נק' מוניטין:
62
- 217
- 14
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתימ.ש.ל
ועל הבחור הזה עניתי לך 2 הודעות למעלה, תייגתי אותך.
אני סתם סקרןמה זה משנה מי מוזרק ומי טבעי? למה הדיונים האלה מעניינים?
הוא טוען שאתה מוזקלא הבנתי
הבחור שהעלת נראה טבעי
אני לא מדבר על פיתוח גוף, כי זה לא התחום שלי.אתה באמת חושב שזה לא אפשרי לרמות בפוליגרף, ולהפסיק שימוש בחומרים חודש לפני התחרות מבלי להיתפס?
צריך יותר מידי שכל בשביל לא להגזים ולהגיע בשייפ קיצוני שממש לא נראה טבעי?
טענתי שקל לרמות בבדיקות האלה, והן לא גושפנקא לשום כלום.
אנשים עושים דברים הזויים בשביל תארים הרבה פחות נחשבים. מספיק להתייפיף.
זכייה בתחרות של טבעיים לא אומר שהזוכה הוא בהכרח טבעי, במתכונת הבדיקות הנוכחית.
סבב של מסה / חיטוב, עושים בכמה חודשים ויותר, לא רק ביום התחרות (=יום הבדיקה) לכן זה לא מהווה אינדיקציה לכלום.
לא צריך יותר מידי ידע בפרמקולוגיה בשביל לדעת שהבדיקה הבודדת הזאת לחומרים בשתן ביום בודד היא לא חותמת, לא בסבירות מספיק גבוהה לדעתי.
אם כל מה שיש לך לומר מנגד זה מה האינטרס של מישהו לרמות, אז מצטער אבל לא הייתי בונה על זה.
תן לי שם של מישהו אחד שנפל בפוליגרף או בבדיקת שתן (בתור זוכה, כי רק לו בודקים) ופסלו לו את הזכייה בארץ.
אם אין כאלה (למיטב ידיעתי) אז אי אפשר להסיק חד משמעית שאנשים לא מרמים, ומנגד, אם היו כאלה, זה לא אומר שכל מי שזוכה הוא מוזרק.
רק מעלה נקודה למחשבה. אני נגד רמאויות כאלה, אבל ההרגל שנוצר פה לבטל את האופציה הזאת ולומר שזה לא סביר שיקרה הוא די מונפץ לדעתי.
אנחנו מנהלים דיון, בלי להצביע על אף אחד אישית. אם אתה רוצה, אתה יכול לנסות לשכנע אותי אחרת. אני פתוח לשמוע ולשנות דעה. עד עכשיו לא השתכנעתי. איך שלא יהיה, אני לא היחיד שתוהה על זה.
אתה מסיק שאני חושב כמוך, לא מעניין אותי הניצחון, זה לא הסיבה שאני מתאמן או מתחרה.אתה תמים אם אתה לא תזריק יהיה מישהו שיהיה מוכן להזריק וינצח אותך כי אין מה לעשות סדרואידים זה קסם
תחשוב שנייה לאן היה מגיע ביג רמי בלי סטרואידים (שתבין מה ההיתרון שסטרואידים נותנים)
ביג ראמי פריק גנטי והוא היה ifbb pro גם ללא חומרים,כנח כריס באמסטדאני לא מדבר על פיתוח גוף, כי זה לא התחום שלי.
לא נעים לי לרשום שמות כאן בפומבי של מתחרים שאני מכיר אישית שנתפסו בעזרת פוליגרף.
עצם זה שאתה לא מודע לאנשים שנתפסים על ידי אלו אמצעים, מעידים על בורות עצומה מצידך.
אני מעיז לנחש שגם מעולם לא דרכת בתחרות כזאת, תקן אותי אם אני טועה.
כמו שכתבתי, חרטטן ממדרגה ראשונה.
אין לי בעיה לקיים דיון, אבל אתה פשוט לא מתמצא ומבלבל את השכל, אין כאן דיון רק זריקת עובדות מטומטמות.
ואני מתנצל אם זה מעליב או נשמע קשה, פשוט זה התחושה שלי מהדיון איתך.
אתה מסיק שאני חושב כמוך, לא מעניין אותי הניצחון, זה לא הסיבה שאני מתאמן או מתחרה.
אני רוצה להיות בריא, ונהנה להתחזק, במקרה תחרות זה כיף, ואני גם מנצח, אז מה רע.
אם יבוא מישהו חזק ממני, טבעי או מוזרק, זה לא יגרום לי לשנות שום דבר באימונים שלי. למעט אולי להתייעץ איתו וללמוד ממנו.
המספרים שבחרתי להרים בתחרות לא היה קשור לאף אחד מלבד היכולות שלי. כדאי לך ללמוד מזה דבר או שתיים.
אלחנן, איפה שיהיה אפשרות, אפילו הקטן ביותר יהיה את אלה שירמו. איפה שיש רמאים יש אלו שידעו לרמות בלי להיתפס, לפחות עד שמהטכנולוגיה תשתפר וזאת הסיבה שרואים הרבה 'רמאים רטרואקטיביים'.אני לא מדבר על פיתוח גוף, כי זה לא התחום שלי.
לא נעים לי לרשום שמות כאן בפומבי של מתחרים שאני מכיר אישית שנתפסו בעזרת פוליגרף.
עצם זה שאתה לא מודע לאנשים שנתפסים על ידי אלו אמצעים, מעידים על בורות עצומה מצידך.
אני מעיז לנחש שגם מעולם לא דרכת בתחרות כזאת, תקן אותי אם אני טועה.
כמו שכתבתי, חרטטן ממדרגה ראשונה.
אין לי בעיה לקיים דיון, אבל אתה פשוט לא מתמצא ומבלבל את השכל, אין כאן דיון רק זריקת עובדות מטומטמות.
אתה מסיק שאני חושב כמוך, לא מעניין אותי הניצחון, זה לא הסיבה שאני מתאמן או מתחרה.
אם יבוא מישהו חזק ממני, טבעי או מוזרק, זה לא יגרום לי לשנות שום דבר באימונים שלי. למעט אולי להתייעץ איתו וללמוד ממנו.
המספרים שבחרתי להרים בתחרות לא היה קשור לאף אחד מלבד היכולות שלי. כדאי לך ללמוד מזה דבר או שתיים.
😆ifbb ללא חומרים
ביג ראמי פריק גנטי והוא היה ifbb pro גם ללא חומרים,כנח כריס באמסטד
החברה האלה פריקים
מה מצחיק,נראלך שבן אדם רגיל יקח מה שהוא לקח ויהיה כריס באמסטד? או ביג ראמי?
לא היה קרוב זה בטוח,אבל תסתכל על כריס באמסטד שהיה טבעי תראה איך הוא היה נראה…לא יודע מה הוא יכל להיות אבל הוא לא היה אפילו קרוב להראות איך שהוא נראה בלי חומרים
אלה חברה עם גנטיקה מטורפת
לא היה קרוב זה בטוח,אבל תסתכל על כריס באמסטד שהיה טבעי תראה איך הוא היה נראה…
רמאים יהיו, נעשה מה שאפר גם אם ימשיכו לרמאות.אלחנן, איפה שיהיה אפשרות, אפילו הקטן ביותר יהיה את אלה שירמו. איפה שיש רמאים יש אלו שידעו לרמות בלי להיתפס, לפחות עד שמהטכנולוגיה תשתפר וזאת הסיבה שרואים הרבה 'רמאים רטרואקטיביים'.
אלה חברה עם גנטיקה מטורפת
כריס באמסטד היה פרו גם בלי חומרים ללא ספקלא, זה לא מה שנראה לי. לעומת זאת מה שנראה לי זה שהשטות שכתבת על להיות פרו ברמה הזאת ללא חומרים היא בולשיט
'צריך' זה סובייקטיבי, נדבר על באופן פרטנירמאים יהיו, נעשה מה שאפר גם אם ימשיכו לרמאות.
וזה כל מה שאפשר.
אני לא טוען שבהכרח נצליח לארגן תחרויות טבעיות, אבל בהחלט צריך תחרויות עם בדיקות קשוחות.
@OA טעון שהוא טבעיחחחחח הבן אדם בקושי בן 19. עצוב שבכלל יש ספק
אתה לא מבין אותיאתה מסיק שאני חושב כמוך, לא מעניין אותי הניצחון, זה לא הסיבה שאני מתאמן או מתחרה.
על זה נסכים שלא להסכים אני חושב שתחרות זה הדבר הכי טוב שישכדאי לך ללמוד מזה דבר או שתיים.
טבעי כמו חמאת בוטנים של סקיפי + שוקולד נוטלה@OA טעון שהוא טבעי
הוא מטר 80 שוקל 84
לא ספרתי, היו מקרים כבר כמו שכתבתי, ולא אנקוב בשמות בפומבי.מה שהתכוונתי: השאלה הייתה לגבי כמות הפעמים בעבר שנתנו את המקום הראשון למישהו מוזרק, ולאחר בדיקת שתן או תחקיר עלו עליו ונלקח ממנו הפרס.
כי אנשים נתפסו ונתפסים בפוליגרף, לא אתווכח אם זה תופס את כולם, אבל זה מונע סימום ברמה מסוימת, וזה מוכח. בתחרות שלי בפוליגרף המתחרה הודה. הנה לך מתחרה מנצח שנפסל מפוליגרף וזה קביל בחוק כי זה הוציא הודאה בפיו.למה אתה חושב שהבדיקות האלו מונעות ממתחרה להזריק עד זמן בטיחות לפני התחרות, לעבור פוליגרף
אכן כלי חשוב לא פחות במניעת סימום.אז נשארנו עם פוליגרף, ושכולם מכירים את כולם בארץ ואין סיכוי לרמות, ושלאף אחד אין אינטרס לטעון שהוא טבעי?
קיים, והמטרה לצמצם גם אם לא להעלים.האם אני חי במעין מציאות אחרת שבו אין אנשים שמגיעים להישגים וטוענים שהם טבעיים לחלוטין, בין אם זכו בתחרויות ועברו בדיקות, או בין אם הם כוכבי אינסטגרם, ובעצם הם לא טבעיים בכלל בכלל? האם השטיקים האלו לא נפוצים
לא מעיד אחורה הרבה, אבל מעיד כמה ימים או שבועות, ולפחות על היום עצמו, זה כל מטרת הבדיקות האלו ספציפית.מה המשמעות מבחינתך של בדיקת שתן ביום התחרות בלבד? כמה זמן זה מעיד אחורה?
אין לי מושג, אני לא רוקח, ואפילו לא בודק.על איזה סוגי חומרים בודקים בתחרויות שאתה היית מעורב בהן? מדובר בבדיקה בסיסית או בדיקה סטנדרטית של PEDS?
מה תרצה לדעת?מה בנוגע לתחרויות שאתה עזרת לארגן או השתתפת בהן? אם כבר כתבת על זה פה בעבר או אתה מכיר משהו, אשמח שתקשר אותי לזה.
אצטרך לפרוש מהדיון הזה, אם אצטרך שוב לכתוב משהו שכבר כתבתי, אני אצטרך לפרוש
ושתעשה מאמץ להבין איך תחרויות ובדיקות מתנהלות
מה תרצה לדעת?
אם אני מאמין שהמנצחים טבעיים?
איזה בדיקות עשינו?