הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ preworkout

• פותח/ת השרשור Loyal
  • פורסם בתאריך

Loyal

משתמש מתחיל
180
28
נק' מוניטין:
20
180
28
חייב לקנות PREWORKOUT בזמן האחרון אני מגיע ממש עייף לאימונים אפילו שאני ישן טוב בלילה ולפני אימון אוכל תפוח ושותה קפה
על איזה PREWORKOUT אתם ממליצים ?

לבן 16?
קדם אימון הכי חזק?
חייב לקנות PREWORKOUT בזמן האחרון אני מגיע ממש עייף לאימונים אפילו שאני ישן טוב בלילה ולפני אימון אוכל תפוח ושותה קפה
על איזה PREWORKOUT אתם ממליצים ?
תבדוק קודם מה הסיבה שאתה עייף.
אולי אתה מתאמן חזק מדי ולא מספיק להישתקם? אולי יש חוסר של משהו בגוף? קדם אימון לא יפטור את הבעיה. הוא יתן לך אשליה שהכל טוב. אבל עייפות תישאר, למרות שלא תרגיש. וזה הפתח לבעיות חמורות יותר בעתיד.

לבן 16?
קדם אימון הכי חזק?

תבדוק קודם מה הסיבה שאתה עייף.
אולי אתה מתאמן חזק מדי ולא מספיק להישתקם? אולי יש חוסר של משהו בגוף? קדם אימון לא יפטור את הבעיה. הוא יתן לך אשליה שהכל טוב. אבל עייפות תישאר, למרות שלא תרגיש. וזה הפתח לבעיות חמורות יותר בעתיד.

אני מגיע מנקודת הנחה שאפשר לקחת רבע ממנו כל פעם .. או חצי סקופ שזה מה שאני עושה. רק בימים עייפים, וזה באמת עוזר, אבל זה בהחלט נכון לבדוק את סיבת העייפות, מספיק מים, תזונה מאוזנת, שינה, מצבי רוח ניתן אפילו לעשות בדיקת דם. לא שמתי לב שהוא בן אדם 16. שזה לא כלכך משנה אבל בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית