הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך זה חוקי בכלל

ועל הבחור הזה עניתי לך 2 הודעות למעלה, תייגתי אותך.
upload_2021-12-25_19-35-22.png

מה זה משנה מי מוזרק ומי טבעי? למה הדיונים האלה מעניינים?
אני סתם סקרן
הוא טוען שאתה מוזק

אתה באמת חושב שזה לא אפשרי לרמות בפוליגרף, ולהפסיק שימוש בחומרים חודש לפני התחרות מבלי להיתפס?
צריך יותר מידי שכל בשביל לא להגזים ולהגיע בשייפ קיצוני שממש לא נראה טבעי?

טענתי שקל לרמות בבדיקות האלה, והן לא גושפנקא לשום כלום.
אנשים עושים דברים הזויים בשביל תארים הרבה פחות נחשבים. מספיק להתייפיף.

זכייה בתחרות של טבעיים לא אומר שהזוכה הוא בהכרח טבעי, במתכונת הבדיקות הנוכחית.
סבב של מסה / חיטוב, עושים בכמה חודשים ויותר, לא רק ביום התחרות (=יום הבדיקה) לכן זה לא מהווה אינדיקציה לכלום.
לא צריך יותר מידי ידע בפרמקולוגיה בשביל לדעת שהבדיקה הבודדת הזאת לחומרים בשתן ביום בודד היא לא חותמת, לא בסבירות מספיק גבוהה לדעתי.

אם כל מה שיש לך לומר מנגד זה מה האינטרס של מישהו לרמות, אז מצטער אבל לא הייתי בונה על זה.

תן לי שם של מישהו אחד שנפל בפוליגרף או בבדיקת שתן (בתור זוכה, כי רק לו בודקים) ופסלו לו את הזכייה בארץ.
אם אין כאלה (למיטב ידיעתי) אז אי אפשר להסיק חד משמעית שאנשים לא מרמים, ומנגד, אם היו כאלה, זה לא אומר שכל מי שזוכה הוא מוזרק.

רק מעלה נקודה למחשבה. אני נגד רמאויות כאלה, אבל ההרגל שנוצר פה לבטל את האופציה הזאת ולומר שזה לא סביר שיקרה הוא די מונפץ לדעתי.

אנחנו מנהלים דיון, בלי להצביע על אף אחד אישית. אם אתה רוצה, אתה יכול לנסות לשכנע אותי אחרת. אני פתוח לשמוע ולשנות דעה. עד עכשיו לא השתכנעתי. איך שלא יהיה, אני לא היחיד שתוהה על זה.
אני לא מדבר על פיתוח גוף, כי זה לא התחום שלי.
לא נעים לי לרשום שמות כאן בפומבי של מתחרים שאני מכיר אישית שנתפסו בעזרת פוליגרף.

עצם זה שאתה לא מודע לאנשים שנתפסים על ידי אלו אמצעים, מעידים על בורות עצומה מצידך.
אני מעיז לנחש שגם מעולם לא דרכת בתחרות כזאת, תקן אותי אם אני טועה.

כמו שכתבתי, חרטטן ממדרגה ראשונה.

אין לי בעיה לקיים דיון, אבל אתה פשוט לא מתמצא ומבלבל את השכל, אין כאן דיון רק זריקת עובדות מטומטמות.

ואני מתנצל אם זה מעליב או נשמע קשה, פשוט זה התחושה שלי מהדיון איתך.
אתה תמים אם אתה לא תזריק יהיה מישהו שיהיה מוכן להזריק וינצח אותך כי אין מה לעשות סדרואידים זה קסם
תחשוב שנייה לאן היה מגיע ביג רמי בלי סטרואידים (שתבין מה ההיתרון שסטרואידים נותנים)
אתה מסיק שאני חושב כמוך, לא מעניין אותי הניצחון, זה לא הסיבה שאני מתאמן או מתחרה.
אני רוצה להיות בריא, ונהנה להתחזק, במקרה תחרות זה כיף, ואני גם מנצח, אז מה רע.
אם יבוא מישהו חזק ממני, טבעי או מוזרק, זה לא יגרום לי לשנות שום דבר באימונים שלי. למעט אולי להתייעץ איתו וללמוד ממנו.

המספרים שבחרתי להרים בתחרות לא היה קשור לאף אחד מלבד היכולות שלי. כדאי לך ללמוד מזה דבר או שתיים.

לא נעים לי לרשום שמות כאן בפומבי של מתחרים שאני מכיר אישית שנתפסו בעזרת פוליגרף.

עצם זה שאתה לא מודע לאנשים שנתפסים על ידי אלו אמצעים, מעידים על בורות עצומה מצידך.

אין לי בעיה לקיים דיון, אבל אתה פשוט לא מתמצא ומבלבל את השכל, אין כאן דיון רק זריקת עובדות מטומטמות.

אתה מסיק שאני חושב כמוך, לא מעניין אותי הניצחון, זה לא הסיבה שאני מתאמן או מתחרה.
אם יבוא מישהו חזק ממני, טבעי או מוזרק, זה לא יגרום לי לשנות שום דבר באימונים שלי. למעט אולי להתייעץ איתו וללמוד ממנו.

המספרים שבחרתי להרים בתחרות לא היה קשור לאף אחד מלבד היכולות שלי. כדאי לך ללמוד מזה דבר או שתיים.
ביג ראמי פריק גנטי והוא היה ifbb pro גם ללא חומרים,כנח כריס באמסטד
החברה האלה פריקים

אלחנן, איפה שיהיה אפשרות, אפילו הקטן ביותר יהיה את אלה שירמו. איפה שיש רמאים יש אלו שידעו לרמות בלי להיתפס, לפחות עד שמהטכנולוגיה תשתפר וזאת הסיבה שרואים הרבה 'רמאים רטרואקטיביים'.

מה מצחיק,נראלך שבן אדם רגיל יקח מה שהוא לקח ויהיה כריס באמסטד? או ביג ראמי?
אלה חברה עם גנטיקה מטורפת
לא יודע מה הוא יכל להיות אבל הוא לא היה אפילו קרוב להראות איך שהוא נראה בלי חומרים
לא היה קרוב זה בטוח,אבל תסתכל על כריס באמסטד שהיה טבעי תראה איך הוא היה נראה…

לא היה קרוב זה בטוח,אבל תסתכל על כריס באמסטד שהיה טבעי תראה איך הוא היה נראה…

הגיוני גם בגלל המבנה גוף המדהים שלו אבל לא הייתי מסתמך על מתי הוא התחיל לקחת

אלחנן, איפה שיהיה אפשרות, אפילו הקטן ביותר יהיה את אלה שירמו. איפה שיש רמאים יש אלו שידעו לרמות בלי להיתפס, לפחות עד שמהטכנולוגיה תשתפר וזאת הסיבה שרואים הרבה 'רמאים רטרואקטיביים'.
רמאים יהיו, נעשה מה שאפר גם אם ימשיכו לרמאות.
וזה כל מה שאפשר.
אני לא טוען שבהכרח נצליח לארגן תחרויות טבעיות, אבל בהחלט צריך תחרויות עם בדיקות קשוחות.

לא, זה לא מה שנראה לי. לעומת זאת מה שנראה לי זה שהשטות שכתבת על להיות פרו ברמה הזאת ללא חומרים היא בולשיט

רמאים יהיו, נעשה מה שאפר גם אם ימשיכו לרמאות.
וזה כל מה שאפשר.
אני לא טוען שבהכרח נצליח לארגן תחרויות טבעיות, אבל בהחלט צריך תחרויות עם בדיקות קשוחות.
'צריך' זה סובייקטיבי, נדבר על באופן פרטני

אלחנן יקירי, אתה שוב מפרש בצורה עקומה; או שאני לא ברור מספיק, או שיש לך בעיה בהבנת הנקרא.

מה שהתכוונתי: השאלה הייתה לגבי כמות הפעמים בעבר שנתנו את המקום הראשון למישהו מוזרק, ולאחר בדיקת שתן או תחקיר עלו עליו ונלקח ממנו הפרס. ב WNBF בארץ או בתחרות strictly natural אחרת בארץ.
אור שהאיגוד שהשתתף בו קיים בארץ רק 3 שנים, לכן כנראה לא היו מספיק הזדמנויות לדבר כזה לקרות למישהו שזכה. זאת תשובה לעניין ומשהו שאפשר לקחת בחשבון.

לצערי שוב אתה עושה אד הומינם (והרי שאני לא מופתע, כי זאת לא פעם ראשונה שאני קורא תגובה שלך בדיון כזה או אחר, אז אפשר לומר שדי התרגלתי ואולי לא ממש התייחסתי לזה):
800px-Graham%27s_Hierarchy_of_Disagreement.svg.png

(כתום / שני מלמטה)

אין צורך להשתמש במוטיבים החוזרים כמו ״בלי להעליב,״ או ״מתנצל אם זה מעליב״.
גם אם אין לי ראיות ואני לא יושב קרוב בקצה העליון של המשולש הזה, לפחות אני מביא reasoning.

ובכל זאת, עם כל ההתנצלויות היפות האלה, לא קיבלתי הסבר פרקטי ללמה אתה חושב שהבדיקות האלו מונעות ממתחרה להזריק עד זמן בטיחות לפני התחרות, לעבור פוליגרף (יש סיבה שבחוק מתייחסים לפוליגרף כמו בצורה מסוימת) ולהתחרות אחרי שעשה את המסה והחיטוב או האימונים עד זמן בטיחות מסוים לפני התחרות.

זה קשה להודות שלעבור את הבדיקות האלו זה יותר קל ממה שאתה נוהג לתאר?

מצטער אבל תשובה כמו ״לאף אחד אין אינטרס״ לא תופסת מבחינתי, כתבתי בדיוק למה ולא התייחסת לזה, ותקיפה אישית לא תעבוד בשביל להסיט מהנושא.

תן טענה פרקטית אמיתית, או שפשוט תגיד בריש גלי שמתכונת הבדיקות הנוכחית היא בעייתית, היא לא כ״כ מבטיחה שהזוכים טבעיים. אולי מאחורי הקלעים יהיו נסיונות לעבוד על פיתרון טוב וישים יותר מבחינה חוקית וכלכלית. דווקא בזה הייתי מתמקד.

אתה יכול לומר לדוגמא שהצוות של התחרות מנהלים מעקבים אחרי משתתפים (רק נותן דוגמא, לא יוצר קונספירציה), וזה לא רק פוליגרף ובדיקת שתן ביום התחרות (אלו הבדיקות שידועות לי אישית בתור מישהו שהוא צופה בדרך כלל ולעיתים מגיע לתחרויות, לא בתור מתחרה)
מנגד, אפשר לומר שאם אתה לא שולח את הבדיקות האלה לבדיקה מקיפה ויקרה, הרי שאולי אולי יש עשרות חומרים שיכולים לעבור מתחת לרדאר.
אבל אפילו הסטנדרטים שלי לא כאלה גבוהים, ויש לי קצת שכל להבין שמעטים האירגונים שיכולים להרשות לעצמם מהסוג הזה.

אז נשארנו עם פוליגרף, ושכולם מכירים את כולם בארץ ואין סיכוי לרמות, ושלאף אחד אין אינטרס לטעון שהוא טבעי?
האם אני חי במעין מציאות אחרת שבו אין אנשים שמגיעים להישגים וטוענים שהם טבעיים לחלוטין, בין אם זכו בתחרויות ועברו בדיקות, או בין אם הם כוכבי אינסטגרם, ובעצם הם לא טבעיים בכלל בכלל? האם השטיקים האלו לא נפוצים?
מה המשמעות מבחינתך של בדיקת שתן ביום התחרות בלבד? כמה זמן זה מעיד אחורה?
על איזה סוגי חומרים בודקים בתחרויות שאתה היית מעורב בהן? מדובר בבדיקה בסיסית או בדיקה סטנדרטית של PEDS?

אני מתנצל מכבודך אם לדעתך אני לא מספיק מקצועי בשביל לנהל איתך את הדיון הזה, וגורר אותך לכאן על לא עוול, אבל אם לא הייתי רוצה שננהל את הדיון הזה כאן, היינו מדברים כבר בהודעה פרטית. בוא תחכים את כולנו. אני אומר מה שהרבה ״פעורים״ לדעתך חושבים על הבדיקות האלה, וזה בהחלט מעלה שאלות. מה שבטוח זה שיש דרכים הרבה יותר אלגנטיות להתחמק מדיון - יכול להיות שאין לך כח או רצון לדון בזה כרגע וזה בסדר.
אבל תעשה טובה, אל תנסה להוציא אותי חרטטן או חסר בינה 😃

בכל מקרה, אני נגד רמאויות בתחרויות, אבל גם נגד עיוות המציאות.
כל זה למרות שאני בטוח ויודע שיש מתאמנים שסיכוי גבוה מאוד עד בטוח שהם טבעיים והגיעו להישגים יפים ומרשימים מאוד.
ברירת המחדל שלי היא לפרגן וללמוד ממה שאפשר.

מה בנוגע לתחרויות שאתה עזרת לארגן או השתתפת בהן? אם כבר כתבת על זה פה בעבר או אתה מכיר משהו, אשמח שתקשר אותי לזה.

אני מודע לעובדה שאי אפשר להבטיח נקיות ב-100% בשום מצב, אבל לדעתי בחלק מהמקרים אנחנו אפילו לא קרובים לשם.
יש תחרות לתואר עם הגדרה ברורה, אבל מרגיש שאין גושפנקא אמיתית לתואר.
אני אפילו לא מדבר על אירגונים בינלאומיים עם תקציב, שם אולי הסיכויים יותר טובים.

לכן אני עדיין חושב שיש חור גדול בתחרויות האלה כרגע, שזה לא כזה מונפץ כמו שאתה מתאר, ושאין שום סיבה לשחק שבכאילו הסבירות היא נמוכה.

נערך לאחרונה:
חחחחח הבן אדם בקושי בן 19. עצוב שבכלל יש ספק
@OA טעון שהוא טבעי
הוא מטר 80 שוקל 84
אתה לא מבין אותי

אני טוען שגם אם יש אנשים ב1% שלא יזריקו יהיה מישהו ב5% שכן יזריק (במיוחד שכסף מתחיל להיות מעורב) ואז לטבעיים לא יהיה סיכוי
כדאי לך ללמוד מזה דבר או שתיים.
על זה נסכים שלא להסכים אני חושב שתחרות זה הדבר הכי טוב שיש

אני חוזר לדיון בלי רצון לריב, כולי תקווה שתצליח להבין את מה שאני כותב, ושתעשה מאמץ להבין איך תחרויות ובדיקות מתנהלות. אם לא ילך לי בהודעה הזאת שביקשת שאכתוב, אצטרך לפרוש מהדיון הזה, אם אצטרך שוב לכתוב משהו שכבר כתבתי, אני אצטרך לפרוש, פשוט יש לי כמה עיסוקים יותר חשובים מלשכנע מישהו בבית שמישהו שלא קשור אלי טבעי.

הלוואי ואצליח להסביר את עמדתי כראוי.

במחילה, אדלג על כל הדברים הלא רלוונטים לנושא.
מה שהתכוונתי: השאלה הייתה לגבי כמות הפעמים בעבר שנתנו את המקום הראשון למישהו מוזרק, ולאחר בדיקת שתן או תחקיר עלו עליו ונלקח ממנו הפרס.
לא ספרתי, היו מקרים כבר כמו שכתבתי, ולא אנקוב בשמות בפומבי.
למה אתה חושב שהבדיקות האלו מונעות ממתחרה להזריק עד זמן בטיחות לפני התחרות, לעבור פוליגרף
כי אנשים נתפסו ונתפסים בפוליגרף, לא אתווכח אם זה תופס את כולם, אבל זה מונע סימום ברמה מסוימת, וזה מוכח. בתחרות שלי בפוליגרף המתחרה הודה. הנה לך מתחרה מנצח שנפסל מפוליגרף וזה קביל בחוק כי זה הוציא הודאה בפיו.
אז נשארנו עם פוליגרף, ושכולם מכירים את כולם בארץ ואין סיכוי לרמות, ושלאף אחד אין אינטרס לטעון שהוא טבעי?
אכן כלי חשוב לא פחות במניעת סימום.
האם אני חי במעין מציאות אחרת שבו אין אנשים שמגיעים להישגים וטוענים שהם טבעיים לחלוטין, בין אם זכו בתחרויות ועברו בדיקות, או בין אם הם כוכבי אינסטגרם, ובעצם הם לא טבעיים בכלל בכלל? האם השטיקים האלו לא נפוצים
קיים, והמטרה לצמצם גם אם לא להעלים.
מה המשמעות מבחינתך של בדיקת שתן ביום התחרות בלבד? כמה זמן זה מעיד אחורה?
לא מעיד אחורה הרבה, אבל מעיד כמה ימים או שבועות, ולפחות על היום עצמו, זה כל מטרת הבדיקות האלו ספציפית.
על איזה סוגי חומרים בודקים בתחרויות שאתה היית מעורב בהן? מדובר בבדיקה בסיסית או בדיקה סטנדרטית של PEDS?
אין לי מושג, אני לא רוקח, ואפילו לא בודק.
מה בנוגע לתחרויות שאתה עזרת לארגן או השתתפת בהן? אם כבר כתבת על זה פה בעבר או אתה מכיר משהו, אשמח שתקשר אותי לזה.
מה תרצה לדעת?
אם אני מאמין שהמנצחים טבעיים?
איזה בדיקות עשינו?

אצטרך לפרוש מהדיון הזה, אם אצטרך שוב לכתוב משהו שכבר כתבתי, אני אצטרך לפרוש

אתה יכול לענות מתי שמזדמן לך. אין לחץ...

ושתעשה מאמץ להבין איך תחרויות ובדיקות מתנהלות

אני בהחלט עושה מאמץ, ואני מקווה שאחרים שקוראים את זה כאן גם יצליחו להבין איך הדבר הזה מתנהל בדיוק.

מה תרצה לדעת?
אם אני מאמין שהמנצחים טבעיים?
איזה בדיקות עשינו?

על פוליגרף אני לא אדבר בכלל.

יש עוד בדיקה שהמארגנים אצלכם עושים חוץ מבדיקת שתן ביום התחרות? אתם מנסים להשיג מידע על המשתתפים בדרך כזו או אחרת?

מה לגבי הבדיקה (בדיקת שתן ֿ/ דם) שביצעו בתחרויות שאתה השתתפת בהן? יש לך מושג מה פרופיל הבדיקה? זה משהו שאתה יכול לברר?

בנוגע לזה שאתה לא רוקח וחסר לך ידע בעניין, האמת שאני יכול להרחיב על זה הרבה יותר, וחשבתי אפילו לפתוח דיון נפרד על זה עם קצת יותר פרטים טכניים - אבל חוששני להביא לאנשים רעיונות (אף על פי שאני חושב שיש מהמשתתפים בתחרויות של ״טבעיים״ שכן עשו את השיעורי בית האלה וזה לא מחדש כלום לחלקם - המטרה העיקרית היא להוכיח כמה זה פרוץ)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית