקים בעולם לא נעשו ככה, כנראה שזה לא כזה קל ועוזר כמו שזה נראה.
אם הייתי יכול להרים יותר משקל ככה, הייתי עושה את זה, אבל זה לא עובד ככה.
חבל על המאמצים שלך.
האנטי שהוא פיתח לא קשור לתחרויות טבעיים אלא למתחרים ספציפיים שהולכים להתחרות שם 🤣
נ.ב, בבדיקות בודקים את העבר ולא את יום התחרות, מלבד הבדיקת שתן שמהווה אינדיקטור גם לעבר וגם להווה, אין טעם בגיבוב שטויות 🙁
אתה יכול לקשר אותי בבקשה לסוג הבדיקה שבודקת חודשים אחורה שאריות חומרים אנאבוליים בשתן?
אני לא מכיר אחת כזאת, ואני בטוח שהפעילים פה בפורום סטרואידים ותרופות ישמחו לשמוע עליה.
אכפת לי מהתחום, אבל אני לא נמנה עם אלו שמעריכים בטירוף את האיגוד כי:מילא זה היה בא ממישהו שאכפת לו מהתחום ורוצה לעשות שינוי אבל מאות מתחרים טבעיים מקבלים את זה באהבה ואפילו מעריכים בטירוף את האיגוד ודווקא אנשים שזה לא נוגע להם בשיט (אתה) מעבירים ביקורת מהצד, מעניין.
אכפת לי מהתחום, אבל אני לא נמנה עם אלו שמעריכים בטירוף את האיגוד כי:
כל מי שיש לו עין רבע-מקצועית בעניין ידע להגיד לך שעל אמינות התחרות והמשתתפים יש צל של ספק. זה לא עניין של אמונה, אלו עובדות:
- אפשר להשתמש בחומרים אנאבוליים מכל הבא ליד אפילו עד חודש לפני התחרות, ועם דיסקרטיות - גם איש לא ידע. כן, גם במדינה כזאת קטנה כמו ישראל. איך פותרים את זה? שתי בדיקות שתן רנדומליות בחודשים שלפני התחרות. זה כזה פשוט. המכשול העיקרי הוא כלכלי אבל אם טיפש כמוני הצליח לחשוב על דרך לצמצם עליויות תוך כמה דקות, אני בטוח שכל אחד אחר שבאמת אכפת לו יכול למצוא פיתרון אפילו טוב יותר.
- אפשר לעקוף פוליגרף ולכן הוא יכול לשמש ככלי הרתעתי משני (לצד חוזה או הסכם חתום) אבל לא יכול לשבת בראש הארסנל.
- אם למישהו יש מספיק מוטיבציה לעמוד על במה, להימנע ממזון (חיטוב תחרותי זה כנראה קשה) ולהיקרע באימונים, אולי יש לו מספיק מוטיבציה לעשות את כל הדברים שציינתי למעלה, בשביל התואר. בהינתן התנאים שהתחרות מציבה כרגע בכל הקשור לשימוש בחומרים, וביחס לדברים אחרים, זה כבר לא נראה כזה קשה.
לפעמים היכולת להשאיר פתח לרמאויות בתחרות כזאת הוא אינטרס משותף לכל הצדדים. ֿֿ
לדוגמה, כמו שמדינה לא ממהרת להוריד את מחירי הדיור.
בסופו של דבר, המדינה מכניסה מהמכירות הרבה כסף. וגם כי הצד שצריך להתפשר בסופו של דבר נכנע לתנאים ומשתף פעולה.
אז גם במקרה הזה של תחרויות, זה בדיוק אותו הדבר. בסוף רוצים לספק לקהל שואו, לייצר עניין ובידור.
גם נראה לי שזה פשוט יותר רווחי
נ.ב:
בהתחלה הגבת לעניין, ואז ערכת כהרגלך והוספת ״אנשים שזה לא נוגע להם בשיט (אתה)״ ועוד כל מיני מטעמים מיותרים.
אין לך באמת חלק בעניין המדובר, הרי אתה פשוט טבעי מההתחלה ועד הסוף וזכית, נכון? אתה באמת לא יכול להגיב פשוט ולעניין בלי להתחרט שלא הוספת איזה עקיצה? לא הזכרתי אותך אישית בשום מקום, לא בתגובה הזאת ולא בתגובה הקודמת.
רציתי להגיב שאני פשוט אבדוק את הקישור שנתת ותודה אבל אתה חוזר כל פעם לאותה מנטרה עוקצנית מיותרת, לא ברור למה. חומר למחשבה?
בכלל לא התכוונתי להרחיב על העניין, כי זה לא הדיון. התייחסתי לסרטון, שעד כמה שהוא נראה אבסורדי (אבל עובר לפי החוקים) יש עוד דברים בתחום ולא בתחום שהם כמעט אבסורד אבל זה בסדר כי זה לא עובר על החוקים, דפוקים וכלליים ככל שיהיו. יכולתי להשתמש בכל דוגמה אחרת שתעורר דיון אבל זה הדבר הראשון שעלה לי לראש.
אם מישהו טוען שהוא טבעי ומפריע לו מה שאני אומר, אז זה לא מכוון אישית. אין לי מידע קונרקטי על אף אחד, רק ספקולציות שיושבות טוב מאוד עם ההיגיון - קצת חומר למחשבה.
לעומת זאת... כשמישהו מקלל או מאבד את זה, זה קצת מוריד לדעתי. אז לא יודע לגבי השאר. כל הכבוד שאו ברכה.
אם זה שמאמן מסויים יורד לפרטים זה מה שעושה לך את זה ואתה חושב שהמתאמנים שלו טבעיים זה עצוב וחסר ביסוס.
יעבוד במידה וההרשמה חובה 4 חודשים לפני, רוב התחרויות אפשר להירשם גם ביום התחרות.זה פתיר באמצעות שתי בדיקות (לכל היותר) באופן אקראי ב4-3 חודשים שלפני התחרות. זה הכל.
לא עושים את זה, כי זה פשוט פחות כלכלי. אה, וכנראה גם ידביר הרבה משתתפים פוטנציאליים מראש (הרבה יותר ממה שפוליגרף-קלונקס-חתימה מעאפנה על חוזה תעשה)
לא צריך שום מכונת זמן בשביל זהֿ, רק קצת רצון ותקציב.
לחסוך בעלויות בודקים רק את הטופ, רק המנצחים. מוזרק שהפסיד לא מעניין אף אחד.הנה סתם רעיון בשביל לחסוך בדיקות יקרות להרבה משתתפים: עושים תת-תחרות שאליה מעפילים מתחרים בודדים לגמר (שהוא האירוע המרכזי)
לבודדים האלה עושים את שתי הבדיקות 3-4 חודשים לפני האירוע המרכזי. הם גם מרוויחים יותר זמן להגיע לשייפ הגמר שלהם.
אני בטוח שאפשר לחשוב על עוד פתרונות יצירתיים שיחסכו עלויות ויבטיחו את האמינות של התחרות, הכל עניין של רצון
הגבתי גם כאן בביקורתיות על הבנץ' האידיוטי הזה, ועם כל זה אני מוסיף שזה לבד לא יהפוך אותך לשיאן עולם.ועדיין, מי שביצעה את התרגיל בסרטון קטף את התואר ״שיא בנץ׳ פרס״, ללא שוב התחשבות בטווח התנועה וברוחב האחיזה.
כלומר, אם זה נראה כמו בנץ׳ פרס, זה כנראה בנץ׳ פרס.
או סקוואט, או כל תרגיל מורכב אחר שכבר הגבת עליו בעבר באובר ביקורתיות בתור שופט בתחרויות.
אני תוהה לאן הביקורתיות (המוצדקת) הזאת נעלמה הפעם?
אם למה שרואים בסרטון זה מגוחך לקרוא בנץ׳ פרס (you know what you think) הרי לקרוא לתחרות ההיא תחרות של טבעיים, שלא סגרו בה את הקצוות הכמעט בסיסיים ביותר שכל איש עם שכל בין האוזניים וטיפ-טיפה ידע בפרמקולוגיה של רפרוף בגוגל יודע, הרי שלא בטוח שכולם שם טבעיים. כמעט כמו שלא בטוח שהדבר הזה שרואים בסרטון הוא משהו שהיה עובר בתחרות אצלך.
לא מעניין אותי מוניטין שמישהו הוריד או נתן לך, התייחסתי למה שכתבת והבעתי את דעתי, זה רמה נמוכה לחשוב שהגבתי רק כדי להגן על מישהו.בנוגע לתחרויות טבעיים ועסקינן, אל תמהר להגן על קולגה. אף אחד לא פנה אליו או התייחס באופן אישי - הוא בחר לתת מוניטין שלילי ולקלל, ולדעתי זה אומר דרשני. זאת אחת הפעמים שלדעתי פשוט עדיף לשתוק בהן, במיוחד אם הטענה לא הופנתה אליך באופן אישי (אני לא מדבר עליך, אלא על זה שאתה שש להגן עליו)
לחסוך בעלויות בודקים רק את הטופ, רק המנצחים. מוזרק שהפסיד לא מעניין אף אחד.
לכן על פי רוב רק אחרי התחרות אפשר להריץ בדיקות. בעיקרון אין בן אדם מוזרק שמגיע לתחרות, מנצח, ומפסיק להזריק, לכן בדיקות פתע בשנתיים שאחרי התחרות עבדה די טוב עד עכשיו.
אבל אין ספק שעם תקציב מטורף, ותכנון טוב, גם מה שהצעת הגיוני.
אבל נשמע ממך שיש לך חשדות על מישהו שאני מכיר ואפילו קולגה שמוזרק שאני חושב שהוא טבעי, אשמח אם תרחיב על זה. זה נתעב בעיניי להתחזות, אלו חשדות קשות שאתה משתף כאן, ותדע לך שזה אפילו יכול להיות פלילי מהצד שלך או מהצד שלו.
זה דורש סגירת הרשמה חודשיים לפני התחרות, זה לא משהו שרוב התחרויות יכולות להרשות לעצמם.והנה עלה לי רעיון - לא צריך אפילו לבדוק את כולן במעבדה. אוספים בדיקות בהפתעה (נניח 2) בחודשים שלפני התחרות מהמשתתפים.
את הבדיקות מריצים רק על הדגימות שלקחו מהזוכה. כך שנבדקות 3 בדיקות סה״כ - נגיד אחת שנאספה 3 חודשים לפני התחרות, אחת חודש וחצי, ואחת שנלקחה ביום התחרות. כולן שייכות לאדם אחד שקטף את הפרס. לא יקר מידי. יפה... ראית מה סיעור מוחות נטול מגננות עושה? אפשר להגיע לרעיונות ברי ביצוע!
אתה רוצה להגיד לי שמארגני התחרות, מה-so called איגוד לא חשבו על זה לפני? חייבת להיות סיבה קונקרטית...
(אולי הם באמת לא חשבו על זה)